Από τον ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΟΥΠΗ Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου . Προς μεγάλη μου έκπληξη , όλες οι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου δέχτηκ...
Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου
.
Προς μεγάλη μου έκπληξη , όλες οι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου δέχτηκαν να παραμείνουν στην συνεδρίαση για τα γεγονότα που είχαν διαδραματιστεί , παρά ….. την απαράδεκτη αποχώρηση του Δημάρχου Φώτη Μελά και της Διοίκησης του Δήμου! Δέχτηκαν επίσης την λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος, αν και την ώρα της ψηφοφορίας δεν παρευρισκόταν ούτε το ένα τρίτο των δημοτικών συμβούλων! Πρόκειται για πρωτοφανείς καταστάσεις που οδηγούν στην υποβάθμιση του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και την παντελή έλλειψη κάθε σεβασμού στην οντότητα του κάθε Δημοτικού Συμβούλου. Πρωταγωνιστής αυτού του θεσμικού ξεπεσμού είναι ασφαλώς ο...Δήμαρχος Φώτης Μελάς.
Το αποτέλεσμα αυτών των απαράδεκτων καταστάσεων είναι να εμφανίζεται ομόφωνο ψήφισμα (αν και ψηφίστηκε από το ένα τρίτο του Δημοτικού Συμβουλίου), ένα κείμενο συρραφή συνθημάτων, άστοχων εκτιμήσεων και αυθαίρετων παραδοχών. Ανάμεσα στα άλλα , σύμφωνα με την "απόφαση" του Δημοτικού Συμβουλίου:
• Στο Κερατσίνι δεν έγινε τίποτα πριν την κατάληψη του Δημαρχείου . Δεν έγιναν επεισόδια , δεν αναποδογυρίστηκαν αυτοκίνητα. Έτσι ξαφνικά, φάνηκαν ΜΑΤ . Δεν είχαν υπάρξει φαινόμενα βίας .
• Η κατάληψη του χώρου του Δημαρχείου δεν είναι απαράδεκτο γεγονός, αλλά επιτρεπτή ενέργεια όταν πρόκειται για "πολιτικές πράξεις" . Δεν ορίζεται βέβαια τι είναι "πολιτικές πράξεις".
• Ο έλεγχος από την Αστυνομία στον χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ με εισαγγελική απόφαση είναι δείγμα κρατικής καταστολής!
• Τα ΜΜΕ εμφάνισαν διαστρεβλωμένη εικόνα των γεγονότων του Κερατσινίου. Παρ’ όλα αυτά θαυμάσαμε συνεχείς δηλώσεις του Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά φαίνεται ότι απέναντι σε σοβαρά γεγονότα, πρυτανεύει η υποκρισία και ο δήθεν σεβασμός των πολιτικών δικαιωμάτων. Δυστυχώς πράξεις ωμής βίας βαφτίζονται πολιτικές ενέργειες. Δυστυχώς η Αυτοδιοίκηση αντί να δείξει ωριμότητα σε περιπτώσεις κρίσης, δείχνει ένα απολίτικο, υποκριτικό πρόσωπο. Δυστυχώς αντί να υπάρχουν ολοκληρωμένες, νηφάλιες προσεγγίσεις με στόχο την διασφάλιση μιας ευνομούμενης πολιτείας, υπάρχουν πρόχειρες τοποθετήσεις που βγαίνουν από αντιδημοκρατικές διαδικασίες.
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΓΔΡΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΔΩ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ $$$$$$$$$
Σε αυτή την εξαγγελθείσα επίθεση στα δικαιώματα των διαδηλωτών, η Ομάδα Νομικής Βοήθειας θα είναι παρούσα υπηρετώντας τον ρόλο της όπως περιγράφηκε.
Τηλέφωνα καταγγελιών:
6972-718536
6972-799025
6976-395658
6946-738686
6978-909319
6936-492025
6975-752346
6973-335960
Ομάδα Νομικής Βοήθειας
Πηγή: indymedia
Αμα έχεις τέτοιους Δημοτικούς Αρχοντες του κώλου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα υπάρχει 10 χρόνια καταλημμένο με το έτσι θέλω, ότι θέλουν και κατα τα άλλα να πάιρνουν ανταποδωτικά τέλη απο τους δημότες τους..........
Χέσε μέσα.
Και να καλύπτουν λόγω φόβου και γλυψίματος έναν ΜΑΛΑΚΑ βουλευτή.
Τι να πείς ?
ΑΞΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΗ
ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Πανσπουδαστικη πορεια
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαλμος και δεος
Σημερα της πορειας για τον Αλεξη που ειχε παρα πολυ κοσμο ηγειτο ο δρ Κουτσουκος κατω απο το πρωτο πανο και ολοι του σγιγγαν το χερι για το αρθρο του για τον Αλεξη και τον Δεκεμβρη 2008 και Μαη 1968 στο πρεσσ.
Σημερα 7 - 11 - 09 στις 3 μμ η πανεκαιδευτικη πορεια μπαινει στο συνταγμα υπο την επιθεση των Ματ. Αγερωχος επικεφαλης της πορειας ητα ο Δρ Κουτσουκος που δεν κουνηθηκε καθολυ απο τα χημικα των Ματ καιτις κροτιδες τους.
Αλλη μια αποδειξη οτι τα γραφομενα ειναι και πιστευτα και πραγματικοτητα. Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια
Μαλιστα μια μεταπτυχιακη φοιτητρια ενθουσιασμενη ετρεξε και τον αγκαλιασε και πορευτηκαν μαζι ως τα Προπυλαια!!
Που ηταν οι αλλοι που βγηκαν βουλετες με τους αγωνες αλλων? Μονο ο Αντωνης Καρρας ηταν με τους νεολαιους και χαιρετησε τον δρ Κουτσουκο θερμα!!
Ο Αλεξης ζει!!
Μανος Πασπ
ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΩ ΧΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΓΥΡΤΕΣ.
ΤΣΙΠΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΠΡΑ.
ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
ΟΥΣΤ...............
ΣΕΙΣΜΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΛΑΜΑ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ.
ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ.
Με στοιχεία μαϊμού κατηγορούν αθώους νέους που προήγαγαν τα ιδανικά του τόπου και το πνεύμα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι βρήκαν δηλαδή το κάνουν και θέμα.
=> 200 άδεια μπουκάλια μπύρας (είχε γενέθλια ενα παιδί προχθές, ολα για επιστροφή 0.10€ το ένα)
=> 2 μπιτόνια βενζίνη (το ενα τους έμεινε απο την απεργία των βενζινάδικων, το είχε για το παπάκι του κάποιος, το άλλο για να γεμίζουν κάτι Ζιππο αναπτήρες ήταν)
=> 3 Βαριοπούλες (μα πάλι το νού σας στο κακό, μια γυψοσανίδα ήθελε χάλασμα και πήραμε τρεις να έχουμε)
=> 2 σφυριά (εντάξει αυτά ήταν για κατι καδρα που κρεμάσανε και αυτό κακό;)
=> 2 καλέμια (ε όχι και διαρικτικά εργαλεία τα καλέμια, κατι κουτάκια νουνού για τον φραπέ θέλανε να κάνουνε τρύπες)
ΟΟΥΥΥΣΤ, ΡΕΕΕ ΟΛΟΙ ΜΕΕΣΣΣΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕ
Όταν γράφουμε εμείς ότι υπάρχει κόκκινη χούντα στα ΜΜΕ και πολεμάει με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές και ιδιαίτερα τους Χρυσαυγίτες προς τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη «συμπάθεια», κάποιοι υποστηρίζουν ότι είμαστε φαντασιόπληκτοι! Τα όσα συμβαίνουν σήμερα με τα κανάλια δείχνουν πανηγυρικά πόσο το μαρξιστικό δηλητήριο κυριαρχεί στα λεγόμενα ΜΜΕ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση ενός γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος ευθέως δήλωσε ότι εάν στη θέση των αναρχοκομμουνιστών που έχουν συλληφθεί ήταν Χρυσαυγίτες τότε η κριτική τους θα ήταν πολλή σκληρή. Για όσους αμφιβάλουν παραθέτουμε τι έγραψε το γνωστό troktiko σήμερα στις 9.30 το πρωί: «”Αν έπιαναν παιδιά που ανήκουν στην Χρυσή Αυγή,
ΑπάντησηΔιαγραφήθα είχαν διαφορετική αντιμετώπιση”: Σε μια αυθόρμητη επίδειξη επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι αν συλλαμβάνονταν τα παιδιά από πολιτικό που ανήκει στην ακροδεξιά, θα είχε διαφορετική διαχείριση το θέμα από τον ίδιο, ως δημοσιογράφο. Θα ήταν πιο οξύς στην κριτικής του, και όχι τόσο ήπιος όσο με τον Νιώτη. Ποιος το είπε; Ο επί χρόνια αστυνομικός συντάκτης του Αντ1 Γιώργος Καραϊβάζ.»
H χάρη των αντιεξουσιαστών Μαρξιστων έφθασε ή φθάνει και στις απόμερες γωνιές της ελληνικής επικράτειας με σημαιοφόρους πιτσιρικάδες, που όχι μόνο δέν μπορούν ακόμα να δέσουν μόνοι τους τα βρακοζώνια τους, αλλά τους λείπει παντελώς και το μυαλό για να σκεφθούν ότι, εκεί δύο και μόνοι ταραξίες, άν εκδηλωθούν εμπράκτως, σφραγίζουν δια βίου το μέλλον τους με την στάμπα του αναρχικού εγκληματία. Του απροσάρμοστου πολίτου στην κοινωνία της χώρας που τους ανατρέφει. Να σκεφθούν ακόμα ότι απέχουν πάρα πολύ απο την ηρωποίηση, καθώς η δράση τους δέν διαφέρει απο αυτήν των ληστών στα έργα γουέστερν, που ξέρουμε απο τις προηγούμενες δεκαετίες, ή απο τους ληστοσυμμορίτες, που η χώρα μας έζησε μετά τον πόλεμο και μερικοί πολύ θα ήθελαν να τους αναστήσουν. Να σκεφθούν - πού τέτοιο πράγμα;;; - ότι το ιστορικό κεφάλαιο του κομμουνισμού έληξε ανεπιστρεπτί και επίσημα με την υπογραφή των Ρώσων ηγετών, που τον κληρονόμησαν μαζί με την μιζέρια του στην χώρα που τον γέννησε.
ΑπάντησηΔιαγραφήμας σιγουρεύει ότι
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΠΑΣΟΚΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Τα παιδιά του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, ήταν ανάμεσα στα 22 άτομα που συνελήφθησαν χθες στο χώρο του “Ρεσάλτο”.
Πρόκειται για τον γιο του και την κόρη του του κ. Νιώτη.
Εξηγηστε μου τωρα ρε παιδια…αυτα τα δυο καλοπαιδα τι δουλεια ειχαν εκει???
Έτσι τα έχουν διδάξει. Και ο γιος της Διαμαντοπούλου πέρυσι μέσα ήταν κατά δήλωση της μαμάς. Ήρθε όμως η ώρα να πληρώσουν το τίμημα.
Τελικά δεν είναι να σε παραξενεύει που οι εύποροι είναι ανακατεμένοι στην τρομοκρατία. Μετά το 1974 ο αριστεροί έπιασαν όλα τα πόστα. Κατάκλεψαν τα πάντα και όσοι έμεναν στην Αθήνα αναχώρησαν για τις πολυτελείς συνοικίες των Βορείων Προαστίων αδιαφορώντας για τις λαϊκές συνοικίες των Αθηνών τις οποίες τώρα τελευταία κατέστρεψαν με τη λαθρομετανάστευση.
Οι αλήτες αυτοί μαθημένοι από τους ”αγώνες” του μπάχαλου πέρασαν αυτή την ιδεολογία στα παιδιά τους. Τους σημερινούς κοινωνικούς ”αγωνιστές”. Και φυσικά ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα.
Να προσθέσουμε και το γιο του Καφετζόπουλου στην Πάτρα.
Και ας πούμε ότι τουλάχιστον ο κος Νιώτης δεν προσπάθησε να παρέμβει, ως τώρα τουλάχιστον.
Το αισχρό έγινε στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Τάσος Κουράκης (έτσι έμαθα, κάθε πληροφορία-διόρθωση ευπρόσδεκτη) συνεννοήθηκε με τον φίλο του-πρώην συναγωνιστή (ήδη από τα φοιτητικά τους χρόνια) Βούγια. Και με την παρέμβαση Βούγια αφέθησαν ελεύθερα άτομα (που είχαν πιαστεί επ’αυτοφώρω, πετούσαν μολότοφ, χτυπούσαν αστυνομικούς κ.ο.κ)
Αυτό τώρα λέγεται Δημοκρατία ;;;
ρε καθικια και ΖΩΑ του κερατά.
Οταν ο Βερύκιος είναι κορυφαίος τότε αυτό αξίζουμε ως χώρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην ξεχνάμε και τον Καραιβάζ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ
ΑπάντησηΔιαγραφή