GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εικόνα εγκατάλειψης σε λύκειο του Περιστερίου‏...

Aπό τον Κώστα Λαλένη http://lalenis.blogspot.coml/ . Το σχολείο στην οδό Λεμεσού, κάνει ορατό το ενδιαφέρον του δημάρχου για τα σχολικά κτήρ...

Aπό τον Κώστα Λαλένη
http://lalenis.blogspot.coml/
.
Το σχολείο στην οδό Λεμεσού, κάνει ορατό το ενδιαφέρον του δημάρχου για τα σχολικά κτήρια, τους μαθητές και τους γονείς. Ό,τι δεν φαίνεται... αφήνεται. Ό,τι είναι στις γειτονιές – και όχι στο κέντρο – εγκαταλείπεται. Χημικές τουαλέτες δίπλα στο σχολείο, λακκούβες και σκόνη συνθέτουν το σκηνικό της περιοχής, παρατημένα αυτοκίνητα, σύριγγες, σκοτάδι την νύκτα και λάσπη όταν βρέχει. Από αυτή την είσοδο πηγαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο. Τι θα πει στους γονείς ο κ. Παχατουρίδης;
Γιατί δεν ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις των εκπαιδευτικών του σχολείου;
Μήπως επειδή η βελτίωση του χώρου δεν έχει επικοινωνιακό ενδιαφέρον;
Ελάτε κ. δήμαρχε να...

ρίξετε λίγο τσιμέντο, να τοποθετήσετε δύο φωτιστικά σώματα και τρείς μπάρες στην είσοδο, έχετε χρέος να προστατεύσετε τους μαθητές, τους «δημότες της καρδιάς σας»!και ας μην είναι το 11ο ενιαίο λύκειο στο κέντρο της πόλης, στην «βιτρίνα».

5 σχόλια

  1. Μάλλον αργά θυμήθηκε ο Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπράουν το πρόβλημα της μετανάστευσης στη χώρα του. Αφού άφησαν πρώτα την Αγγλία να μεταβληθεί κυριολεκτικά σε πολυφυλετική Βαβέλ, τώρα δηλώνουν υποκριτικά πως θα λάβουν μέτρα για τη μείωση της μετανάστευσης.Είναι βέβαιο πως κάποιοι έχουν συνειδητοποιήσει την απήχηση των θέσεων του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP) και προσπαθούν με ημίμετρα ν’ ανακόψουν την δυναμική του. Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα “μέτρα” έχουν ανακοινωθεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, υπό την πίεση των Εθνικιστικών Κινημάτων, όμως επί της ουσίας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης εξακολουθεί να υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι σε κάθε Ελληνικό σχολείο, σε κάθε ελληνικό πανεπιστήμιο υπάρχει ως δεδομένο μία αντεθνική προπαγάνδα. Αυτή η προπαγάνδα είναι τόσο βαθειά ριζωμένη μέσα στους «μορφωμένους» καθηγητάδες που έχουν καταφέρει πλέον να την περάσουν ως κάτι φυσιολογικό μετατρέποντας τους σπουδαστές και τους φοιτητές σε φερέφωνα αυθαίρετων συμπερασμάτων και ιδεολογημάτων που οι ίδιοι δε γνωρίζουν καν ότι έχουν κατηχηθεί. Ο τρόπος δράσης αυτών των ανθρώπων είναι τόσο καλά φτιαγμένος που η μάζα καθοδηγείται επιβεβαιώνοντας έτσι ότι το σύστημα είναι πολύ έξυπνα διαμορφωμένο και τη δουλειά του την κάνει σχεδόν άψογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασύδοτοι και ανενόχλητοι μοιράζουν αντιστρατιωτικές προκηρύξεις έξω από τα στρατόπεδα

    Τους ενοχλεί βαθύτατα η μεγάλη εμπιστοσύνη του λαού στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως προκύπτει από όλες τις δημοσκοπήσεις, και κοιτάνε να φθείρουν τον βασικό αυτό θεσμό του Έθνους με κάθε τρόπο! Ασύδοτοι και ανενόχλητοι μοιράζουν αντιστρατιωτικές προκηρύξεις έξω από τα στρατόπεδα και οργανώνουν την δράση τους δημόσια χωρίς να τους ενοχλεί κανείς όπως προκύπτει από το παρακάτω:

    «ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΑΚ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 7-8/11/2009 – ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ στο Αμφιθέατρο ΜΑΧ του Πολυτεχνείου (για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τραπεζάκι του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ …Το Νοέμβρη του 2009 κατατάσσονται εκατοντάδες αγωνιστές του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος, η γενιά της Εξέγερσης του Δεκέμβρη, αυτοί που σκόρπισαν φόβο στα αστικά επιτελεία της Ελλάδας, οι αγώνες των οποίων έγιναν σύνθημα και πρότυπο για όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία παγκόσμια. Θα μας βρείτε απέναντι σας!»

    ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    Διαβάστε τι γράφουν παρακάτω στο ίδιο κείμενο:

    «…Γιατί θα γίνει της Ελλάδας» και μέσα στα ελληνικά στρατόπεδα. Η πολιτική αντίληψη για ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ είναι πραγματικότητα στις μονάδες. Απάντηση στην αυθαιρεσία, στην καταπίεση, στα καψόνια, στις προσβολές, στα βύσματα, στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και στην εκμετάλλευση. Καλούμε όλους τους φαντάρους, ανεξάρτητα αν είναι ενταγμένοι ή όχι σε κάποιο πολιτικό φορέα, όλους τους αγωνιστές της αριστεράς και της αυτονομίας να δώσουμε ενωμένοι και πίσω από την μάντρα Υπερήφανα, Συλλογικά, Αποφασιστικά τη μάχη…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΨΙΜΟ .
    ΦΟΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΙ .ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΣΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΣΙ ΝΣ ΑΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση