GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ροβ. Σπυρόπουλος γεν. γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας...

Ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας. Επίσης, στη γενικ...

Ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας. Επίσης, στη γενική γραμματεία Νέας Γενιάς του υπουργείου Παιδείας τοποθετήθηκε ο δικηγόρος Γιάννης Λιβανός, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος γραμματέας του τομέα Περιβάλλοντος. Στο υπουργείο Υποδομών γενικός γραμματέας Συγχρηματοδοτούμενων Εργων τοποθετήθηκε ο πολιτικός μηχανικός Σέργιος Λαμπρόπουλος και στη γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο καθηγητής Δημήτρης Χαλκιώτης.

10 σχόλια

  1. Μας δουλεύετε Κύριοι ...... .
    περάσανε 3 μήνες να βάλετε τον κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ Γ.Γ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με το βιογραφικο των προσόντων της ηκετρονική διακυβέρνησης, για τους άριστους και όχι του αρεστους
    και του..... ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ και των ΑΡΧΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΚΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΡΙΝΙΚΟ .........ΔΟΥΛΕΜΑ.

    Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ο ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθηγητής Δ. Χαλκιώτης! Αυτός που δίδασκε στο ΕΑΠ πριν του δώσουνε Διδακτορικό. Δασκαλάκος ο κύριος και λειτουργός της διαπολιτισμικής κονόμας. Μέγας διανοούμενος! Μιλάει, γράφει και φουσκώνει το Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. από μία σύντομη έρευνα που έκανα για τον κύριο χαλκιώτη ανακάλυψα τα εξής: α)είναι δάσκαλος όπως λέει το παιδί παραπάνω με σπουδές στην παιδαγωγική ακαδημία που εκείνα τα χρόνια διαρκούσαν δύο έτη.
    Β)έκανε το διδακτορικό του στο τμήμα νηπιαγωγών της αθήνας όπου καθηγήτρια ειναι η κυρια δραγωνα νυν ειδικός γραμματεας διαπολιτισμικής στο υπουργειο παιδειας, θέση που κατειχε ο κύριος χαλκιώτης από το 1995-2000.
    γ)το 1999 χωρίς ακόμα να έχει αρχίσει το διδακτορικό του(το ξεκινησε το 2003 το είδα σττην ιστοσελιδα του γρααφειου διασυνδεσης του πανεπιστημιου αθηνων) και όντας γραμματέας στο υπουργείο παιδείας έγραψε βιβλίο στο εαπ με άλλους συγγραφείς.
    Στο εαπ σήμερα δεν είναι μονιμος καθηγητής οπως οι επικουροι, οι αναπληρωτες... αλλά ανήκει στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως δάσκαλος. Απλώς λογικά θα έχει πάρει κάποιες ώρες άδεια από το υπηρεσιακό του συμβούλιο να επιβλέπει και καποιες διπλωματικες εργασίες στο εαπ. Απ οτι έχω ακουσει ειναι ευκολο για εναν που έχει διδακτορικο να μπει καθηγητης συμβουλος στο εαπ.(είναι χιλιαδες οι φοιτητες του εαπ και οι αναγκες πολλες για επιβλεποντες)
    Γιατί δεν μας λένε όμως στο βιογραφικό του ότι είναι δάσκαλος και το αποκρύπτουν καθώς και τον τομέα που έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές;μήπως γιατί δεν κολλάνε πουθενά με το υπουργείο εργασίας και φοβούνται τις αντιδράσεις;επειτα το καθηγητης στο εαπ είναι μια πραγματικότητα αλλά εντέχνως σχηματίζει την εντύπωση στον πολύ κόσμο που δεν ξέρει ότι είναι μόνιμος εκεί χωρίς φυσικά να αναφέρεται η εξιδίκευση.
    Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω φαίνεται να έχει προσόντα που τα πήρε νόμιμα αλλά καλός θα ήταν για το υπουργειο παιδειας και όχι το εργασίας κατά την γνώμη μου. Καπού αλλού διάβασα ότι τον είχαν για το παιδειας αλλά ειναι τσακωμένος με τον παναρετο. Όσο για το μισό βιογραφικό ανήκει στα γνωστά επικοινωνιακά τερτιπια της κάθε κυβέρνησης να εντυπωσιαζει τους πολιτες κατασκευαζοντας μυθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε Ροβέρο θυμάσαι τη δεκαετία του 90 όταν πίσω από το γραφείο σου στο πολιτικό σου γραφείο είχες τοποθετήσει τον Πινόκιο με την τεράστια μύτη προτεταμένη και τον έδειχνες με καμάρι, πόσο δίκιο είχες σύντροφε από τότε μας δούλευες και δεν το καταλαβαίναμε οι στρατιώτες του κινήματος. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχεις δίκιο έγινε καθηγητής στο ΕΑΠ χωρίς διδακτορικό σύμφωνα με τη διάταξη που λέει ότι σε εξαιρετικές περιπτώσεις προσλαμβάνονται ως μέλη ΣΕΠ κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος και ας μην έχουν διδακτορικό. Εκείνο που δεν μας εξήγησαν ποτέ έιναι ποιες ήταν οι εξαιρετικές επιστημονικές επιδόσεις του ΔΧ, αυτό ποτέ δεν μα το εξήγησαν.
    Τον γνωρίσαμε και σαν ειδικό γραμματέα στο Υπουργείο Παιδείας, δεν έκανε απολύτως τίποτε, μονο δημόσιες σχέσεις έκανε.
    Παντότε δοτές θέσεις έπαιρνε και στο Ιδρυμα Ανδρέα Ππαπανδρέου εκμεταλευόμενος τη γνωριμία του με τον γαπ. ... και μην ξεχνάμε δοτός υποψηφίος βουλευτής μόνιμα αποτυχών... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς επέλεξαν - βόλεψαν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ !! με τά από τρεις μήνες, έναν αποτυχόντα υποψήφιο Βουλευτή !!
    Μπράβο τους ...............
    Όσοι όμως γνωρίζουν τα πράγματα στη ΓΓΝΓ και τις εκεί ποινικές εκκρεμότητες του ΠΑΣΟΚ από το παρελθόν, κατανοούν γιατί επέλεξαν στη θέση αυτή έμπιστο και Δικηγόρο.
    Δηλαδή τον κ. Γεώργιο Λιβανό
    Να δούμε τι θα κάνει με τα ποινικά των "συντρόφων" του που πέρασαν από εκεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ? ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ....
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΑΠ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση