GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε με τις ευλογίες των... κουμπάρων στο Κατάρ!

Σάλος έχει ξεσπάσει στα αθλητικά παρασκήνια με την αποστολή του Β. Παμπορίδη ως διεθνή διαιτητή στο Κατάρ λίγο μετά το παιχνίδι Άρη - Ολυμπι...

Σάλος έχει ξεσπάσει στα αθλητικά παρασκήνια με την αποστολή του Β. Παμπορίδη ως διεθνή διαιτητή στο Κατάρ λίγο μετά το παιχνίδι Άρη - Ολυμπιακού. Κάτι τρέχει με τον Βασσάρα...
.
Από τον Κλεάνθη Σοφό
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
.
Πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει εν μέσω Χριστουγέννων γύρω από τη διαιτησία. Αφορμή; Η αποστολή του Βασίλη Παμπορίδη ως διεθνή διαιτητή στο Κατάρ!
Οι σχετικές διεργασίες για να πάει εκεί ο Β. Παμπορίδης έγιναν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τους κουμπάρους Θεόδωρο Θεοδωρίδη και Κύρο Βασσάρα υπό τη σιωπηρή ανοχή του Σ. Πιλάβιου, ο οποίος νίπτει τας χείρας του...
Η φασαρία γίνεται γιατί ο B. Παμπορίδης ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου με τη διαιτησία του στον αγώνα Άρης – Ολυμπιακός. Και ο τελευταίος φίλαθλος πρόσεξε την εύνοια του Β. Παμπορίδη προς τους Πειραιώτες σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στη φάση κατά την οποία δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι που έγινε μπροστά στα μάτια του, με το χέρι του Ντούντου.
Ο μόνος που...

ίσως δεν το πρόσεξε (ή μήπως το πρόσεξε;) ήταν ο κ. Βασσάρας, ο οποίος παρά ταύτα έστειλε τον κ. Παμπορίδη στο Κατάρ. Προφανώς για να διδάξει τους εκεί διαιτητές πώς να διαιτητεύουν επιστημονικά...
Κάπως έτσι, αντί για το «ψυγείο» ο Β. Παμπορίδης βρέθηκε στις ζέστες. Άρχοντας. Και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται όσοι εδώ και καιρό παρατηρούν ότι όποιος παίζει καλά το «Θρύλο» μπορεί να ταλαιπωρείται στην Ελλάδα, αλλά επιβραβεύεται μέσω της ευρωπαϊκής οδού των…κουμπάρων!

24 σχόλια

  1. ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΠΗΓΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΔΙΣΤΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά μήπως εκεί έχει κάλούς οφθαλμίατρους ?????? Και να σκεφτεί κανείς πως τους πείραξε η τεσσάρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Πάρτε το χαμπάρι ο Ανατανόμαστος συνεχίζει να τα χώνει χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι αλλά πές μας και πότε έγινε αυτό...Πήγε; θα πάει; είναι ήδη εκεί;; Συνήθως υπάρχει ενημέρωση απο το site της ΕΠΟ..και δεν βλέπω κάτι τέτοιο....
    Πάντως αν αληθεύει αυτό είμαστε για γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ, ΔΕΣ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009
    Ύποπτη η προσπάθεια απόδοσης Ιθαγένειας και όχι Υπηκοότητας...!
    Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα;
    Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…! Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..! Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θέλει να δώσει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
    Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
    Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
    Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Φυσικά εμείς δεν θέλουμε τίποτα από τα 2! Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγοι πρόσεξαν ότι ο Τζέφρυ μας είπε στο λόγο του για τον προϋπολογισμό ότι τα 400 εκ.ευρώ που θα κόστιζε η απόσυρση θα τα δώσει για στην παιδεία.

    Ως γνωστόν η απόσυρση θα ήταν αυτοχρηματοδοτούμενη από τα τέλη κυκλοφορίας και δεν θα επιβάρυνε τον προϋπολογισμό, για αυτό και οι αυξήσεις στα τέλη.

    Τα έσοδα από τα αυξημένα τέλη, που θα τα πληρώσουν βασικά οι φτωχοί που δεν μπορούν να έχουν καινούργια αυτοκίνητα, θα κατευθυνθούν τώρα προς την παιδεία.

    Επομένως στην ουσία ο Τζέφρυ μας είπε χτες ότι για την αυξημένη χρηματοδότηση στην δημόσια παιδεία θα πληρώσουν τα πιο πολλά οι φτωχοί (αυτοί που έχουν τα πιο
    παλαιά αυτοκίνητα και δεν έχουν λεφτά να τα αλλάξουν) και τα πιο λίγα οι πιο πλούσιοι, αυτοί που έχουν τα πιο καινούρια αυτοκίνητα.

    Αυτό θα πει σοσιαλισμός κατά Τζέφρυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν σε μια χώρα οι κάτοικοί της φοβούνται και οι ξένοι αισθάνονται ασφαλείς, τότε έχουμε ΕΙΣΒΟΛΗ και ΚΑΤΟΧΗ.

    Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση:«Το 73,4% των μεταναστών αισθάνονται «ασφαλείς» και το 25,3% νοιώθει ότι «κινδυνεύει», ενώ το 65,3% των Ελλήνων πιστεύει ότι «κινδυνεύει» έναντι του 29,6% που αισθάνονται «ασφαλείς»…» Δηλαδή μέσα στην ίδια την Ελλάδα 2 στους 3 Έλληνες νοιώθουν ότι κινδυνεύουν, ενώ στους ξένους(λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία, που ήλθαν παράνομα στη χώρα μας) νοιώθει ότι κινδυνεύει ΜΟΝΟ 1 στους 4!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!

    Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, γιατί οι μεταλλαγμένοι Βουλγαρόφωνοι των Σκοπίων και οι κομπλεξικοί απόγονοι των ηττημένων Ελλήνων κομουνιστών που γεννήθηκαν στα Σκόπια, δεν θέλουν ούτε να ακούν για τον Αντώνη Σαμαρά. Οι περισσότεροι όμως Έλληνες δεν ξέρουν, για ποιον ακριβώς λόγο δεν τον θέλουν και οι τουρκόφιλοι μουσουλμάνοι της Θράκης. Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:
    O κ. Kεμάλ Γκιούρ, Tούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, απέστειλε τον Φεβρουάριο του 1990 στη

    Νομαρχία Ροδόπης μια επιστολή με την οποία χαρακτήριζε τους Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος ως ομογενείς του (soyadas) και ως πολίτες τουρκικού γένους. H Άγκυρα, από την οποία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, κάλυψε πλήρως τον πρόξενό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, στην οποία αναφερόταν ότι η εμμονή της Τουρκίας να χαρακτηρίζει τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ως Tούρκους «αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει στη μειονότητα θρησκευτικό και μόνο χαρακτήρα». H ενέργεια εκείνη θεωρήθηκε ως «επέμβαση της Tουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας» και είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η Eλλάδα στην απέλαση του Γενικού Πρόξενου της Tουρκίας στην Kομοτηνή και την επιστροφή του για ξεκούραση πίσω στη…μητέρα πατρίδα.
    Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, έτσι λειτούργησε ο σοβαρός τότε Έλληνας υπουργός των εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς.
    Όπως έκανε για παράδειγμα η Γερμανία πρόσφατα με τον Τούρκο πρόξενο του Ντίσελντορφ κ. Χακάν Κιβάντς.
    Τι είπε ο κύριος πρόξενος και τα …’πήραν’ στο κρανίο οι συνήθως ήρεμοι Γερμανοί;
    ‘Εάν κόψετε τις φλέβες των Γερμανών, από μέσα θα τρέξει αίμα με καφέ χρώμα…’
    Δύο Γερμανοί βουλευτές έθεσαν το θέμα στην γερμανική κυβέρνηση και εκείνη με τη σειρά της, υποχρέωσε την Τουρκία να του πει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να γυρίσει πίσω για …διακοπές!
    Εδώ στην Ελλάδα ποιοι βουλευτές θα κάνουν το ίδιο και ποια κυβέρνηση ….Παπανδρέου θα τον στείλει για …ξεκούραση;
    Υπάρχει όμως ελπίδα για την διάσωση της ελληνικού φιλότιμου και έχει το όνομα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας: Αντώνης Σαμαράς.
    Έρχεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το χρέος είναι παιδί του ΠΑ.ΣΟ.Κ ανεξάρτητα αν κάνει προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια να το κάνει αποπαίδι. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.

    Πριν από το 1980 οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι, δηλαδή όσα ήταν τα έσοδα ήταν και οι δαπάνες του κράτους. Το μόνο χρέος το οποίο υπήρχε ήταν το χρέος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων αυτό, δηλαδή, που πηγαίνει στην ανάπτυξη.
    Από τα 300.000.000.000 ευρώ του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους 2.000.000.000 είναι η ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι το 1981, που ισοδυναμούσε με το 26% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος. Η ευθύνη των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993 με το πρωτογενές έλλειμμα που δημιούργησε εκείνη την εποχή είναι 2.000.000.000 ευρώ και 7.000.000.000 ευρώ είναι η ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας για το πρωτογενές έλλειμμα και το χρέος που δημιουργήθηκε την περίοδο 2004-2009 και κυρίως για το 2008-2009 λόγω της διεθνούς οικονομικής κρίσης. Όλο το υπόλοιπο χρέος των 289.000.000.000 ευρώ είναι χρέος των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    Μόνο την περίοδο 1990-1993 και 2004-2009, από χρήσεις προηγούμενων ετών, οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας πλήρωσαν 81 δισεκατομμύρια ευρώ για τόκους, 19 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 1990-1993 και 62 δισεκατομμύρια ευρώ την περίοδο 2004-2009. Μόνο για τόκους.

    ΦΤΟΥ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΕΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός επι 13 χρόνια. Όλα πέτσινα. Μπράβο σε όλους τους αθλητκούς παράγοντες. Ο ΠΑΟ & η ΑΕΚ πότε θα ξυπνήσουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπιασαν δουλειά Νεοταξίτες, ΠΑΣΟΚοφρουροί, αριστερούληδες της πολυθρόνας και της μάσας ,γελοίοι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες και υποταγμένοι νενέκοι με χορηγούς σήμερα στο ραδιόφωνο φωνάζοντας "ναι στην ιθαγένεια, όλοι να πάρουν ιθαγένεια". Ποιοί; Αυτοί που ΔΕΝ καλέσαμε να έλθουν στην χώρα μας και ΔΕΝ τήρησαν κανέναν κανόνα από τους στοιχειώδεις της μετανάστευσης.
    Από Σκάι, Θέμα, Flash μέχρι και η κρατική ΝΕΤ σήκωσαν τα μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά που ανέλαβαν:Να πείσουν τον Έλληνα ότι η ιθαγένεια και η ψήφος στους πρώην λαθρομετανάστες είναι κάτι που το δικαιούνται... όλοι αυτοί δηλαδή που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να μείνουν στην Ελλάδα ΔΙΧΩΣ να συλληφθούν παρότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαιούνται και ΕΠΑΘΛΟ! Παραποιώντας συλλήβδην τον όρο "ιθαγένεια" που προϋποθέτει την καταγωγή από Έλληνες γονείς και έχοντας την εντύπωση πως απευθύνονται σε αποκτηνωμένο και αποχαυνωμένο κοινό που είναι δεκτικό στην πρωτοφανή προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη άρχισαν το Γκεμπελικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...

    Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για αυξημένη εγκληματικότητα... Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

    Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

    Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν... Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει... Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση. Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Την ώρα που η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. YΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ??? ΡΩΤΑΩ ΥΠΑΡΧΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι εγινε ξαφνικα ρε σεις;Μεχρι σημερα απο την αρχη του πρωταθληματος ολα ηταν αγγελικα πλασμενα και ξαφνικα ξεπηδησε η παραγκα; Ουστ ρε φαρισαιοι!!!
    ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΒΑΖΕΛΕ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω με το πνευμα του αρθρου απλα για τον συγκεκριμενο ορισμο μπορω να σας πω οτι αποφασιστηκε πριν το ματς και δεν υπηρχαν αλλοι προθυμοι να λειψουν χριστουγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βαζελοι ειστε η χειροτερη ρατσα ανθρωπων
    ενω ευνοειστε απροκαλυπτα απο την διαιτησια
    στην ουσια παιζετε με 12 παιχτες
    κανετε τουσ αδικημενους
    ουστ πια ουστ πια
    διαδωστε παντου οτι αυτο εδω το μπλογκ ειναι βαμμενο βαζελικο
    και ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
    εγω απο σημερα σταματαω να σε διαβαζω
    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κομπλεξάρες αντι-ολυμπιακοί,εκεί θα υποφέρετε,για πολλά ακόμη χρόνια, στο ζυγό τού κόμπλεξ σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασπρο κοράκι27 Δεκ 2009, 10:03:00 μ.μ.

    Ηρεμείστε ρε παιδιά ο Παμπορίδης δεν πάει να διδάξει διαιτησία.
    Για χειρουργική τον έχουν καλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση