GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια οριστική λύση για το λιμάνι του Πειραιά...

Να αντικατασταθούν όλοι οι λιμενεργάτες με Κινέζους... . Θέλουμε δεν θέλουμε, η χρεωκοπία οι Έλληνες θα την βρούμε μπροστά μας. Κατά την γνώ...

Να αντικατασταθούν όλοι οι λιμενεργάτες με Κινέζους...
.
Θέλουμε δεν θέλουμε, η χρεωκοπία οι Έλληνες θα την βρούμε μπροστά μας. Κατά την γνώμη μου οφείλεται όχι στην διεθνή κρίση αλλά σε εμάς. Σε εμάς τους ίδιους που εθιστήκαμε στα δανεικά, στις πιστωτικές, στις λαμογιές, στη ρουσφετολαγνεία και στον υποκριτικό προστατευτισμό των κάθε λογής βολεμένων συνδικα-λησταράδων(συμπεριλαμβανομένου και του ΟΛΠ).
Έχω μια ιδέα. Δεν ξέρω εάν είναι αντικρούει σε νόμους.. Επειδή όμως οι συντεχνίες είναι που έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι (δηλαδή ένα βήμα πριν την χρεωκοπία)ίσως δεν θα ήταν κακό να το σκεφτείτε και αυτή την λύση...
Ας κάνει συμφωνία η ελληνική κυβέρνηση με την κινεζική και ας...

αντικαταστήσει ΟΛΟΥΣ τους δικούς μας καλο-βολεμενους με κινέζους λιμενεργατες. Έτσι θα επαναδιαπραγματευτούμε την συμφωνία με την cosco με πολύ καλύτερους όρους αλλά και θα είχαμε περαιτέρω σύσφιξη των οικονομικών σχέσεων των 2 κρατών. Αυτό μπορεί να το πράξει η κυβέρνηση;
Να δεις για ποτε σταματούν τις απεργεςτότε οι δικοί μας καλο-βολεμένοι ΟΛΠιτες εάν ήξεραν ότι χάνουν την θέση τους.
Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος

56 σχόλια

  1. Φυσικά και δεν υπάρχει κάποιος νόμος που να εμποδίζει κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε τότε δεν θα είχαν γεμίσει οι οικοδομές και όλες οι δουλιές από αλλοδαπούς και δεν θα είχαμε τόσους Έλληνες άνεργους. Αλλά δυστυχώς έχουν λάβει διαβεβεβαιώσεις ότι θα δουλεύουν μόνο Έλληνες στο λιμάνι. Άκουσον άκουσον! Αυτοί είναι οι ψευτοπροοδευτικοί τη ψευτοαριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με το αρθρο,μπραβο να μια αποψη υγιης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PESTA AGIE ANTHROPE.....NA KAI ENAS PRAGMATIKOS ELLINAS.....ANOIKSE NA MATIA OLWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποση ωρα σου πηρε να σκεφτεις αυτην την μακκακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 2 ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η μεγάλη αλήθεια πρέπει να γίνει συνείδηση πριν φτάσομε στη χρεωκοπία,την οποία δεν θα την πληρώσουν οι συντεχνίες που έχουν κάνει τα κουμάντα τους τόσα χρόνια ,αλλά όλοι οι υπόλοιποι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μηπως να σου διναμε εσενα μια μεταθεση για το ΠΕΚΙΝΟ μιας και αγαπας πολυ τους κινεζους για να μας πεις τις εντυπωσεις σου.
    Μια οριστικη λυση για σχολιαστες αυτου του τυπου να σταματησουν τις αρλουμπες στο δυαδικτιο υπαρχει ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ, ο τελευταίος πυρήνας Ελληνισμού στο νησί είχε, έχει και θα έχει ξεκάθαρο στόχο και ρόλο στις σύγχρονες προκλήσεις που η μοίρα έμελλε για τους Έλληνες της Κύπρου. Τα στελέχη του πέραν και πάνω από την παθολογική τους αγάπη για το ΑΠΟΕΛ, διακρίνονται για την αφοσίωσή τους στα εθνικά ιδεώδη (τα ίδια που συνοδεύουν τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας από τη στιγμή της ίδρυσής του το 1926)…

    Σε μια χώρα όπου τα τελευταία χρόνια σπρώχνουν στα κάτω-κάτω συρτάρια ιστορικά γεγονότα, ιστορικές αλήθειες, κατακρεουργούν την παιδεία μας στο βωμό της επαναπροσέγγισης, λανσάρουν την ‘ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΛΗΘΗ’ σαν αναγκαίο κακό, σε μια εποχή όπου ένα-ένα τα ιδεώδη μας απομυθοποιούνται, ένας-ένας οι Έλληνες της Κύπρου σκύβουν το κεφάλι απογοητευμένοι ότι δε θα αλλάξει κάτι, οι αγώνες έχουν μεταλλαχτεί σε διπλωματικούς, και ο στόχος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ υπήρξε η ενημέρωση του κόσμου της ομάδας μας, η διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας, και η μεταλαμπάδευση της στις επόμενες γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΟΥ 1ΝΟΣ euro 40 ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΗΝΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. OTAN ESY SKEPTOMENE SKEFTESE H MANA SOY KAI OLES OI SYGENISES SOY ADERFES KAI KORES GAMIOYNTE ME LIMENERGATES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γαμο την κοσκο σου αληταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν καταλαβα τη θελει να πει ο ποιητης μηπως να φυγουμε επο την χωρα μας για να τα παραδωσουμε στους κινεζους ολα?
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΑΙΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΟ COOL ΑΠΟΨΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ:
    ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
    ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ONE WAY ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ,ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ,ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΠΤΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΩΝ 600 ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΝ ΤΟΜΕΑ?
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AΓΟΡΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγκω λεει να κλεισει το port
    και τα εμπορευματα να ερχονται στο Ιταλι
    και
    απο εκει με φορτηγα στο Ελλαδα!

    Ετσι θα γλυτωσουμε απο ολους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βεβαίως οι Κινέζοι... να φύγουν από το Λιμάνι!.. Απορώ γιατί ακόμα το συζητάμε και το συζητάτε κα Κατσέλη. Να φύγουν και γρήγορα.
    Και γιατί να φύγουν;
    Γιατί σταδιακά θα φέρουν στη χώρα μας 4 δις ευρώ. Μέχρι τώρα οι σωστές ξένες επενδύσεις ήταν αυτές που έπαιρναν λεφτά από την χώρα όχι που έδιναν.
    Γιατί θα φτιάξουν υποδομές (που θα μας μείνουν) αξίας 350 εκ ευρώ. Δηλαδή να μας χαρίσουν υποδομές; Πού ξανακούστηκε; Εμείς δώρα δεν παίρνουμε. είμαστε αδιάφθοροι.
    Γιατί αυτοί οι Κινέζοι μας τα πρόσφεραν πριν από την διεθνή οικονομική κρίση. Και ενώ όταν ξέσπασε η κρίση όλοι οι επενδυτές διεθνώς αναίρεσαν τα προσυμφωνημένα μειώνοντας κατά πολύ τις προσφορές τους, ο πρόεδρος τους Hu Jintao είχε το θράσος να μην μειώσει την προσφορά του και να έρθει και ο ίδιος στην Ελλάδα για την υπογραφή
    Γιατί για τα παραπάνω δεν τους πουλάμε τίποτα (ούτε κυριαρχικά δικαιώματα, ούτε στρατηγικό τομέα, ούτε εκατοστό Ελληνικής γης) παρά μόνο τους νοικιάζουμε τη ΜΙΑ μόνο προβλήτα των containers. Την άλλη θα τη δουλεύουμε εμείς οι Έλληνες.
    Γιατί έτσι θα φανεί ότι η μια προβλήτα που θα την δουλεύουν οι Κινέζοι θα τρέχει ενώ η άλλη που θα τη δουλεύουμε εμείς θα. κάθεται.
    Γιατί έτσι θα φανεί η απόδοση (και η διαφορά) των Ελλήνων εργαζομένων κάτω από την Ελληνική κρατική διοίκηση και των Ελλήνων εργαζομένων κάτω από τη κινεζική διοίκηση (για την ίδια ακριβώς δουλειά).
    Γιατί πλήττονται 400 εργαζόμενοι του ΟΛΠ που σήμερα τη βγάζουν δεν τη βγάζουν με 80 χιλιάδες ευρώ το χρόνο νόμιμα (και άλλα τόσα και περισσότερα μέσω ιδιωτικών εταιριών).
    Γιατί έτσι θα φανεί ότι το κόστος λειτουργίας της κινεζικής προβλήτας θα είναι πολύ μικρότερο από το κόστος λειτουργίας της Ελληνικής.
    Γιατί υπάρχει κίνδυνος να φανούν σύντομα τα αποτελέσματα και έτσι να μας βάλουν όλους να δουλεύουμε για να πληρωνόμαστε και όχι όπως τώρα να πληρωνόμαστε χωρίς να δουλεύουμε.
    Γιατί του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υποφέρει. Φυσικά εννοούμε ζυγό. δουλειάς.
    Γιατί υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος να γίνει ο Πειραιάς το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου. και φυσικά το μεγαλύτερο λιμάνι θα έχει και περισσότερη δουλειά. Μπρρρ. μακριά από μας.
    Και γιατί τέλος κα Κατσέλη αν δεν διώξουμε τους Κινέζους, υπάρχει περίπτωση να έρθουν και άλλοι ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα να δώσουν τα λεφτά τους και έτσι να αυξηθεί η πραγματική απασχόληση (μπρρρ. δουλειά δηλαδή), και η χώρα μας να κινδυνέψει να θεωρηθεί καλύτερος τόπος για επενδύσεις από τη Ουγκάντα και τη Ζιμπάμπουε.
    Μα να μην έχουμε σκεφτεί έξυπνα και φρόνιμα όπως οι καθηγητές των κρατικών πανεπιστημίων. Που «πριν πεινάσουν» βάλανε στο Σύνταγμα διάταξη που απαγορεύει την παράλληλη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Και έτσι γλίτωσαν και από τον ανταγωνισμό και από την συνεχή προσπάθεια και από την δια βίου εκπόνηση συγγραμμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. krima ton agona poy ekanan oi ellhnes oi pragmatikoi kaI OXI TA MOYNOPANA OI PROSKINIMENES ADERFES PROGONOI TOYS GIA ELEYTHERIA...KRIMA POY O GIGANDAS TIS DIMOKRATIAS ANDREAS.G. PAPANDREOY ELEGE--H ELLADA ANHKEI STOYS ELLHNES--

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. APOLISTE OLOYS TOYS SINDIKALISTES GIA NA PAME MPROSTA TOYS PSEFTOARISTEROYS ME THS DEKSIES TSEPES, OYST KOPROSKILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ....ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ'ΣΟΥΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΡΑΖΥ ΙΒΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΖΥ ....ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΡΙΑΝ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΗΔΗΜΑ ΑΔΕΡΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΕΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ .....ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κάνε τώρα χαρές, γιατί το ζήτημα πάει για εξεταστική και μετά ΦΥΛΑΚΗ.

    1. Η Κόσκο είναι οφσόρ με έδρα τις Βερμούδες και άγνωστη μετοχική σύνθεση.
    2. Οι συμμετάσχουσες εταιρείες στο διαγωνισμό, είχαν κοινή μετοχική σύνδεση και συνεργασία.
    3. Ο φίλος του Καραμανλή και αρκετών εφοπλιστών που από κοινού μέσω Κόσκο κατέλαβαν το λιμάνι, δεν ήταν ούτε είναι πρόεδρος της Κοσκο. Είναι "επίτιμος".
    4. Η τιμή εκποίησης του λιμανιού βρίσκεται στο 1/4 των ετησίων κερδών του, ενώ τα 4δις που επικαλέστηκε ο σύζυγος εθνικής συμβολαιογράφου Βουλγαράκης, έχουν διαψευστεί ακόμα και από τον Μουν.

    Κάνε λοιπόν χαρά τώρα μαλακιζόμενε δεξιέ, γιατί το 33 το κελί άνοιξε κι ετοιμάζεται να τους δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΛΑΡΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΙ ΧΥΝΙΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. MISELHNA ANTHELHNA ALITOPOYSTA TON PERNHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕ ΑΛΒΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ....ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΝΑΓΗΣΩ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. δωρεαν κανω τις υπερωριες προσφορα απο εναν ανεργο ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ, ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου συνιστά ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνέχισης της τακτικής παραποίησης της πραγματικότητας και κραυγαλέας υποκρισίας, την οποία ακολουθούν πάντοτε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας διαχρονικά ότι δεν αλλάζουν όποια λεοντή 'εκσυγχρονισμού' και αν φορέσουν πρόσκαιρα» δήλωσε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

    Ο κ. Παυλόπουλος κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ότι καθιέρωσαν «την ανομία, την ανισότητα, την αδικία και συνακόλουθα τις πελατειακές σχέσεις ιδίως στον τομέα των προσλήψεων» και ανέφερε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή «ξεκίνησε να βάλει τάξη στην εξάλειψη της ομηρίας των συμβασιούχων που οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν, εκθέτοντας επιπλέον ανεπανόρθωτα τη χώρα στην ΕΕ».

    Ειδικότερα για την κατάργηση της προσαύξησης κατά 50% της μοριοδότησης της εμπειρίας, λέει ότι είναι όχι μόνο κοινωνικά άδικη αλλά και αντισυνταγματική, ως αντίθετη προς την αρχή της ισότητας, αλλά και αντίθετη προς τις δεσμεύσεις της χώρας για την προσαρμογή της νομοθεσίας στην κοινοτική οδηγία περί συμβασιούχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καλα ειπες ρε παπαρα εφτασε η ωρα που θα γαμησουν και εσας τους ιδιους οι κινεζοι .
    καποιοι τωρα το καταλαβαν και τρεχουν να καλυψουν τον κολο τους παρακαλοντας την κυβερνηση για τα εμπορικα που θα ανοιξουν οι κινεζοι να τα δουλευουν με ισους ορους .
    ηρθε και η δικη σας ωρα κυριοι.
    νομιζατε οτι εσας δεν σας αγκιζει το θεμα .
    μολις σας πουν οτι απολιεστε λογο αθεμητου ανταγωνισμου ελατε τοτε να παρακαλατε για χαμαλικη στο λμανι.
    αντε κοτες ανεγκεφαλες νεοδημοκρατες της καταστροφης ,της ριμουλας και της ρουφιανιας .
    πουλησατε ολη την Ελλαδα και τωρα το παιζεται και πατριωτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαίρομαι πολύ για το άρθρο διότι ξεμύτισαν φανερά πλέον οι λιμενεργάτες του κώλου που έχουν πηδήσει την Ελλάδα τόσο καιρό - δεν σας θέλει κανένας ρε να πάτε για βρούβες, εάν είστε μάγκες και κάνετε τόσο δύσκολο επάγγελμα με λίγες αποδοχές, μία είναι λυσή, ούτε Κινέζοι, ούτε εσείς - ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ - κοι όποιος κερδίσει.

    Άντε παρατράβηξε το κακό.

    Όσο για τους άλλους φελλούς που γράφουν για οφσορ, όλη η ναυτιλία δουλεύει με οφσορ, οφσόρ έχει η κόσκο και στα λιμάνια της στην Κίνα, μήπως και απο εκεί πίσω κρυβεται ο Καραμανλής?

    όσο για τα πενταπλάσια κέρδη που έχει το λιμάνι, πάλι αρλούμπες είναι - αυτος είναι ο τζίρος, μεσοσταθμικά το τίμημα που πληρώνει η κόσκο είναι υψηλοτατο και σε αυτό δεν συμπριλαμβάνεται το 20% από τα έσοδα που θα δίνει καθώς και η επέκταση του λιμανιού από 800.000 κοντεινερ σε 3.700.000.

    ένα είναι το δίκιο ότι πράγματι το λιμάνι θα μπρούσε να βγάζει πολλά λεφτά, αλλά δεν το κάνει λόγω των βαρύμαγκων που το έχουν καταλάβει και που πληρώνονται τεράστιους μισθούς και δεν εξυπηρετούν το διεθνές εμπόριο.

    Τελείωσε πάντως απ'ότι φαίνεται αυτή η φαρσοκωμωδία, θα έρθουν οι Κινέζοι και θα γίνει επιτέλους ο Πειραιάς ΜΕΓΑΣ ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΚΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Διαβαζω το πρεςς σχεδον καθημερινα και μπορω να πω και εγω οτι αυτη η αναρτηση ηταν απο τις πιο αστοχες που εχω διαβασει.
    Οτι διαφορα η μισος μπορει να εχεις με εναν κλαδο δεν μπορεις να παρακαλας ως αλλος ευροσωτηρας να ανταλαξεις το εργατικο δυναμικο της χωρας σου.
    Αυτες οι ιδεες ειναι πραγματικα επικυνδινες για την χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
    ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.. ~!@#$%^
    χέσε μέσα πολυχρόνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O γνωστός μαλάκας 7 46 περιμένει επενδύσεις και δώρο υποδομές απο απο τους Κινέζους.
    Βαθυστόχαστος αναλυτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε καψαμπελη που τον βρηκες αυτον.
    Μηπως ειναι απο το ουρανιο τοξο και σε λιγο θα μας πει εξω οι μακεδονες απο την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να μπουν οι σκοπιανοι επειδει στοιχειζουν λιγοτερα.
    Αλλη μια αναρτυση τετοιου τυπου και παει το μαγαζι το κλεισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. OTI ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τη σκεφτηκες πολυ ωρα αυτη τη λυση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ντροπη σου καψαμπελη να βαζεις κειμενα που ενισχυουν τα ξενα καπιταλιστικα συμφεροντα και στρεφοντε κατα του ελληνικου λαου...ξεπερασες και τον πιο αποτυχημενο διδυμο υπουργων βουλγαρακι-κεφαλογιαννι που αν ηταν κινεζοι υπουργοι θα τους ειχαν πρωτα βιασει και μετα θα τους αποκεφαλιζαν οικογενειακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΑΚΙΑ ΜΟ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ?
    ΑΜ ΠΩΣ,
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΙΙΙ?
    ΙΜΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΙΙΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. EXEI ΠΑΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ?
    ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ
    ΒΡΕΙ ΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ?
    ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΡΤΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΜΜΕΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 13 Νοε 2009 9:47:00 πμ

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ
    ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ
    ΕΝΩ ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΑΛΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΕΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ
    ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,
    ΕΝΩ ΤΩΡΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΙΣΟΥΜΕ:
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ,
    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
    11 Νοε 2009 7:46:00 μμ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.

    ΣΗΜ:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ
    ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΟΝΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
    ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΩΝ.
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
    ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ...ΡΙΞΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
    ΜΟΛΙΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΝΕΙ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΕΡΙΞ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ...
    ΕΣΥ ΑΝΑΔΕΛΦΕ ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΙΝΕΖΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΟΔΑΠΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ .
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΕΣΕ.

    13 Νοε 2009 11:26:00 μμ

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΣΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    ΣΗΜ:ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ?
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΚΙ ΕΣΥ!
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ!
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση