GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστούγεννα στον Πύργο Ηλείας‏...

3 σχόλια

  1. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα όλοι οι μουσουλμάνοι
    μετανάστες θα έχουν τα μόρια επειδή είναι όλοι τους
    Πολύτεκνοι και θα μπαίνουν στο δημόσιο και στις
    Κρατικές τράπεζες και ΔΕΚΟ και ο Έλληνας ,
    Θα είναι στην απέξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές Γιορτές και χαιρετισμούς στον Πύργο και στην όμορφη (και πολύπαθη) Ηλεία! Έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν η ροή της ιστορίας δεν γυρίσει προς τον Διεθνισμό, τότε η Εβραϊκή φυλή είναι χαμένη”. (George Marlen, Στάλιν, Λένιν ή Τρόσκυ, σελ. 414, Νέα Υόρκη 1937). “Το μεγάλο ιδανικό του Εβραϊσμού είναι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα εμποτιστεί με Εβραϊκές διδασκαλίες και ότι σε μια Παγκόσμια Αδελφότητα των εθνών – στην ουσία ενός μεγαλύτερος Εβραϊσμός – όλες οι ξεχωριστές φυλές και θρησκείες θα εξαφανιστούν”. (Εβραϊκός κόσμος, 9/2/1883).

    “Με το χρυσάφι μπορούμε να αγοράσουμε τις πιο ανεξάρτητες συνειδήσεις, μπορούμε να χορηγούμε όλα τα κρατικά δάνεια και μετέπειτα να κρατάμε κράτη στο έλεός μας. Ήδη οι κύριες τράπεζες, οι συναλλαγές ολόκληρου του κόσμου, οι πιστώσεις όλων των κυβερνήσεων είναι στα χέρια μας”. (Ραββίνος Reicham)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση