GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα σχόλιο για τα τέλη κυκλοφορίας‏...

Aπό τον Βρασίδα Κοσμόπουλο http://freskotaton.blogspot.com/ . Να λοιπόν που και δήθεν φιλολαϊκό περιτύλιγμα ξετυλίχτηκε. Το γλυκό από μέσα ε...

Aπό τον Βρασίδα Κοσμόπουλο
.
Να λοιπόν που και δήθεν φιλολαϊκό περιτύλιγμα ξετυλίχτηκε. Το γλυκό από μέσα είναι μαύρο και πικρό. Αφού, ένας ακόμα πρωθυπουργός της χώρας, μάς τάραξε στις σοσιαλιστικές παρλαπίπες προεκλογικά τώρα ξεκουλουριάζεται εμπρός μας το φίδι της βαρβαρότητας.
Τσεκούρι με αφορμή τα αυτοκίνητα του κοσμάκη. Χιλιάδες οικογένειες θα πληρώσουν, με το «έτσι θέλω» την πράσινη ανάπτυξη των φαλιρισμένων ταμείων του κράτους. Πράσινα είναι και...

τα κατοστάρικα μάγκες.
Κι ας ψάχνουμε όλοι μας τη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις «φόρος» και «τέλη».
Θα πληρώσω με το παλιό μου δίλιτρο Όπελ, που κάνει – δεν κάνει δυο χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο, τις μερτσέντες και τα καγιέν των δισεκατομμυριούχων.
Χαλάλι σας.
Μα όσο κι αν θα καθαρίσει ο ουρανός απ’ το καυσαέριο που βγάζουν 200 λίτρα βενζίνης η μπόχα δεν θα φύγει με τίποτα.

25 σχόλια

  1. Μας έχετε ζαλίσει για την πράσινη ανάπτυξη, τι είναι αυτή πάλι?
    Με αφορμή αυτή την ακατανόητη τσίχλα, βάλατε φόρο στα μικρού κυβισμού αυτοκίνητα.
    Μετά έχετε το θράσος να μιλάτε για φιλολαικά μέτρα, δηλαδη οι φτωχοί πρέπει να πληρώνουν φόρους για να ζουν καλά οι κατέχοντες.
    Όλοι οι Βουλευτές, να μας αποδείξουν ότι εργάζονται, για τον κόσμο που κυβερνούν, να δωρήσουν ο καθένας από δύο μηνιαίους μισθούς στην πολιτεία και να επιστρέψουν τα αυτοκίνητα που τους έδωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φορομπηχτική πολιτική χωρίς έλεος .
    Για να ζει καλά ο μετανάστης και να πεινάει ο Έλληνας .

    Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
    Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

    Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
    Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη
    Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
    Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
    Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
    που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .
    Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
    θα αυξάνονται χρειάζονται :
    Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
    επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .
    Χρειάζεται η Ελλάδα ένα ολόκληρο προϋπολογισμό
    ακόμα για να συντηρήσει η Ελλάδα όλα αυτά τα
    εκατομμύρια των μεταναστών , λαθρομεταναστών .
    που θα βρεθούν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα
    για δαύτους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    όπως πάντα ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!
    Δηλαδή ,ο διπλωματούχος ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας
    θα τα πληρώσει και θα τα πληρώνει για πάντα .
    Με πάρα πολύ σκληρούς φόρους που ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα .
    Μειώνοντας πάρα ,πάρα , πολύ , το εισόδημα μας .
    Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
    Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
    αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
    Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
    ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
    ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχεις απόλυτο δίκιο και σου το λέει ένας απ' αυτούς που τους ψήφισε...

    Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν δέν θέλης νά τό πληρώσης,ρέ ηλίθιε,στά αρχίδια μας.
    Όσα καί νά πληρώσουμε ,ρέ ηλίθιε,διά τήν προστασία τού περιβάλλοντος,λίγα είναι,σέ σχέση μέ τήν καταστροφήν,πού τού προκαλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ μέ τά ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!
    Τά τέλη είναι ρέ βρωμιάρη,0,40 έως 1 ευρώ τήν ημέρα.
    Άν δέν έχεις χρήματα,διά αντικατάσταση,μέ νέας τεχνολογίας,νά χρησιμοποιείς τά ΜΜΜ καί τά στραβόποδά σου.
    Καλό θά σού κάνει,καρεκλοκενταυρομαλάκα!!!
    Ή Κοπεγχάγη ρέ σκατομαλάκα,δέν σού έδωσε κανένα μήνυμα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .


    ΤΟ "ΓΛΥΚΟ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΧΟΥΝ "ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ" ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΩ).


    ΜΗΝ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΕΛΗ-ΦΟΡΟ , ΣΤΑ ΙΧ ΜΑΣ .

    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ .


    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ , ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΡΔΗ.


    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΟΥΣ .


    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ σοσια-ληστές και τα πράσινα άλογα επί το έργον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΟΤ , Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, ή Εθνικό Μπορντέλο;
    Επί Αβραμόπουλου, Σπηλιοτόπουλου και Μαρκόπουλου δεν πλήρωνε ούτε την διαφημιστική δαπάνη της χώρας στο εξωτερικό.
    Κατά τα άλλα ο πρώτος έφτιαξε αίθουσα με το προσωπικό του Τζακούζι στο Υπουργείο Τουρισμού, και στις πόρτες του ήθελε χρυσά και επίχρυσα πόμολα, συν Πανάκριβα Περσικά χαλιά συν Πανάκριβους Πίνακες Ζωγραφικής, συν τον Προσωπικό του Καφετζή, συν τον Προσωπικό του Κομμωτή και Μανικιουρίστα, συν τον Προσωπικό του Θυρωρό, συν του ότι διόρισε όλους από το ΚΕΠ, το κόμμα που είχε κάποτε, σε διάφορες υπηρεσίες με παχυλότατους μισθούς.
    Βέβαια επειδή σε αυτούς από ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος δεν υπήρχαν νοσηλευτές ή γιατροί εντατικής, δεν νοιάστηκε όσο ήταν αργότερα, ο Υπουργός Υγείας που δήλωσε ότι το έργο του στο Υπουργείο αυτό τελείωσε , και άρα μπορεί και είναι έτοιμος για το Εξωτερικών, πλην όμως σκόνταψε στην Ντόρα, να επανδρώσει τις 100 ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΛΙΝΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΕΛΑΒΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 2004,
    Ο δεύτερος οργάνωνε ταξίδια για το αδερφάτο και εκδρομές, με τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου, και ο τρίτος είχε αδυναμία στο να διορίζει στο Υπουργείο μούνες προς τέρψιν του, συν το ότι η γυναίκα του είχε αναλάβει διακοσμήτρια εργολαβικώς του ΕΟΤ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, Η ΙΔΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ!
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΥΣΥΧΑΣΟΥΜΕ , ΕΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΡΑ, ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ
    χέσε μέσα...... νταλάρηδες.

    Με 46 άτομα λειτουργεί το γραφείο της Διαμαντοπούλου

    Η υπουργός παιδείας δεν μπορεί να βγάλει την δουλειά με λίγους υπαλλήλους και έτσι αποφάσισε να έχει δίπλα της συνολικά 46 ανθρώπους! Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το "Παρόν" η υπουργός έχει ολόκληρο στρατό δίπλα της και μάλιστα το γραφείο τύπου έχει τους:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα, εσυ εφαγες τα λεφτα του κοσμακη, εσυ ξεπουλησες τη χωρα, το δημοσιο πλουτο, λιμανια, αεροδρομια, δρομους, ιμια, οτε και ολα τα υπολοιποα, εσυ κακια χουντα εφαγες τα λεφτα των ελληνων στο χρηματιστηριο, εσυ ξελουπησες τη μακεδονια, εσυ γεμισες τη χωρα με χρεη, εσυ αφησες αδεια ταμεια, εσεις παλιοχουντικοι ζουσατε μεσα στη χλιδη και που με τα λεφτα της ελλαδας ζουνε μεχι σημερα χλιατα οι απογονοι σας η ακομα και καποιοι επιζωντες απο τους απριλιανους, εσεις παλιοχουντικοι εισασταν μελη της λεσχης bilderberg εσεις κακοι χουντικοι εισαστα πρωτεργατες της παγκοσμιοποιησης, εσυ κακια χουντα φταις για ολα, εσυ φταις που δεν εδωσες ρευμα σε καθε σπιτι, που δε χαρισες τα δανεια, που δεν εδωσες ατοκα γεωργικα δανεια, που δεν εδωσες αδειες οικοδομης ωστε να φτιαξει ο καθε ελληνας το δικο του σπιτι, εσυ κακια χουντα ησουνα το δεξι χερι των τραπεζων, εσυ που ηθελες να κατεβουν οι εικονες απο τα σχολεια, εσυ που ενω πειναγε ο ελληνας εφερνες παρανομα λαθρομεταναστες, εσυ που στην εφταετια δεν μπορουσες να κυκλοφορησεις με ασφαλεια στους δρομους, που δεν εφτιαξες νοσοκομεια, σχολεια, (μια απλη ερευνα να κανει καποιος μπορει να διαπιστωσει....ποσα λιγα νοσοκομεια εφτιαξαν στα εφτα χρονια οι παλιοχουντικοι)εσυ κακια χουντα που στα εφτα σου χρονια τα μαγαζια πεινασαν, οι αγορες διαλυθηκαν, εσυ κακε Παπαδοπουλε που σκοτωσες τα παιδια στο πολυτεχνειου και δεν μας λες ουτε τα ονοματα τους, που δεν εχουμε δει ποτε καμια μανα, πατερα η αδεφια να κλαινε στο χωρο του πολυτεχνειου, που ενω ζηταμε τα ονοματα των νεκρων του πολυτεχνειου εσεις μας δινετε κατι ονοματα με παραξενες ιλικιες σε αλλα μερη της αθηνας, εσυ κακια χουντα φταις για ολα τα κακα του τοπου, για το βατοπεδι, για τη ζιμενς, για τα ομολογα, για τα γκολντεν μποις, εσυ κακια χουντα φταις για ολα τα κακα του τοπου, εσεις παλιοχουντικοι που στειλατε στην εξοχη συγνωμη εξορια ηθελα να πω αγωνιστες τυπου ανδρεα παπανδρεου, κωστα λαλιωτη, κιμωνα κουλουρη μιμη ανδρουλακη και κυνηγησες παλιοχουντα αλλους τοσους αγωνιστες οπως η μαρια δαμανακη, κωστα σημιτη και τοσους αλλους....δημοκρατικους και καλα που ηρθε ο αειμνηστος καραμανλης που ειχε φυγει....αυτοεξοριστος στο....παριση ως τριανταφυλλιδης κανοντας αντισταση μαζι με αλλους συναγωνιστες γραγωντας ποιηματα πινωντας σαμπανια και τρωγωντας χαβιαρη, ηρθε να σωσει το τοπο απο τη κακια χουντα, ασε που καποτε εκλαψε για τη μακεδονια το γνωστο δακρυ του εθναρχη που προτιμησε να κλαψει παρα να κρατησει τη μακεδονια ελληνικη, αυτος λοιπον ο αγιος ηρθε και εσωσε το τοπο απο εσας τους κακους χουντικους που μεχρι σημερα οι κυβερνησεις προσπαθουν τα σωσουν τη χωρα απο τα δικα σας κακα, προσπαθουν να σωσουν τη χωρα απο το επειπιο που εσεις την αφησατε, αδεια ταμεια, ασφαλιστικο ρημαδι, ελειμα στα υψη, εξωτερικο χρεος τεραστιο, με λιγα λογια κακια χουντα εφησες πισω σου μια χωρα χρεωκοπημενη που οι κυβερνητες των τελευταιων 35 χρωνων αδυνατουν να συμαζεψουν το χρεος
    αχ κακια χουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟ.
    ΑΛΟΙΨΤΕ ΤΑ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!! ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΠΙΑ!!! ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
    ΤΟΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΜΠΗΝΕΔΕΣ.
    ΜΑΣ ΦΘΑΣΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΟΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΑΣ.
    Φ Τ Α Ν Ε Ι Π Ι Α!!!!!!!!!!!!
    ΤΕΛΟΣ!!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ !!ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ , Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ, ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ : ΣΑΣ ΞΕΠΑΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΡΕ ΑΝΑΝΔΡΟΙ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΡΓΕΣ!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΥΠΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ...
    ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΟΔΙΩΝ...
    ΟΡΑΙΟ ΤΟ ...ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ...
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΄Οταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα να εκφέρουν λόγο αντίθετο, βγαίνουν κάτι φασιστάκια, με κοινοβουλευτικό μανδύα, με ένα στόμα βόθρο στην κυριολεξία!
    Αυτά τα υποκείμενα τα θεωρώ φασίστες χειρίστου μορφής, ανάξια άλλης απάντησης. Αυτή είναι η μόρφωση που απέκτησαν σπουδάζοντες στα κομματικά γραφεία κάποιων κομμάτων. Ας τους χαίρονται οι αρχηγοί των και λοιποί παρατρεχάμενοι, με αυτούς θα πάνε την χώρα ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είμαι ένας απο τους "πρασινόπληκτους" φορολογούμενους που πρέπει να πληρώσω 352 ευρω για ένα αυτοκίνητο 1600κ.ε του 1990 - αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα είχα αγοράσει καινούριο προ πολλού.

    Θεωρούμαι εχθρός του περιβάλλοντος και πρέπει να πληρώσω.

    Και δεν θεωρείται εχθρός του περιβάλλοντος αυτός που έχτισε τη βίλλα στο δάσος - γιατί αλλοιώς θα του την είχαν γκρεμίσει.

    Ούτε θεωρείται εχθρός του περιβάλλοντος η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ Βόλου ας πούμε, που ρυπαίνουν χρόνια τώρα ολόκληρη την πόλη του Βόλου με μικροσωματίδια και επικίνδυνα αέρια και χημικά (οι μετρήσεις απο επίσημες πηγές)είναι διαθέσιμες) ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (υπάρχει πρόσφατη σχετική ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου), και φυσικά δεν πληρώνουν τίποτα...

    Αυτά είναι τα νέα μέτρα και σταθμά της πράσινης κυβέρνησης για μιά πράσινη ανάπτυξη...

    Κυρία Μπιρμπίλη να περιμένω απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 9:56

    ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑΤΟΥΑΡ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ.
    ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ .
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ Χ...Ι ΕΜΑΣ.
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ.
    ΑΦΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 'Οπως και τα "τελη κυκλοφορίας" τα "περιβαλλοντικά τέλη" δεν πάνε στον προορισμό τους. Ξανά κοροϊδία.

    Βέβαια τα περιβαλλοντικά τέλη υπολογίζονται με τρόπο που δεν επιβαρύνει τον χρήστη οικονομικά ανάλογα με την επιβάρυνση που προκαλεί ο κάθε τύπος αυτοκινήτου στο περιβάλλον.

    'Οσον αφορά την παλαιότητα αυτή μετρά απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Δηλαδή αν αυτό έχει κυκλοφορίσει με άλλες πινακίδες πριν στο εξωτερικό αυτό δεν μετράει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το πόσο οικολογικά είναι τα αυτοκίνητά μας εξαρτάται απο τα χιλιόμετρα που διανύουν σε ένα χρόνο.
    Άρα το βάρος της οικολογίας πρέπει να πέσει στη βενζίνη (που ήδη έπεσε) και όχι σε κυβικά μηχανής. Να αφήσετε τον κάθε "μερακλή" να έχει 10.000cc μηχανή -νόμιμη- αφού δεν ενοχλεί όταν θα διανύει 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα το χρόνο. Το νόμιμο τον δικαιώνει.
    Άλλωστε η ανταπόδωση των τελών σε έργα φαίνεται απο τις αναθέσεις εκμετάλλευσης και την φετεινή Χριστουγεννιάτικη εικόνα που η Ελλάδα θυμίζει βομβαρδισμένη χώρα απο υπερδύναμη. (Χώρια τα σκουπίδια,οικολογικά και αυτά ;;;)
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι φασίστες στον κόσμο τους, είναι μειωμένης αντιληπτικότητας άτομα.
    Όταν δε, δεν διαθέτουν επιχειρηματολογία, καταφεύγουν σε ύβρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι να πληρώσω για το περιβάλλον αλλά...

    Εγώ έχω ένα ΙΧ 1600 CC αγορασμένο το 2000 και μέχρι σήμερα έχω κάνει 180.000 χιλιόμετρα.

    Ο θείος μου έχει ένα ΙΧ 1800 CC αγορασμένο το 1996 μονίμως παρκαρισμένο στο γκαράζ και εάν δεις το κοντέρ του έχει λιγότερα από 20.000 χιλιόμετρα.


    Ποιος μολύνει περισσότερο;
    ΕΓΩ.

    Ποιος πληρώνει περισσότερο;
    Ο θείος μου.

    Λύση.
    10% αύξηση στην τιμή της βενζίνης, ως περιβαλλοντολογικό πρόστιμο.

    Οπότε, όσο περισσότερο κινείς το ΙΧ, τόσο περισσότερο μολύνεις το περιβάλλον, τόσο περισσότερο θα αγοράζεις βενζίνη και κατά συνέπεια θα πληρώνεις περισσότερο πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα λυτρα της ληστιας του Σουφλια τα εισπρατει το σοσιαληστρικο ΠΑΣΟΚ.Ετσι για να βοηθησει τους μη εχοντες ν αγορασουν καινουριο αυτοκινητο!!Ετσι μας εδωσαν και αυτοι το στοιγμα πως θα φορολογισουν!!Εαν ειναι ποτε δυνατον,μια καινουρια Πορσε των 70000 να πληρωνει μικροτερα τελη απο απο ενα παλιο αυτοκινητο μεγαλου μεν κυβισμου αξιας ομως το πολυ 1500 ευρω!!Ελλας το μεγαλειο σου και πρασινα αλογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διάβασα ότι το χαμερ με 6000 κε πληρώνει κάτω από 100 ευρώ τέλη κυκλοφορίας,δήθεν επαγγελματικό, να μας δείξουν και να ελεγχθούν τα δελτία αποστολής εμπορευμάτων.
    Αν είναι αλήθεια κατάλαβα και εγώ όπως και άλλοι, την φιλολαική πολιτική των κυβερνώντων.
    ΜΠΡΑΒΟ, στις επόμενες εκλογές και σεις δεν θα ψηφίσετε τον εαυτόν σας.
    Εγώ με ένα 1000 του 2002 με όλα τα σέρβις και 60000 χλμ νομίζω πλήρωσα 135 ευρώ. Έχετε καταλάβει αρμόδιοι τι κάνατε? μου έχετε βάλει στο μυαλό, πονηρές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για την Βασίλω και την Τροχαία.Έχω ακούσει ότι τα HUMMER, τα βγάζουν ως αγροτικά και είναι πετρελαιοκίνητα.
    Έχουν φιμέ τζάμια και μέσα έχουν καθίσματα, νομίζω έχουν κάποιες παραβασούλες, ας τα ελέγξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 25/ο6:05 μ.μ.
    ----------------


    Όταν οί παράμετροι,άπό τίς οποίες εξαρτάται ή ""ποιότης"" τού περιβάλλοντος,έχουν ΥΠΕΡΒΕΙ ήδη τήν dead-line κι αναρτώνται,
    παρομοίου είδους αναφορές,όπου προτάσσεται ό ανθρώπινος εγωκεντρισμός,μού λές τώρα,διατί χρησιμοποιώ,αυτόν τόν εκφραστικόν τρόπον/στύλ αντίδρασης??
    Σιγά μήν απαγγέλλουμε καί Γκαίτε τώρα,διά νά υποκριθούμε,ότι
    ""ανήκουμε"" δήθεν,στήν νομεκλατούρα τής διανόησης!!!!
    Τήν αρκουδίτσα,πολλοστή διά τό 2009,τήν είδες χθές,φωτογραφία ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΄ΜΑΣ,ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ??
    Καί φυσικά διά ΄σένα πού εκφράζεις κι υποστηρίζεις ανάλογες μέ τού συντάκτη τής άνάρτησης επιχειρήματα,σχετικά μέ τά περιβαντολλογικά τέλη τών Ι.Χ.,ίσως δέν σημαίνει τίποτε.
    Νά ""ρωτήσης"" όμως καί τό
    ""περιβάλλον"",νά σού ""εξηγήση"",
    πόσο πολύ τού κοστίζει,αυτή ή απώλεια,από τόν ""οργανισμό"" του.
    Ή μελλοντική ""αμοιβή"",από τούς επιγόνους μας,τελικά θά είναι,ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ,ΔΙ΄ ΟΣΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΆΞΕΙ/ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΔΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!
    Σέ επόμενη ανάρτηση,θά σού διαβάζω Σαίξπηρ,διά νά ικανοποιήσω,τήν ματαιοδοξία σου καί νά υποκριθώ,ότι ό σημερινός κόσμος,δέν είναι ένα τεράστιο μπουρδέλλο,αλλά ό παράδεισος κι εμείς,οί χθεσινοί καί σημερινοί,
    δέν είμεθα ""πόρνες"",αλλά..
    άγγελοι,αρκεί πού εκφραζόμεθα
    κομψά(sic)!!!!
    Έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να κατεδαφίσουν πρώτα και άμεσα τις βίλες που φύτρωσαν στα καμμένα δάση και μετά να ζητάνε πράσινο τέλος απο το φτωχό με το μεταχειρισμένο 15ετίας.
    ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΙΌ ΛΟΓΙΚΌ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΟ ΑΥΤΌ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση