GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση στον κ. Παντούλα...

Συνεχίζει να παραληρεί ακόμη και σήμερα με μανία κατά των εργαζομένων του ΔΟΑΤΑΠ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας, καθώς...

Συνεχίζει να παραληρεί ακόμη και σήμερα με μανία κατά των εργαζομένων του ΔΟΑΤΑΠ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας, καθώς μαζί με μία ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή την οποία απέστειλε σήμερα το μεσημέρι προς τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, απέστειλε και...

τα σχόλια των υποστηρικτών του από τα ιστολόγια του διαδικτύου τα οποία και προφανώς υιοθετεί!
Βρε σε τι αδιέξοδο και απελπισία βρίσκεται ο άνθρωπος. Μέχρι και σε φράσεις του τύπου: “ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...” ψηφοφόρων του καταφεύγει, προκειμένου να πείσει τα ΜΜΕ του νομού Ιωαννίνων και να δικαιολογηει την πρόσφατη απαράδεκτη πεζοδρομιακού χαρακτήρα συμπεριφορά του στο ΔΟΑΤΑΠ. Μήπως ξέχασε όμως ότι είναι βουλευτής και θα πρέπει οι πράξεις και ο λόγος του να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα για τους πολίτες; Ντροπή σας κε Παντούλα. Ντροπή και σε αυτούς που συνεχίζουν να ανέχονται στο κόμμα σας τέτοιες συμπεριφορές.
Ο tempora o mores, κε “βουλευτά!”
Διαβάστε λοιπόν στα επισυναπτόμενα έγγραφα που ο ίδιος απέστειλε το τι ακριβώς αναφέρει προς την κοινή γνώμη των Ιωαννίνων σήμερα ο κ. Παντούλας.
Με εκτίμηση
Ν.Μ.

13 σχόλια

  1. Δε μας χέζεις ρε φίλε με τους "εργαζόμενους"; Οι περισσότεροι αποσπασμένοι από σχολεία είναι και η Διαμαντοπούλου θα τους γυρίσει στο σχολείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΦΡΟ ΠΑΣΟΚΟ
    ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ
    ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Ο ΒΛΑΧΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    Ο ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ
    ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΑΝ
    ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΤΑΡΑ.

    ΜΠΑΡΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ποιος είσαι και τι εκπροσωπείς;; Ο Παντούλας, χωρίς να παίρνω το μέρος του στη διένεξη, είναι γνωστός με όνομα και διεύθυνση. Εσύ γιατί κρύβεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά που παραθέτεις στο link είναι τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο PRESS-GR. Τα μοίρασε γιατί ο πολύς κόσμος δεν μπαίνει στο Ιντερνετ (αφού το έκανε, θα έπρεπε να διαγράψει ορισμένες χυδαιολογίες!)

    Εγώ σου λέω, χάριν της κουβέντας, ότι τα έγραψε ο ίδιος ο Παντούλας ή έβαλε κάποιον δικό του να τα γράψει. Η άλλη πλευρά τι σχόλια κάνει, ειδικότερα ποια είναι η δική σου άποψη για τα γεγονότα, αφού του λες να ντραπεί;

    Και ωραία, ο Παντούλας ως βουλευτής
    πρέπει "οι πράξεις και ο λόγος του να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα για τους πολίτες"! Η altera pars (επειδή το κατέχεις το λατινικό, θα με καταλάβεις αμέσως) που είναι δημόσιος υπάλληλος σε υψηλή θέση, γραμματέας του Προέδρου μιας σημαντικής δημόσιας υπηρεσίας, δεν πρέπει να συμπεριφέρεται υποδειγματικά και παραδειγματικά; Γιατί, ο Παντούλας θα κριθεί αργά ή γρήγορα από το λαό, ενώ την κυρία που αντιδίκησε μαζί του δεν φαίνεται να την κρίνει κανείς, μέχρι να πάρει σύνταξη.

    Φοβάμαι ότι τα επιχειρήματα υπεράσπισης της κυρίας είναι πολύ πιο αρνητικά από την ίδια την αρχική στάση της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάλληλοι φέρονται με αυτόν τον τρόπο. Όλοι μας, όσοι έχουμε περάσει δύο φορές από υπηρεσίες ( τρόπος τού λέγειν ) έχει συναντήσει υπαλλήλους που καλυπτόμενοι από την σύμβαση αορίστου χρόνου, φέρονται σαν να είναι δικό τους το μαγαζί !
    Ε λοιπόν δεν είναι δικό τους ! Κι αν βρέθηκε ένας βλάχαρος να βάλει τις φωνές σε κάποια γκιόσσα, πρέπει να τον υποστηρίξουμε.
    Επι τέλους είναι πολύ κακή μορφή λαϊκισμού να καλύπτουμε συνέχεια τους εργαζόμενους, ότι και εάν έχουν κάνει, και να "τα βάζουμε με την εξουσία" άκριτα και πρόχειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΔΙΚΑΤΣΑ = ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΟΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΡΑΠΕ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΚΑΙ ΑΝΤ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΑΠ ΤΗ ΝΔ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΔ ΤΑ ΣΚΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΝΔ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΑ.ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΤΑ ΑΠΥΛΩΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά σοβαρευτείτε ο κάθε Παντούλας που είναι βουλευτής θα πρέπει όχι μόνο να φαίνεται αλλά και να είναι τίμιος. Και φυσικά να κρίνεται από τους πολίτες. Εμείς θα κρίνουμε αυτούς που μας κυβερνούν και όχι αυτοί εμάς. Έλεος!!! Και μην ξεχνάτε ότι έχουν και ασυλία τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σοβαρέψου λίγο ρε προηγούμενε φίλε. Δηλαδή με βάση τη λόγική σου σε λίγο δεν θα μπορούμε να ασκήσουμε καν κριτική στους βουλευτές που είναι δημόσια πρόσωπα τους πληρώνουμε και έχουν και ασυλία. Δηλαδή αν μάθει το λαμόγιο ο Παντούλας το όνομα του του επιστολογράφου και χάσει αυτός τη δουλειά του θα είναι καλύτερα και δημοκρατικότερα; Όλα στη φόρα, δημόσια πρόσωπα είναι άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ...ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ! ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ! ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ! ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ !
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΛΟΙΠΟΝ !!! ΖΗΤΩ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ !
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΟΑΤΑΠ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ! ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ουστ ρε κρατικοδίαιτοι κοπρίτες,
    αμοιβόμενοι & μηδέποτε εργαζόμενοι Με απύθμενο θράσος & την μπόχα της κατουρλίλας από τις κατουρημένες ποδιές που έχουν φιλήσει.
    Καμια ΕΔΕ για την τρόπος του λέγειν κυρία δεν θαγίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση