GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα γίνει στη ΝΔ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη . Ακολουθουν προσωπικες μου πολιτικες εκτιμήσεις, προβλέψεις. Το ότι θα εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ ο Αντ.Σαμαρας είναι π...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Ακολουθουν προσωπικες μου πολιτικες εκτιμήσεις, προβλέψεις. Το ότι θα εκλεγει πρόεδρος της ΝΔ ο Αντ.Σαμαρας είναι πια σαν τετελεσμένο γεγονος,άλλωστε το προβλέπει κι η "Μία δημοσκόπησις αρίστη" (δείτε εδω σχετικο δημοσίευμά μου μ' αυτον τον τίτλο). Τι θα κάνει η Dora, μήπως θα κάνει διάσπαση;; Όχι τώρα, αλλα αμέσως μετα απο τις επόμενες εθνικες εκλογες, (που θα γίνουν το νωρίτερο τον Ιούνη του 2013, εκτος απροόπτου, απο αυτα που αντιμετωπίζει το συνταγματικο άρθρο 32), και τη νέα ήττα της ΝΔ.
Το'χει το μητσοτακέικο, άμα βλέπει ότι...

οριστικα δεν μπορούνε να γίνουν αρχηγοι, αποστατουν (1965), κάνουν διάσπαση (2013), και πάντα προσφεύγοντας δουλικα στους Αμερικάνους. Υπάρχουν κάποιοι κρυφοαμερικανόδουλοι που προσποιούνται ότι ήθελαν και χάρηκαν που έχασε η ΝΔ με τόσο μεγάλη διαφορα (10,45%, για την ακρίβεια,μεταξυ 10,45% και 10,44%,πιο κοντα στο πρώτο), αλλα αυτο που πραγματικα ήθελαν και πραγματικα τους χαροποίησε (αυτους και τους Αμερικάνους) είναι ότι νόμισαν ότι θα πάψει ο Καραμανλης να ελέγχει το κόμμα. Ευσεβεις πόθοι τους...
Ο Σαμαρας παίρνει την σκυτάλη απο τον Καραμανλη !!! Απ' την άλλη έχουμε τον Γ. Α. Παπανδρέου, που είναι "καραμανλικότερος του Καραμανλη",τον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι "παπανδρεϊκότερος του Παπανδρέου", το ΚΚΕ,που είναι "συριζικότερο του ΣΥΡΙΖΑ" και την εξωκοινοβουλευτικη Αριστερα, που είναι "κουκουεδικότερη του ΚΚΕ".

23 σχόλια

  1. KΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ,ΑΜΝΗΜΩΝ,ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑ ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΣΟΥ ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ (ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ).
    ANOIΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ,ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, Η ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ , Η ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΕΙΕΣ, Η ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ,Η ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΖΑ.
    ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΓΕΤΕ Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ OΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,Η ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,Η ΚΟΡΗ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ,Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,Ο ΥΙΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ,Η ΚΟΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ,Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Α ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ .
    ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ , Η ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,ΟΙ ΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ,ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ ΣΟΥ (ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ,ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ) .
    ΝΤΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ (ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ).

    ΝΤΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΒΑΖΩ ΑΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΩ ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,
    ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΑΚΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΔΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΑΣΤΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι θα γινει?????απλα θα παει για φουντο,καιρος ητανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστείτε τι πανηγύρια θα κάνανε οι Ντορικοί αν ο Αβραμόπουλος είχε πάει με αυτήν Τώρα Σούζυ μάλλον τσούζει, πάντως η μαμά με τα γιουβαρλάκια είναι πανέτοιμη αν η κόρη της κερδίσει την αρχηγία, να βροντοφωνάξει το θρυλικό ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ προς τους αντιπάλους της κόρης!
    Όπως το είχε ΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Βουλή μέσα όταν ο άντρας της είχε κερδίσει το Πασόκ και έγινε πρωθυπουργός ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
    Από τις θέσεις των επισήμων στο αριστερό χέρι του προέδρου της Βουλής
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αντώνης ενώνει, η αυτοκράτειρα Θεο-δώρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ διχάζει.....καταφέρνει να ενώσει μόνο τα μεγάλα λαμόγια που ευθύνονται για την συντριβή, την οποία με την παρότρυνσή της και το "αλάνθαστο" πολιτικό της αισθητήριο οδήγησε το Πρόεδρο Καραμανλή. Γιατί άραγε........; Της χαρίζω τον Πάκη, τον Βουλγαράκη, τον Αδιάφθορο Κυριάκο, τον Παυλίδη, τον Κοντό, τον Μπασιάκο, και τα άλλα πολιτικά λουλούδια που την στηρίζουν...... Το μεγαλύτερο πολιτικό επιχείρημα της Ντόρας Μητσοτάκη (γιατί καμία σχέση με τον αείμνηστο Παύλο Μπακογιάννη και το μεγάλο του όραμα δεν έχει αυτή η κυρία), αποδομήθηκε, μετά την προσχώρηση Αβραμόπουλου στον Αντώνη Σαμαρά.Κανένα άνοιγμα ούτε στο κέντρο ούτε στα δεξιά παντού την ξέρουν και την γνωρίζουν,αυτή και τον συφερτό της.... Άκουσα το παραμύθι και περί δήθεν στημένων δημοσκοπήσεων του Σαμαρά, Σας το επιστρέφω και σας απαντώ ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Οι δημοσκοπήσεις στήνονται μόνο από αυτούς που έχουν σχέσεις με την διαπλοκή και ο Σαμαράς δεν θα πορούσε, στην παρούσα φάση, να είναι από αυτούς.Παίζεις μόνη σου μπάλα με τους επιχειρηματίες Ντοράκλα μου μου. Προσέξτε τα επιχειρήματά σας να μην αυτοαναιρούνται, γιατί αναδεικνύετε την δεδομένη αναξιοπιστία σας.. Όχι όταν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Ντόρα, αποτελούν ένα αξιόπιστο επιστημονικό εγαλείο και όταν το ποτάμι δείχνει Σαμαρά, είναι προϊόν συναλλαγής και διαπλοκής. Έτσι δεν πείθετε. Τέλος, Αγαπητή Θεο-Δώρα, όλοι εμείς που κάποτε πιστέψαμε και στηρίξαμε το φιλελέυθερο όραμα που μας έταξες, που στηρίξαμε την μεγάλη ιδεολογική και πολιτική στροφή της κοινωνίας, την περίοδο 1990-93 και κατάδικάσαμε πρόσωπα και προκτικές, σου γυρνάμε την πλάτη. Σου γυρνάμε την πλάτη γιατί κατάφερες να δημιουργήσεις έναν ιδεολογικό αχταρμά πλάϊ σου, γιατί στην ακατάληπτη επιθυμία σου (μωροφιλοδοξία σου) να γίνεις αρχηγός της παράταξης ξέχασες τα πάντα, τις θέσεις σου για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου και ξαφνικά ανακάλυψες τον κοινωνικό φιλελευθερισμό!!!!! Ακόμη και εάν είμαστε μακριά απ' τον Αντυώνη ιδεολογικά, στην πραγματικότητα είμαστε δίπλα του και ξέρετε γιατί, γιατί οι θέσεις του είναι σταθερές και γνωρίζεις εκ των προτέρων την απόσταση μεταξύ εκείνου και εσένα, ενώ εσύ Ντοράκλα μου κάνεις συνεχώς κωλοτούμπες και δεν σε φτάνουμε, σε χάνουμε.......Σου χαρίζουμε τον Μίλτο, τον Κιλτίδη και τον όψιμο υποστηρικτή σου Καρατζαφέρη. Αυτοί γνωρίζουν καλά να εδραιώνουν εσωκομματικές δικτατορίες, κρατά τους, θα τους χρειαστείς, γιατί ακόμα και αν κερδίσεις αυτή τη κρίσιμη μάχη, χωρίς αυτούς, σύντομα θα είσαι εκτός. Ο αγαπημένος σου Κωστής Χατζηδάκης, όση λογοθεραπεία και αν κάνει με Άρη δεν τα βάζει........Ντόρα μου συνέχισε να γλύφεις τον Άρη λίγο ακόμα μπας και σε λυπηθεί και δεν συντριβείς.......αλλιώς η ήττα σου θα είναι μεγάλη.... Με αγάπη ο πρώην ΦΙΦΟ σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΠΡΟΣ
    ΩΡΑΣ.ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.ΑΡΚΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΕΥΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ,ΣΚΕΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ.Ο ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΓΕΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕ .ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑΡΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΑΝΤΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογω σοβαρης εργασιας σας δινω σε τιτλους ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... σας αρεσουν δεν σας αρεσουν σημειωστε τα και ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ οτι σας τα ειπε ο ΣΚΑΡΑΜΟΥΣ...

    1 = Ο Σαμαρας κερδιζει την φλυκταινα (ντορα) με μεγαλη διαφορα.

    2 = Το κομμα ΕΠΑΝΙΔΡΥΕΤΑΙ πραγματικα και το μητσοτακεικο ξεδοντιαζεται πραγματικα - οι επομενες εσωκομματικες εκλογες ΟΠΟΤΕ και αν γινουν θα ψηφιζουν πανω απο 500,000 νεοδημοκρατες..

    3 = ο Σαμαρας γινεται ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ εντος διετιας ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ το αργοτερο..

    γραψτε το καπου ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...

    ΣΚΑΡΑΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Ντόρα αν χάσει θα πάει με ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θωμά, είσαι εκτός πραγματικότητος με όσα γράφεις, όποιο σενάριο και αν πάρει κανείς!

    Αγνοείς το βασικότερο: Με τον Προδότη και Αποτυχημένο Σαμαρά η ΝΔ είναι τελειωμένη υπόθεση! Δεν χρειάζεται ούτε η Ντόρα ούτε κανείς άλλος να "διασπάσει". Εμείς, οι εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες που θέλουμε το Κόμμα Κεντροδεξιό, όπως το ίδρυσε ο Εθνάρχης Καραμανλής, και όχι Παλαιοδεξιό -όπως προσπάθησε να το μετατρέψει ο αποτυχημένο Αβέρωφ, και σήμερα θέλει να ξανακάνει ο πλέον αποτυχημένος Σαμαράς- θα... φύγουμε από μόνοι μας μαζικά και μετα βδελυγμίας!

    Δεν χρειαζόμαστε τη Ντόρα ή τον... Ούρι Γκέλερ να μας το πουν ή να μας προτρέψουν!

    Η ενδεχόμενη επιλογή Σαμαρά σηματοδοτεί τη Ληξιαρχική Πράξη Θανάτου της ΝΔ! Τελεία και Παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.

    ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΣΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ.
    ΝΑ Η ΕΦΟΡΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
    ΠΑΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ


    ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

    ΦΑΤΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.

    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΓΚ.

    Ο ΤΣΑΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΤΕ .ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, (ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ)ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ .ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΑΡΠΑΘΙΑ ΟΡΗ(στην φωλια του δρακουλα)Η ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ Η ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΑ ΚΑΡΑΒΕΛΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ,ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ,ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η εκλογη στην ΝΔ κριθηκε , ο Αντωνης ειναι ΗΔΗ πρωτος , μενει μονο να δουμε με ποσο μεγαλη διαφορα θα κερδισει την πολιτικη φλυκταινα (ντορα) και θα την στειλει στα αζητητα.

    Βαρεθηκαμε πια το μητσοτακεικο , ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ, μονο που την βλεπουμε με το ψευτικο - ηλιθιο χαμογελο της μας ερχεται ΕΜΕΤΟΣ, δεν την θελουμε ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ και ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ και θα το δειξουμε ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ... ημερα λυτρωσεως της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ απο το αλγος του μητσοτακεικου.

    Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ =

    ΟΧΙ ΝΤΟΡΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ DEFREJUS...ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΓΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προεξοφλείς ήττα της Ν.Δημοκρατιας το 2013 κύριε Θωμά από τώρα?!! Γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εκλογη στην ΝΔ κριθηκε , ο Αντωνης ειναι ΗΔΗ πρωτος , μενει μονο να δουμε με ποσο μεγαλη διαφορα θα κερδισει την πολιτικη φλυκταινα (ντορα) και θα την στειλει στα αζητητα.

    Βαρεθηκαμε πια το μητσοτακεικο , ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ, μονο που την βλεπουμε με το ψευτικο - ηλιθιο χαμογελο της μας ερχεται ΕΜΕΤΟΣ, δεν την θελουμε ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ και ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ και θα το δειξουμε ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ... ημερα λυτρωσεως της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ απο το αλγος του μητσοτακεικου.

    Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΝΕΟΜΒΡΙΟΥ =

    ΟΧΙ ΝΤΟΡΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ

    ΔΙΩΧΤΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολοι στη πορεια για τον εορτασμο του πολυτεχνειου αφετερια θα ειναι η πλατεια (κολονακιου ασφαλως) απαραιτητος εξοπλισμος η loui vouiton το rolex και τα cartier κοσμηματα, τις λιμουζινες θα τις παραλαμβανει ειδικος παρκαδωρος και θα τις πηγαινει σε ασφαλη μερη οπως πλατεια ρηγιλης και τερμα ιπποκρατους, μετα τη πορεια θα ακολουθησει τσαι με χαβιαρη στο da cappo με θεμα την αντιμετωπιση της φτωχειας στην ελλαδα, ενω επειτα απο απαιτηση των συναγωνιστων του πολυτεχνειου θα παραθεσει γευμα ο αλεξης τσιπρας με αστακοκαραβιδες και σφυριδα στο διονυσο με θεα την ακροπολη, θα ειναι ειμαστε ολοι εκει εμεις που μας βασανισε η χουντα, εμεις που αγωνιζομαστε καθημερινα για το καλο του τοπου, πολιτικοι δημοσιογραφοι εκδοτες και αλλοι συναγωνιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι του εταξε του αρη η ντορα γιατι για να παει μαζι της η του εταξε η τον εκβιασε και στα δυο ειναι ευαλωτος ο αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φαγωθηκανε με εκεινο το κεντρωο χωρο ρε ειναι δυνατον να ειστε τοσο μαλακες ειναι εκει στο επιτελειο της ντορας?? ποιο κεντρωο χωρο βρε βλαμενοι αυτο που τον ιδρυσε ο γεωργιος παπανδρεου??? πας δηλαδη να παρεις μεριδα απο εκει αφηνοντας το δικο σου χωρο τη δεξια να στον παρουν αλλοι??? ειστε τοσο χαζοι αφηνετε το δικος σας χωρο και πατε να παρετε τον αλλοχωρο και μαλιστα απο εναν παπανδρεου οσο χαζουλης και αν ειναι δεν ειναι δυνατον να του παρεις το μαγαζι του παππου του οπως δεν ηταν ποτε δυνατον ο βλακας ο ευαγγελος ο βενιζελος πιστεψε οτι θα του παρει το κομμα του πατερα του!!!! δηλαδη να ψηφισει ενας κεντρωος μια μητσοτακη και οχι εναν παπανδρεου??? αυτες τις σαχλαμαρες ελεγε και εκεινος ο βλακας ο καραμανλης ο νεωτερος βεβαια και εχασε απο τον κυριο τιποτα με 10 και μοναδες ασε βεβαια που εγω δεν γνωριζω κανενα φηφοφορο του κεντρου παρα μονο του πασοκ της ν.δ. και των αριστερων και πιο δεξιων κομματων δεν υπαρχει κεντρωος χωρος στην ελλαδα αλλα και αν ποτε υπαρξει αυτος θα ειναι τουλαχιστον φιλικα πρτοσκειμενος σε παπανδρεου και λειαν επιεικως εχθρικος για μια μητσοτακη αυτες τις ηληθιοτητες πληρωσε και ο χαμενος ο καραμανλης αυτο πληρωνει και η ντορα τωρα και μαλιστα με πανωλεθρια απο εναν προδοτη τοσο της κοβει τοσα κανει και η ντορα τιποτα αλλο....αλλα ειπαμε μονο το απειρο και η βλακεια δεν εχουν ορια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τουλαχιστον ο ψωμιαδης και δεξιος ειναι και πανεξυπνος και λαικος εν αντιθεσει με τη ντορα που ειναι ....κεντρωα και με ψευτικο χαμογελο που ποτε δεν θα κατεβει στο λαο δεν θα τη δει ποτε κανενας ο δε σαμαρας που οχι μονο προδωσε αλλα εφερε την χωρα πολλα χρονια πισω με το να δωσει τη κυβερνηση στο πασοκ παλι και μαλιστα στον ανημπορο ανδρεα παπανδρεου και στη κυρια λιανη
    α επι της ευκαιριας ο προεδρος της νεας δημοκρατιας ο κωστας καραμανληςπου ειναι, δεν εχει θεσμικο ρολο ι αξιωματικη αντιπολιτευση??? ουτε φωνη ουτε ακροαση αυτος οχι μονο το ονομα του που του εδωσε ψωμι η μαλλον παντεσπανι να τρωει αλλα ουτε τον εαυτο του δεν σεβαστηκε ο αρχιτεμπελης που του ορισε το πολιτικο τελος της δυναστειας των καραμανλη στη χωρα, ενας "γιος ταχυδρομου" ανεχτηκε να τον τελειωσει να τον σβησει απο το χαρτη και μαλιστα με τον πιο κραυγαλεα αστειο τροπο με 11 μοναδες διαφορα απο ενα χαζο αμερικανακι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και… κλάμα τα σαμαράκια!!!

    Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

    Αλλάζουν τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων!!! Μπροστά με 3,5% η Ντόρα Μπακογιάννη σε δημοσκόπηση της Μetron Analysis

    Υποχωρούν τα ποσοστά Σαμαρά!

    Είναι γνωστή η κόντρα της Ντόρας Μπακογιάννη με τον πρόεδρο του Ομίλου ANT1 ο σταθμός του οποίου έχει αναπτύξει πολεμική δυναμική στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη. Απόψε στοπ κεντρικό δελτίο του ANT1 το κανάλι σε μια προσπάθεια να υποβαθμίσει τη συμμαχία Μπακογιάννη – Σπηλιωτόπουλου παρουσιάζει δημοσκόπηση στην οποία υποχωρούν ελάχιστα μεν τα ποσοστά Σαμαρά αλλά προηγείται της πρώην Υπουργού! Αύριο όμως σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η Metron Analysis δημοσιεύει μεγάλη δημοσκόπηση για λογαριασμό του Flash, στην οποία προηγείται με 3,5 % η Ντόρα Μπακογιάννη! Πριν από μια εβδομάδα προηγείτο με 8% ο Σαμαράς σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας και τώρα προηγείται με 3,5% η Μπακογιάννη
    Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας (http://paronetol.blogspot.com/2009/11/35-etron-analysis.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να βγουν επειγόντως τα βίντεο από το 1993! Τότε που ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Κρίστοφερ "προφήτευε" τις εκλογές στην Ελλάδα! Τότε που ο Συμπιλίδης έριχνε την Κυβέρνηση! Τότε που Σαμαράς τον καλούσε να το πράξει! Τότε που εμείς, η βάση, φωνάζαμε σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις: "ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ"!!! Η γνώση της Ιστορίας... απελευθερώνει! Οι νεώτεροι πρέπει να μάθουν και να καταλάβουν το λόγο της κάθετης αντίθεσής μας στον Σαμαρά! Τέρμα στα "συγχωροχάρτια", όταν μάλιστα δεν έχει ζητηθεί συγγνώμη από τους Προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση