GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγινε κι αυτό...

Ανακάλεσαν το διορισμό ειδικού γραμματέα γιατί ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι έβριζε το ΠΑΣΟΚ!!! Το διορισμό του Ειδικού Γραμματέα ΔΕΚΟ Ανδρ...

Ανακάλεσαν το διορισμό ειδικού γραμματέα γιατί ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι έβριζε το ΠΑΣΟΚ!!!

Το διορισμό του Ειδικού Γραμματέα ΔΕΚΟ Ανδρέα Κουτούπη (φωτογραφία) ανακάλεσε η κυβέρνηση διότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε «εκφραστεί μέσω του διαδικτύου με χυδαίους, υβριστικούς και ακραίους χαρακτηρισμούς για την κυβέρνηση την οποία ζήτησε να υπηρετήσει από θέση ευθύνης» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Ανδρέας Κουτούπης συμμετείχε στην ανοικτή διαδικασία επιλογής στελεχών με την κατάθεση του βιογραφικού του σημειώματος και...

αφού κλήθηκε από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου δύο φορές σε συνέντευξη επελέγη για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΔΕΚΟ.
«Οι προσωπικές του στοχεύσεις, όπως αυτές προκύπτουν από τις δημόσιες τοποθετήσεις του, βρίσκονται σε πλήρη απόκλιση από τις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ», τoνιζεται στην ανακοίνωση και προστίθεται ότι «η στάση αυτή αποδεικνύει πως, ανεξάρτητα των τυπικών του προσόντων, ο κ. Κουτούπης όχι μόνο στερείται των στοιχείων της εμπιστοσύνης και του ήθους που είναι απαραίτητα για να υπηρετεί Έλληνας πολίτης σε δημόσια θέση αλλά είναι επίσης, έκθετος και υπόλογος. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αναλάβει αυτή ή άλλη δημόσια θέση»...

9 σχόλια

  1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΛΥΦΟΥΝ! ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΕΣΑ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ,ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΤΩΝ
    ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Τον έφαγαν από γ.γ με το που τοποθετήθηκε επειδή δεν τον πήραν... χαμπάρι

    Μόνο στην ...φουκαριάρα την Ελλάδα γίνονται αυτά. Έγινε ανάκληση της θέση ενός ειδικού γραμματέα ΔΕΚΟ από τον Γ.Παπακωνσταντίνου επειδή παλαιότερα είχε καταφερθεί κατά του ΠΑΣΟΚ με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αν και όπως λένε στο ΠΑΣΟΚ είχε το καλύτερο βιογραφικό.

    Αυτό δεν είναι κράτος είναι μπ...! Δεν πήραν ...χαμπάρι ποιος ήταν ο άνθρωπος(αν πράγματι ήταν αυτό που λένε) και μετά την τοποθέτηση του το κατάλαβαν και έκαναν ανάκληση ύστερα από λίγες ώρες;
    Όχι έτσι δεν γίνεται ανασυγκρότηση του κράτους. Έχουν χάσει την μπάλα και παίρνουν όποιον πάρει η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας προσεχαν, αντε και με εναν μεξικανο..χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ εδειξε πως ολοι οι Ελληνες ειναι ισοιαναλογα με τα προσοντα τους.Οταν συλλεξανε περισσοτερα στοιχεια για τον τυπο αυτον,πηρε τον μπουλο του,οπως θα τον παρει και ο καθενας που δεν κανει τη δουλεια του.Για φανταστειτε ο τυπος αυτος να ηταν ΠΑΣΟΚ και να ελεγε αυτα που εγραφε.Τα παπαγαλακια θα ζητουσαν την παραιτηση του Παπανδρεου. Αντε ρε χεστε τα ποδια σας,αντε να δη και η ελλαδα ασπρη μερα να γινει κατι σωστο.Ευτυχως Ρεγκουζους και Μαγγινες δεν χωρανε πλεον στο ΠΑΣΟΚ και να φανει κατι περνει δρομο παρ'αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε Ξ Ο Χ Α !!!
    η απόλυτη παράνοια μόσο μέσα σε 60 μερούλες _______________

    ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ που θα τρώγαν.. .που θα διοριζόταν..
    .που θα τους χαριζόταν τα χρέη.. που γενικά ..ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ.

    Τώρα, ανακάλυξαν μόνο Κόκκαλα και κάκκαλα.
    και ΠΛΑΦΦΦΦΦΦΦΦ.......ΣΚΑΣΑΝΕ και αρχίσανε το διαχρονικό.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ γιωργακη

    - ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ
    ΗΔΗ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Οι δεξιοι

    υποσκαπτουν και "αλωνουν" την κυβερνηση "απο μεσα"

    αφου οι γενικοι γραμματεις

    ειναι δεξιοστροφοι!!

    Οι νεοι Γραμματεις επιλεγμενοι απο τον ακαπνο και αγραμματο Γερουλανο (πτυχια γιοκ μαιμου) και την ασχετη Μπιρμπιλη και τους φλωρους φιλους του Σαμαρα μεσα στο στο Πασοκ...

    διαλυουν σκοπιμα το πραγματικο Πασοκ γιατι - οπως ακουγεται- η συμφωνια με το αμερικα λεει σε λιγο (Martio) να ερθει ο Σαμαρας!!


    Οι Πασοκοτζηδες δεν οπισθοχωρουν
    σε καμια "συμφωνια" με το αμερικα... οσοι κανουν συμφωνιες ας πανε στη δεξια!!

    Το πασοκ θα μεινει ορθιο και μετα από τον Γιωργο, τον Βαγγελη κλπ....
    Η φτωχεια τα δανεια και η δημοκρατικη συνειδηση ειναι ισχυροτερα των προσωπων!!!


    Καλουνται
    ολοι οι Πασοκοι οπου και αν ζουν και υπηρετουν να πιεσουν μεσα από την φυσικη του παρουσια την κυβερνηση να προχωρησει σε παγματικες αλλαγες

    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙ ΚΑΛΑ!!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως σε κανανε ρε μεγαλε senior manager στην Price water την στιγμη που ουτε τον εαυτο σου δεν ξερεις να μανατζαρεις?
    Τωρα τα αλλα περι ινστιτουτων και ελεγκτικων συμβουλιων κλαιν μαιν για να γεμιζει το χαρτι απο βαρυγδουπους τιτλους χωρις περιεχομενο.
    Πολυχρωμος γκαζοτενεκες κοινως.
    Στις επιτελικες θεσεις των μεγαλων εταιρειων το πρωτο πραγμα που πρεπει να γνωριζει ενα ανωτατο στελεχος ειναι να ελισσεται και να διαχειριζεται την πολιτικη εκφραζοντας την αποψη του τεκμηριωμενα και οχι προκατελειμενα και λοιδωροντας αλλες αποψεις και θεσεις.
    Τελος ο ρολος του πρεπει να ειναι εναρμονισμενος με την στρατηγικη και την προοπτικη επιτευξης των προκαθορισμενων στοχων ειτε αυτοι ειναι ηθικοι,κοινωνικοι,υλικοι η κερδοσκοπικοι.
    Εσυ τι εκανες ? αυτο που ποτε δεν επρεπε να κανεις ,φορεσες τον κομματικο σου μανδυα και ξεστομισες μαλακιες ανορθογραφες και μετα εστειλες και βιογραφικο σε αυτους που υποτιθεται απερριπτες χαρακτηριζοντας αυτους λαμογια.
    Χαρηκες δε και εξεφρασες την επιθυμια να οικονομησεις δηλαδη να γινεις και εσυ λαμογιο μεσα απο ενα κυβερνητικο ποστο.
    Δεν σου βγηκε ομως φιλαρακι γιατι πιαστηκες μαλακουλης και σου την εκατσε ο γυαλακιας.
    Βλεπεις καπου μπορεις να τρουπωσεις οπως ελεγε και ο Βουτσας σε ταινια δεν θα τρουπωνεις παντα γιατι πισω απο το τυρι υπαρχει και η φακα.
    Ανοιξε εκει κανενα γραφειακι λογιστικης υποστηριξης γιατι αυτο ειναι το αντικειμενο σου και ασε κανενα αλλο να παρει θεσεις που εκτος απο τυπικα προσοντα χρειαζονται και χαρακτηρα και προσωπικοτητα.
    Απορω πραγματικα με την price water γιατι εκτος απο οικονομικη συμβουλευτικη εταιρεια ειναι εξειδικευμενη και στην επιλογη ανωτατων στελεχων για κυβερνητικες θεσεις και υψηλες θεσεις εργασιας στον επιχειρηματικο τομεα, πως επελεξε εσενα για senior manager.
    TI ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!!
    ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΠΟΟΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ"??

    ΕΠΕΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ??

    ΠΟΙΟΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΝ?

    «Φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά


    Με εντολή Γ. Παπανδρέου επανεξετάζονται όλα όσων διορίστηκαν και όσων πρόκειται να διοριστούν


    Από «κόσκινο» περνάει η κυβέρνηση όλους τους διορισμένους γενικούς και ειδικούς γραμματείς, καθώς και αυτούς που πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες, μετά το φιάσκο με τον αποπεμφθέντα ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ ειδικό γραμματέα των ΔΕΚΟ, Ανδρέα Κουτούπη.

    Έγινε γνωστό ότι το τελευταίο 24ωρο με εντολή του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται εξοργισμένος με το περιστατικό, γίνονται «φύλλο και φτερό» τα βιογραφικά όλων όσων διορίστηκαν, αλλά και όσων πρόκειται να διοριστούν τις επόμενες ημέρες ως γραμματείς. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζονται και τα βιογραφικά των 13 νέων περιφερειαρχών, των οποίων τον διορισμό θα εγκρίνει το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή συνεδρίασή του.

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ!?!

    ΠΕΡΙΜΕΝΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΔEΙΑΖΟΥΝ!!

    ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΣΠΑΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ??


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ??

    ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ!!

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση