GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκοπιμότητα ή ασχετοσύνη;...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη tsougarisgnomi@gmail.com ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ; Ίσως να είναι και τα δυο μαζί. Ο χειρότερος συνδυασμός στην «οργ...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη
tsougarisgnomi@gmail.com

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ;
Ίσως να είναι και τα δυο μαζί.
Ο χειρότερος συνδυασμός στην «οργάνωση» μιας κοινωνίας που σαν αποτέλεσμα έχει την δημιουργία «βορείων και νοτίων», η καλύτερα «παιδιών και απόπαιδων».
Αφορμή για το άρθρο αυτό μου έδωσε το Δελτίο τύπου από το «Κέντρο Τέχνης Σύνθεση» που πήρα και πραγματικά με προβλημάτισαν όσα έγραφε.
Προβλημάτισαν εμένα, αλλά προβλημάτισαν και...

πολλούς αναγνώστες του μέσα από το διαδίκτυο όπου ήδη έχει αναρτηθεί .
Να δούμε τι λέει το δελτίο τύπου.
«ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ…….
Το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση το έχουν καλέσει φέτος εν όψει των γιορτών για να συνδράμει με την παρουσία του στα γιορτινά προγράμματα τους η Δράμα στην «Ονειρούπολη» και το Στράτωνι στην «Παραμυθοχώρα».
Επίσης στην Θεσ/νίκη καλέστηκε να συμμετάσχει στο έργο «Καρυοθραύστης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Αθήναιο υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας Θες/νικης με επαγγελματική ομάδα που την ετοιμάζει ο Ρώσος χορευτής και δάσκαλος Γιούρι Τσφέτκωφ.
Βέβαια αξίζει να αναφερθεί και η έντονη παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Ν. Μουδανιών από το 1992 καθώς και μια πληθώρα εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας σε Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και Διαγωνισμούς με πάρα πολλές διακρίσεις.
Είναι «απορίας άξιον» λοιπόν πως παρ’ όλα αυτά οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού “κατά τα άλλα” Οργανισμού του Δήμου Μουδανιών “παρέλειψαν” να εντάξουν στις γιορτινές εκδηλώσεις τους το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση παρόλο που πάνω από 250 παιδιά του Δήμου μας παρακολουθούν μαθήματα στο Κέντρο Τέχνης Σύνθεση και αναρωτιέμαι με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή αυτών που συμμετέχουν.
Τελικά η στάση αυτή του Δήμου μας, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως….. υπάρχει λόγος γι αυτήν την “παράλειψη” ;;;»
Το ίδιο θα αναρωτιέται ο καθένας πιστεύω.
Το Κέντρο Τέχνης Σύνθεση, είναι ένας φορέας των Μουδανιών, που με την παρουσία του και τις διακρίσεις που φέρνουν κάθε τόσο οι μαθητές του κάνει τον κάθε κάτοικο αυτής της πόλης να νοιώθει υπερήφανος για τα παιδιά, αλλά και για την «λάμψη» που παίρνει η πόλη των Μουδανιών στο Πανελλήνιο από τις επιτυχίες αυτές.
Είναι απορίας άξιο λοιπόν, για ποιο λόγο εξαιρείται από την όποια συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Μουδανιών.
Μήπως (και θα θυμηθώ μια πιο παλιά δικαιολογία κάποιου «εγκέφαλου» επειδή είναι «Ιδιωτική Επιχείρηση»;
Αν είναι δυνατόν.
Αναρωτιέμαι αν τελικά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Μουδανιών, τι ρόλο παίζει.
Μάλλον δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αυτό που κάνουν (και άλλα στο παρελθόν), όχι μόνο δεν έχει σχέση με τον πολιτισμό, αλλά καλλιεργεί ένα εντελώς αρνητικό κλίμα στον τόπο.
Θα πρέπει κάποιος να είναι η άσχετος, η βλακας για να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες που βγάζουν μάτι.
Δυστυχώς την ασχετοσύνη την απέδειξαν σε εκδήλωση για το Φεστιβάλ της Θάλασσας και συγκεκριμένα στη Συναυλία του ΛΙΝΟΥ ΚΟΚΟΤΟΥ με το κατάπτυστο κείμενο της αφίσας.
Βλακες δεν νομίζω να είναι.
Ένα είναι σίγουρο, ότι σύντομα θα πρέπει να δώσουν λόγο στον κόσμο για τον αποκλεισμό όχι της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, αλλά των ΠΑΙΔΙΩΝ που ουσιαστικά τα έφτυσαν κανονικά πετώντας τα στα αζήτητα.
Φαίνεται οι «αρμόδιοι» που εκπονούν τα προγράμματα αποφασίζουν για το ποιοι είναι Μουδανιωτες και ποιοι όχι.
Ντροπή σας κύριοι.

5 σχόλια

  1. Τα τουρκικά F-16 έφθασαν στην… Άνδρο! Καθόλου πρωτότυπο δυστυχώς…

    Αυτό πια δεν είναι νέο είναι παλιά ιστορία, που συνεχίζεται και να δούμε που θα μας βγάλει! Πάντως τα τουρκάκια κάνουν ανενόχλητα την βόλτα τους σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα του “ελληνικού”(;) κράτους. Όπως έγινε γνωστό Οκτώ τουρκικά μαχητικά, τέσσερα F-16 και τέσσερα F-4E, εισέβαλαν σε δεσμευμένη περιοχή στο πεδίο βολής Άνδρου όπου εκείνη την ώρα ασκούντο σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού. Πιο συγκεκριμένα τα τουρκικά αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR Αθηνών μεταξύ Λήμνου και Λέσβου στις 10:34. Στις 10:48 2 F-4E αποσπάσθηκαν από τον υπόλοιπο σχηματισμό και με τη συνοδεία 4 F-16 εισήλθαν σε δεσμευμένη περιοχή του πεδίου βολής Άνδρου, την ώρα που ασκούντο εκεί σκάφη του ΠΝ πετώντας σε ύψος μόλις 270 μέτρων.

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΑΓΚΑΛΕ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. press.gr@hotmail.com

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. prasini poutsa stis tsepes mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΚΟΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση