GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπολικό ...σκιάχτρο!

Απίστευτα κόλπα από τη βουλγαρική αστυνομία. Α-πί-στευ-το! . Από το http://www.greece-salonika.blogspot.com/ . Δείτε τη φωτογραφία και προσ...

Απίστευτα κόλπα από τη βουλγαρική αστυνομία.
Α-πί-στευ-το!
.
Από το http://www.greece-salonika.blogspot.com/
.
Δείτε τη φωτογραφία και προσέξτε το περιπολικό που παραμονεύει στο βάθος αριστερά, κάτω απ΄τη διαφημιστική πινακίδα:
Ως εδώ όλα καλά. Απλά δεν υπάρχουν αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος.
Και πως θα ήταν δυνατόν να υπάρχουν αστυνομικοί αφού πρόκειται για ... περιπολικό - μαιμού,ή καλύτερα "ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ-ΣΚΙΑΧΤΡΟ" για οδηγούς επιρρεπείς στις...

τροχονομικές παραβάσεις!
Οι οδηγοί τρομάζουν, κόβουν ταχύτητα, όταν προσπερνούν το σημείο χαίρονται γιατί γλύτωσαν την κλήση, ενώ "εξοικονομούνται" και αστυνομικοί. Μεγαλοφυές...

Βουλγάρικη πατέντα για όσκαρ πρωτοτυπίας σε εθνική οδό στα Βορειοανατολικά της χώρας...

10 σχόλια

  1. Νεοδημοκράτες έχετε τα κότσια να καταργήσετε την οικογενειοκρατία?
    Στο χέρι σας είναι!
    Τολμήστε!
    Αν δεν ψηφίσετε οικογένεια, και αφού τελειώσει η περίοδος Γιώργου Παπανδρέου ΠΑΠΑΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ !!!
    Διότι μετά το Γιώργο, περίπου εφτά άντε βία οχτώ χρόνια, προφανώς όποιος και να είναι στην Νέα Δημοκρατία αρχηγός θα πάρει τις εκλογές, θα κάτσει όσο κάτσει και αυτός εφτά οχτώ χρόνια, στο Πασόκ θα έχει βγει άλλος εκτός από την οικογένεια Παπανδρέου και τούμπαλιν. Έτσι μπαίνει ταφόπλακα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ! ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ! Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της επιλογής σας το 89, 14/100 πληθωρισμό φώναζε ο Μητσοτάκης, 27/100 παρέδωσε το 93. Θυμηθείτε τα πρόσφατα γεγονότα που σας πίκραναν, που σας εξευτέλισαν, που σας πούλησαν, με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟ 2004.
    Ποιος σας τα έκανε όλα αυτά Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. …Για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρχε και η Αρχαία Ελληνική λέξις «ξενηλασία»

    Τι μηχανεύονται προκειμένου να δικαιολογήσουν το συστηματικό σχέδιο καταστροφής των εθνικών κρατών με την περίφημη λαθρομετανάστευση! Ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ ήλθε στην Πατρίδα μας και μίλησε για την αρχαία ελληνική φιλοξενία! Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σχετικώς: «Την αρχαία ελληνική λέξη «φιλοξενία» από την οποία όπως είπε είναι ανάγκη να εμπνευστούμε χρησιμοποίησε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, μιλώντας στην εναρκτήρια συνεδρίαση του Παγκόσμιου Φόρουμ για τη μετανάστευση και την ανάπτυξη.».

    Ας αρχίσουμε με την λέξη «φιλοξενία», η οποία δεν είναι αρχαία Ελληνική, η αρχαία Ελληνική λέξη ήταν «ΞΕΝΙΑ» και σήμαινε κάτι το εντελώς διαφορετικό από το να μεταβληθεί μία μικρή χώρα σε καταφύγιο εκατομμυρίων ξένων, χωρίς υποδομές, χωρίς μέσα, μια πολυπληθής παράνομη είσοδος εκατομμυρίων ξένων, οι οποίοι είναι βέβαιον ότι θα διαλύσουν κυριολεκτικά μέσα στο χρόνο την χώρα αυτή!

    Σχετικά τώρα με τα της φιλοξενίας και της Αρχαίας Ελλάδος. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, δεν υπήρχε η λέξη «φιλοξενία», αλλά η λέξις «Ξενία», η οποία ήταν ένα έθιμο πατροπαράδοτο των αρχαίων Ελλήνων με διαστάσεις θρησκευτικής πίστεως, το οποίο αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την παροχή στέγης και τροφής στον ταξιδιώτη! Αυτό, μέχρι ούτος να αποχωρήσει, οπότε υπήρχε και ανταλλαγή δώρων και έκοβαν και έναν «αστράγαλον» (μικρό οστό ζώου) εις δύο μέρη και ο καθένας από τους δύο έπαιρνε ένα κομμάτι ώστε να χρησιμεύσουν αυτά για την μελλοντική τους συνάντηση είτε αυτών είτε των απογόνων των. Τι δουλειά έχει αυτό το πράγμα με τους λαθρομετανάστες; Η λεγόμενη λοιπόν φιλοξενία-ξενία των αρχαίων Ελλήνων δεν ήταν να προσφέρουν διαρκές άσυλο στους ξένους και να αλλοιώνεται έτσι ο φυλετικός και πολιτιστικός χαρακτήρας της πόλεως!

    Επίσης θα έπρεπε να ξέρει ο γ.γ. του ΟΗΕ και οι ενταύθα αντιρατσιστές ότι εκτός από την αρχαία ελληνική λέξη ξενία υπήρχε και η επίσης αρχαία ελληνική λέξη ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, από αρχαιοτάτων χρόνων οι Σπαρτιάτες αποστρέφοντο την μετά των ξένων επικοινωνία, όντες «ξείνοισι απρόσμεικτοι». Ο νόμος του Λυκούργου απαγόρευε την διαμονή στην Σπάρτη άνευ αδείας των αρχών των ξένων γιατί εθεωρείτο ότι με τους άλλους τρόπους τα ήθη και τα έθιμά του θα βλάψει το ήθος της Πολιτείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΡΕ ΧΑΧΟΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ .ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ .ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΟ ! ΣΚΙΑΧΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο πρεσσ γαμιεστε
    και αυτοι που γραφουν
    και αυτοι που "μετριαζουν" τα σχολια

    μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΩΣ ΠΡΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ''ΑΝΑΒΟΣΒΗΣΜΑ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ'' ΓΙΑ ΝΑ ''ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ'' ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ''ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ'' ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΧ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμάτο!
    βιβα μπουλγκαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση