GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τη δημόσια και δωρεάν Παιδεία...

Λεζάντα: " Το φάντασμα της ελληνικής δημόσιας και δωρεάν Παιδείας" Δια την ετικετοποίησιν: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Λεζάντα: "Το φάντασμα της ελληνικής δημόσιας και δωρεάν Παιδείας"
Δια την ετικετοποίησιν: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

21 σχόλια

  1. Για πληροφορίες στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ του ΓΕΙΤΟΝΑ.
    Εκεί βέβαια φοιτά ο ΓΙΟΣ της Υπουργου
    σε ξενόγλωσσο τμήμα ΦΥΣΙΚΑ..ΦΥΣΙΚΑ.

    Αν δεν σας αρέσει πάτε ..ΨΥΧΙΚΟ
    στου ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    Και χιλιάδες άλλων πασόκων και αριστερών.
    ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα υπονοούμενα του (Λα) Λάκη Λαζόπουλου – Ακροδεξιοί οι τρομοκράτες!
    Αυτή η ιστορία με την αριστερή τρομοκρατία, που όμως μπορεί να είναι… ακροδεξιά (!!!) δεν είναι σημερινή ή χτεσινή. Είναι πολύ παλιά.

    Όποτε οι αριστεροί τρομοκράτες έκαναν κάποια ενέργεια που ξεσήκωνε τη λαϊκή οργή, τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της τρομοκρατίας, ανακάλυπταν ότι –μάλλον- πρόκειται για… ακροδεξιούς. Μέχρι που σκοτωνόταν κάποιος απ’ αυτούς (π.χ. Τσουτσουβής), έσκαγε βόμβα στα χέρια κάποιου άλλου (π.χ. Μαζοκόπος) και εν τέλει συνελήφθησαν οι Ξηροί, οι… χλωροί και άλλα… «μουλουδάκια», και τότε η χορωδία των δημοσιογραφικών παπαγαλακίων ξέχναγε τι έλεγε μέχρι χτες και έσπευδε να τους συμπαρασταθεί…

    Η συμμορίτικη δολοφονική ενέργεια στην Αγία Παρασκευή, δε μπορούσε να δικαιολογηθεί δημοσίως με τίποτα από τους συνήθεις τηλεοπτικούς συνηγόρους του αριστερού τρόμου. Κι όσοι επιχείρησαν να το κάνουν έμμεσα, εισέπραξαν αγανάκτηση. Όπως π.χ. ο (Λα) Λάκης ο Λαζόπουλος, του οποίου η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα όταν έγινε η τρομοκρατική επιδρομή, και την υπερασπίστηκε ως εξής: «είναι βέβαια λυπηρό να χάνονται ανθρώπινες ζωές, ευχόμαστε περαστικά, αλλά να ξέρετε η βία φέρνει βία».

    Αφού, λοιπόν, αποδοκιμάστηκε από το ευρύ κοινό –όχι από τους λιγωμένους χειροκροτητές του-, σήμερα στην εκπομπή του άφησε υπονοούμενα πως η τρομοκρατία είναι… ακροδεξιά. Είπε, λοιπόν, ο (Λα) Λάκης: «Η επίθεση στο τμήμα της Αγίας Παρασκευής ήταν τυφλή ενέργεια. Τυφλές τρομοκρατικές ενέργειες εγώ ξέρω ότι κάνει η ακροδεξιά».

    Το κρατάμε αυτό. Κι αν ποτέ πιαστεί τρομοκράτης, ζωντανός, είμαστε σίγουροι ότι ο (Λα) Λάκης, ο Ταρζανομάκης και τ’ άλλα «παιδιά» του «σωματείου», δεν πρόκειται να τον υπερασπιστούν, αφού θα είναι… ακροδεξιός. Βάζετε στοίχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΚΟΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ Ε?ΑΠΕΡΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΗΣΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΟΚ !
    Μέρα με την μέρα ξεβράκωνεται το ΠΑΣΟΚ"

    "Τον πρώτο μήνα:
    1) Κόβεται το επίδομα θέρμανσης των Φτωχών.
    2) Επίδομα της πλάκας στους φτωχούς
    3) Έστειλαν στην ανεργία 40000 stagers...
    4) Κατάργησαν την απόσυρση των παλαιών...ΙΧ.
    Υπολογίστε και κλεισίματα αντιπροσωπειών, απολυμένους εργαζόμενους, επιδόματα ανεργίας, σκασμένες επιταγές και βγάζετε το ισοζύγιο μόνοι σας.
    Και δεν κάνανε και το πιο προφανες:
    Αφού κόπτονται για το περιβάλλον να επιβάλλουν τέλη βάση ρύπων. Έτσι όπως γίνεται χαρατσώνονται όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα τα οποία πλέον δε μπορούν και να αποσύρουν.
    Αλήθεια εκείνο το “Λεφτά υπάρχουν” που πήγε?
    5) Κατάργησαν την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους...
    6) Κατάργησαν το νομοσχέδιο για την ανακαίνιση των παλαιών
    οικιών σε κουφώματα μονώσεις...
    7) Η απεργία στον ΟΛΠ ξαναρχίζει.
    8) Έκτακτη εισφορά στις επιχειρήσεις.
    Δηλαδή μας φλόμωσαν στα "φιλολαϊκά" μέτρα οι λαμογιάριδες..."

    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ
    ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.
    Ε ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ . ΣΚΟΡΠΙΣΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΟΝ, ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΛΟΓΩ ΑΜΥΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΕΠ : κάτω από τους νόμους Πεπονή κατασκεύασαν τις περίφημες ‘αποκαταστατικές’ διατάξεις του άρθρου 25 και του Ν. 2190, που ουσιαστικά παραβίαζαν το νόμο για το ΑΣΕΠ, καταργούσαν την έννομο τάξη και ανάγκαζαν το ίδιο το ΑΣΕΠ να διαπιστώνει με εκθέσεις του χιλιάδες παράνομες κομματικές προσλήψεις κυρίως συμβασιούχων. Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα πασοκοκρατείται, αφού επί 20 χρόνια είχαν διοριστεί πάνω από 1 εκ. ‘πράσινα’ παιδιά….. Παρόλα αυτά ο σοσιαλιστικός τύπος επιμένει ότι ο δημόσιος τομέας κατακλύστηκε από γαλάζια παιδιά. Καλό το παραμύθι αλλά χωρίς δράκους. Πολύ σωστά επισημαίνει ο Δ. Ρίζος : «πώς συμβαίνει η ΝΔ να διόριζε γαλάζια παιδιά στο δημόσιο και αυτά να τρέχουν να ψηφίζουν πασόκ, αφού όλα τα συνδικάτα των εργαζομένων στο δημόσιο ελέγχονται από το πασόκ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα να παθεις μαλακα 125. φαινεται σε επιρεασε η πασοκικη τεμπελια των βολεμενων κηφηνων του δημοσιου. παρε φαρμακα να συνελθεις απο το ληθαργο.
    σε χρειαζομαστε ακμαιο.

    οι πνευματικοι γονεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @1.18

    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση κυρ μαλάκα χρυσαυγίτικο τρολ.

    Η πηγή σου είναι αυτή.

    Θα διαλυθείτε κατόπιν παρεμβάσεων του ΟΗΕ, το ξέρεις; Νεοναζί σε Ευρωπαϊκή χώρα δεν επιτρέπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 10,5 ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΙΣ 15 , 18 ,20 ΜΟΝΑΔΕΣ

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Η ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ???

    ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΩΠΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ + 5,5 ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ 10,5 ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΣΑΤΕ 16 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θελει μόνο αγγλικά για την ελλάδα, εκεινο που δεν ξερετε ειναι οτι οταν εγινε επιτροπος στην εε δεν ηξερε γρι αγγλικα και εκανε φροντιστηρια εντατικα για να μην την κοψουν.αυτα για να μιλαμε διαχρονικα για σξιοκρατια, και να μην γινομαστε ξερολες εκ των υστερων, σεμνα και ταπεινα φιλοι μου για να μηνπαθουμε οτι και η νδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. san zitianoi katantisan..i elines exoun xasi kathe epafi me ti axoioprepia tous,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KOITA ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ??
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 1993 ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 100 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΕΙΧΑΤΕ 3.002.531

    ΜΕΤΑ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕΥΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ


    ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΑΥΡΙΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΕΤΕ... ΑΥΞΗΘΗΚΑΤΕ ΣΕ

    3.012.631'

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ 9 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1000000 ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΗΛΙΘΙΑ ΝΔ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΑΣ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ 43% ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΑΤΙΚΗ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΑΣ. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ. ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΠΑΡΑΓΙΩΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΠΑΘΗΣ ΔΕΞΙΟΣ. ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΣΑΙ. ΓΕΛΟΙΟΠ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μαύρη προπαγάνδα, Βρε γκαιμπελίσκοι της κακιάς ώρας, κάνει και εδώ την παρουσία της! Πού το ακούσατε βρε παπαγάλοι πως η υπουργός είπε για μόνο αγγλικά στην Ελλάδα; Κάποιοι γλωσσοαμύντορες τότε,Μπροστά από χρόνια, το έκεναν ως "επίσημη γλώσσα" διαστρέφοντας ηλιθίως τη φράση "σα μητρική" που είχε προτείνει η Διαμαντοπούλου. Ποιος διαφωνεί πως στα σχολεία μας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να διδάσκεται στα παιδιά μια ξένη γλώσσα, που να την μαθαίνουν σα μητρική; Τι έχουν τα παιδιά των πλουσίων και κρατάνε δασκάλους στα σπίτια τους και ποιο είναι το κόστος γενικά, ακόμα και μαθησιακά των άλλων που σέρνουν τα παιδία από φροντιστήριο σε φροντιστήριο, πληρώνοντας του κόσμου τα λεφτά, που θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τη ζωή της οικογένειας καλυτερη; Αυτά τα συνθήματα που ρίχνετε εξυπηρετούν τους λεφτάδες και όχι τους απλούς συμπολίτες μας. Μάθετε απιτέλους την αλήθεια και μη δουλέυετε για αφεντιά, που θα σας ξωπετάξουν σαν τις λεμοπνόκουπες και χωρίς προσόντα!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ine dinaton enas/mia pou dilvnei arrostos 2 xronia tora na thelei na dioikisi tin ekpaideusi, ine dinaotn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μπραβο αντώνη, ούτε εμένα με πλήρωσαν ακόμα αλλά τα χώνω στο πασοκ από μόνος μου. προχώρα γερά, εσύ που πληρώνεσε τουλάχιστον, μέχρι να αλλάξουμε αρχηγό και να ξεκινήσει η αντιπολίτευση. εσύ κρατάς όλη την παράταξη στα χέρια σου! Κάτι παιδιά σαν κι εσένα αξίζει που πληρώνονται από τη ΝΔ. Θα εισηγηθώ και στο νέο αρχηγό να συνεχίσει να σε πληρώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
    Ή ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ?
    μαλάκες με περικεφαλαία ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΝΑΝΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑ Η ΑΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση