Με δύο πρόσωπα μας παρουσιάζεται, καιρικά τουλάχιστον, φέτος ο Νοέμβριος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του συνοδεύτηκε από συνεχόμενα κύματα κακο...
Με δύο πρόσωπα μας παρουσιάζεται, καιρικά τουλάχιστον, φέτος ο Νοέμβριος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του συνοδεύτηκε από συνεχόμενα κύματα κακοκαιρίας με σφοδρές βροχοπτώσεις σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα...Περισσότερα εδώ: http://www.meteo-news.gr/gr/forecast/Breaking-news/1258406398
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΤΡΟΠΗ
ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !! ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ!!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ".
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ".
ΑΠΟ ΕΡΑΣΤΕΣ ΥΠΕΡΓΗΡΩΝ ΒΟΥΛΕΦΤΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!
ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ? ΤΕΛΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ??
ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΛΑ...
ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ..ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ...
ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ...
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΧΟΝΤΡΑ.
ΧΟΥΝΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΩΣ.
ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΡΑΣΗΜΟ.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΕΡΣΒΕΙΑ.
Ω!!!! Της Αλαζονείας το Κάγκελο! Ω! Κύριε Σπηλιωτόπουλε! Που Προσχώρησες στην πλευρά Ντόρας Ανιδιοτελώς!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩ! εσύ Αλάζονα που από τα γεννοφάσκια σου στα Κομματικά της Δεξιάς πράγματα είχες καταφέρει και είχες φέρει στην Δεξιά τον εκλογικά Μεσαίο Χώρο, όπως χωρίς να κοκκινίζεις το δήλωνες στον κύριο Χατζηνικολάου , βράδυ Τρίτης 17/11/2009.
Τσίπα δεν έχεις; Ποιος σε ήξερε εκτός από μερικά κομματόσκυλα, και τους παρατρεχάμενους σου, ένεκα της στενής σου σχέσης με τον Καραμανλή;
Ποιος από τους Κεντρώους ψηφοφόρους σε ήξερε Αλάζονα, και επαίρεσαι δημόσια και ανερυθρίαστα ότι η ύπαρξη Κεντρώων ψηφοφόρων στην Δεξιά είναι δικό σου γέννημα;
Πως και με ποιο θράσος βγαίνεις και καμαρώνεις ως να είσαι ιδιοκτήτης χιλιάδων ψηφοφόρων;
Και έτσι να παρουσιάζεσαι ως φορέας Δύναμης….έχεις σκεφτεί γιατί οι πολιτικοί φίλοι σου όπως τους ονόμασες βουλευτές δεν σε ακολούθησαν; Μήπως τους έχει επηρεάσει το στενά, στενό σου προσωπικό περιβάλλον;
Για ποιους ψηφοφόρους μιλάς;
Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσοι Κεντρώοι ψηφοφόροι έχουν ψηφήσει Δεξιά;
Μήπως αναφέρεσαι σε αυτούς που ονομάζομαι Ο.Φ.Α.; ( Όπου Φυσά Άνεμος) και οι οποίοι δεν έχουν ούτε μάνα ούτε πατέρα πολιτικά και είτε την τελευταία στιγμή αποφασίζουν, είτε όπου δουν και γέρνει η πλάστιγγα προεκλογικά;
Αυτούς τους έφερες εσύ στην Δεξιά όταν την ψήφιζαν; Κούνια που σε κούναγε!
Αλλά να γυρίσουμε στην επιλογή σου να πας με την Ντόρα, καθαρά ΝΑΙ καθαρός Υπολογισμός και Ωφελιμισμός.
Διότι ότι εφ ‘όσον η Ντόρα χάσει και εσύ είσαι σύμαχος της, και πάλι λέγω εφ όσον χάσει πάπαλα η πρωθυπουργία για αυτήν και στο μέλλον, διότι ηλικιακά, δεν της βγαίνει.
Διότι είναι περίπου εξήντα, εφτά με οκτώ χρόνια το ελάχιστο με Παπανδρέου Πρωθυπουργό πηγαίνει στα 67-68, τότε όποιος και να είναι στην Δεξιά και εκτός αυτής θα κερδίσει τις εκλογές, θα γίνει πρωθυπουργός.
Θα καθίσει και αυτός 7-8 χρονάκια, και η Ντόρα τότε θα είναι 74-75.
Μετά τις εκλογές θα τις κερδίσει κάποιος από το Πασόκ, θα καθίσει 7-8 χρονάκια και η Ντόρα θα έχει φτάσει τα 80 και βάλε…Ζωή ναχει.!
Άρα αφού η Ντόρα δεν γίνει ποτέ Πρωθυπουργός, αν ισχύσει αυτό το σενάριο ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΣΕΝΑ! ΤΟΝ ΦΙΛΟ που της στάθηκε στα δύσκολα, χωρίς αντάλλαγμα; Μάλλον όχι!
Κύριε Ανιδιοτελή όποιος δεν μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ίσως μπορεί να γίνει Πρόεδρος Δημοκρατίας!