GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο δεύτερο γύρο προηγείται ο Σαμαράς...

...σύμφωνα με το γκάλοπ της Alco. Τι δείχνουν δύο άλλες μετρήσεις... H δημοσκόπηση της Alco που αποκαλύψαμε ( http://press-gr.blogspot.com/2...

...σύμφωνα με το γκάλοπ της Alco. Τι δείχνουν δύο άλλες μετρήσεις...

H δημοσκόπηση της Alco που αποκαλύψαμε (http://press-gr.blogspot.com/2009/11/47-47.html)και θα δημοσιευθεί την Κυριακή, δείχνει την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αντώνη Σαμαρά σε ισοπαλία, στα επίπεδα του 47% ο καθένας. Αυτό όμως αφορά τον πρώτο γύρο στον οποίο η κ. Μπακογιάννη έχει μια πολύ ελαφρά υπεροχή. Στον δεύτερο γύρο όμως ο κ. Σαμαράς, κατά την ίδια δημοσκόπηση, εμφανίζει μεγαλύτερη δυναμική και προηγείται έναντι της αντιπάλου του.
Αυτό σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι του Παναγιώτη Ψωμιάδη "στρέφονται" προς τον Αντ. Σαμαρά. Σημαίνει επίσης ότι...

αν αποχωρήσει πριν από την εκλογή ο κ. Ψωμιάδης, θα ευνοηθεί, πάντα κατά την ίδια μέτρηση ο Αντ. Σαμαράς...
Την Κυριακή θα δει το φως της δημοσιότητας άλλη μια μέτρηση, της εταιρείας Marc. Σε αυτήν έχει, αντίθετα, ελαφρύ προβάδισμα η Ντ. Μπακογιάννη αλλά και πάλι ο Αντ. Σαμαράς δείχνει να αναπτύσσει δυναμική.
Τέλος, έχει γίνει άλλο ένα γκάλοπ, από την εταιρεία Metron Analysis. Σε αυτήν σύμφωνα με πληροφορίες δεν περιλαμβάνεται πρόθεση ψήφου αλλά το ερώτημα "ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για αρχηγό της ΝΔ;". Και στις απαντήσεις έχει προβάδισμα η Ντ. Μπακογιάννη.

18 σχόλια

  1. Νομίζατε διαπλεκόμενα πουλημένα σκουλίκια ότι αυτήν την φορά θα τα καταφέρετε (ενώ με τον Γιωργάκη πήρατε τ' αρ...ια μου) αλλά την 29η Νοεμβρίου θα σας βάλουμε εκεί που αξίζετε να βρίσκεστε : στο πολιτικό νεκροταφείο της ιστορίας.

    ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί τόσο καιρό η πλειοψηφία του λαού μας προτρέπει, παρακαλά και ελπίζει να αρχίσει να τοποθετείται ο Αρχιεπίσκοπος για όλα τα εθνικής σημασίας ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Να μιλήσει κατά των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα, κατά του εποικισμού της Ελλάδας και την αλλοίωση της εθνικής μας συνοχής, κατά του αφελληνισμού της παιδείας κλπ.

    Σε όλα αυτά ο Αρχιεπίσκοπος παραμένει άφωνος, άλαλος. Ανέχτηκε μάλιστα χαμογελαστός το Γιωργάκη να ανακοινώνει μπροστά του ότι το ωπα-ωπα στους λαθρομετανάστες θα είναι από τα βασικά θέματα συνεργασίας Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - Εκκλησίας.

    Και, ω του θαύματος, τοποθετήθηκε σήμερα, διά του εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου, για τί πράγμα λέτε; Για να εκφράσει την οργή του για το αυξημένο ΕΤΑΚ που θα κληθεί να πληρώσει η εκκλησία λόγω της έκτακτης εισφοράς. Ε τί να πούμε πια...

    Έλα Χριστέ και Παναγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΒΕΡΥΚΙΟΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΤΩΡΑ.... ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΣΕΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o praktoras tis CIA samaras
    kerdizei tin patridoprodotria ndora poutsogianni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βέβαια...Ελα Χριστε και Παναγια και δωστε κανα φραγκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι γίνεται βρε παιδιά με αυτή τη δημοσκόπηση; Βγήκε πρώτα στο ηλεκτρονικό πρώτο θέμα την Πέμπτη με 47,3 Ντόρα 47,1 Σαμαράς. Που είναι προφανώς ποσοστά δεύτερου γύρου. Μετά ακούω σε σας 47 47 αλλά στο δεύτερο γύρο περνά ο Σαμαράς (ποιό δεύτερο γύρο το 47-47 δεν μπορεί παρά να είναι δεύτερος γύρος). Μετά η Αξία λέει ότι θα βγεί στο Θέμα με 47 44 υπέρ του Σαμαρά. Στο μιλητό γίνεται η δημοσκόπηση και άλλάζουν τα νούμερα κάθε λίγο, ή δεν μπορούν να αποφασίσουν το αποτέλεσμα; Στην προηγούμενη "έρευνα" της ΑΛΚΟ πριν 15 μέρες ο Σαμαράς ήταν υποτίθεται μισό πόντο πίσω (όταν π.χ. η Public Issue τον έδειχνε τις ίδιες μέρες 15-20). Μήπως θεωρήθηκε ότι δεν έχει αρκετή "δυναμική" να φαίνεται 15 μέρες μετά στα ίδια και αποφασίστηκε να περάσει μπροστά. Πλάκα έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε δεν πιστεύω (είμαι άθεος από τα 16 μου και συνεχίζω) αλλά θα έπρεπε ένας εκπρόσωπος της πίστης των πολύ περισσοτέρων να παίζει πιο πατριωτικό ρόλο στους δύσκολους καιρούς του εθνικού ξεπουλήματος που έρχεται.

    Παιδιά όλοι στις κάλπες της ΝΔ είτε είστε μέλη είτε όχι.Καταλαβαίνετε, αν έχετε μυαλό, ποιον να στηρίξετε, δεν χρειάζεστε καθοδήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΠΟΛΙΚΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΡΑΦΕΙ.ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το .."θεμα" της φορολογησης της Εκκλησιαστικης περιουσιας ειναι ενα θεμα εκ των "ουκ ανευ"/...

    Ειναι "εφευρημα" της πασοκοσκυλιας εδω και 40 τοσα χρονια..

    Ειναι πασοκοσκυλαιικο εφευρημα επαναλαμβανω.
    Για να ξεγελασει και να παρει κανενα ψηφο παραπανω..

    Η συμμορια "πασοκοσκυλια" χρησιμοποιει ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ για να παρει ψηφους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α!

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ;

    ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ .
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΑΣΑΝ ΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ? ΝΤΡΟΠΗ. ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά είναι να εκλεγεί αρχηγός ο Σαμαράς και να μείνει η ΝΔ 20 χρόνια στην αντιπολίτευση, αν και σε 3-4 χρόνια θα διασπαστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΕΤΟΣ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ.

    Διαβάστε να δείτε τι έκανε ο "Αθάνατος" Λ.Νικολάου για μια θεσούλα


    Αλήθεια αυτό είναι το νέο ήθος που εισήγαγε η νέα Κυβέρνηση στον αθλητισμό;;;
    Δύο γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δημητρόπουλος της Γυμναστικής και ο κ. Νικολάου της ΕΟΕ (μάλιστα ο "αθάνατος") επειδή δεν εξασφάλισαν από τα αντίστοιχα δικά τους Αθλητικά Όργανα την υπόδειξη της υποψηφιότητας τους στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής ο πρώτος και στην Εκτελεστική Επιτροπή των Ολυμπιακών Επιτροπών ο δεύτερος τι έκαναν;;;;
    Ζήτησαν από την Ομοσπονδία Γυμναστικής των Σκοπίων ο ένας και από την Ολυμπιακή Επιτροπή της Λιθουανίας ο δεύτερος να τους προτείνουν, πατώντας στο καλάθι των σκουπιδιών την βούληση των Ελληνικών Οργάνων!!!!
    Και μάλιστα, ο μεν Δημητρόπουλος δέχθηκε να υποδειχθεί από την Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας με το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και όχι FYROM!!!
    Το δε άλλο λουλούδι, ο Νικολάου, αφού αγνόησε την απόφαση της ΕΟΕ να υποδειχθεί ο Καπράλος για υποψήφιος, έτρεξε στην Λιθουανία και πέτυχε να τον υποδείξει εκείνη, ως αντίπαλο του Έλληνα υποψηφίου!!!
    Τι γίνεται ρε εσείς στην νέα Κυβέρνηση;;; Αυτό είναι το ήθος που θέλετε να περάσετε στον αθλητισμό;;;;
    Και μετά ζητάτε να απολογηθούν οι Σεβαστής και Κανελλόπουλος γιατί δεν ακολούθησαν την γραμμή του κόμματος να ψηφιστεί ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ Πρόεδρος της ΕΟΕ!!!

    ΜΠΡΑΒΟ σας ρε μάγκες. Είστε ωραίοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι μη φάτε παιδιά. Εδω θα είμαστε στις 29 Νοεμβρίου.Ο άθλιος προδότης, που πανηγύριζε της νύκτες θλίψης (για εμάς τους Νεοδημοκράτες) του '93 και του '96 δεν θα χάσει απλά. Θα συντριβεί με ποσοστό άνω των 20 μονάδων διαφορά.
    Είναι τόσο ανάλγητος ο τύπος που δεν είχε την ευθιξία και την ευαισθησία να κάνει έστω ενα σχόλιο του τύπου "Λυπάμαι αν πλήγωσα τους Νεοδημοκράτες αλλά είχα σοβαρούς λόγους για αυτή την κίνηση" ή κάπως έτσι τέλος πάντων....Ανάλγητος, παρτάκιας και αρριβίστας μας ζητά τώρα να τον κάνουμε - άκουσον, άκουσον!- αρχηγό!!! Στις 29 Νοεμβρίου θα τα πούμε ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaxaxaxaxa, χασαν μουσουλμανος ηταν ο ταγματαρχης στην αμερικη που "εφαγε" 13 στο στρατοπεδο!
    παιδακια οτι και να λενε οι προοδευτικουρες μας δεν μπορουμε εμεις να ταιριαξουμε με αυτον τον κοσμο. ειμαστε διαφορετικοι! πως να το κανουμε δηλαδη?
    δεν θα Ενσωματωθούν ποτε μα ποτε στην κοινωνια μας και στον τροπο ζωη μας! οι ανθρωποι αυτοι ζουνε στον δικο τους σκοταδισμο οπως ημασταν εμεις πριν μερικους αιωνες!
    η αναγεννηση τους ο διαφωτισμος τους δεν εχει ερθει ακομα για αυτους!
    δεν πα να τους δωσει ελληνικη ιθαγενεια οπως λεει ο γιωργακης, δεν πα να τους κανεις αστυνομικους ( φανταστειτε αστυνομικο με την καλαμιδα οπως στο πακισταν να σε κυνηγαει!) δεν παν να κατεβασουν τους σταυρους που λεει και η ΕΕ ( στο τελος θα μας πουν να βγαλουμε και απο τις σημαιες μας τον σταυρο) δεν προκειται να αλλαξει τιποτα απολυτως. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!
    ΕΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΜΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ! ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΡΕΣ!!!
    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Η ΝΤΟΡΑ!ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΕΙ ΑΠ΄ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ???????ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση