GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νέοι γραμματείς στο υπουργείο Οικονομικών...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ . Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων: Γεωργακόπουλος Δημήτρης , πρώην βουλευτής Ε...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/
.
Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων: Γεωργακόπουλος Δημήτρης, πρώην βουλευτής
Ειδική Γραμματεία Αποκρατικοποιήσεων: Χριστοδουλάκης Γιώργος, Αναπληρωτής Καθηγητής χρηματοοικονομικής στο Manchester BusinessSchoolτου Πανεπιστημίου του Manchester
Ειδική Γραμματεία Δημοσίων Επιχειρήσεων & Οργανισμών: Κουτούπης Ανδρέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής: Πεντάζος Ηλίας, Οικονομολόγος, MSc Πανεπιστημίου Οξφόρδης, M.Phil Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Loughborough...

7 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ?
    ΛΕΤΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ?
    ΑΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΠΑΓΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.
    *******************************************************

    Αναλάβε το Πα.σο.κ.διακυβέρνηση σε μία από τις δυσκολότερες για τη χώρα μας στιγμές, από την εποχή της Μεταπολίτευσης. Αναλάβε το Πα.σο.κ. την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από μια βαθιά κρίση. Μια κρίση εμπιστοσύνης του πολίτη απέναντι στην ίδια του τη χώρα.

    Αναλάβε το Πα.σο.κ.την ευθύνη να ανατάξει την οικονομία μας. Το γεγονός ότι η κατάσταση της οικονομίας μας είναι τραγική, το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που παρουσίαζε η ΝΔ, υποχρεώνει το Πα.σο.κ. να μείνει ακόμα περισσότερο πιστο στη φιλοσοφία του και στο πρόγραμμά του. Γιατί είναι πάγια η θέση του Πα.σο.κ. ότι οικονομική κρίση αντιμετωπίζεται με επένδυση. 'Όχι με το στέγνωμα της αγοράς.

    Όπως υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου το περασμένο Σάββατο «πενήντα ημέρες τώρα δουλεύουμε σκληρά και ακατάπαυστα, για την τήρηση των δεσμεύσεών μας. Ήδη μέχρι σήμερα έχουμε δώσει σαφή δείγματα για την αποφασιστικότητά μας να μείνουμε πιστοί σε όσα δεσμευτήκαμε». Μερικά παραδείγματα:

    - Προχωρήσε στο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης.

    - Έβαλε το Πα.σο.κ. τέλος στις πελατειακές συναλλαγές και στην ομηρία των νέων, καταργώντας τα stage στο δημόσιο και ισχυροποιώντας το ΑΣΕΠ.

    - Ξεκινήσε την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα διαδικασία της διαβούλευσης για κάθε νομοθετική μας πρωτοβουλία.

    - Ξεκίνησε το Πα.σο.κ. να νοικοκυρεύει το Κράτος και να περιορίζει την κρατική σπατάλη. Με πρώτη την απόφαση για την κατάργηση όλων των Επιτροπών που ίδρυσε η προηγούμενη κυβέρνηση, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, αλλά με παχυλές αμοιβές.

    - Κάνει η κυβέρνηση του Πα.σο.κ. πράξη -το νομοσχέδιo είναι ήδη έτοιμο να εισαχθεί σε δημόσια διαβούλευση- την προγραμματική του δέσμευση για διαφάνεια παντού, με την ανάρτηση όλων των υπογραφών στο διαδίκτυο. Για την διαφάνεια και την αλήθεια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είχες Γιάννη;
    Τι χα πάντα.
    ή το άλλο
    Περσινά ξυνά σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.
    Στο ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    Βεβαίως και υπάρχει !
    Και που αλλού μόνο στο gadgetlife. Ναι κουδούνι αλλά και gadget, για τα κατοικίδια σας.
    Για όσους λοιπόν αγαπούν το σπίτι τους εξίσου όσο τον σκύλο τους, και πραγματικά στενοχωριούνται όταν τον βλέπουν να γρατζουνάει τις πόρτες θέλοντας να μπεί μέσα, έχουμε την λύση.
    Αλλά γιατί όχι τοποθετείστε το μέσα στο σπίτι και εκπαιδεύστε τον να χτυπάει όποτε θέλει να βγει για την ανάγκη του.PET DOOR BASE H βάση (πατούσα) μπορεί να τοποθετηθεί μέχρι και 16,50 μέτρα (50 πόδια) μακριά απο το κουδούνι το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σ'εναν τοίχο. Λειτουργεί με μπαταρία.

    ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ
    ΝΑ ΣΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
    ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανδρέας Κουτούπης!!! Στέλεχος ΔΑΚΕ, μέλος ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Αγραπίδη στον Πειραιά! Να τους χαιρόσαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενική Γραμματεία Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων: Γεωργακόπουλος Δημήτρης, πρώην βουλευτής


    ΚΥΡΙΟΙ
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ
    ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΚΑΪΑΦΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ?
    ΤΙΕΓΙΝΕ? ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ?
    ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ?
    ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση