GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί...

Aπό τον Χρήστο Μακρυγιάννη Αυτό ήταν το σλόγκαν του κ. Παπανδρέου πρίν αλλά και μετά τις εκλογές . Τώρα πήρα το βιογραφικό της νέας περιφερι...

Aπό τον Χρήστο Μακρυγιάννη

Αυτό ήταν το σλόγκαν του κ. Παπανδρέου πρίν αλλά και μετά τις εκλογές .
Τώρα πήρα το βιογραφικό της νέας περιφεριάρχου Θεσσαλίας και προσπαθώντας να μελετήσω τα προσόντα της ώστε να καταλάβω γιατί τόση καθυστέρηση στην επιλογή ώστε να λειτουργήσει το Κράτος .
Ε λοιπόν δεν τρελάθηκα με τα τυπικά προσόντα της νέας περιφεριάρχου Θεσσαλίας και αν το Πασόκ έχασε τόσο χρόνο στο να επιλέξει ένα άτομο με τυπικά προσόντα το πτυχίο Παραγωγικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι Καβάλας δηλαδή με βαθμό εισαγωγής περίπου το 10 !!!! άστο καλύτερα.
Στα τυπικά προσόντα δεν διάβασα πτυχίο ξένης γλώσσας , πτυχίο ΑΕΙ μεταπτυχιακό νέες τεχνολογίες, χρήση ή πιστοποίηση ηλεκτρονικού υπολογιστή, Ιντερνετ αυτά τα έλεγε...

ο Πρωθυπουργός δεν τα λέμε εμείς αλλά αυτά είναι και τα ελάχιστα τυπικά προσόντα για μια θέση διοικητού σε μια μεγάλη εταιρεία.
Αν αυτοί είναι οι Άριστοι και όχι οι Αρεστοί σκεφτείτε ποιοι θα είναι οι Αρεστοί άντε να δούμε και τα προσόντα των Διοικητών των νοσοκομείων να τρελαθούμε τελείως .
Εάν το Πασόκ ήταν έτοιμο να κυβερνήσει με τέτοια στελέχη δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος γίνει η διαδικασία της αποστολής βιογραφικών με μέσου του διαδυκτίου αλλά να γίνει άμεσα η τοποθέτηση των γενικών γραμματέων ώστε να υπάρχει συνέχεια του κράτους.
Για την οικονομία μας τώρα που όλοι κόπτονται αλλά δεν βλέπω καμιά απολύτως κίνηση στο βαθύ κράτος .
Αν δεν γίνει άμεση μείωση του μισθού των βουλευτών ,των νομαρχών ,δημάρχων άμεση διακοπή των εκτός έδρας ,διακοπή των εξόδων παραστάσεων των επιδομάτων που δεν εμφανίζονται πουθενά και έλεγχος των τρωκτικών του κράτους δεν συμμαζεύεται τίποτε .
Είναι κοινό μυστικό ότι τα πολλά χρήματα που δήθεν πάνε στην εκπαίδευση δεν ελέγχεται τίποτε .ποιος ελέγχει τα πανεπιστήμια για έρευνες κ.λ.π τολμάει κανένας, όχι βέβαια τα ιδρύματα είναι αυτοδιοίκητα .
Πόσα χρήματα πάνε στα νοσοκομεία χωρίς έλεγχο, είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει σπατάλη γιατί δεν υπάρχει έλεγχος .
Στους δήμους στις νομαρχίες υπάρχει έλεγχος; από την απλό έλεγχο παρουσίας μέχρι τον έλεγχο παραγωγής και παραγωγικότητας ;
AN δεν αλλάξει το βαθύ κράτος και να γίνει έλεγχος δαπανών δεν γίνεται απολύτως τίποτε και με τοποθέτηση σε καίριες θέσεις Αρεστών και όχι Αρίστων είναι μια από τα ίδια.
Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

16 σχόλια

  1. Τό πολιτευτής τού ΛΑ-Ουυυυυυυσστττ,τί τό ήθελες κύριε ανώτερε ε.α.?????
    ΄Αν εσύ θεωρείς τιμητικό,νά είσαι μέρος τού θιάσου-παράγκας,τού ΛΑ-Ουυυσσσττττ καί νά τό προσθέτης καί στούς ""τίτλους"" σου,τότε μάλλον από κατώτερη σχολή τών Ε.Δ.
    απόφοιτος είσαι (Καραβανάς δηλαδή) κι όχι από τήν Σ.Ε ή άλλη Ανωτάτη Στρατιωτική Σχολή.
    Καί τό ανώτερος,είναι λόγω
    αποστρατείας (καί ό βαθμός Ταγματάρχη,ΑντιΣυνταγματάρχη
    ανώτερος είναι).
    Επομένως είσαι ένας,χωρίς προσόντα,
    έν δυνάμει (???) πολιτευτής-βουλευτής,διά αυτό κι ή συμμετοχή σου 'αλλωστε,στόν θίασο τού ΛΑ-Οοουυυσσστττττττ!!!!
    Άκου ανώτερος ε.α. καί πολιτευτής τού ΛΑ-Οοοούυυσσστττ!!!
    Ρέ ουυυυσσσσσσστττττττ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ :

    Oi ΠΕΛΑΤΕΣ μας
    θα βρουν επίσης: Σέλες, καπιστράνες, χαλινά (γκέμια), χαϊμαλιά, λουριά σκύλων, λουριά κουδουνιών, καπίοτρια από σκοινί, σαμάρια, λιμαργιές,
    κουδούνια,
    κυπριά, γκλίτσες, πισινέλες, σαμαράκια, κλπ., τα περισσότερα χειροποίητα, φτιαγμένα από το ίδιο.

    ΔΩΡΟ:
    ENA OIΚΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΥΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
    ευχαριστούμε για την προτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά να μιλάνε και οι του ΛΑΟΣ για ποιότητα,αξιοκρατία και επίπεδο γνώσεων,είναι αδιανόητο.Σ'έναν πολιτικό χώρο που συναθροίζονται η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα κ' έχουν για αρχηγό το πιο λαμόγιο των λαμόγιων,ένα περιφερόμενο και καταγέλαστο φασιστοειδές,ε πάει πολύ να γίνονται και κήνσορες οι νοσταλγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΑΓΕ ΨΩΜΙ.ΗΘΕΛΕ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πως θα την πληρώσουν τη νύφη αρκετές περιφέρειες των οποίων ήδη η απορροφητικότητα σε ευρωπαικα κονδύλια είναι ελάχιστη(π.χ Ήπειρος),αφού κατα τα φαινόμενα οι περισσότεροι εκ των περιφερειαρχών είναι άσχετοι και..."στου κασίδι το κεφάλι θα μάθουν να κουρεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ρε φιλαρα του ΛΑΟΣ αναφερεις για τα αμφισβητουμενα προσοντα της κυρίας και μπορεί να εχεις και δικιο, εσυ ομως ντρεπεσαι να μας πεις το βαθμο σου στο στρατο , τι ειναι αυτο το ανωτερος αξιωματικος εα, σαν πτυχιουχος περιφερειακου ΤΕΙ στο στρατο μου μοιαζεις.....
    αυτα φιλτατε ακροδεξιε του ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτος ο Υφ/γος στο ΥΠΟΙκονομιας τι διπλωματα,ξενες γλωσσες,PC,και μεταπτυχιακα εχει;
    Τι ψαχνει εκει;
    Κε δεν υπαρχουν πλεον ΜΟΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο αυτή να ήτανε; Η κολλητή της Δραγώνα και της Μάργκαρετ στη Θράκη για να προωθήσει τα σχέδια συνδιοίκησης στην περιοχή. Ο Λιακόπουλος στην Αττική για να μην μείνει χωρίς δουλειά, η ρουφηχτή του Παναγιωτακόπουλου στη Θεσσαλία... τέλος δεν έχει ο κατήφορος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ;

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!


    ΚΑΠΟΤΕ , ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ.


    ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ,ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ"!!!!!!!


    ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ
    ....ΞΥΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    Αφού να θεωρειτε βεβαιη την αυξηση του Φ.Π.Α κατα δυο μοναδες.

    Αυτα με την καταργηση του 14 μισθου ειναι λαγος, για να μας αποσπαται η προσοχη.
    Θα μας ερθει η καμπανα του Φ.Π.Α και θα λεμε παλι καλα που δεν μας εκοψαν καποιο μισθο.
    Κλασσικο κολπο.
    Οσο για την αυξηση του Φ.Π.Α, τι νομιζετε οτι ειπαν Γαπ-Θαπατερο πριν κανα μηνα στην Ακροπολη;Σιγα μην μιλησαν για ευρωπαικα θεματα.
    Απλα την εμπειρια του Θαπατερο στην αυξηση του Φ.Π.Α ηθελε να μαθει ο Γαπ, μιας και η Ισπανια το επραξε προσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ΤΕΙ κύριε Μακρυγιάννη είναι ανώτατα ιδρύματα και ο βαθμός εισαγωγής από ένα ανόητο,αναχρονιστικό σύστημα εξετάσεων δεν αποτελεί σοβαρό κριτήριο.
    Σοβαρό κριτήριο αποτελεί το πρόγραμμα σπουδών που στα ΤΕΙ είναι σύγχρονο και εν πάση περιπτώσει κατά πολύ ανώτερο από την Ευελπίδων που τελείωσες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιάσκο. Και τώρα που ξεθάρρεψαν και δοκίμασαν την ανοχή μας, θα ακολουθήσουν και όσοι είχαν εμπλοκή στα χοντρά σκάνδαλα, πριν το 2003, όσοι είχαν λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη και οι πουτάνες τους. Τουλάχιστον, ας τους ξεμπροστιάζουμε και ας τους εξευτιλίζουμε. Μήπως ιδρώσει το αυτί όσων επιλέγουν. Λέμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διόρθωση στον συγγραφέα... Στο τμήμα "Παραγωγικών Μονάδων του Τ.Ε.Ι Καβάλας "
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ?????????

    ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    "Αριθμός θέσεων

    Το 1998 εισήχθησαν κατόπιν επιλογής εκατό (100) σπουδαστές.
    Το 1999 εισήχθησαν κατόπιν επιλογής εκατοπενήντα (150) σπουδαστές.
    Το 2000 εισήχθησαν κατόπιν επιλογής εκατοπενήντα (150) σπουδαστές.
    "
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...
    ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ...
    το ποιοι μπήκαν ας το κρίνουν άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γερακούδη
    Γερακουδη
    ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ Κ ξερο ψωμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι θεογκόμενα η κυρία ή νομίζω; Τότε είναι σαφές γιατί επελέγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση