GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το επείγον δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Κάθε χρόνο είμαστε πιο λίγοι!! Ο πληθυσμός της Ελλάδας προβλέπεται για τ...

Aπό τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Κάθε χρόνο είμαστε πιο λίγοι!!
Ο πληθυσμός της Ελλάδας προβλέπεται για το 2050 ότι θα είναι 8.100.000 άτομα!!.
Η ελληνική οικογένεια, σήμερα, έχει αποδεκατιστεί
και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία».
«Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1)
Το Σύνταγμα της Ελλάδας προστατεύει την οικογένεια και την μητρότητα. Όμως πολλοί κρατικοί λειτουργοί και...

θεσμοί το αγνοούν σκοπίμως και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Η ελληνική οικογένεια πλήττεται θανάσιμα. Ο αριθμός των διαζυγίων σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, αυξάνεται και στην Ελλάδα. Ο δείκτης από 8% επί των γάμων το 1980 έφτασε το 24% το 2005.
Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας που δεν διαδραματίζουν σωστά τον ρόλο τους. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους που τα βλέπουν όλα από νομική σκοπιά. Η γεννητικότητα πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε «παρεμβολές τρίτων» και σε «λάθος νομικές συμβουλές» που παρέχονται στους πολίτες λόγω της μη σωστής εκτίμησης όλων των παραμέτρων και έχουν τεράστια ευθύνη οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει επίσης, έλλειψη σύγχρονης νομοθεσίας που θα αγκαλιάσει την νέα οικογένεια και θα την στηρίξει.
Ο μηδενισμός, σχεδόν σήμερα, της φυσικής αύξησης του πληθυσμού οφείλεται από τη μια μεριά στη μείωση κατά 33,7/% (!) των γεννήσεων. Ήδη άρχισε μια σταδιακή μείωση του ελληνικού πληθυσμού, η οποία θα προέλθει κυρίως από την ελάττωση της νεανικότητας και την αντίστοιχη αύξηση που θα σημειώσει η γήρανση. Οι προβλέψεις του World Almanac (1998) : θεωρεί ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα!!.
Τα παιδιά χωρισμένων γονιών θα έχουν στην πλειοψηφία τους ψυχολογικά και άλλα προβλήματα. Αυτό όμως δεν σταματά τον κάθε «νομικό σύστημα» να διαλύσει την ελληνική οικογένεια φτάνει να υπάρχουν πινάκια δικών ενώ τα πιο πολλά προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν επιλυθεί αν υπήρχαν επαρκείς και σωστά λειτουργώντας συμβουλευτικοί σταθμοί υποστήριξης της ελληνικής οικογένειας. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις. Γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας;
Από τα στοιχεία της ΕΣΥΕ προκύπτει επίσης ότι η Ελλάδα εξελίσσεται σε χώρα ηλικιωμένων: το ποσοστό των παιδιών έως 14 ετών είναι πλέον 14,4% (από 17,8% που ήταν πριν από 10 χρόνια). Παράλληλα, ένας στους πέντε κατοίκους είναι άνω των 65. Έτσι, για κάθε 100 ανθρώπους 0- 14 ετών αντιστοιχούν πλέον 127 άνθρωποι άνω των 65. Μικρή μείωση παρατηρείται στις γεννήσεις, αφού από 9,8 γεννήσεις ανά πληθυσμό 1.000 ατόμων το 1994 μειώθηκε στις 9,6 γεννήσεις το 2004 και στις 9,7 το 2005.
Ο μηδενισμός, σχεδόν, της φυσικής αύξησης του πληθυσμού οφείλεται από τη μια μεριά στη μείωση κατά 33,7/% (!) των γεννήσεων (η οποία οφείλεται στην ανεργία, τις χαμηλές αποδοχές, την έλλειψη φροντίδας από το κράτος για την οικογένεια και το παιδί και σε άλλους κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους και σε δυσλειτουργίες διαφόρων κοινωνικών θεσμών. Μετά το 1981, παρατηρείται μια σταδιακή μείωση της γεννητικότητας - γονιμότητας του πληθυσμού με ρυθμό που δεν έχει ξανασημειωθεί, όχι μόνο στον ελληνικό χώρο, αλλά και στο σύνολο των αναπτυγμένων χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η αύξηση του πραγματικού πληθυσμού τη δεκαετία ήταν η ακόλουθη:
1951-1960 οφείλεται βασικά στη φυσική αύξηση του πληθυσμού. Η αύξηση του πληθυσμού θα ήταν μεγαλύτερη αν στη διάρκεια της δεκαετίας αυτής δεν μετανάστευαν σε διάφορες χώρες πάνω από 200.000 Έλληνες. Η συμβολή των αλλοδαπών στην αύξηση ήταν ελάχιστη (μόλις 3,2%).
1961-1970 οφείλεται και πάλι βασικά στη φυσική αύξηση του πληθυσμού. Και τη δεκαετία αυτή η αύξηση θα ήταν πολύ πιο μεγάλη αν στη διάρκειά της δεν μετανάστευαν - κυρίως προς την τότε Δυτική Γερμανία - σχεδόν 500.000 Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους. Η συμβολή των αλλοδαπών στην αύξηση ήταν γύρω στο 10%.
1971-1980 οφείλεται κατά τα 2/3 περίπου στη φυσική αύξηση, κατά το 1/4 περίπου στην παλιννόστηση (κυρίως μεταναστών-εργατών από τη Δυτική Γερμανία) και κατά το υπόλοιπο στους αλλοδαπούς.
1981-1990 οφείλεται κατά λίγο πάνω από 1/2 στη φυσική αύξηση του πληθυσμού και κατά το υπόλοιπο στην παλιννόστηση τόσο από τη Δυτική Ευρώπη (μεταναστών-εργατών) όσο και από την Ανατολική Ευρώπη (πολιτικών προσφύγων και Ποντίων). Τη δεκαετία αυτή ο αριθμός των αλλοδαπών μειώθηκε.
1991-2000 οφείλεται μόλις κατά 3,1% στη φυσική αύξηση του πληθυσμού, κατά 89,4% στους αλλοδαπούς (κυρίως οικονομικούς μετανάστες με τις οικογένειές τους) και κατά 7,5% στην παλιννόστηση.
Ελλάδα είναι ήδη χώρα γερόντων. Οι Έλληνες, το 2050, θα είναι λιγότεροι από 8 εκατομμύρια! Δείκτης γονιμότητας 1,29 παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά που γεννιούνται δεν θα αντικαθιστούν αυτούς που πεθαίνουν. Το ασφαλιστικό είναι η μεγαλύτερη επίπτωση του έντονου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ελλάδα...Είμαστε σʼ ένα επικίνδυνο σημείο, και πρέπει να στηρίζουμε και να ενισχύουμε εκείνους που αποκτούν δεύτερο παιδί! Ο θεσμός της οικογένειας πρέπει να στηριχθεί από την πολιτεία, καθώς στην Ελλάδα τα περισσότερα παιδιά γεννιόνται μετά το γάμο, σε αντίθεση με άλλες χώρες. Το δημογραφικό δεν θα λυθεί μόνο με την ελληνοποίηση παιδιών οικονομικών μεταναστών, που θα μείνουν νόμιμα για πάντα, αυτοί περίπου 250000 και οι συγγενείς τους περίπου 1000000 στη χώρα. .
Η γεννητικότητα πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε παρεμβολές τρίτων και σε λάθος νομικές συμβουλές που παρέχονται στους πολίτες με αποκλειστική ευθύνη των ανεύθυνων δικηγορικών λειτουργών. Η Δημογραφική κρίση ακολουθεί την οικονομική και κοινωνική κρίση.. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις.
Ας σταματήσει το κακό εδώ. Η πολιτεία οφείλει να παρέμβει με τον εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας και την ενίσχυση στων θεσμών οικογενειακών συμβούλων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών που θα συντάσσουν έκθεση όταν πρόκειται για διαζύγιο προς το αρμόδιο δικαστήριο. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια άμεσα!

127 σχόλια

  1. Εντάξει, ρε φίλε. Αν μείνουμε λιγότεροι, θα βρίσκουμε να παρκάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΟΚΤΩΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ .
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΠΑΛΙ ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ.
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ .
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΓΥΡΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ DOKTORA.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ DOKTORA.

    ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑΘΡΕΨΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ .
    ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΥΡΤΕΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPRABO DR KOUTSOUKO

    PANTA PROTOPOROS

    EINAI TO MEGALLYTERO PROBLHMA STHN ELLADA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mazepste tous dikigorous

    exoun gremisei thn ellhnikh oikogeneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολες οι γυναικες ,θελουμε να κανουμε παιδια.
    Ομως, υπαρχει ΠΡΟΝΟΙΑ?????
    Πρωτον, αν δεν ειναι παντρεμενη καποια ...θανασιμο αμαρτημα[οσο κι αν ακουμε απο ζευγαρια αρκετα πως φεροντε στα παιδακια]
    Φυσικα θα εργαζομαστε, στεθμοι ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ υπαρχουν???, ποσα θα πληρωνουμε????
    Τι επιδομα περνει καποια για ενα η δυ παιδιθα???
    Οσο κανει ενα ζευγαρι αθλητικα παπουτσια.
    Λοιπον πως να αποφασισουμε για παιδια??????
    Οσοι εχπθμε αισθημα ευθυνης μενουμε μονες...ναι με αγανακτηση αλλα τιποτα δεν αλλαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EINAI AYTOS POY GKREMISE THN DEJIA MAFIA

    KAI TORA 8A SOSEI THN ELLADA APO THN APOSYNUESH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις.


    -----------

    exei dikio

    oi dikigoroi me pseydomartyres ta kanoyn ola kai ta konomane!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ

    Οι μισοι Ελληνες ειναι χωρισμενοι και οι αλλοι μισοι θα χωρισουν

    για να κερδιζουν οι δικηγορικοι συλλογοι

    Που ειναι οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου να σταματησουν την νγεννοκτονια??

    Δολοφοντουνται παισια και οικογενειες στα δικαστηρια

    Δικηγοροι λαμογια δολοφονοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους
    -----

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΜΙΛΑΤΕ

    ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ

    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις

    ----

    SOSTOS

    DEN MPOREI NA XORIZEI KANEIS YPO PIESH TRITON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

    ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. EXEI DIKIO POLY O DR kOUTSOYKOS!!

    KAI EGO XORISA

    KAI META APO XRONIA MOU EIPE H GYNAIKA MOU

    OTI
    "OLA TA EKANAN OI DIKHGOROI"!!

    TA PAIDIA MOU KATASTRAFHKAN!!

    MONO OI DIKHGOROI OI EPIORKOI TA "KONOMHSAN" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα οι μιοσοι Ελληνες ειμστε θυματα της "γεννοκτονιας"

    των επίορκων δικηγόρων"!!

    Επιτελους να τελειωσει το κακο εδω και τωρα!!

    Μονο Αλβανοι και μουσαουλμανοι εχουν παιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. nai na ginetai ek8esh

    apo psychologous kai koinonikous leitoyrgoys!!

    DEN MPOROUN NA SKOTONOUN TA PAIDIA MAS OI NIMIKANTHDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. APOKALYPSH

    POLLES GYNAIKES POY DEN EXOYN NA PLHROSOYN TOYS DIKHGOROYS

    PEFTOYN STHN PORNEIA.

    MASTROPOI DIKIGOROI HR8E TO TELOS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ ΤΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??

    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οι αντρωχωρίστρες φίλες

    και οι ξαδέλφες θείες τα κάνουν όλλα\\μετά τα πεθερικά και μετά οι δικηγόροι
    τα κοράκια της δυστυχίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να έχουμε δικά μας;

    ====

    nai

    bravo

    giati na yio8etoume paidia kai na min kanoume emeis??

    Pakistanoi 8a ginoume sthn ellada oloi se liga xronia

    EINAI E8NIKO 8EMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O DR KOUTSOUKOS GREMISE THN BASTILH THS OLIGARXIAS

    TORA SOZEI THN ELLADA APO THN GENNOKTONIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΓΡΑΦΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΖΥΓΙΑ

    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ
    ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ

    ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ
    ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ

    ΠΟΣΕΣ/ΟΙ ΦΙΛΕΣ/ΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ

    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δολοφονοι της ελλαδας ψευτοδικηγοροι

    σας τελειωσε ο δρ κουτσουκος

    ετοιμαστειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

    ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

    ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΩΜΕΝΗ ΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΤΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ

    ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

    ΘΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΘΥΜΑΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΓΕΝΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ

    ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΙΣΝΜΕΝΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα παιδιά χωρισμένων γονιών θα έχουν στην πλειοψηφία τους ψυχολογικά και άλλα προβλήματα. Αυτό όμως δεν σταματά τον κάθε «νομικό σύστημα» να διαλύσει την ελληνική οικογένεια φτάνει να υπάρχουν πινάκια δικών

    ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ

    ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

    ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΚΚΛΗΣΗ

    το ΣΔΟΕ να μπει στους δικηγορικους συλλογους

    ποσα διαζυγια ειχε ο καθε δικηγορες ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ??

    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΥΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ?

    Γονεις δολοφονημενων παιδιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΦΙΛΕΣ"

    ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΝΥΜΦΩΝ

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το δημογραφικό δεν θα λυθεί μόνο με την ελληνοποίηση παιδιών οικονομικών μεταναστών, που θα μείνουν νόμιμα για πάντα, αυτοί περίπου 250000 και οι συγγενείς τους περίπου 1000000 στη χώρα. .

    -----------------

    doylefte gia na megalosete ta Albanopoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΑΣ

    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ

    ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΟΝΟΜΑ"?

    Ο ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ?
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δόκτωρα Κουτσούκε,
    τά περισσότερα διαζύγια γίνονται
    μετά τήν τεκνοποιία.
    Η υπογεννητικότητα έχει σχέση μέ
    τίς άνετες συνθήκες,μέ τίς οποίες
    θέλει νά ζήση τό νέο ζευγάρι,τό
    νέο ρόλο τής γυναικείας καριέρας,
    τήν δυσκολία εργασιακής αποκατά-
    στασης τών απογόνων,τόν εκβιασμό
    τών γυναικών στόν ιδιωτικό τομέα.
    Τώρα,
    άν τό 2050 θά είμαστε 8.100.000,
    αυτό προκύπτει από τά δεδομένα
    τής στατιστικής υπηρεσίας κάθε
    χώρας,πού η...World almanac..,
    έβαλε σ΄έναν μαθηματικό τύπο(?),
    καί εξήρε συμπεράσματα.
    Βέβαια η πραγματικότητα είναι
    διαφορετική,αφού τά δεδομένα
    αποκλείεται νά είναι τά ίδια,
    στίς επόμενες 10ετίες.
    Μπορεί νά είμαστε 7,5εκ. μπορεί
    καί 18εκ.
    Ανάλογα πόσα παιδιά θά κάνουν οί
    μετανάστες.
    Οπότε ο μισός καί πλεόν Ελληνικός
    Πληθυσμός θά είναι μετανάστες
    1ης,2ης καί τρίτης γεννιάς.
    Γι΄αυτό πές στόν κολλητό σου...
    νά προσέξει τίς Ελληνοποιήσεις.
    Πρέπει νά υπάρξει όριο.
    Δέν είναι όλα σκατοπολιτική-ψήφοι
    γιατί θά γεμίσουμε από Ρότσα-
    Μπουμπλής στό Αιγάλεω καί Πολέτι
    στόν Πειραιά.
    Καί επειδή η γυναίκα τίκτει,εσύ
    πόσα παιδιά γέννησες?
    Καί τών στιγμιαίων λαθών ατιμούλη!
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το δημογραφικό δεν θα λυθεί μόνο με την ελληνοποίηση παιδιών οικονομικών μεταναστών, που θα μείνουν νόμιμα για πάντα, αυτοί περίπου 250000 και οι συγγενείς τους περίπου 1000000 στη χώρα. .


    ===\\

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ @@@ ΤΟΥΣ?/

    ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?/

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. AYTO POY SYMBAINEI STHN XVRA MAS DEN SYMBAINEI POYUENA

    GIATI DEN PATE STHN ALBANIA STO PAKISTAN STHN KINA NA PARETE EPIDOMA?/
    UA SAS DOSOYN TA @@@@ TOYS ENTOKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και τι έγινε; Η μόνη συνέπεια θα είναι ότι θα βρίσκουμε να παρκάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πρωτα ο ελληνας πολιτης

    και μετα οι αλλοι

    αν τηρουν τους κανονες φιλοξενιας

    ελληνες χανομαστε

    γεννηστε παιδια

    καποιοι προσπαθουν να σας αφανισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1991-2000 οφείλεται μόλις κατά 3,1% στη φυσική αύξηση του πληθυσμού, κατά 89,4% στους αλλοδαπούς (κυρίως οικονομικούς μετανάστες με τις οικογένειές τους) και κατά 7,5% στην παλιννόστηση.


    zoume gia tous allodapous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΊς ΤΗς Ελληνικής οικογένειας ήρθε η ώρα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. «Δεν υπάρχει πιο ενοχλητικό πράγμα από το να ακούς συνέχεια για το «βάρος» που προσθέτει στη κοινωνία η γήρανση του πληθυσμού. Η αύξηση του προσδόκιμου ζωής και η καλύτερη υγεία αποτελούν πολύ καλά νέα και όχι βάρος για την κοινωνία. Οι ηλικιωμένοι είναι πολύτιμοι στις επιχειρήσεις, στην οικονομία και στη κοινωνία», τόνισε σε ομιλία του ο κ. Berglind Asgeirsdottir, αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΟΣΑ, στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Λισσαβόνας (Βρυξέλλες, 28.9.2004).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

    Η νομοθεσία πρέπει να εκσυγχρονιστεί και...

    1. να υπάρχει συμβούλιο ψυχολόγων κοινωνικών λειτουργών που θα αποφαίνονται πριν το δικαστήριο αν το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει και με ποιες προϋποθέσεις.....
    2. ενίσχυση στων θεσμών οικογενειακών συμβούλων, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών που θα συντάσσουν έκθεση όταν πρόκειται για διαζύγιο προς το αρμόδιο δικαστήριο.
    3. Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική οικογένεια άμεσα!

    ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΙΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ!!

    ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ

    ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. “Ένα έθνος παύει να έχει ψυχή, όταν δεν θέτει πάνω από το χρήμα, από ένστικτο και χωρίς καμμία αμφισβήτηση, ένα σύνολο ιδανικών που τα θεωρεί τα θεμέλια της ύπαρξής του. Ένα έθνος που βάζει πάνω απ’ όλα το χρήμα, παύει να είναι έθνος και γίνεται το όργανο εκείνου του ξένου που κατέχει το χρήμα και στα χέρια του οποίου έχει εγκαταλείψει τη ζωή και το πεπρωμένο του”. ΜΩΡΙΣ ΜΠΑΡΝΤΕΣ

    Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητος η φτώχεια, η ανέχεια και η στέρηση οδήγησαν έναν λαό σε αφανισμό. Το αντίθετο ακριβώς έχει συμβεί! Ο πλούτος, η λατρεία του χρήματος σαν υπέρτατης αξίας είναι αυτή που καταστρέφει τα έθνη και οδηγεί λαούς με λαμπρή ιστορία αιώνων στο απόλυτο μηδέν. Ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ακριβώς που ισχυρίζομαι. Οι πένητες της εποχής των Βαλκανικών Πολέμων, της εποχής της εθνεγερσίας, της περιόδου 1940-41 είχαν ιδανικά και γνώριζαν να δίνονται ολόψυχα στην υπόθεση της Πατρίδος και του πολιτισμού.Σήμερα οι συμπατριώτες μας οδηγούνται σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο. Πριν εκατό περίπου χρόνια αυτοί που φώναζαν το σύνθημα “κάτω οι πατρίδες” ήταν οι εβραίοι κομισάριοι, που είχαν μεταμφιεσθεί σε… σοσιαλιστές επαναστάτες. Σήμερα αυτοί που φωνάζουν το ίδιο σύνθημα, είναι οι μεγαλοχρηματιστές του διεθνούς κεφαλαίου, που πασχίζουν να φέρουν σε ολόκληρη την οικουμένη την περίφημη παγκοσμιοποίηση.

    Στο “Βήμα” της Κυριακής 26 Σεπτεμβρίου 1999 (“το άλλο Βήμα” σελίδα 22) είχε γραφτεί: “1. Η παγκοσμιοποίηση είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του τέλους του 20ου αιώνα. Κάτι σαν αυτό που ήταν ο κομμουνισμός παλιότερα. Συγκριτικά, οι οπαδοί της δεν είναι τόσο φανατικοί. Ως ιδεολογία όμως είναι πολύ πιο εφηρμοσμένη. 2. Οι αναγκαίοι όροι για την ύπαρξή της είναι τουλάχιστον τρεις: Το πέρασμα από τις βιομηχανικές κοινωνίες σ’ αυτές της υψηλής τεχνολογίας. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Η εξάπλωση της μαζικής ποπ κουλτούρας σε Δύση και Ανατολή”.

    Ας μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλό μας και αγνοούμε αυτήν την πασιφανέστατη αλήθεια, που προκύπτει από αυτήν την ίδια τη ζωή: Η παγκοσμιοποίηση είναι ο θάνατος και του Έθνους μας και όλων των εθνικών κρατών. Η πρώτη γραμμή του εχθρού δεν είναι άλλη από το διεθνές κεφάλαιο, το οποίο έχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κων/νος Φράγγος Δρ πλροφορικής ΕΜΠ23 Νοε 2009, 7:22:00 μ.μ.

    Είναι αλήθεια οτι εθνικές διαστάσεις έχει πάρει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα , διότι λιγοστεύουμε επικίνδυνα. Και σε αυτο συμβάλλει σημαντικά και η διάλυση των τελούμενων γάμων. Ο γάμος στην εποχή μας, και οι σχέσεις ακόμη, περνούν μεγάλη κρίση. Τα διαζύγια αυξάνονται δραματικά. Επειδή ο γάμος είναι μία πολύ κοντινή διαπροσωπική σχέση, η οποία σε κάποια στιγμή, αναπόφευκτα, θα φέρει τριβές, μεγάλη είναι η ευθύνη των οικογενειακών συμβούλων και των τρίτων προσώπων να συμβουλεύσουν σωστά το ζευγάρι. Αναμφίβολα πολλοί είναι και οι δικηγόροι που στο βωμό του κέρδους και των παχυλών αμοιβών που ζητόυν από τους αντιδίκους συμβουλεύουν σε λάθος κατεύθυνση οδηγούν το ζευγάρι σε αντιδικίες και τεχνητή ένταση.

    Κων/νος Φράγγος
    Διδάκτωρ πληροφορικής ΕΜΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΤΣΟΥΛΟΥΦΟ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 199.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΩΣ ΤΟ 9 ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΨΗΨΩΝ.ΝΤΡΟΠΗ ,.ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΛΟΡΡΟΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    ΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Independent Media Center | www.indymedia.org | ((( i )))

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?? Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?? Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ? ...

    www.indymedia.org/it/.../922241.shtml - Προσωρινά αποθηκευμένη

    Περισσότερα αποτελέσματα από www.indymedia.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ!!

    ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΞΙΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΜΕ ΛΈΝΕ εΛΈΝΗ

    ΧΩΡΙΣΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!!

    Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΠΕ ΝΑ ΓΙΘΝΩ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ


    ΥΠΕΚΥΨΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ

    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 18 Μαρ. 2009 ... Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ?? ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ ...
    arena-gr.blogspot.com/.../2-3-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ 18 Mar 2009 14:22 GMT.


    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Απορια

    ποσες καταγγελιες γινονται καθε μερα στον δσα

    για επιορκους δικηγορους?

    κανενας δεν καταδικαζεται!!

    τι θα γινει
    υπαρχει δικτατορια ψευτοδικηγόρων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΟΡΑ ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ"

    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ?\
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Θλιβερη παγματικότητα

    Οι μισοι Ελληνες ειναι χωρισμενοι και οι αλλοι μισοι θα χωρισουν

    για να κερδιζουν οι δικηγορικοι συλλογοι
    και οι επίορκοι δικηγόροι μερίσματα από δίκες
    και "στήνουν δίκες".

    Που ειναι οι εισαγγελεις του Αρειου Παγου να σταματησουν την γεννοκτονια??

    Δολοφοντουνται παιδια και οικογενειες στα δικαστηρια.

    Πολλες ατεκνες δεν προλαβαινουν να κανουν παιδια και φτανουν 40 χρονων και τις εκμεταλευονται δικηγόροι.

    Οταν ξυπνησουν στα 45 ειναι αργά!!

    Δικηγοροι λαμογια δολοφονοι

    Κρεμαλα εδω και τωρα

    Ελενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η Satir, γνωστή για την προσφορά της στην οικογενειακή θεραπεία, επισημαίνει ότι υπάρχει άρρηκτος δεσμός ανάμεσα στη ζωή μέσα στην οικογένεια και στο είδος ανθρώπου που γίνεται μεγαλώνοντας κάθε παιδί. Μέσα στην οικογένεια, οι γονείς γίνονται πρότυπα της συμπεριφοράς και των αξιών που θέλουν να μεταδώσουν στα παιδιά τους, καθιστώντας το οικογενειακό πλαίσιο ένα θαυμάσιο χώρο για διδασκαλία και πρακτική. Όμως οι σημερινοί γονείς είναι σε θέση να επικοινωνήσουν στα παιδιά τους νέα μηνύματα και νέες αξίες που αφορούν μια μορφή οικογενειακής ζωής που δεν έχει ακόμα βιωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 15 Μαΐου, Διεθνής Ημέρα Οικογένειας


    Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποτελεί Συνεργαζόμενο Φορέα στο DPI-NGO των Ηνωμένων Εθνών (Department of Public Information - Non-Governmental Organizations) και συμμετέχει με Ειδικό Συμβουλευτικό Καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών (ECOSOC - Economic and Social Council). Στα πλαίσια των Διεθνών Συνεργασιών του, προωθεί το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, ως προς την αυριανή Διεθνή Ημέρα Οικογένειας με θέμα:

    «Μητέρα και Οικογένεια: Προκλήσεις σε ένα Μεταβαλλόμενο Κόσμο»

    Όπως υπογραμμίζει ο Γ.Γ. του ΟΗΕ, κ. Μπαν Γκι-Μουν, «Η φετινή Διεθνής Ημέρα της Οικογένειας με θέμα 'Μητέρα και Οικογένεια σε ένα Μεταβαλλόμενο Κόσμο', εστιάζει στον σημαντικό ρόλο της μητέρας στην οικογένεια και την κοινωνία σε όλο τον κόσμο.

    Οι μητέρες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην οικογένεια, που αποτελεί ισχυρή δύναμη κοινωνικής συνοχής και ενσωμάτωσης. Η σχέση μητέρας - παιδιού είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών. Η μητέρα δεν παρέχει μόνο φροντίδα αλλά αποτελεί και στήριγμα της οικογένειας. Ωστόσο, οι γυναίκες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μεγάλες -ακόμη και απειλητικές για τη ζωή τους- δυσκολίες κατά τη διάρκεια της μητρότητας.

    Ο τοκετός που κανονικά θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνο γεγονός, δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία πάρα πολλών γυναικών στον αναπτυσσόμενο κόσμο. Ο Αναπτυξιακός στόχος της Χιλιετίας για τη βελτίωση της μητρικής υγείας έχει σημειώσει τη μικρότερη πρόοδο. Μια γυναίκα στις λιγότερο αναπτυγμένες χώρες έχει 300 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει στη γέννα ή από επιπλοκές της εγκυμοσύνης σε σχέση με μια γυναίκα στις ανεπτυγμένες χώρες. Πρέπει να κάνουμε την κύηση και τον τοκετό πιο ασφαλείς, επιτρέποντας στα συστήματα υγείας να διαθέτουν υπηρεσίες οικογενειακού προγραμματισμού, ειδικευμένο προσωπικό και μαιευτικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Να συλλαβετε τον Δημήτρη Παξινό και τους απατεώνες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι το ΑΕΔ θα ταχθεί με τις νεότερες αποφάσεις του ΣτΕ και του Αρείου Πάγου. Η κυβέρνηση οφείλει να θεσμοθετήσει άμεσα τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος και στους δύο συζύγους και να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις, όπως πράττει ο απλός πολίτης. Να υπενθυμίσουμε ότι για το ίδιο θέμα έχει γίνει προσφυγή από ενδιαφερόμενο και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου η απόφαση ήταν καταδικαστική για τη χώρα μας.

    Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ αναφέρει ότι και οι δύο σύζυγοι του δημόσιου τομέα δικαιούνται οικογενειακό επίδομα, το οποίο αποτελεί προσαύξηση των αποδοχών που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση των οικογενειακών βαρών.

    Ετσι, η επιχειρηματολογία του ΣτΕ διευρύνει κατά πολύ τα όρια των γνωστών αποφάσεων του Αρείου Πάγου, που είχαν ταχθεί και αυτές υπέρ της διπλής καταβολής του οικογενειακού επιδόματος (με σκεπτικό την παραβίαση της αρχής της ισότητας).

    Ειδικότερα, το ΣτΕ επισημαίνει ότι το επίδομα οικογενειακών βαρών λειτουργεί ως κίνητρο και πρέπει να δίνεται σε αμφότερους τους συζύγους και πως ο νομοθέτης δεν μπορεί να προβαίνει σε διακρίσεις μεταξύ των συζύγων, αφού και οι δύο συμπράττουν στη δημιουργία της οικογένειας. Το δικαστήριο επικαλείται τη συνταγματική διάταξη (άρθρο 21) που θεωρεί την οικογένεια «θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους» και τη θέτει «υπό την προστασία του κράτους» (όπως το γάμο, τη μητρότητα και την παιδική ηλικία).

    Κατά συνέπεια, αναφέρει η απόφαση του ΣτΕ, «η διάταξη του άρθρου 11 του νόμου 1505/84, που απαγορεύει τη διπλή καταβολή του επιδόματος σε περίπτωση που και οι δύο σύζυγοι είναι υπάλληλοι του δημοσίου ή των ΝΠΔΔ ή των ΟΤΑ ή όταν ο ένας είναι υπάλληλος του δημοσίου και ο άλλος του ιδιωτικού είναι αντισυνταγματική».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    Οικογενειακό επίδομα και στους δύο συζύγους
    Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για οριστική κρίση

    Σε ευνοϊκή και οριστική ρύθμιση για τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα οδηγείται επιτέλους η υπόθεση με το οικογενειακό επίδομα. Μετά τον Αρειο Πάγο, υπέρ της χορήγησης του οικογενειακού επιδόματος (γάμου και τέκνων) και στους δύο συζύγους που εργάζονται στο δημόσιο τομέα τάχθηκε και η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) κάνοντας στροφή 180 μοιρών από την προηγούμενη νομολογία του.

    Χτες δημοσιεύτηκε η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (2944/2000), που κατά πλειοψηφία (14-11) έκρινε αντισυνταγματικές και ανίσχυρες τις σχετικές διατάξεις του νόμου 1505/84, σύμφωνα με τον οποίο οικογενειακό επίδομα χορηγείται μόνο στον ένα σύζυγο, εφόσον εργάζονται και οι δύο στο δημόσιο ή ευρύτερο δημόσιο τομέα (ΝΠΔΔ, ΟΤΑ).

    Παράλληλα, η Ολομέλεια του ΣτΕ με ομόφωνη απόφαση παρέπεμψε την υπόθεση για οριστική κρίση στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, επειδή υπάρχει παλαιότερη απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου (805/1994), η οποία κινείται στον αντίποδα των αποφάσεων του Αρείου Πάγου και του ΣτΕ (Σύμφωνα με το άρθρο 100 του Συντάγματος, όταν εκδίδονται αντίθετες αποφάσεις από τα ανώτατα δικαστήρια, η υπόθεση παραπέμπεται στο ΑΕΔ για τελική κρίση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

    Άρθρο 16
    1. Από τη στιγμή που θα φθάσουν σε ηλικία γάμου, ο άνδρας και η γυναίκα, χωρίς κανέναν περιορισμό εξαιτίας της φυλής, της εθνικότητας ή της θρησκείας, έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και να ιδρύουν οικογένεια. Και οι δύο έχουν ίσα δικαιώματα ως προς το γάμο, κατά τη διάρκεια του γάμου και κατά τη διάλυσή του.
    2. Γάμος δεν μπορεί να συναφθεί παρά μόνο με ελεύθερη και πλήρη συναίνεση των μελλόνυμφων.
    3. Η οικογένεια είναι το φυσικό και βασικό στοιχείο της κοινωνίας, και έχει το δικαίωμα προστασίας από την κοινωνία και το κράτος.


    © Copyright Διεθνής Αμνηστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Επίσης εις περίπτωση διαζυγίου, ο άνδρας-πατέρας παύει να έχει Συνταγματική προστασία, και έτσι γίνεται αντικείμενο χλευασμού, εκμετάλλευσης και εξόντωσης, ακόμη και από την δικαστική εξουσία, αφού δεν θεωρείται ότι βρίσκεται σε γάμο, (που προστατεύεται ρητώς), δεν θεωρείται ότι έχει οικογένεια, (που προστατεύεται ρητώς), και δεν θεωρείται ότι χρειάζεται προστασία ως πατέρας (αφού δεν προστατεύεται ρητώς)!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο ετήσιος εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας της Οικογένειας που έχει καθιερωθεί από το 1993, αντανακλά τη σπουδαιότητα που αποδίδεται στην οικογένεια ως σημαντικό θεμέλιο της κοινωνίας μας. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», εν μέσω πολλών δραστηριοτήτων του, στηρίζει την οικογένεια με:

    Tην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056
    Tην Ημερήσια Φροντίδα Παιδιών που οι συνθήκες στο οικογενειακό τους περιβάλλον δεν είναι οι ενδεδειγμένες και χρήζουν στήριξης
    Tη Συμβουλευτική παιδιών και γονέων
    Tη Στήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε όλη την Ελλάδα
    Τη Στήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας
    Ωστόσο, επειδή η πραγματικότητα συχνά είναι διαφορετική, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ανοίξει, στα 9 Σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μια ζεστή, οικογενειακή αγκαλιά σε εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες
    'Αρθρο 21

    MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
    'Αρθρο 21 - (Προστασία οικογένειας, γάμου, μητρότητας και παιδικής ηλικίας, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες)
    1. H οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Kράτους.

    2. Πολύτεκνες οικογένειες, ανάπηροι πολέμου και ειρηνικής περιόδου, θύματα πολέμου, χήρες και ορφανά εκείνων που έπεσαν στον πόλεμο, καθώς και όσοι πάσχουν από ανίατη σωματική ή πνευματική νόσο έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Kράτος.

    3. Tο Kράτος μεριμνά για την υγεία των πολιτών και παίρνει ειδικά μέτρα για την προστασία της νεότητας, του γήρατος, της αναπηρίας και για την περίθαλψη των απόρων.

    4. H απόκτηση κατοικίας από αυτούς που την στερούνται ή που στεγάζονται ανεπαρκώς αποτελεί αντικείμενο ειδικής φροντίδας του Kράτους.

    **5. O σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους.

    **6. Τα άτομα με αναπηρίες έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρων που εξασφαλίζουν την αυτονομία, την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!!

    ΜΗΝ ΧΩΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ!!

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ

    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ"ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ"

    ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ" ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΟΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΣ!

    Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΙΚΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...ΤΟΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΠΛΟΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η γυνικα μου εμλεξε με κατι φιλες της ανυπαντρες

    ειχαμε παιδι που εμεινε προβληματικο
    Ο δικηγόρος τα έφαγε όλα.


    τωρα εχει καταντησει του "δρομου" να ξεχρεωθει και ο αλητης ο δικηγορος ακομα της τρωει τα λεφτα...ουσιαστικα την εκδιδει!!

    αυτη ειναι η ελληνικη δικαιοσυνη!

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αφηστε ελευθερα τα σχολια

    Μην καλυπτετε τους εγκληματιες δικηγορισκους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αναγνώστες

    γιατί καλύπτετε το λαμόγιο τον Πξινό δημήτρη και τους επίορους φίλους του?

    Βγάλτε τα στη φόρα

    Δημοσιέψτε τα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
    ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΑΞΙΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.

    ΝΕΣΑ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΔΣΑ Δ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κουτσούκο έχεις ρεύμα.
    Προχώρα.Είμαστε μαζί σου.
    Στην θεωρία είσαι πολύ δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ειπαμε εδω εχει λογο μονο το δυο τοις εκατο, ο βαγιανατος η βλαντη ο καθε πουστης το καθε νουμερο ο καθε ζαμπλουτος δημοσιογραφος που παντρευεται κοριτσοπουλα και γελαει ο κοσμος μαζι τους ο καθε αλλοδαπος μονο οι ελληνες δεν εχουν λογο σ αυτην εδω τη παραδημοκρατια, ειπαν μια χουφτα πουστηδων και αθεων να κατεβουν οι εικονες και να ειστε ολοι σιγουροξ οτι θα το πετυχουν και αυτο, εδω αν εισαι θρησκος αγαπας τη πατριδα σου και ο γιος σου δε θες να ....γινει πουστης, εισαι γραφικος, ακορδεξιος και αλλα τετοια χαριτωμενα.....ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟ 2% ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 98%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ι ΚΙΜ ΚΙΛΛΙΑΝ ....ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ...ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ....ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ....ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ....ΑΓΑΠΑΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ
    ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΓΕΛΟΤΩΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ολοι οι ελληνες ειμαστε ρατσιστες που θελουμε να μη συρικνωθει η πατριδα μας, που δεν θελουμε αλλους αλλοδαπους ληστες να μας καταπατουν καθημερινα την ατομικη μας ελευθερια (απολυτη καταπατηση ελευθεριας ειναι να μην μπορω να παω στο κεντρο της ευρωπαικης και ολυμπιακης αθηνας να παρω τσιγαρα και εφημεριδα το βραδυ) που αυτα αν τα λεγατε οχι να τα κανατε σε οποιαδηποτε αλλη χωρα της ευρωπης θα σας ειχαν παρει στο κυνηγι ο κοσμος!!!! ακου οτι ειμαστε ρατσιστες με το να θελουμε να ζησουμε με το θελουμε δουλια για τα παιδια μας πρωτα!!! με το να διεκδικουμε της ελευθερια μας μεσα στην ιδια μας τη χωρα!!! μονο σ αυτη τη μπουρδελοχωρα γινονται αυτα αλλα δεν φταιτε εσεις πολιτικοι και δημοσιογραφοι αλλα εμεις που σας ψηφιζουμε και σας ακουμε αντιστοιχα αντι να σας πλακωνουμε στις ροχαλες και οχι μονο οπους σας βλεπουμε αλλα μην βιαζεσται θα γινει και αυτο ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα γινει εχετε φερει τον λαο στα ορια του τον εχετε τρελανει με το να του λετε πως πρεπει να αισθανεται για αυτους που τους κατακρεουργουν της καθημερινοτητα, ασφαλως βεβαια αυτο γινεται οταν μιλαμε για τη δικη μας γειτονια και οχι για τη δικη σας (εκαλη κ.α.) ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....α ρε γαμησι που θελετε αλλα σιγα σιγα τα πληρωβνετε αυτα που κανετε ολα τα παλιοπαιδα σας συλαμβανονται με ναρκωτικα, σε επησοδεια σε τρομοκατικες επιθεσεις σε χουλιγκανισμους παιδια επωνυμως οπως του καφετζοπουλου στη πατρα ο αειμνοστος αλεξης ο γιος του βουλευτη του συνασπισμου που βρεθηκε με κακαινη και ποσους αλλους που τα συγκαληπτεται ετσι θα πληρωσετε τις βρωμιες σας με τα παιδια σας και να θυμασται οτι στα χρονια που ερχονται καθε μερα θα πιανουν και αλλα παιδια επωνυμων αυτο να το θυμαστε θα δειτε σε λιγα χρονια τα παιδια αυτων που σημερα κανουν χομπι με τα προβληματα των ελληνων, μεγαλοδημοσιογραφοι, θα δειτε ποσο θα σας τιμωρησει ο θεος για αυτα που κανετε που δεν κανετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ξεραστε για να ξαναφατε βρωμοσκυλα της τηλεοπτικης δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ

    ΚΛΕΦΤΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ


    Νέο ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην Πάτρα...

    Από το http://thenewsbus.blogspot.com/
    .
    Την ώρα που αναζητείται ακόμη από την αστυνομία ο εγκέφαλος (και μάνατζερ μοντέλων) που προωθούσε στην πορνεία φοιτήτριες στην Πάτρα, χτύπησε και πάλι ροζ κύκλωμα με φοιτήτριες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Δύο 18χρονες ανέβασαν στο Ιντερνετ αγγελία με την οποία γνωστοποιούν ότι προσφέρουν σεξ σε γενναιόδωρους κυρίους, άνω των σαράντα ετών, από την περιοχή της Πάτρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος είπε...
    Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2009


    ΄Ατεκνες Ελληνίδες
    με το παρακάτω e-mail μας πληροφορούν?


    Αποκάλυψη Σκάνδαλο


    Παξινός Δημήτριος ΄Εκπτωτος από τον ΔΣΑ

    Με την υπ. αριθμ. 625/26-8-09 ζητείται η καθαίρεση του "συνεργάτη της δεξιάς μαφίας" κ. Παξινού Δημητρίου και κάθε υπευθύνου για γεννοκτονία και μαζική δολοφονία ελληνοπούλων!!


    Με την αναφορά ζητείτε έκτακτη σύγκληση του συνόλου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για έκπτωση κ. του Παξινού!!

    Ο κ. Παξινός και οι "φίλοι" του κερδοσκοπούσαν εις βάρος γυναικών ότι δήθεν θα τους βγάλουν διαζύγιο με "χοντρή αποζημίωση" και τα κονόμαγαν οι ίδοι!!

    ουτε διαζύγιο έβγαινε, ούτε αποζημίωση, τα χρόνια πέρναγαν και παιδιά δεν γεννιόντουσαν...

    αλλά oι δικηγόροι τα κονόμαγαν (νόμος περί παράνομου και ανήθικου πλουτισμού)

    Τότε υπήρχε διπλα το "άλλο κύκλωμα" παράνομης υιοθεσίας παδιών από άλλες χώρες υπό την πολιτική κάλυψη γνωστής πορτογύρας βουλευτού!!

    ΄Ετσι η "διακομματική μαφία" τα "κονόμαγε" και ελληνόπουλα δεν γενιούνται.

    Τα δε παιδιά των χωρισμένων οικογενειών αν υπαρχουν θα γίνουν προβληματικά, ναρκωτικά, ψυχολογικά, κλπ...αρκεί να πλουτίσει παρανόμως ο κ. Παξινός και οι "δηθεν δικηγόροι".

    Τα μισά παιδιά της πρώτης δημοτικού στην Ελλάδα είναι παιδιά από ξένες χώες!!

    Πράγματι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της αφού δεν τα αφήνει καν να γεννηθούν!!

    Συνέχεια στα δικαστήρια!!

    ΄Ατεκνες Ελληνίδες

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    Σχόλιο makelio: παράκληση αν γνωρίζει κανένας κάτι παραπάνω ... και αν πράγματι είναι αλήθεια....
    να το πει ...

    Αναρτήθηκε από Makelaris στις 8/26/2009 03:04:00 μμ
    Ετικέτες ΣΧΟΛΙΑ
    1 σχόλια:

    Ανώνυμος είπε...

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ

    ΠΑΞΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΝΑΛΟ ΜΗΝΥΣΗ

    26 Αύγουστος 2009 10:02 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Στο «ψυγείο» οι πλειστηριασμοί

    2/9/2009

    ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ρύθμιση για την αναστολή πλειστηριασμών για οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ προωθεί άμεσα η κυβέρνηση. Τις επόμενες ημέρες, το υπουργείο Δικαιοσύνης, με τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Οικονομίας, θα καταθέσει τη σχετική ρύθμιση, με την οποία θα «παγώνουν» έως τις 31/12/2009 όλοι οι πλειστηριασμοί που επισπεύδονται από τις τράπεζες για οφειλές χρηματικών ποσών κάτω των 200.000 ευρώ.
    Στελέχη του υπουργείου Οικονομίας, σε σχετική ερώτηση, άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο στη ρύθμιση να συμπεριληφθούν και οφειλές προς το Δημόσιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα αφορά πρόσφατες οφειλές, που προέκυψαν εν μέσω και λόγω της κρίσης και όχι βεβαιωμένες οφειλές προηγούμενων ετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΛΛΑΔΑ
    Και μετανάστες στην Αστυνομία

    21/10/2009

    ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ πρόσληψη μετανα- στών στην Ελληνική Αστυνομία άνοι- ξε ο υπουργός Προστασίας του Πο- λίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανα- κοινώνοντας παράλληλα τη μετα- φορά της αρμοδιότητας του πολιτι- κού ασύλου από την Αστυνομία στο υπουργείο Εσωτερικών. Ειδικότερα, ύστερα από συνάν- τηση που είχε με εκπροσώπους της κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στον ρα- τσισμό και τη φασιστική απειλή», ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε ότι η πρόσληψη των μεταναστών στην ΕΛ.ΑΣ. θα γίνεται σε τμήματα μετα- ναστών, όπου θα λειτουργούν ως διαμεσολαβητές με τους κρατούμε- νους αλλοδαπούς. Παράλληλα, ανα- κοίνωσε τη σύσταση Ειδικού Γρα- φείου Καταγγελιών, σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη, και την τιμωρία όσων αστυνομικών «υπο- θάλπουν φασιστικά στοιχεία», προ- κειμένου να ελεγχθούν οι αυθαιρε- σίες της αστυνομίας. Ακόμη, ο υπουργός εξήγγειλε την υποστήριξη των αστυνομικών τμημάτων στις ευαίσθητες περιοχές με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυ- χολόγους και τη συμμετοχή στο πο- λιτικό προσωπικό των αστυνομικών τμημάτων μεταναστών 2ης γενιάς. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσω- ποι της κίνησης «Ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» έθεσαν στον υπουργό το θέ- μα της αντιμετώπισης των προσφύ- γων, της δράσης της FRONTEX και των «στρατοπέδων συγκέντρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. .......
    Επειδή οι αγωγές διαζυγίων έχουν πάρει χαρακτήρα χιονοστιβάδας λόγω και των ψευδών υποσχέσεων των επίορκων δικηγόρων επιβάλλεται να παρέμβουν οι εισαγγελείς και να πάνε μέσα το 1/10 των μελλών των δικηγορικών συλλόγων γιατί
    1.έχουν διαλύσει την ελληνική οικογένεια
    2. οδηγούν στον εξευτελισμό ευυπόλυπτους πολίτες με ψευδομάρτυρες κλπ..
    3. δημιουργούν οικογενειακές τραγωδίες με ανυπολόγιστα θύματα…
    4. τραυματίζουν ψυχικά τα παιδιά, αν υπάρχουν και πολλά από αυτά οδηγούνται κατόπιν στα ναρκωτικά
    5. εξαντλούν οικονομικά τους ανθρώπους όταν χωρίζουν και τους οδηγούν στον δανεισμό…
    6. τα κέρδη τους είναι στην ουσία παράνομα αφού βασίζονται στην εξαπάτηση των πελατών τους…

    7. οι δικηγορικοί σύλλογοι καλύπτουν τα μέλη τους με το ψευδές σκεπτικό ότι «λειτουργούν με υπόδειξη του εντολέα» ενώ ο εντολέας είναι στην ουσία ένας αδύναμος χαρακτήρας και θύμα απάτης…


    Περιμένουμε την αντίδραση των εισαγγελέων και των δικηγορικών συλλλόγων

    Πολίτες κατά της Διάλυσης της Οικογένειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ευθύνες στον τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κον Δημήτρη Παξινό καταλογίζουν οι πολίτες

    ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ «ΑΝΤΡΟΧΩΡΙΣΤΡΕΣ»…
    ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ…ΕΛΕΟΣ…

    Ο Δημήτρης Παξινός ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??
    Ο Βερβεσός Δημήτρης ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙ ΛΕΕΙ??

    ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ΑθηνώνΤΙ ΛΕΕΙ??

    Καθημερινά ειδικά πολλές γυναίκες καταφεύγουν στα δικαστήρια για αγωγή διαζυγίου…
    Υπάρχουν περιπτώσεις που πράγματι υπάρχει σοβαρός λόγος!!
    Στο μεγαλύτερο όμως ποσοστό οι χωρισμοί γίνονται για τους εξής λόγους:

    1. Μπλέκονται συγγενείς και «φίλοι» και ανακατεύουν τα ζευγάρια χρησιμοποιώντας συχνά την «υποβολή» και πολλά άτομα που είναι ψυχικά αδύναμα παρασύρονται. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νομική προστασία των νεονύμφων από τις «υποβολές» τρίτων.
    2. Πολλές γυναίκες παρασύρονται από τις χωρισμένες «φίλες» τους με την υπόδειξη ότι αν χωρίσουν «θα είναι καλύτερα ή θα βρουν κάποιον άλλον»….(ενώ δεν πρόκειται στην ουσία να βρούν κανέναν)!!! Υπάρχει η παροιμία «μια χωρισμένη για να αισθανθεί καλά πρέπει να χωρίσει άλλες δέκα»
    3. Πολλοί δικηγόροι υπόσχονται «υψηλές αποζημιώσεις» στις πελάτισσες τους με την αγωγή διαζυγίου (ενώ γνωρίζουν ότι αυτό είναι ψέμμα)

    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ο γαμος απο την στιγμη που προβαλλεται ως κοινωνικη καταξιωση φυσικο ειναι να οδηγει σε χωρισμους.


    Το χειροτερο απο ολα ειναι ο ρατσισμος που τρως στο σχολειο.(σχολια του στυλ: Παιδι απο χωρισμενους γονεις; Μακρια του! Θα εχει ψυχολογικα προβληματα,θα γινει πρεζονι,ανωμαλος,αλητης,καλλιτεχνης () ,κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. δυστυχώς σε πολλές οικογένειες, πριν ακόμα πάρουν οι γονείς την τελική απόφαση να χωρίσουν, το παιδί βιώνει συνέχεια ασταμάτητους καυγάδες και τσακωμούς.

    βλέπει τους γονείς του να είναι εχθρικοί ο ένας προς τον άλλον και όπως είναι φυσικό αυτό το βίωμα του αφήνει πολλά τραύματα. το παιδί τότε μπορεί να αντιδράση με ποικίλους τρόπους, όπως είτε να κλειστει στον εαυτό του, είτε να γίνει αντιδραστικό και πολλά άλλα που δεν είμαι κατάλληλη να πω.

    από την άλλη μεριά, τα παιδιά που μένουν με τους γονείς τους, όπως είναι φυσικό θα τους δει πολλές φορές να τσακώνονται, αλλά μετά τον τσακωμό πάντα έρχεται και η συμφιλίωση.

    θέλω να πω ότι δεν θα τους δει μόνο να τσακώνονται αλλά και να γελάνε μαζί , να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται.
    σίγουρα θα έχουν και αυτά τραύματα, αλλά ίσως είναι λιγότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Και εγω παιδι χωριζμενων γωνιων ειμαι, οπως και τα περισσοτερα παιδια στης παρεες μου (εχουμε φτασει πια σε σημειο να ειναι μιωνοτιτα αυτοι που ειναι ακομα παντρεμενοι οι γονεις τους).

    μου δημιουργισαν ομως αλλες καταστασεις, που ειναι σχετιζονται βεβαια κατα καπιον τροπο με το διαζυγιο.

    Βεβαια η δικη μου περιπτωση ειναι καπος ιδιετερη, καθος λιγα ειναι τα παιδια που μπλεκονται ετσι.



    Και βλεπω και πολους που οι γονεις τους δεν εχουν χωρισει (δεν ξερω βεβαια τι γινετε μεσα στο σπιτι τους...) να εχουν διαφορα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. dr koutsouko ta lamogia ta dikigorakia ftaine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

    ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αν η κυβερνηση δοσει λεφτα στα ζευγαρια σε ενα χρονο μπορουν να γεννηθουν 1 εκατομυριο ελληνοπουλα

    αντι να δινετε λεφτα στος παιστανους και αλβανους δοστε τα στους ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Oi goneis moy xorisan kai ego eperna narkotika apo 14 eton

    o dikigoros mono ploutise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!

    ΔΟΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΑ ΑΤΕΚΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ

    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

    ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΟΚΤΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

    ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. η οικογενεια μασ διαλυθηκε απο εναν εκμετλευτη δικηγορο

    ειχε ερθει σε επαφη με τον αντιδικο

    και μασ κροιδευε κι επρνρ πολλα λαφτα

    μιλαμε για χιλιαρικα πολλα

    εμεις πεινασαμε
    αυτος πλουτισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΚΕΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ελεος

    τα μια παιδια στο δημοτικο ειναι
    απο αλλου

    τα δικα μας παιδια τρωνε ξυλο απο τα ξενα γιατι ειναι πιο λιγα

    τι θα γινι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. den ksero ama kolaei edo to thema mallon oxi alla eipa na to grapso.....oi dikoi mou xorismenoi den einai....apla leipei ena melos simantiko apo tin oikogeneia.....pantos o pateras mou kai i mama tou kai i aderfi tou mas megalosan me to kalitero tropo kai emena kai ta aderfia mou...kai o pateras mou dinei ta panta kai gia ta 3 paidia tou.....exei vrei meta apo polla xronia mia kali ginaika pou mas prosexei me ton diko tis tropo kai erxetai sto spiti mas kai mas voithaei kai pano ap'ola kanei ton patera mou eutuxismeno......oso gia to pos einai i psixologia ton paidion sigoura kati leipei,iparxei ena keno opos k na to kanoume....den ksero apla etsi niotho ego......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Απάντηση στο :
    Έχω χωρισμένους γονείς και αυτό είαι από τα 2 μου χρόνια!


    δεν εχω χωρισμενους γονεις αλλα εχω πολλες φιλες που εχουν...
    ολες οι φιλες μου που εχουν χωρισμενους γονεις ειναι με αγορια που επισης εχουν χωρισμενους γονεις..
    δεν το καταλαβαινω αυτο αλλα πραγματι συμβαινει...το εχουμε συζητησει και μεταξυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. angelmi έγραψε:
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ. ΤΗ ΜΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ?


    ......νομιζω πως η ισορροπημενη σχεση μεταξυ των χωρισμενων γονιων ειναι αυτη που θα βοηθησει ωστε τα παιδια να μην αντιμετωπισουν προβλημα.......

    ......ειναι πολυ ευκολο να πλασεις τον χαρακτηρα ενος παιδιου....να το γεμησεις με οργη...θυμο...απογοητευση.....ενοχες.....ποιος λογικος ομως θα το εκανε αυτο???

    .......κ στην τελικη.....-κατα την γνωμη μου παντα-...καλυτερα να μεγαλωνει ενα παιδι σε ενα υγιες περιβαλλον με ενα γονιο .......παρα σε ενα περιβαλλον με δυο γονιους κ φασαριες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. πατερα μου. Πιστεψε με,ειναι πολυ καλυτερα..επιβαρυνθηκα τις δουλειες του σπιτιου, το μαγειρεμα και οτι αλλο κανει η "νοικοκυρα" του σπιτιου καθως και την ανατροφη της αδερφης μου της μικρης που σημερα ειναι 13(εγω ειμαι 19 και φοιτητρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ισχύουν για τους...ευρωπαίους.

    Στην Ελλαδίτσα τα πράγματα μάλλον δεν είναι έτσι. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα όπου τα παιδιά γίνονται μήλο της έριδος όχι τόσο από επιθυμία για φροντίδα, αλλά για να πληγώσει ο ένας ενήλικας τον άλλον.

    Δεν θα μπω στην διαδικασία του να ταχθώ κατά ενός διαζυγίου για το "καλό" των παιδιών.
    Σίγουρα όμως, αν η συμβίωση μέσα σε ένα σπίτι αγγίζει τα όρια της φρενίτιδας από καυγάδες και ξυλοδαρμούς, ε τότε πιστεύω ότι μεγαλύτερο κακό κάνεις στα παιδιά αν παραμείνεις υπό αυτές τις συνθήκες.
    Και σίγουρα η ψυχική τους υγεία κινδυνεύει περισσότερο από την διαδικασία ενός διαζυγίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ki egw eimai paidi xwrismenwn goniwn emena oi goneis mou xwrisan otan hmoun 6 thumamai diafora peristatika , dustuxws o pateras mou mou milouse polu kata tis mhteras mou kai genika ekane diafores kinhseis pou tote den eblepa , bebaia pleon den thelw na exoume kamia sxesh, oso gia to poso epeireazei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δημοσιεύθηκε: Κυρ Ιαν 04, 2009 20:52 Θέμα δημοσίευσης:

    --------------------------------------------------------------------------------

    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ; ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ. ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑΤΑ.

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΟ ΓΑΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΥΛΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΙΩΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ροτυπία - «Χιλιάδες δικηγόροι ανήκουν στη γενιά των 700 ευρώ»
    8 Σεπτ. 2008 ... ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΞΙΝΟΣ πρόεδρος του ΔΣΑ. «Χιλιάδες δικηγόροι ανήκουν στη γενιά των 700 ευρώ» ... Μιλάμε με τον πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη Παξινό. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 20 Φεβ. 2005 ... Δ. Παξινού. Στη σημερινή διοίκηση του ΔΣA επιρρίπτει επίσης ευθύνες για τη ... Δημήτρης Παξινός: Aπολογισμός και στόχοι για τη νέα τριετία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. "Η συστηματική καταδίωξη των εθνικών μέσω συγκεκριμένων διαταγμάτων και η θρησκευτική καταπίεση που ασκήθηκε στους υποταγμένους στους Ρωμαίους της ελληνικής επαρχίας κατά την περίοδο της αυτοκρατορίας του Ιουστινιανού, αποτελεί ένα άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα γενοκτονίας κατά των Ελλήνων με θρησκευτικά κυρίως κριτήρια" εγώ το άλλαζα σε "Η συστηματική καταδίωξη των Ελλήνων με εθνικό θρήσκευμα μέσω συγκεκριμένων διαταγμάτων,[εκκρεμεί παραπομπή] και η θρησκευτική καταπίεση που ασκήθηκε στους υποταγμένους στους Ρωμαίους της ελληνικής επαρχίας κατά την περίοδο της αυτοκρατορίας του Ιουστινιανού [εκκρεμεί παραπομπή], θεωρείται από κάποιους ως χαρακτηριστικό παράδειγμα γενοκτονίας κατά κάποιων Ελλήνων με θρησκευτικά κυρίως κριτήρια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. . Το γεγονός οτι η γενοκτονία χρησιμοποιείται για γεγονότα των τελευταίων αιώνων δεν σημαίνει οτι θα περιοριστεί σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Εκτος αυτού δεν νομίζω οτι χρησιμεύει πουθενά ένα άρθρο Ελληνική γενοκτονία ή Γενοκτονίες Ελλήνων. Δημιουργεί σύγχυση. Καλύτερα θα ήταν να αναπτύσσαμε κανα άρθρο περι της γενοκτονίας των Ποντίων κ.α. παρά να καθόμαστε να γράφουμε άρθρα με γενικές πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. "Ο όρος ελληνική γενοκτονία αποκτά ιστορικό νόημα ήδη από τον 5ο π.Χ. αιώνα, καθώς ιστορικά υφίσταται συστηματική γενοκτονία εις βάρος τμημάτων της ελληνικής φυλής". Κι εγώ το διαμορφώνω σε: "Kάποιοι θεωρούν [εκκρεμεί παραπομπή] ότι ο όρος ελληνική γενοκτονία αποκτά ιστορικό νόημα ήδη από τον 5ο π.Χ. αιώνα, και ότι ιστορικά υφίσταται συστηματική γενοκτονία εις βάρος τμημάτων της ελληνικής φυλής."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. για να γίνει αντιληπτό ότι η κατά Ελλήνων γενοκτονία είχε ξεκινήσει πολύ πριν. Στην κατάρρευση του μετώπου το 1922 απλά γενικεύθηκε, και ολοκληρώθηκε το 1923. Συνεπώς η καταστροφή του εκεί Ελληνισμού δεν ήταν συνέπεια της Μικρασιατικής εκστρατείας αλλά γενοκτονικού σχεδίου της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που συνεχίσθηκε εντονότερα από το Κεμαλικό καθεστώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ελληνική Γενοκτονία" παραπέμπει σε γενοκτονία που υπέστησαν οι Έλληνες, ακριβώς όπως και το "Αρμενική Γενοκτονία" παραπέμπει σε γενοκτονία που υπέστησαν οι Αρμένιοι. Αυτούς τους όρους χρησιμοποιεί ο κόσμος σήμερα διεθνώς. Διαφορετικά θα λέγαμε "Τουρκική Γενοκτονία" αναφερόμενοι στους Τούρκους που σκότωσαν όλους τους προαναφερόμενους, και θα ξεμπερδεύαμε. Με τον ίδιο τρόπο όταν λέμε "Εβραϊκό Ολοκάυτωμα" εννοούμε την εξόντωση που υπέστησαν οι Εβραίοι, όχι κάτι που εκείνοι έκαναν σε άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 14η Σεπτεμβρίου λέγοντας μεταξύ άλλων- πως είναι μέρα μεγαλοσύνης για τον Ελληνισμό και μέρα σημαδιακή και μαύρη για την προσφυγιά, αφού το 1922 οι Τούρκοι ξερίζωσαν τους Έλληνες από τη Σμύρνη και οι Τσέτες την κατέκαψαν. Η κ. Αϊβαζόγλου έκανε λόγο για γενοκτονία τονίζοντας ότι «τα τουρκεσταντικά φύλα με βαρβαρότητα κατέκαψαν την Ιωνία και εκδίωξαν τους Έλληνες που κουβαλώντας τον Σταυρό του μαρτυρίου εγκατέλειψαν τα πάτρια χώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ο όρος "γενοκτονία" (το συστηματική είναι πλεονασμός, μιας και στην έννοια της γενοκτονίας περικλείεται η συστηματικότητα) είναι γέννημα του 20ού αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ίλειος Ανθόπουλος (1888-1922) - Ο Θρυλικός Αρχικαπετάνιος των ...
    ... ποντιακού και μικρασιατικού Ελληνισμού ενάντια στη συστηματική γενοκτονία του από μέρους των Νεότουρκων είναι άγνωστοι και ξεχασμένοι για τους πολλούς. ...
    es-es.facebook.com/.../153254238455

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. είναι ένα μάθημα Ιστορίας, Μνήμης και Τιμής της Τραγωδίας του Μικρασιάτικου Ελληνισμού, που αφανίστηκε με τη συστηματική Γενοκτονία από το τουρκικό κράτος κατά το 1922.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Οι εθνικιστικοί παροξυσμοί διαφόρων μορφών και αποχρώσεων, που άλλοτε οδηγούν στη θηριωδία της "εθνικής κάθαρσης" και άλλοτε σε συστηματική γενοκτονία, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Η ελληνική οικογένεια, σήμερα, έχει αποδεκατιστεί
    ΑΠΌ ΤΟΥΕ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥς ΑΠΑΤΕΩΝΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΜΥΝΑ

    Βιβλία στα Ελληνικά
    Συγγραφέας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
    Η οργανωμένη και συστηματική γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων, έχει δημιουγήσει έναν απίστευτο αριθμό θυμάτων τα τελευταία εκατό χρόνια. Το μικρότερο μέγεθος που μπορούμε να δώσουμε αγγίζει τα είκοσι εκατομμύρια ψυχές. Είναι οι δολοφονημένοι, οι σφαγιασθέντες, οι ξερριζωμένοι, οι εξισλαμισθέντες και ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Άρχισε από το 1453 η νύχτα δουλείας αιώνων, όπού η Κων/πολη έγινε Τουρκόπολη, και οι Έλληνες κατάντησαν ραγιάδες. Άρχισε διπλή, τριπλή και τε¬τραπλή κατοχή με γενοκτονία, ληστεία, πειρατεία και ξενιτεμό για τους ραγιάδες. Εϊναι ανυπολόγιστος ο αριθμός των Ελλήνων της Τουρκοκρατίας, που χάθηκαν από το σπαθί του Τούρκου, κυρίως στα χρόνια των κατακτήσεων, και μετά από κάθε επαναστατικό κίνημα. Είναι πάντως ενδεικτικό αλλά και σύμφωνο με την ι¬στορική αλήθεια το εξής: «Με τους Τούρκους μας ενώνει μια θάλασσα και μας χωρίζουν πολλά ποτάμια. Όχι ο Έβρος και τα παραποτάμια του. Μας χωρίζουν προ πάντων —πέρα από κάμποσα άλλα, παραδοσιακά ή όχι— ποτάμια από το αίμα που χύθηκε!». Είναι άγνωστο επίσης πόσοι εξισλαμίσθηκαν, πό¬σοι εκόντες άκοντες μετανάστευσαν, πόσοι πουλήθη¬καν στα σκλαβοπάζαρα, πόσοι σκοτώθηκαν από ληστές ή πειρατές, και πόσοι πέθαναν από τις κακουχίες της ζωής και από επιδημικές αρρώστειες” πάντως είναι εκα¬τομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Tο πνεύμα της έκθεσης αντανακλούσε την τάση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Aυστραλία και σε πολλά μέρη του κόσμου, οι απόγονοι των Eυρωπαίων εποίκων να ζητούν συγγνώμη από τους ιθαγενείς για τη γενοκτονία, τη βία, τον εκτοπισμό, την εξάλειψη τους πολιτισμού τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Η πολύπαιδη Ελληνική οικογένεια της Τουρκο¬κρατίας αναδείχθηκε πρώτη στην πόλη, πρώτη στο χωριό, πρώτη στον κάμπο, πρώτη και στο βουνό των Κλεφταρματωλών, πρώτη στη στεριά, πρώτη και στη θά¬λασσα. και όταν σήμανε η άγια ώρα του λυτρωμού, βρέθηκαν παντού παιδιά και άνδρες πολεμιστές με όπλα και καράβια. Γι’ αυτό και η Ελληνίδα μάνα τραγούδη¬σε:
    —Δεν σε φοβάμαι Τουρκαλά δικηγορε, στον νου μου δε σε βάνω
    κι έχω παιδιά, καλά παιδιά που τρώνε το μπαρού¬τι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤVXS.gr (BETA) - katy
    Οι εγκληματίες του Ισραήλ, που επί 60 χρόνια εκτελούν συστηματική γενοκτονία εναντίον των Παλαιστινίων, είναι πρόσωπα αποδεκτά από διεθνή κοινότητα. ...

    www.tvxs.gr/u11025/c/30/1 - Πριν από 11 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Πόντος
    Με περισσότερους από 353.000 νεκρούς, η γενοκτονία των Ποντίων ( 1916 ... με αποκορύφωμα τη συστηματική και μεθοδευμένη εξόντωση – γενοκτονία του αιώνα μας. ...
    www.neolaia.de/2opseis/.../duioio.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. PDF] ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ
    Μορφή αρχείου: PDF/Adobe Acrobat - Quick View
    καθοριστικός λόγος της εξόδου είναι η συστηματική Γενοκτονία που υφίστανται, πρώτα από το καθεστώς των Νεοτούρκων και στη συνέχεια από. τους Κεμαλικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Αλήθεια που κρύβουν επιμελώς • View topic - Ο άκρατος ...
    2 δημοσιεύσεις - 2 συντάκτες
    Εδώ θα διαπιστώσετε ότι ο ενδοτισμός είναι μόνο από Ελληνικής πλευράς διαβάζοντας τη ... O Κίσιγκερ και οι Έλληνες. ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΤΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ... ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. κατα γραμμα ειπε:«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ»----------------

    ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟ

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ - ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Άθελα του ο Κίσιγκερ εξέφρασε το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού και της γλώσσας μας.

    ----

    ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. 8 Σεπτ. 2009 ... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΓΕΝΝΗΘΗ «ΚΡΥΦΑ» ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΘΗ! ... ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. NAI

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ - ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. γι'αυτο δωστε καμμια δουλεια στουσ κοινωνικουσ λειτουργουσ κ τισ προνοιεσ κ ασ σταματησουν οι προοδευτικοι τις ψευτο-προοδευτικεσ αποψεισ κ να κανει ο καθε ενασ την δουλειτσα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση