GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονες βροχές και καταιγίδες...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα ...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στα Δυτικά και στα Βόρεια ενώ πιό ήπια θα είναι στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Χιονοπώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς επίσης και σε περιοχές της Μακεδονίας της Ηπείρου και της Θράκης με πιό χαμηλό υψόμετρο.
Περισσότερα εδώ: http://www.meteo-news.gr/

1 σχόλιο

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΟΒΙΑ ΛΑΡΟΥΝ ΗΔΗ.

    Το όραμα Παπανδρέου που δεν συμμερίζονται τα μέλη της Κυβέρνησης του

    Η παραίτηση του υφυπουργού Εσωτερικών Ντίνου Ρόβλια, μετά την αποκάλυψη σειράς εγγράφων που περιελάμβαναν τα παραδοσιακά ρουσφέτια, φέρνει στο προσκήνιο το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Παπανδρέου: τη διάψευση των προσδοκιών και των απαιτήσεων του ιδίου για το πώς πρέπει να κυβερνηθεί η Ελλάδα.

    Φωνές ακούστηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν, με την επιλογή Γραμματέων για τα υπουργεία μέσα από την ιδιόρρυθμη διαδικασία της υποβολής βιογραφικών, πολύ πιο έντονες με την επιλογή των Περιφερειαρχών, αλλά καμία δεν ήταν ικανή για να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία του νέου συστήματος διακυβέρνησης για την οποία μιλά ο πρωθυπουργός.
    Με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Ντίνος Ρόβλιας, αποδεικνύεται ότι σε αυτό το όραμα του Γ.Παπανδρέου δεν συμμετέχουν ούτε τα δικά του στελέχη, ούτε τα ίδια τα μέλη της Κυβέρνησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση