GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιάσανε αστυνομικό που ...έκλεβε!

Το πρωί συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αστυνομικός ο οποίος είχε αφαιρέσει από συνάδελφό του, εντός υπηρεσιακού λεωφορείου, το χρηματικό ποσό των 70...

Το πρωί συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αστυνομικός ο οποίος είχε αφαιρέσει από συνάδελφό του, εντός υπηρεσιακού λεωφορείου, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Από τις αρχές του έτους είχε αφαιρεσει από συναδέλφους του περίπου 550 ευρώ και μία κάρτα αναλήψεως μετρητών, από την οποία πραγματοποίησε ανάληψη συνολικού ποσού 1.920 ευρώ...

10 σχόλια

  1. ΛΟΥΛΟΥΔΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γενική διαπίστωση ότι η αστυνομία είναι διαλυμένη, σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει δημόσια τάξη και ασφάλεια για τον πολίτη παρά μόνο για λίγους ''επωνύμους''. Φταίει η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία [τουλάχιστον] 20 χρόνια. Για να υπάρξει αστυνομία πρέπει να ληφθούν άμεσα τα παρακάτω μέτρα:
    1]Αποκατάσταση του ηθικού και του κυρούς της. Να προσέξουν την εμφάνιση του προσωπικού. Να φορούν το πηλίκιο [την εξουσία την έχουν από το εθνόσημο και όχι από τα πιστόλια].Οι στρατηγοί τους στην τv να φορούν στολή και όχι πανάκριβα κοστούμια [αφού έχουν όπως λένε μικρούς μισθούς, πως τα αγοράζουν? Μήπως έχουν και άλλα ''εισοδήματα''?]. Οι ύβρεις και οι βιαιοπραγία κατά αστυνομικών να διώκεται, να μη μένει ατιμώρητη, διότι προσβάλλει την έννοια του κράτους.
    2]Να απαγορευτεί ο συνδικαλισμός και οι συνδικαλιστές να μετατεθούν 500 χιλιόμετρα από τον τόπο τους, διότι στους 10, οι 7 είναι εγκάθετοι κομμάτων, οι 2 συμμοριών παρανόμων και 1 αφελής ιδεολόγος.
    3]Να ισχύσει η εντοπιότητα.
    4]Να καταργηθεί το αμετάθετο και κάθε 5-6 χρόνια να μετατίθενται, διότι όταν μένουν πολύ χρόνο στο ίδιο μέρος ''βρωμίζουν''.
    5]Να καταργηθούν οι αποσπάσεις. Φρουρά μόνο στα μέλη της κυβερνήσεως και μόνο όση απαιτείται [τον μεταξά όταν πήγε ο Ιταλός πρέσβης να του επιδώσει το τελεσίγραφο τον φρουρούσε 1 χωροφύλακας και ήταν και δικτάτορας].
    6]Για ποινικά αδικήματα να δικάζονται από στρατοδικείο [έχουν όπλα, έχουν στρατηγούς, νοσηλεύονται στα στρατιωτικά νοσοκομεία κτλ].
    7]Το ωράριο να εξαρτάται από τις υποχρεώσεις και όχι το φαιδρό 24 ώρες δήθεν υπηρεσία και μετά 3 μέρες αραχτοί.
    8]Να φτιαχτεί μισθολόγιο που να καλύπτει τα παραπάνω και όχι μισθοί πείνας.
    Τα παραπάνω θα δυσαρεστήσουν τους [δυστυχώς] περισσότερους αστυνομικούς διότι έμαθαν να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως ο ελληνικός λαός θέλει αστυνομία και όχι κοπρίτες. Πρέπει να καταλάβουν ότι εκτελούν λειτούργημα και όχι επάγγελμα, ότι εκτελούν αποστολή και όχι μεροκάματο, ότι είναι αξιωματικοί και οπλίτες και όχι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε υπουργέ των Οικονομικών

    Ειναι αλλαζονικη η πουτανα η εξουσια και σας κανει να ξεχνατε γρηγορα τα λογια και τις πραξεις σας.

    Ο μικρομεσαίος σήμερα υποφερει, απειλειται σερνεται στα δικαστηρια να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας τα ορια στενευουν τα εγκεφαλικα αυξηθηκαν ,οι καρδιοπαθειες και οι αυτοκτονίες μαζι με την ανασφαλεια το στρες και το αγχος της επιβιώσης δημιουργουν ενα εκρηκτικο μειγμα που οταν θα σκασει αυτο που θα βγει δεν θα εχει σταματημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΤΟΤΗΤΑ και πάλι ΛΙΤΟΤΗΤΑ

    ..συστήνει ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΣΕ..

    μαζί και ο δικός μας ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ με τα 4 εκατομμύρια μισθό το χρόνο (και μαύρα παρακαλώ)..

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟΥ!
    Μίλησε γενικά και αόριστα για όλους μας!
    Δηλαδή όλοι οι Έλληνες στο ίδιο τσουβάλι, οι κλέφτες με τους κλεμμένους, οι ληστές με τους καταληστευμένους και οι απατεώνες με τους εξαπατημένους, το ίδιο κουράγιο και την ίδια υπομονή να κάνουν!
    Δεν μας ξεκαθάρισε, αφού έχει λόγο στα οικονομικά μας και απειλεί με την τήρηση της Συνθήκης, σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται?
    Πριν μας κάνει υποδείξεις, ας μας πει ποιοί από μας έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ποιοί μπορούν ακόμη να κάνουν υπομονή!
    Όσο για τα αποθέματα κουράγιου, μιλά λες και δεν καταλαβαίνει ότι εκείνοι που έχουν αποθέματα πλούτου μπορούν να έχουν και αποθέματα κουράγιου...
    Αλληλένδετα είναι αυτά! Το να χάσουν ένα μέρος από τα πλούτη τους, σταγόνα στον ωκεανό!
    Όσοι όμως έχουν μόνον ...αποθέματα φτώχιας, που θα βρουν τα αποθέματα κουράγιου?

    Και ο πρωθυπουργός μας, κάνει το σκληρό και δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να πτωχεύσει! Ξέρει καλά φαίνεται ότι θα αρμέξει πάλι τις ισχνές πια, όπως τις κατάντησαν αγελάδες!!
    Γιατί οι παχυλές βόσκουν σε offshore λιβάδια καταπράσινα και ηλιόλουστα και κανείς δεν τις αγγίζει ποτέ!!

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΠΛΟΥΤΗ ΟΣΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΟΙΣΣΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ή ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ??

    Ας απαιτήσουμε την ΚΡΙΣΗ να την πληρώσουν οι υπεύθυνοι γι' αυτήν, ΚΡΟΙΣΣΟΙ και όχι εμείς!!

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ???

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΓΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κλέφτης και θα τιμωρηθεί. Αλλά, παρατηρώ ότι ενώ συχνά αστυνομικοί συλλαμβάνουν συναδέλφους τους, πότε έχουμε δει τελωνειακό, εφοριακό, γιατρό ή μηχανικό πολεοδομίας κλπ να καταγγέλει συνάδελφό του; Φαίνεται ότι στην ΕΛΑΣ η "ομερτά" δεν ισχύει στο βαθμό του υπολοίπου δημοασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το κακα αρχισε οταν τ0 1982 επι ΠΑΣΟΚ αρχισαν να μπαινουν στην αστυνομια ατομα μονο με πρασινιχαρτι,αμφιβολου προελευσεως και προορισμου.αυτο που λεω δεν ειναι κομματικο.οποιος απο σας σοβαρ σε υποθεσεις παρανομιων αστυνομικων θα διαπιστωσει οτι το 90% των δραστων για διαφορα αδικηματα-κλοπες,απατες,προστασια,ναρκωτικα κ.λ.π.ειναι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ και μπηκαν στην αστυνομια απο 1982-1990.φυσικα υπαρχουν και αλλης παραταξης αλλα ειναι απειροελεχιστοι.αναζητηστε τα στοιχει που σας λεω και μετα μου λετε οτι θελετε.και για τους δυσπιστους και φανατικους ΠΑΣΟΚ,οι οποιοιοι εχουν παρωπιδες εχω να τους δωσω στοιχεια για 577 υποθεσεις που εμπλεκονται αστυνομικοι να διαπιστωσουν τα λεγομενα μου,μετα ομως να βγουν αντρικια να το παραδεχθουν και μη μιλησουν ποτε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μόνη κρατική Υπηρεσία που
    α.- κάνει αυτοκάρθαση ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,
    β.- συντρέχει στους αναξιοπαθούντες ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,
    γ.- ειναι αδικημένη και συκοφαντιμένη ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    Αφήστε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να κάνει την δουλειά της, και ο κόσμος θα έχει την ησυχία του.
    Ο Υπουργός να δώσει τα μέσα που χρειάζεται και η αστυνομία θα μεγαλουργήσει στον τομέα ευθύνης της, για θα οφεληθεί το κοινωνικό σύνολο της Χώρας.
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, να βλέπετε μπροστά και αφήστε τους συκοφάντες να διαψεύδονται.
    Οι συκοφάντες είναι μειωμένης αντιληπτικότητος άτομα και σας φθονούν, τους ποίους εννοώ γράφουν καθημερινά άλλοι σε βάρος τους. Εγώ δεν καταδέχομαι να ασχοληθώ ονομαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον 0732 τα λέει καλά είναι η μόνη κρατική υπηρεσία που κάνει αυτοκάθαρση.
    Πριν μερικά χρόνια άνδρες περιπολικού που είχαν πάει σε συμβάν στο χώρο μεγάλου νοσοκομείου, έδωσαν αίμα και σωθηκε ένα μικρό παιδάκι, αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση