GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανίσχυρη Νέα Δημοκρατία, επικίνδυνη κυβέρνηση...

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Ανίσχυρη και κακιά Νέα Δημοκρατία ισούται με επικίνδυνη κυβέρνηση.Για αυτό ακριβώς τον λόγο οι εσωκομματικές εκλογ...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Ανίσχυρη και κακιά Νέα Δημοκρατία ισούται με επικίνδυνη κυβέρνηση.Για αυτό ακριβώς τον λόγο οι εσωκομματικές εκλογές και το διακύβευμα τους αποτελούν στοίχημα όχι μόνο για την Νέα Δημοκρατία αλλά πάνω απο όλα για την βιώσιμοτητα του ίδιου του πολιτικού μας συστήματος. Και αυτή είναι η κατάρα. Η Νέα Δημοκρατία του 2004 πρέπει να...

επιλέξει ηγέτη για την Ελλάδα του μέλλοντος μας. Μια Νέα Δημοκρατά που βαφτίζει τα μισόλογα περί βάσης, αυτοκριτική, την επίκληση σε νεφελώδη ιδεολογήματα του πολιτικού τίποτα σε καθαρό πολιτικό λόγο και την οικογειονοκρατία σε ιστορική παρακαταθήκη της παράταξης.
Αυτές τις ημέρες είναι που έρχεσαι σε επαφή με την ιστορική πραγματικότητα της απουσίας της κεντροδεξιάς απο το πολιτικό μας στερέωμα.
Δεν είχαμε κεντροδεξιά παράταξη γιατί ποτε κανείς δεν ήθελε στην Ελλάδα μια κεντροδεξιά με αρχές και αξίες. Και για αυτό δεν φταίει κανείς άλλος εκτός απο τους Νεοδημοκράτες.

8 σχόλια

  1. Η Νέα Δημοκρατία είτε ανίσχυρη είτε ισχυρή ,τελειωμένη είναι έτσι και αλλιώς.

    Την είδαμε και ως κυβέρνηση πόσο σκατά τα έκανε όλα.

    Αν ένα κόμμα τα κάνει σκατά όταν είναι κυβέρνηση φανταστείτε πως θα τα κάνει όταν είναι αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ο τελευταίος πυρήνας Ελληνισμού στο νησί είχε, έχει και θα έχει ξεκάθαρο στόχο και ρόλο στις σύγχρονες προκλήσεις που η μοίρα έμελλε για τους Έλληνες της Κύπρου. Τα στελέχη του πέραν και πάνω από την παθολογική τους αγάπη για το ΑΠΟΕΛ, διακρίνονται για την αφοσίωσή τους στα εθνικά ιδεώδη (τα ίδια που συνοδεύουν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας από τη στιγμή της ίδρυσής του το 1926)…

    Σε μια χώρα όπου τα τελευταία χρόνια σπρώχνουν στα κάτω-κάτω συρτάρια ιστορικά γεγονότα, ιστορικές αλήθειες, κατακρεουργούν την παιδεία μας στο βωμό της επαναπροσέγγισης, λανσάρουν την ‘ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ’ σαν αναγκαίο κακό, σε μια εποχή όπου ένα-ένα τα ιδεώδη μας απομυθοποιούνται, ένας-ένας οι Έλληνες της Κύπρου σκύβουν το κεφάλι απογοητευμένοι ότι δε θα αλλάξει κάτι, οι αγώνες έχουν μεταλλαχτεί σε διπλωματικούς, και ο στόχος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ υπήρξε η ενημέρωση του κόσμου της ομάδας μας, η διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας, και η μεταλαμπάδευση της στις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουτράδη,
    έχασες τό κοντάρι ώς ισοροπιστής
    λόγω τής ανάγκης σου,νά γράψεις κατιτής(?).
    Γράφεις:
    "Δεν είχαμε κεντροδεξιά παράταξη γιατί ποτε κανείς δεν ήθελε στην Ελλάδα μια κεντροδεξιά με αρχές και αξίες."
    O Koς Κανείς είναι 3 μιλιώνια ψηφοφόροι?
    Τά κροκοδείλια δάκρυα άφησε τα,
    μέχρι νά γίνεις πιό συγκεκριμένος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είχαμε κεντροδεξιά παράταξη γιατί ποτε κανείς δεν ήθελε στην Ελλάδα μια κεντροδεξιά με αρχές και αξίες.Και για αυτό δεν φταίει κανείς άλλος εκτός απο τους Νεοδημοκράτες.Αυτά γράφει ο Χ.Λ.
    Ενώ το ΠΑΣΟΚ και οι άλλες δημοκρατικές δυνάμεις ήθελαν μια κεντροδεξιά με αρχές. Μωρέ τι μας λές. Πιστεύετε αυτά που γράφετε ή τα γράφετε για να τα πιστέψετε πρώτα εσείς για να αναγκάσετε μετά και εμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turks-head-to-drama-to-trace-roots-2009-11-11


    Αυτός είσαι Λουτράδη , Αρθρογράφος της Χουριέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανισχυρη η ΝΔ,επικινδυνη κυβερνηση,σατραπης ο Αλμουνια και μαλιστα με μαστιγιο.Παμε για φουντο με προδιαγραφες ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ.Σωσιβια δεν ξερω που θα βρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεξιοι πως πανε οι πιπες???αραχτε με την υσηχιασας εχετε 20 χρονια μπροστα σας να χορτασετε το γλυψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρέ Λουτράδη,
    εδώ καί 6 μήνες διαβάζω γιά τήν
    Τούρκικη φυλάδα.
    Χουριέτ???
    Δέν σέ κατακρίνω,αλλά η σιωπή πού
    επέλεξες
    είναι ολίγον ...άνανδρη.
    Σέ διευκολύνω γράφων-δικνύων.
    Τό νά σέ αποσυνθέσω σάν ών συνετέθει
    είναι εύκολο
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση