GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Ελεύθερος Τύπος"...

3 σχόλια

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

    ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝ
    ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ .


    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΙΠΟΤΕ .

    ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνω γούστο που σε κάθε συναυλία μιας μεγάλης ξένης τραγουδίστριας ή τραγουδιστή ,μαζεύονται όλες οι παρατρεχάμενες σουρλουλούδες της ελληνικής showbiz καθώς και όλες οι ξεπεσμένες εγχώριες τραγουδίστριες-μπουζουκτσούδες και εμφανώς κομπλεξαρισμένες κάνουν κριτική ας πούμε στη Madonna ή στην Beyonce.

    Σε ολόκληρη τη χώρα και σε ολόκληρο το απαρχαιωμένο σύστημα της εκχώριας Βλαχολεβαντίνικης Showbiz χτυπάει συναγερμός κάθε φορά σε τέτοιες συναυλίες και παρευρίσκονται όλα τα βλαχαδερά "μπουμπούκια" της ελληνικής τηλεόρασης και οι μπουζουκόβιες τραγουδίστριες και τραγουδιστές μας λές και αυτές οι συναυλίες γίνονται μόνο για όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους που κοροϊδεύουν τους έλληνες και τους παίρνουν τα λεφτά τους μέσω των μπουζουκομάγαζων και των μπουζουκοcd τους.

    Έβλεπα σε ένα μεσημεριανάδικο σήμερα δηλώσεις επωνύμων ηλιθίων που με οργασμό εξέφραζαν το θαυμασμό τους για την Beyonce αλλά για να γίνετε κυρίες μου σαν την Beyonce θα γίνετε στην άλλη σας ζωή όταν θα μάθετε να χορεύετε,να τραγουδάτε live και να σέβεστε τους έλληνες θεατές.

    Πράγματι,βλέπεις τις ξένες να χορεύουν και να είναι πραγματικές show-women στη σκηνή που σήμερα ξεσκίστηκαν όλες οι βλάχες στα κανάλια να το λένε stage ,και μετά βλέπεις τα δικά μας μπουζουκοσούριελα να τραγουδούν τις περισσότερες φορές playback ακόμα και σε συναυλίες, όρθιες και να κουνούν τα κωλομέρια τους στατικά με τα πόδια τους ανοιχτά λες και κάνουν σπαγγάτο,κοροϊδεύοντας το κόσμο.

    Ευτυχώς που ήρθε η Madonna και η Beyonce και είδε ο κόσμος τι σημαίνει συναυλία με ξένες τραγουδίστριες.

    Βανδή,Βίσσυ και Κοκκίνου .Όλο αυτές ακούγονται εδώ και 20 χρόνια και τι είναι από δαύτες ;
    ΤΙΠΟΤΑ.
    Δεν αξίζουν τίποτα μπροστά στα ιερά διεθνή τέρατα της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
    Μόνο για εσωτερική κατανάλωση κατανάλωση χρησιμοποιούνται και για επίσης κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών στα μπουζουκομάγαζα.

    Εμετός μου ήρθε εχθές όταν πήγα στη συναυλία και έβλεπα όλες αυτές τις βλαχάρες και τους βλάχους που τις συνόδευαν ή μονές θλιβερές παρουσίες για να δούν τη συναυλία.
    Είδα και τη Τατιάνα και μου ήρθε δεύτερη εμετίλα μαζί με το σύζυγο της.

    Και αν τους πεις κάτι ,θα σου απαντήσουν ότι πήγαμε να δούμε τη Beyonce.
    Ας πηγαίνατε χωρίς flashes και κάμερες για να σας παραδεχτώ και όχι να τριγυρίζετε στη V.I.P. και στα θεωρεία για να σας δει ο κόσμος που πήγατε.
    Χεστήκαμε και αν πήγατε και που σας είδαμε και μας χαλάσατε τη βραδιά βλαχαδερά αμόρφωτα δημοσιογραφάκια και τραγουδιστριούλες της δεκάρας και της εσωτερικής κατανάλωσης.

    Ότι και να κάνετε βρε, ανεγκέφαλοι θα παραμείνετε και καβαλημένα καλάμια θα είστε μια ζωή γιατί δενέχετε ουσία αλλά μόνο παρουσία και τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στην εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση