GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική δίωξη στον Ν. Ζαγοριανό...

Την άσκηση ποινικής δίωξης για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αν...

Την άσκηση ποινικής δίωξης για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος ζήτησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσης Κανελλόπουλος, σε βάρος του ανακριτή στην υπόθεση της Siemens Ν. Ζαγοριανού.
Παράλληλα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Φ. Μακρή, το φάκελο της ποινικής προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος του κ. Ζαγοριανού.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κανελλόπουλος ζητεί...

να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Ν. Ζαγοριανού για κατάχρηση εξουσίας, καθώς δεν εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση του C4I, πρώην στελέχους της Siemens Ν. Χριστοφοράκου και για παράβαση καθήκοντος, καθώς δεν έδωσε όλα τα έγγραφα της δικογραφίας στους δικηγόρους των εμπλεκομένων στην υπόθεση της Siemens.
Κατόπιν αυτών, πρέπει να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών Αθηνών για να τεθεί η υπόθεση σε εφέτη-ανακριτή, ο οποίος θα ασκήσει και τις ποινικές διώξεις σε βάρος του Ζαγοριανού.
Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

5 σχόλια

  1. Αν ο κ. Ζαγοριανός (ανεξαρτήτως του αν φταίει ή δεν φταίει. Και γιατί άραγε να φταίει αυτός περισσότερο απο τον Χριστοφοράκο και τα 4 κόμματα που τα πιάσαν;)μπεί στη φυλακή ενώ ο Χριστοφοράκος με τους χρηματισθέντες πολιτικούς βρίσκονται απέξω, θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι!!!!!!
    Φανταστείτε στο επισκεπτήριο να τον επισκέπτονται ο Χριστοφοράκος, ο Τσουκάτος, ο Γήδονας και οι ταμίες των κομμάτων, για να τον παρηγορήσουν?????
    Ελλάς "το μεγαλείο σου".

    Λαέ ξύπνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίθιε άνθρωπε φταίει περισσότερο γιατί είναι αυτός που έπρεπε να τους βάλει φυλακή.
    Τα χάλια της δικαιοσύνης έχουν φτάσει αυτή τη χώρα στο επίπεδο που βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε "15 Δεκ 2009 1:49:00 μ.μ.", τα χάλια της δικαιοσύνης φθάσανε τη χώρα εκεί που βρίσκεται" καθώς ισχυρίζεσαι, ή τα κόμματα με προεξάρχον το δικό σου??
    Δηλ. τί ισχυρίζεσαι, οτι τα κόμματα καλά κάνουν που κλέβουν και να συνεχίσουν να κλέβουν, αρκεί οι εισαγγελείς να τα τιμωρούν?
    Μου έφερες τώρα στο μυαλό τον νυν υπουργό εθνικής οικονομίας (την σημερινή λογοτεχνική ονομασία του υπουργείου του δεν τη θυμάμαι)κ. Παπακωνσταντίνου, που όταν τον ρώτησε προεκλογικά δημοσιογράφος "γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο που ισχυρίζεται οτι έδωσε λεφτά για το ΠΑΣΟΚ στον Τσουκάτο και Γείτωνα", αυτός κατάπιε τη γλώσα του ισχυρισθείς οτι "τα κόμματα δεν κάνουν μηνύσεις". Αλλά βρούν τον χρόνο να τον μηνύσουν, όταν δεν προλαβαίνουν αφού όλη την ημέρα τα δεκάδες εκατυμμύρια ευρο των μιζών είναι αναγκασμένοι να τα κόβουν σε ανώνυμα κουπόνια των 10 και 20 ευρο για να θολώνουν τα νερά????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

    Κε "15 Δεκ 2009 1:49:00 μ.μ.", τα χάλια της δικαιοσύνης φθάσανε τη χώρα εκεί που βρίσκεται" καθώς ισχυρίζεσαι, ή τα κόμματα με προεξάρχον το δικό σου??
    Δηλ. τί ισχυρίζεσαι, οτι τα κόμματα καλά κάνουν που κλέβουν και να συνεχίσουν να κλέβουν, αρκεί οι εισαγγελείς να τα τιμωρούν?
    Μου έφερες τώρα στο μυαλό τον νυν υπουργό εθνικής οικονομίας (την σημερινή λογοτεχνική ονομασία του υπουργείου του δεν τη θυμάμαι)κ. Παπακωνσταντίνου, που όταν τον ρώτησε προεκλογικά δημοσιογράφος "γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο που ισχυρίζεται οτι έδωσε λεφτά για το ΠΑΣΟΚ στον Τσουκάτο και Γείτωνα", αυτός κατάπιε τη γλώσα του ισχυρισθείς οτι "τα κόμματα δεν κάνουν μηνύσεις". Αλλά πού να βρούν τον χρόνο να τον μηνύσουν, όταν δεν προλαβαίνουν αφού όλη την ημέρα τα δεκάδες εκατυμμύρια ευρο των μιζών είναι αναγκασμένοι να τα κόβουν σε ανώνυμα κουπόνια των 10 και 20 ευρο για να θολώνουν τα νερά????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση