GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαθρομετανάστες...

Πάτρα και η αποκάλυψη ενός κυκλώματος ... . Aπό το http://www.spindoc.gr/archives/3274 . Εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το κύκλωμ...

Πάτρα και η αποκάλυψη ενός κυκλώματος...
.
Aπό το http://www.spindoc.gr/archives/3274
.
Εξαιρετικά σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το κύκλωμα λιμενικών που μετείχε σε λαθροδιακίνηση μεταναστών μέσω του λιμανιού της Πάτρας, αλλά και κατά της πρώην πολιτικής και… σημερινής στρατιωτικής (!) ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος, εμπεριέχονται σε υπόμνημα που φέρεται να έστειλε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Αντιναύαρχος., Ελευθέριος Φερούσης, που είχε αναλάβει για λογαριασμό του Λ.Σ. τη διενέργεια ΕΔΕ μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος και τη σύλληψη λιμενικών της Πάτρας.
Το θέμα αναδεικνύει με ερώτησή του προς τον υπουργό, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος ζητά να κατατεθεί επισήμως το υπόμνημα του κ. Φερούση καθώς και το πόρισμα της ΕΔΕ, προκειμένου να...

διερευνηθούν οι σοβαρότατες αναφορές που περιέχονται σ’ αυτό. Στο υπόμνημα του κ. Φερούση προς τον κ. Χρυσοχοίδη, εμπεριέχονται αποκαλύψεις που εφόσον ευσταθούν είναι… φωτιά, ενώ παράλληλα διακρίνεται και η πικρία του ανώτερου αξιωματικού για την αποστράτευσή του, την οποία αποδίδει επίσης στην συγκεκριμένη υπόθεση και στο γεγονός πως… δεν άλλαξε το πόρισμα της ΕΔΕ παρά τις πιέσεις που δέχτηκε.
«Από το πόρισμα της ΕΔΕ προκύπτει αβίαστα, τεκμηριωμένα και αμερόληπτα ότι συγκεκριμένοι λιμενικοί είχαν διαπράξει πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα. Προκύπτει επίσης ότι η σημερινή στρατιωτική ηγεσία του Λ.Σ. αλλά και η τότε πολιτική γνώριζε τις επικρατούσες συνθήκες στην Πάτρα σε σχέση με το εν λόγω θέμα και όχι μόνο δεν έπραξαν τα νόμιμα αλλά με τις πράξεις και παραλείψεις τους, όπως ενδεικτικά αναφέρω την κατ’ επανάληψη ακύρωση μεταθέσεων των πρωτεργατών του κυκλώματος, τελικά διευκόλυναν το έργο τους» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φερούσης.
Ο ίδιος αναφέρει ακόμα, ότι όταν υπέβαλλε το πόρισμα της ΕΔΕ κλήθηκε από τον πρώην υπουργό και… «μου ζήτησε να αλλάξω το πόρισμα, λέγοντάς μου ότι “τα έχω βρει με τον Αρχηγό”. Παρών στη συγκεκριμένη συνάντηση ήταν και ο σημερινός Αρχηγός Λ.Σ….» καταγγέλλει ο κ. Φερούσης.
Επίσης, ο ε.α. Αντιναύαρχος, αναφέρει σε άλλο σημείο: «… προκύπτει εμπλοκή, όχι μόνο των μέχρι σήμερα κατηγορουμένων, αλλά και μεγάλος αριθμός άλλων λιμενικών οι οποίοι δεν ταυτοποιήθηκαν διότι ο τότε υπουργός ΕΝΑΠ, με σύμφωνη γνώμη του σημερινού Αρχηγού Λ.Σ. με διέταξαν να διακόψω την έρευνα και να τους υποβάλλω το πόρισμά μου». Μάλιστα, λίγο παρακάτω, ο κ. Φερούσης αναφέρει ότι «Αρχιπλοίαρχος, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ είχε διαπράξει το παράπτωμα της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων του, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε πειθαρχικά αλλά προήχθη σε Υποαύαρχο και είναι εν ενεργεία».

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΦΕΡΟΥΣΗ
«Κύριε Yπουργέ,
Ονομάζομαι Φερούσης Ελευθέριος του Γεωργίου και διαμένω στην οδό……….. ….. (τηλ………………………….) και είμαι αντιναύαρχος Λ.Σ, προσφάτως αυτεπάγγελτα αποστρατευθείς ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία μου (κρίσεις Μαρτίου) παρακολουθώντας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις εξαγγελίες σας, αλλά και τις πρώτες ενέργειες σας, πείστηκα ότι πράγματι επαγγέλλεστε, κατά την άσκηση των καθηκόντων σας, τις αρχές της διαφάνειας και αξιοκρατίας. Στα πλαίσια αυτά, σας αναφέρω ότι, τον Νοέμβριο του 2008 διατάχθηκα από τον τότε Υπουργό ΕΝΑΠ να διενεργήσω ένορκη διοικητική εξέταση, αναφορικά με την εμπλοκή λιμενικών σε κύκλωμα λαθροδιακίνησης μεταναστών στην Πάτρα.
Σημειώτεον ότι η εν λόγω υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πατρών. Από το πόρισμα της ΕΔΕ προκύπτει αβίαστα, τεκμηριωμένα και αμερόληπτα ότι συγκεκριμένοι λιμενικοί είχαν διαπράξει πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα.
Προκύπτει επίσης ότι η σημερινή στρατιωτική ηγεσία του Λ.Σ αλλά και η τότε πολιτική γνώριζε τις επικρατούσες συνθήκες στην Πάτρα σε σχέση, με το εν λόγω θέμα, και όχι μόνο δεν έπραξε τα νόμιμα, αλλά με τις πράξεις και παραλείψεις τους , όπως ενδεικτικά αναφέρω την κατ’ επανάληψη ακύρωση μεταθέσεων των πρωτεργατών του κυκλώματος, τελικά διευκόλυναν το έργο τους.
όταν υπέβαλα το πόρισμα της αναφερομένης ΕΔΕ, αρμοδίως στη Διεύθυνση Προσωπικού του Λ.Σ, με κάλεσε ο τότε υπουργός και μου ζήτησε να αλλάξω το πόρισμα λέγοντας μου ότι «τα έχω βρει με τον αρχηγό». Παρών στην συγκεκριμένη συνάντηση ήταν και ο σημερινός αρχηγός του Λ.Σ.Τηρώντας τον όρκο, που εδώ πριν 30 χρόνια στο προαύλιο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, δεν άλλαξα το πόρισμα μου, αναγράφοντας σε αυτό με αντικειμενικότητα, αμεροληψία και αίσθημα δικαιοσύνης την πραγματική αλήθεια.
Αποτέλεσμα της ενέργειας μου αυτής ήταν να αποστρατευθώ στις κρίσεις Μαρτίου 2009, προβάλλοντας μου δήθεν αιτιολογικό τα δυο «Β», που είχα στις εκθέσεις αξιολόγησης μου, τα έτη 2004 και 2005. Παρακαλώ να σημειώσετε ότι οι εν λόγω εκθέσεις με έκριναν στο σύνολο τους ως «άριστο» και μάλιστα κρίθηκα κατ’ επανάληψη παραμένων αρχiπλοίαρχος, αλλά και προάχθηκα σε υποναύαρχο εν ενεργεία τα επόμενα έτη.
Κύριε Υπουργέ, στα πλαίσια της συμμετοχής μου, όπως ζητήθηκε από τον πρωθυπουργό της χώρας, σας αναφέρω ότι το πόρισμα της εν λόγω ΕΔΕ προκύπτει αβίαστα από σειρά απορρήτων και εμπιστευτικών εγγράφων του τότε Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών πλοιάρχου Λ.Σ Λιούρδη Απ., ότι η σημερινή στρατιωτική ηγεσία του Λ.Σ γνώριζε την κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι της Πάτρας, αναφορικά με την λαθροδιακίνηση των μεταναστών.
Επιπρόσθετα γνώριζε και η πολιτική ηγεσία και συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, στον οποίο προβλήθηκε μάλιστα και οπτικοαουστικό υλικό (dvd) σε σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2008 στην οποία συμμετείχαν η ηγεσία του Λ.Σ καθώς και οι αρμόδιοι κλαδάρχες και διευθυντές.
Στα στοιχεία της αναφερόμενης ΕΔΕ περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός απομαγνητοφωνημένων κασετών της ΕΥΠ από την παρακολούθηση των τηλεφώνων των πρωτεργατών του κυκλώματος και από τις οποίες προκύπτει εμπλοκή, όχι μόνο των μέχρι σήμερα κατηγορουμένων, αλλά και μεγάλος αριθμός λιμενικών, οι οποίοι δεν ταυτοποιήθηκαν, διότι ο τότε Υπουργός ΕΝΑΠ , με σύμφωνη γνώμη του σημερινού Αρχηγού Λ.Σ, με διέταξαν να διακόψω την έρευνα και να τους υποβάλλω το πόρισμα μου.
Παρά τις επίμονες προσπάθειες μου να τους πείσω ότι εμπλέκονται εκτός των κατηγορουμένων και άλλοι λιμενικοί και ότι πρέπει να συνεχίσω την έρευνα, η απόφαση τους ήταν ήδη ειλημμένη. Παρ’ όλα αυτά, στο πόρισμα μου αναφέρω ότι η ερευνά αφορά μόνο τους κατηγορουμένους και ότι θα πρέπει να διαταχθεί διενέργεια περαιτέρω έρευνας, λαμβάνοντας υπόψη πέραν των άλλων ότι η υπόθεση για ποινική αξιολόγηση έχει ανατεθεί στην γ’ Ανακρίτρια της Εισαγγελίας Πατρών κα Λυμπεροπουλου, η οποία διενεργεί τακτική ανάκριση και με την οποία είχα αγαστή συνεργασία κατά την διάρκεια της έρευνας μου.
Μάλιστα, την εμπλοκή και άλλων λιμενικών εκτός των κατηγορουμένων την είχε επισημάνει και μου την είχε γνωρίσει και η αναφερόμενη ανακρίτρια και όπως δήλωσε, κάθε νέο στοιχείο θα μου το διαβίβαζε για τις δικές μου ενέργειες λόγω αρμοδιότητας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ένορκες καταθέσεις του Διευθυντού του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων αλλά και του Διευθυντού Ασφαλείας του πρωην ΥΕΝΑΠ. Πέραν των ανωτέρω η σημερινή ηγεσία του Λ.Σ. προέβη σε επιλεκτική πειθαρχική τιμωρία των εμπλεκομένων στην εν λόγω υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αρχιπλοίαρχος, ο οποίος, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ, έχει διαπράξει το παράπτωμα της πλημμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων του, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε πειθαρχικά, αλλά προήχθη σε υποναύαρχο και είναι εν ενεργεία.
Αντίθετα, ο τότε Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών πλοίαρχος Λ.Σ. Λιούρδης Απ. για το ίδιο παράπτωμα τιμωρήθηκε με 20 ημέρες φυλακή και αποστρατεύθηκε. Η επιλεκτική αυτή συμπεριφορά είναι γνωστό σε όλους ότι οφείλεται στις διαπροσωπικές σχέσεις του εν λόγω υποναυάρχου με την προηγούμενη πολιτική και τη σημερινή στρατιωτική.
Το γεγονός αυτό, και όχι μόνο, προβλημάτισε και την εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά κα Μπίμπιλα, η οποία σε τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία της, μου ζήτησε να της διευκρινίσω ορισμένα σημεία του πορίσματος μου και εξέφρασε τον προβληματισμό της για τον τρόπο της πειθαρχικής αντιμετώπισης της υπόθεσης, ενώ μου γνώρισε ότι θα συνεργαστεί με την ανακρίτρια κα Λυμπεροπούλου.
Κύριε Υπουργέ, αν και μου ζητήθηκε πολλές φορές από τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, να προβώ σε δηλώσεις για την εν λόγω υπόθεση, δεν το έπραξα, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι τέτοιες υποθέσεις δεν πρέπει να αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής και προσωπικών επιδιώξεων.
Τέλος, σας αναφέρω ότι η επιστολή μου αυτή υπαγορεύθηκε από αίσθημα ευθύνης, συνειδησιακής υποχρέωσης και ισορροπίας, αλλά και προσδοκίας απόδοσης δικαιοσύνης και τιμωρίας όλων των εμπλεκομένων στο κύκλωμα λαθροδιακίνησης μεταναστών στην Πάτρα και όχι επιλεκτικής τιμωρίας ορισμένων εξ αυτών, όπως έχει συμβεί μέχρι και σήμερα.

Με τιμή
Φερούσης Ελευθέριος Αντιναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)»

19 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΟΥΤΕ ...ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!

    Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, γιατί οι μεταλλαγμένοι Βουλγαρόφωνοι των Σκοπίων και οι κομπλεξικοί απόγονοι των ηττημένων Ελλήνων κομουνιστών που γεννήθηκαν στα Σκόπια, δεν θέλουν ούτε να ακούν για τον Αντώνη Σαμαρά. Οι περισσότεροι όμως Έλληνες δεν ξέρουν, για ποιον ακριβώς λόγο δεν τον θέλουν και οι τουρκόφιλοι μουσουλμάνοι της Θράκης. Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής:
    O κ. Kεμάλ Γκιούρ, Tούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, απέστειλε τον Φεβρουάριο του 1990 στη

    Νομαρχία Ροδόπης μια επιστολή με την οποία χαρακτήριζε τους Έλληνες πολίτες μουσουλμανικού θρησκεύματος ως ομογενείς του (soyadas) και ως πολίτες τουρκικού γένους. H Άγκυρα, από την οποία ζητήθηκαν διευκρινίσεις, κάλυψε πλήρως τον πρόξενό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, στην οποία αναφερόταν ότι η εμμονή της Τουρκίας να χαρακτηρίζει τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας ως Tούρκους «αποτελεί ωμή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάνης, η οποία αναγνωρίζει στη μειονότητα θρησκευτικό και μόνο χαρακτήρα». H ενέργεια εκείνη θεωρήθηκε ως «επέμβαση της Tουρκίας στα εσωτερικά της χώρας μας» και είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει η Eλλάδα στην απέλαση του Γενικού Πρόξενου της Tουρκίας στην Kομοτηνή και την επιστροφή του για ξεκούραση πίσω στη…μητέρα πατρίδα.
    Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κράτη, έτσι λειτούργησε ο σοβαρός τότε Έλληνας υπουργός των εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς.
    Όπως έκανε για παράδειγμα η Γερμανία πρόσφατα με τον Τούρκο πρόξενο του Ντίσελντορφ κ. Χακάν Κιβάντς.
    Τι είπε ο κύριος πρόξενος και τα …’πήραν’ στο κρανίο οι συνήθως ήρεμοι Γερμανοί;
    ‘Εάν κόψετε τις φλέβες των Γερμανών, από μέσα θα τρέξει αίμα με καφέ χρώμα…’
    Δύο Γερμανοί βουλευτές έθεσαν το θέμα στην γερμανική κυβέρνηση και εκείνη με τη σειρά της, υποχρέωσε την Τουρκία να του πει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να γυρίσει πίσω για …διακοπές!
    Εδώ στην Ελλάδα ποιοι βουλευτές θα κάνουν το ίδιο και ποια κυβέρνηση ….Παπανδρέου θα τον στείλει για …ξεκούραση;
    Υπάρχει όμως ελπίδα για την διάσωση της ελληνικού φιλότιμου και έχει το όνομα του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας: Αντώνης Σαμαράς.
    Έρχεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Διαβάστε ακόμα, αυτό το εξαιρετικό προς αποφυγή παρεξηγήσεων περί την προέλευσης και κατεύθυνσης του spindoc.gr.


    Ερώτημα:
    Κανένα καταυλισμό προσφύγων, κάψατε τελευταία;

    Σκέψη:
    Ωρα να καεί κανένα φασιστοπωλείο μου φαίνεται... Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ- ΠΑΣΟΚΟΙ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις «σκηνοθετημένες» εκλογές του Οκτωβρίου εμπιστεύθηκε την τύχη της πατρίδας και όλων μας ,στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να ήταν μια πληγωμένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα. Μπορεί να ήταν μια χρεοκοπημένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.

    80 μέρες μετά, τα πρώτα επιτεύγματα της νέας διακυβέρνησης, είναι η αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών και των παιδόφιλων, η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ιθαγένειας στα παιδιά τους.

    Ο ελληνικός λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του διαφωνεί με αυτές τις επιλογές όπως δείχνουν ακόμα και οι «κατά παραγγελία» σφυγμομετρήσεις.

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ ,ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

    Σε δέκα χρόνια από σήμερα , αν αφήσουμε να περάσουν αυτές οι επιλογές, θα έχουμε στη Βουλή δεκάδες Αλβανούς, Ψευτομακεδόνες, Βούλγαρους, και Τούρκους Βουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των χωρών προέλευσής τους.

    Ο Έλληνας πολίτης θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στη χώρα του.

    Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι για την διατήρηση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και την προστασία του Συντάγματος.

    Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα την αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης τους παίρνει τέλος. Οι πατριωτικές ιστοσελίδες γκρεμίζουν τα τείχη που "χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ" έκτισαν γύρω μας. Το καθεστωτικό κατεστημένο ωρύεται. Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ελλάδα : το φάντασμα των πατριωτικών ιστοσελίδων. Όλοι και όλες. δημόσιοι και κοινοί΄επαγγελματίες και ερασιτέχνες της παραπληροφόρησης ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα. Δεν θα περάσει. Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του πολιτικού κατεστημένου οι έμπουσες, οι μποβαρίζουσες και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων βρήκε αντίλογο. Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν θέατρο και την επομένη στο GB να κτυπάει ό ένας τον άλλον στην πλάτη και με μαγκιά πεζοδρομίου να καμαρώνουν "Ρε μεγάλε, ωραία τι βρήκαμε χθες, Μίμη, Πιάσε ένα Single Malt".

    Οι πατριωτικές ιστοσελίδες ξανά ανάβουμε τις φωτιές και τις πλάστρες που είχαν σβήσει

    "Στην εκκλησιά στον κλίβανο, στο σπίτι, σταργαστήρι, - στο κάστρο στην καρδιά σταποκαΐδια, απρίλης!"

    Η Ελλάδα είναι αιώνια. Σε αντίθεση με τους μοιραίους ελληνοφοβικούς που κυριαρχούνται από παραμεταιχμιακές αλλοιώσεις και ζουν με εμμονές ιδέες εκτός τόπου και χρόνου. Οι πατριωτικές ιστοσελίδες πήραν στα χέρια την Ελλάδα. Οι γνωμοδιαμορφωτές, οι τεταρτοεξουσιαστές διαγουμιστάδες κάθε ιερού και όσιου, οι από τηλεοράσεως διακινητες του κάθε χυδαίου και ευτελούς, οι έμποροι του αρνητισμού και του αγοραίου αριστερισμού δεν μπορούν κατ΄εξακολούθηση να βιάζουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων Οι πατριωτικές ιστοσελίδες σπαθάρηδες της μοίρας του Έθνους, γεμάτες χίμαιρες και μουσική, τυλιγμένες στην μεγάλη συμφωνία του αγώνα ζουν ολόψυχα το μεγάλο όνειρο μας την Ελλάδας μας, την αγάπη μας, την λευτεριά μας. Για σένα Ελλάδα! Για την πατρίδα που μας βαστά, που δίνει σκοπό και ένα νόημα στη ζωή μας. Είμαστε ευτυχισμένοι. Τρανότερα από κάθε άλλη φορά, από τα έγκατα της ψυχής μας σηκώνονται αγάλι-αγαλι τα λόγια του Γεωργιου Γεμιστού-Πλήθων που μας συνεπαίρνουν: "Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί". Είναι λόγια συγκλονιστικά, , πολεμική ιαχή, ύμνος αγγελικός, είναι λόγια θριάμβου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έπιασαν δουλειά Νεοταξίτες, ΠΑΣΟΚοφρουροί, αριστερούληδες της πολυθρόνας και της μάσας ,γελοίοι χρηματοδοτούμενοι πουθενάδες και υποταγμένοι νενέκοι με χορηγούς σήμερα στο ραδιόφωνο φωνάζοντας "ναι στην ιθαγένεια, όλοι να πάρουν ιθαγένεια". Ποιοί; Αυτοί που ΔΕΝ καλέσαμε να έλθουν στην χώρα μας και ΔΕΝ τήρησαν κανέναν κανόνα από τους στοιχειώδεις της μετανάστευσης.
    Από Σκάι, Θέμα, Flash μέχρι και η κρατική ΝΕΤ σήκωσαν τα μανίκια και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά που ανέλαβαν:Να πείσουν τον Έλληνα ότι η ιθαγένεια και η ψήφος στους πρώην λαθρομετανάστες είναι κάτι που το δικαιούνται... όλοι αυτοί δηλαδή που κατάφεραν να την σκαπουλάρουν και να μείνουν στην Ελλάδα ΔΙΧΩΣ να συλληφθούν παρότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ δικαιούνται και ΕΠΑΘΛΟ! Παραποιώντας συλλήβδην τον όρο "ιθαγένεια" που προϋποθέτει την καταγωγή από Έλληνες γονείς και έχοντας την εντύπωση πως απευθύνονται σε αποκτηνωμένο και αποχαυνωμένο κοινό που είναι δεκτικό στην πρωτοφανή προπαγάνδα που είναι σε εξέλιξη άρχισαν το Γκεμπελικό τους έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009
    Ύποπτη η προσπάθεια απόδοσης Ιθαγένειας και όχι Υπηκοότητας...!
    Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα;
    Μας προξένησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που δεν σχολιάστηκε από πολλούς σε ότι αφορά τις βλέψεις του ΠΑΣΟΚ για απόδοση ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες…! Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι όταν ένα παιδί μεταναστών γεννηθεί για παράδειγμα …στην Γερμανία, αποκτά την Γερμανική υπηκοότητα..! Εδώ εμείς, σύμφωνα με το εθνοκτόνο σχέδιο του κ. Παπανδρέου θα δώσουμε την Ελληνική ιθαγένεια…! Κανείς λοιπόν στα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μ.Μ.Ε δεν στάθηκε σε αυτήν την… λεπτομέρεια, η οποία όμως είναι ταυτόχρονα και επικίνδυνη και ύποπτη…! Για ποιόν λόγο ο Πρωθυπουργός της χώρας θέλει να δώσει την Ελληνική ιθαγένεια και όχι την Ελληνική υπηκοότητα στους ανθρώπους αυτούς; Γνωρίζει ποια είναι η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών όρων; Εμείς καλοπροαίρετα θα θεωρήσουμε πως δεν γνωρίζει την διαφορά. Ας δούμε λοιπόν συνοπτικά και με απλά λόγια την διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο.
    Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!
    Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!
    Συνειδητοποιείτε συνέλληνες την διαφορά μεταξύ των 2 όρων; Στην υπηκοότητα έχουμε να κάνουμε απλά με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος, ενώ στην ιθαγένεια έχουμε να κάνουμε με τον πολιτικό δεσμό ανάμεσα στον πολίτη και το κράτος στο οποίο αυτός ανήκει!! Δηλαδή το κράτος του, την πατρίδα του!! Ιθαγενείς είμαστε εμείς οι Έλληνες στην πατρίδα μας δηλαδή!! Εδώ που είναι οι ρίζες μας!! Με το να δώσει λοιπόν ο αξιότιμος Πρωθυπουργός την Ελληνική Ιθαγένεια και όχι την Υπηκοότητα τους κάνει σαν εμάς!! Αφού περάσει λοιπόν το νομοσχέδιο, το οποίο δεν θα το επιτρέψουμε, η γη η Ελληνική θα τους ανήκει δικαιωματικά καθώς θα είναι Ιθαγενείς!!! Δεν θα έχουν μόνο την υπηκοότητα αλλά και κάτι παραπάνω! Η επεξήγηση του όρου είναι ξεκάθαρη! Θα τους ανήκει η γη μας! Η γη των προγόνων μας! Θα τους ανήκει η χώρα μας! Το ερώτημα είναι για ποιόν λόγο ενώ σε όλη την Ευρώπη έχουμε απόδοση υπηκοότητας …εμείς είμαστε τόσο γενναιόδωροι και δίνουμε Ιθαγένεια;;; Φυσικά εμείς δεν θέλουμε τίποτα από τα 2! Αφυπνισθείτε Έλληνες! Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση! Η γη αυτή ανήκει στους Έλληνες! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Ξεσηκωθείτε και αντιδράστε καθώς αν περάσει η εθνοκτόνος σκέψη του ΠΑΣΟΚ η γη αυτή θα ανήκει και στους μετανάστες, που θα είναι Έλληνες Ιθαγενείς και όχι απλά Έλληνες υπήκοοι!! Αφυπνισθείτε επιτέλους Έλληνες! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλη κυκλοφορίας και φόρο καταιγίδες
    Εις βάρος του Έλληνα πολίτη και υπέρ του μετανάστη .

    Τα τέλη κυκλοφορίας αυξηθήκαν και θα αυξάνονται
    Κάθε χρόνο όχι για την πράσινη ανάπτυξη
    Και για άδεια ταμεία και σαχλαμάρες που μας
    Βομβαρδίζουν καθημερινά για να μας τα παίρνουν.
    Έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες - μετανάστες
    που έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να τους συντηρούμε .
    Αυτά τα εκατομμύρια λοιπόν που συνέχεια
    θα αυξάνονται χρειάζονται :
    Φάρμακα , νοσοκομεία , τροφή , στέγη ,
    επιδόματα , χρήματα , σύνταξη αργότερα .
    Χρειάζεται η Ελλάδα ένα ολόκληρο προϋπολογισμό
    ακόμα για να συντηρήσει η Ελλάδα όλα αυτά τα
    εκατομμύρια των μεταναστών , λαθρομεταναστών .
    που θα βρεθούν όλα αυτά τα επιπλέον χρήματα
    για δαύτους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    όπως πάντα ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!
    Δηλαδή ,ο διπλωματούχος ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας
    θα τα πληρώσει και θα τα πληρώνει για πάντα .
    Με πάρα πολύ σκληρούς φόρους που ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα .
    Μειώνοντας πάρα ,πάρα , πολύ , το εισόδημα μας .
    Ακολουθούν και αλλά πολύ σκληρότερα μέτρα .
    Θα πεινάει ο ΕΛΛΗΝΑΣ για να ζει καλά ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί η αστυνομία δεν κυνηγά τα χιλιάδες
    αυτοκίνητα που έχουν οι μετανάστες ,
    Και ΔΕΝ πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας ,
    ούτε ασφάλεια ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Γιατί για αυτά δεν λένε τίποτα οι πολιτικοί
    ούτε οι δημοσιογράφοι ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Π Ρ Ο Τ Α Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν

    Ο Η . Σ . Α . Π . , να λειτουργεί από :
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα .

    Οι απατεώνες των Η.Σ.Α.Π. (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Αθηνών – Πειραιώς )
    Διότι αντί να δώσουν τα χρήματα που πήραν από την
    Ευρωπαϊκή ένωση για να αντικαταστήσουν τις γραμμές ,
    Η διοίκηση των Η. Σ. Α. Π. έφαγε τα χρήματα
    Και τώρα τα φτιάχνουν με χρήματα των Η.Σ.Α.Π
    Και θα τελειώσουν πάρα , πάρα , πολύ ,αργότερα ,
    με ελάχιστα μέσα και εργάτες , αφού δεν έχουν χρήματα πλέον .
    Τώρα μετά τις εορτές των Χριστουγέννων ΝΕΑ μεγάλη ταλαιπωρία :
    Κλείνουν οριστικά για 4 (τέσσερεις ) μήνες
    Οι σταθμοί : Πειραιάς Νέο Φάληρο , Μοσχάτο , Καλλιθέα ,
    Και ίσως επεκταθεί σε όλο το δίκτυο από
    Πειραιά μέχρι Ομόνοια
    Έτσι θα θέλουμε πάνω από μια ώρα και βαλε , να
    πηγαίνουμε στην Αθήνα για δουλεία
    από 20 λεπτά, σε 1 ώρα και βαλε.
    ΑΛΛΑ ,αυτή η προσωρινή διακοπή του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου
    Είχε και ένα μεγάλο καλό που ωφέλησε όλη την ΑΓΟΡΑ
    ΑΘΗΝΩΝ και ΠΕΙΡΑΙΩΣ που γλύτωσε από πολλά λουκέτα καταστημάτων .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες , μετανάστες , πάσης φύσεως ,
    Που μετάφεραν τα παράνομα – λαθραία εμπορεύματα τους
    Στο κεντρικό παζάρι του ΠΕΙΡΑΙΑ , και στις λαϊκές πέριξ των σταθμών,
    με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο ,σταμάτησε .
    ΕΤΣΙ ,λοιπόν οι λαθρομετανάστες και οι λαθρόελληνες ,
    αναγκάστηκαν να ψωνίζουν , από Ελληνικά καταστήματα .
    ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ,προτείνουμε να λειτουργεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
    Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή για να πηγαίνουμε στις εργασίες μας ,
    χωρίς καθυστέρηση και φόβο μειώσεως του μισθού και απόλυσης ,
    και τα έργα για των αλλαγών των γραμμών να γίνονται
    τα Σαββατοκύριακα και παραμένει κλειστώ το δίκτυο για τα έργα .
    Σημείωσης
    Στους σταθμούς: Πειραιώς , Ν. Φάληρο , Θησείο , Μοναστηράκι , Ομόνοια.
    Να υπάρχει Έλεγχος από αστυνομία , ΣΔΟΕ ,
    Δικαστική αρχή , υπάλληλους του ΗΣΑΠ .
    Με ιδικές αρμοδιότητες και να συλλαμβάνουν
    Τους αλλοδαπούς που μεταφέρουν
    Τα λαθραία ,παράνομα , κλεμμένα , εμπορεύματα .
    Να κατάσχονται να πληρώνουν πρόστιμο πολύ υψηλό
    Να ανακρίνονται από ποιους παίρνουν τα εμπορεύματα ,
    και αν αποκαλύψουν θα πληρώνουν το πρόστιμο ,
    και θα είναι ελεύθεροι. Αν ΟΧΙ , άμεσα απέλασης .
    Και να γίνονται έλεγχοι για τα εισιτήρια
    Με πρόστιμο όποιος δεν έχει ,100 ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...

    Δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για αυξημένη εγκληματικότητα... Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία, από στίφη ανθρωπόμορφων εισαγώμενων εγκληματιών με την ανοχή και την κάλυψη του πολιτικού συστήματος -του πολιτεύματος αν θέλετε- που αδυνατεί να προστατέψει το Κράτος και το λαό του. Ένα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

    Τα απανωτά και αμέτρητα περιστατικά τυφλής και ένοπλης βίας, έχουν τόσο μαζικοποιηθεί που ο χαρακτήρας τους έχει πλέον προσομοιάσει με αυτόν ενός αληθινού πολέμου με υψηλό κόστος σε ανθρώπινες ζωές και πραγματικά υλικά. Από την αρπαγή και τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Βουλιαγμένη, εως την ένοπλη ληστεία στην Σαλαμίνα με τους αστυνομικούς να χαροπαλεύουν και τις καθημερινές ένοπλες και αιματηρές ληστείες σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της επικράτειας, το βασικό, το κύριο, το ουσιαστικό χαρακτηριστικό αυτής της λαίλαπας που στάθηκε ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ πάνω από την Πατρίδα, είναι η καταγωγή των δραστών που ενεργούν αμείλικτα και χωρίς καμιά αναστολή εις βάρος των Ελλήνων. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ... ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ...

    Η Ελλάδα μας, δέχεται συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής φυλή, που αποφάσισε κόντρα σε όποιες αξίες και αρχές μετέδωσε στην Παγκόσμια Κοινότητα ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, να μετατρέψει τα σπίτια μας, τους δρόμους μας, τις πλατείες μας, σε μέρη πιό ανασφαλή ακόμη και από τις δικές τους προερχόμενες γωνιές του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εισαγώμενοι εγκληματίες, με νοοτροπίες ξένες προς κάθε ηθική και πνευματική αξία, σκορπούν τρόμο και θάνατο, λυγίζοντας σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο το ηθικό και το φρόνημα των Ελλήνων, που όμως ήρθε ο καιρός να αντιδράσουν... Η Ελλάδα μας αντιμετωπίζει μιά ασύμμετρη απειλή τόσο σοβαρή και τόσο επικίνδυνη που είναι δυνατόν να καταστρέψει ολοσχερώς το Ελληνικό Κράτος και να το καταστήσει μιά επικράτεια αναρχίας και τρόμου μέσα την οποία το Έθνος μας θα είναι σχεδόν αδύνατο να επιζήσει... Οι "αρμόδιοι" απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο να εξασφαλίσουν όπως υποχρεούνταν την ευμάρεια των Ελλήνων αλλά να προστατέψουν στοιχειωδώς την φυσική τους υπόσταση. Και σαν να μην φτάνει αυτό, επιχειρούν να μονιμοποιήσουν και να νομιμοποιήσουν με δικαιώματα που χύσαμε αίμα για να τα αποκτήσουμε, τους ανθρωπόμορφούς εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -ΣΕ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    Την ώρα που η χώρα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα των Ελλήνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  14. Αποκαλύψεις από τη διενέργεια ΕΔΕ για κύκλωμα λαθραίας διακίνησης μεταναστών από το λιμάνι της Πάτρας.

    ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ


    Σοβαρότατες καταγγελίες για την προηγούμενη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος περιέχονται στο υπόμνημα του υποναυάρχου ε.α. κ. Φερούση (το οποίο δημοσιοποιήθηκε σε ιστοτόπους) ο οποίος διενήργησε την ΕΔΕ για το κύκλωμα λαθραίας διακίνησης μεταναστών από το λιμάνι της Πάτρας.
    Το θέμα φέρνει με επίκαιρη ερώτησή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος ζητά να κατατεθεί επισήμως το υπόμνημα του κ. Φερούση καθώς και το πόρισμα της ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθούν σοβαρότατες αναφορές που περιέχονται σ’ αυτό.

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    Σάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση, μέσω ιστοτόπων, υπομνήματος που φέρεται να σας έχει υποβάλει, ο υποναύαρχος ε.α. κ. Φερούσης που διενήργησε την ΕΔΕ για το κύκλωμα λαθραίας διακίνησης μεταναστών από το λιμάνι της Πάτρας. Σύμφωνα με το υπόμνημα, όπως αναφέρεται επί λέξη «…η σημερινή στρατιωτική ηγεσία του Λ.Σ. και η τότε πολιτική γνώριζε τις επικρατούσες συνθήκες …..και όχι μόνο δεν ‘έπραξε τα νόμιμα αλλά με τις πράξεις και παραλείψεις της, όπως … τελικά διευκόλυναν το έργο τους.», όπως επίσης ότι «… με κάλεσε ο τότε υπουργός και μου ζήτησε να αλλάξω το πόρισμα λέγοντάς μου ότι τα έχω βρει με τον αρχηγό…» καθώς επίσης ότι « Ο τότε υπουργός ΕΝΑΝ Π, με σύμφωνη γνώμη του σημερινού αρχηγού ΛΣ με διέταξαν να διακόψω την έρευνα και να τους υποβάλλω το πόρισμά μου. Παρά τις επίμονες προσπάθειές μου να τους πείσω ότι εμπλέκονται εκτός των κατηγορουμένων και άλλοι λιμενικοί και ότι πρέπει να συνεχίσω την έρευνα, η απόφασή τους ήταν ήδη ειλημμένη.», ή ότι «…. Η σημερινή ηγεσία του Λ.Σ. προέβη σε επιλεκτική πειθαρχική τιμωρία των εμπλεκομένων….».

    Εάν ισχύουν όσα από τα πιο πάνω αλλά και πολύ περισσότερα φέρονται ότι περιέχονται στο υπόμνημα του κ. Φερούση, χρήζει απαραίτητης διευκρίνησης η πρόσφατη (9/11/09) απάντησή σας σε σχετική ερώτησή μας στην οποία τίποτα δεν περιλαμβάνεται σχετικά με το πιο πάνω υπόμνημα.
    Επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί μέχρι και σήμερα έντονα τη κοινή γνώμη αλλά και τις δικαστικές αρχές της Πάτρας

    Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

    - Σας έχει υποβληθεί το υπόμνημα από τον υποναύαρχο ε.α. κ. Φερούση, και αν ναι πως αξιολογείτε το περιεχόμενό του και σε ποιες ενέργειες έχετε ή προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να διερευνηθούν οι σοβαρότατες αναφορές που περιέχονται σ’ αυτό;
    ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ

    1) Το υπόμνημα που φέρεται να σας έχει υποβάλει ο κ. Φερούσης και
    2) Το πόρισμα της ΕΔΕ

    Ο ερωτών βουλευτής
    Νίκος Τσούκαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα όλοι οι μουσουλμάνοι
    μετανάστες θα έχουν τα μόρια επειδή είναι όλοι τους
    Πολύτεκνοι και θα μπαίνουν στο δημόσιο και στις
    Κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ και ο Έλληνας ,
    Θα είναι στην απέξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ..Δύσκολα τα πραματα...Μεσα στην ραστωνη του καναπε, το πανω χερι το εχουν οι επιθετικες μειοψηφιες..Και επιθετικες μειοψηφιες ειναι οι μειοψηφιες του περιθωριου της καθημερινης μαχης.. καλοπερασακηδες, εξ'αντανακλασεως διαμαρτυρομενοι, εξ'αντανακλασεως μηδενιστες, οπορτουνιστες της καθημερινοτητας μας, μηδενιστες, κατεδαφιστες, αντικοινωνικοι, "αδικημενοι", μισανθρωποι, εγκληματιες του ποινικου δικαιου, φυγοπονοι, ζηλοφθονοι, ξερολες, "δηθεν", συμπλεγματικοι, ανικανοι, αποτυχημενοι, μοχθηροι, κλπ κλπ...Ειναι η πρωτη υλη για να φτιαξει καποιος την κοινωνικη βομβα..Μια βομβα που ευχαριστως θα την σκασουν ολοι οι παραπανω εστω και αν διαλυσει και τους ιδιους..Θα εχουν την ευχαριστηση οτι ξεπαστρεψαν και μερικους φυσιολογικους..Στις παραπανω κατηγοριες δεν θα βρεις ανθρωπους του μοχθου, αυτοι δινουν την μαχη της καθημερινοτητας καθε μερα, και αν "μεινουν" απο μεροκαματο, θα δωσουν την μαχη τους χωρις μυξοκλαματα του τυπου "ειμαι 50αρης και με απολυσανε τι θα γινω τωρα" οι πολεμιστες δεν κλαινε..αυτα τα μασκαραλικια τα προωθει η αριστερα για να μας πει ποσο κωλοκοινωνια ειναι η κοινωνια που ζουμε, και ποσο καλη ειναι αυτη που μας προτεινουν..Ετσι δημιουργηθηκε αυτο το εκτρωμα της διαμαρτυρομενης αρνησης..αρνηση για την αρνηση..οπως εκανε το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολιτευση, καλημερα του ελεγες εκλογες σου απαντουσε..και μας καρφωσε την Δραγωνα στο κεφαλι..Να μου το θυμαστε, το διαστημα που θα μεινει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια, δεν θα το ξεχασουμε ποτε, ο χρονος για τα σπουδαια που εχουν να κανουν, ειναι μικρος, και θα δουμε συντομα απιστευτα πραγματα, ο φυσικος συμμαχος ολων αυτων που θα γινουν θα ειναι οι ελληνοποιημενοι μεταναστες..τους εχουν αναγκη, εκει θα στηριχθουν, και γι'αυτο θα προχωρησουν ταχιστα τις ελληνοποιησεις τους, χωρις αυτους νιεντε..Μην σας ξεγελαει το αθωο προσωπο του Γιωργου..Οσο για τις ελληνοποιησεις, ισως ενα blog οπου θα υπογραφαμε επωνυμα την αρνηση μας σε αυτο να εδινε καποια λυση, με την εννοια οτι θα βλεπαμε την δυναμη μας..διοτι οι κουφαλες, μας εχουν περασει την αντιληψη οτι μερικες εκατονταδες "φασισταρια" αντιδρουν σε ολα αυτα..Δεν τολμας ουτε να σκεφτεις κατα των μεταναστων διοτι συνειρμικα σου ερχεται η εικονα του φασιστα, του ρατσιστη και αλλα τετοια στο μυαλο..Η προπαγανδα της κοινωνικης τερηδονας που ακουει στο ονομα "προοδευτικες δυναμεις του τοπου", αποδειχθηκε πανισχυρο οπλο..σε ριχνει κατω με μια λεξουλα, "φασιστα"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 26 Δεκ 2009 10:56:00 μ.μ.

    ==
    Παρε να μαθαινεις.

    Η Ιθαγενεια απλα σε κανει ισο απεναντι στο νομο.
    Βγαζεις ταυτοτητα ,ψηφιζεις,κανεις φορολογικη δηλωση ...

    Η Υπηκοοτης ειναι αλλο πραμμα.
    Μπορεις να εχεις π.χ την Γερμανικη Ιθαγενεια ,και να "απολαμβανεις" οσα σου περιεγραψα ,αλλα μπορεις να εισαι Ελληνας στο Εθνος.
    Η υπηκοοτης αφορα την εθνοτητα.
    Εννοειται μπορεις να την παρεις στην π.χ Γερμανια,μετα 10 χρονια (maybe)αλλα θα πρεπει να δωσεις εξετασεις στην γλωσσα ,στην ιστορια κλπ..
    Θεωρητικα ,αν περασεις, θα εισαι Γερμανος,δηλαδη θα αναπολεις τον Χιτλερ αμα θελεις ,τον καιζερ κλπ κλπ..

    Η υπηκοοτης εχει να κανει με το ΕΘΝΟΣ.

    Η Ιθαγενεια εχει να κανει με τις υποχρεωσεις και δικαιωματα εναντι του νομου στην χωρα που ζεις.

    Υποθετω σε επεισα.
    Σταρχιδια μου ουτως η αλλως.
    Αλλα υποθετω δεν εισαι και ΤΟΣΟ ξυπνιος που να μην καταλαβες την .."λεπτη" .."ιδιοποιο" διαφορα..

    Και once again:
    Σταρχιδια μου αν καταλαβες η οχι.



    ΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
    ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

    ΟΡΙΣΜΟΙ

    Ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο κράτος.

    Εθνικότητα είναι ο δεσμός ενός προσώπου προς ένα συγκεκριμένο έθνος.

    Αλλοδαπός είναι πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους. Κάθε πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, συνεπώς είναι κάθε πρόσωπο που ανήκει στο λαό άλλου κράτους.

    Ομογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια, αλλά αντίθετα έχει την ελληνική εθνικότητα. Πρόκειται δηλαδή για αλλοδαπό που όμως συνδέεται με το ελληνικό έθνος με κοινή συνήθως ιστορία, γλώσσα και θρησκεία, με κοινές παραδόσεις, με κοινά ήθη και έθιμα. Όλα αυτά είναι στοιχεία που προσδιορίζουν την κοινή εθνική συνείδηση, η οποία και αποτελεί το κριτήριο για να χαρακτηρισθεί κάποιος ως ομογενής.

    Αλλογενής αλλοδαπός είναι το πρόσωπο που δεν έχει ελληνική ιθαγένεια αλλά ούτε και ελληνική εθνικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υποθετω σε επεισα.
    Σταρχιδια μου ουτως η αλλως.
    Αλλα υποθετω δεν εισαι και ΤΟΣΟ ξυπνιος που να μην καταλαβες την .."λεπτη" .."ιδιοποιο" διαφορα..

    Και once again:
    Σταρχιδια μου αν καταλαβες η οχι.
    -------------------

    Αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο να σου γαμήσω κανένα κέρατο!

    Ας ξέρουν όσοι διαβάζουν ότι ο παραπάνω αλλοδαπός, μπέρδεψε - όπως ήταν φυσικό για έναν αλλοδαπό κάφρο - τα πάντα... και μάλιστα ΣΚΟΠΙΜΩΣ!

    Ευελπιστώ ότι κανείς δεν θα δώσει σημασία σε ένα αλλοδαπό βλήτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση