GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχόλια...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Οσο και αν δεν μας αρεσει να διαβαζουμε σε ολες τις ευρωπαικες εφημεριδες και να βλεπουμε τετο...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Οσο και αν δεν μας αρεσει να διαβαζουμε σε ολες τις ευρωπαικες εφημεριδες και να βλεπουμε τετοια σχολια στις τηλεορασεις τους, αυτη ειναι η αληθεια τελικα.
Επι χρονια η σπαταλη ξεπερασε καθε επιτρεπτο οριο,τα παντα μας κοστιζαν δεκαπλασια απο οσο κοστιζουν σε καθε αλλη ευρωπαικη χωρα.
Και σαν Ελληνες θα υπερασπιστουμε φυσικα την χωρα μας,αλλα με τι οπλα;
Οι μονοι που δεν ηξεραν οτι κατι συμβαινει σε αυτην την χωρα τοσες δεκαετιες ειναι οι πολιτικοι που περασαν,κυβερνησαν η αντιπολιτευτηκαν.
Και αν θυμαστε ολα αυτα τα χρονια παντα εμεις οι εργαζομενοι και οι συνταξιουχοι ειμαστε στον χειροτερο παρανομαστη, οι χαμηλοτεροι μισθοι στην Δυτικη Ευρωπη,το χειροτερο ασφαλιστικο συστημα και συστημα υγειας,και...

πληρωναμε και πληρωνουμε ακριβοτερα σχεδον ολα τα προιοντα.
Τα τελευταια δεκα και χρονια εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολες τις ευρωπαικες πρωτευουσες,το χομπυ μου ειναι αυτο,και μπορει να μην εχω αλλα πραγματα αλλα ενα ταξιδι δεν θα το αλλαζα με τιποτα.
Παντου οπου πηγα οτι αγοραζω εδω το βρηκα φθηνοτερα εκει,δεν μιλαω για μαρκες γιατι θεωρω ανοησια να ξοδευει καποιος λεφτα για να αγοραζει τετοια ειδη.
Τα Βερσατσε τα φορουσα οταν ζουσε ο σχεδιαστης οχι τωρα που πεθανε.
Και τωρα παλι βλεπουμε οτι την ζημια θα την πληρωσουμε και παλι εμεις,μην ακουτε τα περι παταξεως της φοροδιαφυγης,εδω εχουμε πει γελαμε με σπασμους οταν το ακουμε.
Κανεις απο αυτους που φοροδιαφευγουν δεν θα πιαστει,απλα δεν εχουν τους ανθρωπους να το κανουν και δεν θα τους βρουν ποτε.
Καποιοι φτωχοεμποροι θα την πληρωσουν καποιοι φουρναρηδες η κρεοπωλες της γειτονιας.
Μου μενουν 15 χρονια εργασιας ακομη για να παρω συνταξη,δεν νομιζω οτι θα τα καταφερω,οταν ερθει η ωρα θα τους κανω να με θυμουνται,και οι εταιρειες που παρανομα φερθηκαν και οι κυριοι που στο ονομα μας εκαναν τοσα,και τωρα μας ζητανε να τα πληρωσουμε. Νομιζω οτι βολεμενοι η οχι ολοι πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε σοβαρα το μελλον και κυριως των νεωτερων ανθρωπων.
Και εμενα δεν μ'αρεσει να μας αποκαλουν "αρπαχτές" δηλαδη απατεωνες,κλεφτες.
Οταν ξερω ομως πως εκτος απο τις υπερβολες ολα τα υπολοιπα ειναι αληθεια τοτε δεν μου μενει παρα να σιωπησω.
Και εκεινοι που μας εφεραν ως εδω να σιωπησουν και να ντραπουν.

7 σχόλια

  1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ.
    ΑΗΔΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.
    ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ Β. ΟΥΓΚΩ ΣΕ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ .
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταδόθηκε από ΜΜΕ και ιστοσελίδες η είδηση: «Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, Νέες παραβιάσεις του Ελληνικού, δηλαδή του Ευρωπαϊκού εναέριου χώρου από ασιατικά μαχητικά. Δύο σχηματισμοί ασιατικών – τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη, προκάλεσαν, δύο παραβάσεις και έξι παραβιάσεις στην βόρεια και κεντρική ευρωπαϊκή θάλασσα του Αιγαίου. Η προκλητικότητα της ασιατικής χώρας, αεροπλάνα της οποίας για πολλοστή φορά παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αναχαιτίστηκε από τους Έλληνες πιλότους.»

    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουμε γινει ρεντικωλα και μασκαραδες των σκυλιών..Καθενας που εχει συμμετοχή σε καποιο chat room ή αλληλογραφία με μαιηλ παίρνει μηνύματα ειρωνικά από τους ξένους..Δεν ειναι ότι αποτύχαμε , είναι ότι πηγαμε να κοροιδεψουμε τους "κουτόφραγκους" και μας πιάσανε...
    Και εχεις και τον καθε μλκ Παπουτσή να λέει "υπερήφανα"απο το βήμα της Βουλής"Η Ελλάδα δεν ψηφισε για πρωθυπουργό ούτε τον Αλμούνια , ούτε τον Τρισέ" ή καποιους αλλους λεβεντες "Και ποιόι είναι οι Fitsch kai S& P για να κρίνουν εμας" ...Το μονο που μένει ειναι να πούμε για τους Παρθενώνες και τα βελανίδια..

    Είναι πολύς καιρός που έπαψα να ειμαι "Υπερήφανος που εγεννήθην Ελλην"( όπως μας βαζανε και γραφαμε εκθέσεις στο σχολείο) ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΔΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χρέος είναι παιδί του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανεξάρτητα αν κάνει προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια να το κάνει αποπαίδι. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

    Πριν από το 1980 οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι, δηλαδή όσα ήταν τα έσοδα ήταν και οι δαπάνες του κράτους. Το μόνο χρέος το οποίο υπήρχε ήταν το χρέος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων αυτό, δηλαδή, που πηγαίνει στην ανάπτυξη.
    Από τα 300.000.000.000 ευρώ του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους 2.000.000.000 είναι η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι το 1981, που ισοδυναμούσε με το 26% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993 με το πρωτογενές έλλειμμα που δημιούργησε εκείνη την εποχή είναι 2.000.000.000 ευρώ και 7.000.000.000 ευρώ είναι η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτογενές έλλειμμα και το χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο 2004-2009 και κυρίως για το 2008-2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όλο το υπόλοιπο χρέος των 289.000.000.000 ευρώ είναι χρέος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Μόνο την περίοδο 1990-1993 και 2004-2009, από χρήσεις προηγούμενων ετών, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πλήρωσαν 81 δισεκατομμύρια ευρώ για τόκους, 19 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 1990-1993 και 62 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2004-2009. Μόνο για τόκους.

    ΦΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 22 Δεκ 2009 12:36:00 π.μ.
    Blogger Ο/Η the Bloopers Team

    ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΕ. ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση