GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την απόφαση του ΟΤΕ για παροχή κινήτρων εξόδου...

Tου Γιάννη Δούκα μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΜΕ – ΟΤΕ Η διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε σήμερα τη μονομερή της απόφαση για την παροχή...

Tου Γιάννη Δούκα
μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΟΜΕ – ΟΤΕ

Η διοίκηση του ΟΤΕ ανακοίνωσε σήμερα τη μονομερή της απόφαση για την παροχή κινήτρων εθελούσιας εξόδου στο προσωπικό του ΟΤΕ.
Η διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να μειώσει το προσωπικού και σε μια περίοδο που όλοι μιλάνε για τα προβλήματα του ασφαλιστικού συστήματος δεν διστάζει να φορτώσει με νέα βάρη τα ασφαλιστικά ταμεία ΙΚΑ και ΤΑΥΤΕΚΩ.
Η απόφαση αυτή δεν παίρνει υπ’ όψη της ούτε τα συμφέροντα της ίδιας της επιχείρησης αφού με πρόσφατο έγγραφό της η διοίκηση αποδέχεται την έλλειψη προσωπικού και επιχειρεί με το σύστημα rotation να καλύψει τις ανάγκες των εμπορικών καταστημάτων.
Για την εξέλιξη αυτή υπάρχει σοβαρή ευθύνη και στις γραμμές του συνδικαλιστικού κινήματος γιατί...

με ευθύνη των δύο παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για το συγκεκριμένο θέμα. Η μόνη διαφορά τους είχε να κάνει μόνο με το πότε θα μπει η υπογραφή τώρα ή αργότερα.
Εμείς διαφωνούμε με τις επιλογές αυτές γιατί προσθέτουν νέα βάρη στο ασφαλιστικό σύστημα, μειώνουν τις θέσεις εργασίας και τέλος η πρακτική των μονομερών αποφάσεων της διοίκησης ανοίγει νέες και πολύ άσχημες ατραπούς.
Καλούμε τη διοίκηση να επανεξετάσει τη στάση της και να αναιρέσει την απαράδεκτη αυτή απόφαση.
Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει θέση εδώ και τώρα για το θέμα γιατί εκτός των άλλων το δημόσιο συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς μετόχους του ΟΤΕ και να συμμετέχει στο διοικητικό του συμβούλιο με πέντε μέλη.

4 σχόλια

  1. Αυτό δυστυχώς ξανα-έγινε. Σήμερα, χωρίς ντροπή , το επαναφέρουν.
    Οι ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (ΠΡΟΚΛΗΣΗ !) υπάλληλοι του ΟΤΕ ξανα-απολαμβάνουν μέτρα κόντρα στο ρεύμα.
    Όποιος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ εγκρίνει τέτοιο φιάσκο, να πληρώσει τις επιπτώσεις απο τη τσέπη του και ΟΧΙ απο τα παράβολα του άνεργου και μη συνταξιοδοτούμενου πολίτη.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.
    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα μου κάνετε; Έχω συνεργαστεί με τον ΟΤΕ μέσω ιδιωτικής εταιρίας στην οποία εργαζόμουν (ακριβως γιατί τα έργα που αναλαμβάνουν, πληρώνουν ιδιωτικές εταιρίες να τα διεκπαιρεώσουν) και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο αριθμός προσωπικού και οι μεγάλες... τσουγκράνες.

    Κι όταν χρειάζεσαι τεχνικό (επειδή το έχω διαπιστώσει και αυτό) και δεν έρχεται, δεν είναι επειδή δεν υπάρχουν - είναι επειδή αντί να έρθουν στο ραντεβού που σου έχουν κλείσει, πάνε και κάνουν τα "ιδιωτικά" τους.

    Οι μισοί να μείνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΣΑΣ.
    ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΜΑΥΡΑ.
    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ
    ΠΑΣΟΚ = Παλιοί Αληταράδες Σε Ολοκαίνουργια Κόλπα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προηγούμενη εθελούσια στον ΟΤΕ έγινε με κυβέρνηση Ν.Δ. (Διοικητής Βουρλούμης - ο εκλεκτός του Καραμανλή).
    Η σημερινή εθελούσια γίνεται πάλι με τον ίδιο Δοιηκητή, (κ. Βουρλούμη). Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όμως πρέπει να στείλει στο σπίτι του τον κύριο αυτόν, τον εκλεκτό του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση