GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία με δακρυγόνο...

Aπό το http://episkiasis.wordpress.com/ . Φωτογραφία με δακρυγόνο στην είσοδο της πτέρυγας των Τοπογράφων του ΑΠΘ… Πλήρης καταπάτηση του ασύ...

Aπό το http://episkiasis.wordpress.com/
.
Φωτογραφία με δακρυγόνο στην είσοδο της πτέρυγας των Τοπογράφων του ΑΠΘ…
Πλήρης καταπάτηση του ασύλου πλέον απά τα ΜΑΤ! Το δακρυγόνο αυτό έσκασε στην είσοδο των τοπογράφων στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ!!!

18 σχόλια

  1. Κανείς, και πρώτα από όλους οι ίδιοι οι οπαδοί του πασόκ, δεν έχει ξεχάσει τα προεκλογικά ταξίματα (τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα), τα πολυποίκιλλα σχέδια (που τελικά είναι αόρατα), τίς ονειρεμένες κοινωνίες και τα άλλα οράματα και παραμύθια, που εξήγγελε προεκλογικά ο ΓΑΠ.
    Τώρα ήλθε η ώρα της αλήθειας, η ώρα να εξοφλήσει τις επιταγές που υπέγραψε ο γιωργάκης.
    Σε λίγες μέρες, τα Χριστούγεννα, τελειώνουν και αυτές οι 100 μέρες, ρε γαμώτη μου.
    Τώρα τί κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΞΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ
    ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝσκατού ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ ΑΚΟΜΗ
    ΤΟΥς ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ P.C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή σας μέρα από το ασυλιούχο προικισμένο μουΧΧ της κόρης Αριστοτέλους Παυλίδη!


    συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ κάνει πολλές προσαγωγές
    και συλλήψεις,(αλλά θα τιμωρεί
    και τους παραβατικούς της Αστυνομίας,και θα το κάνει αυτό
    με όλο και λιγότερες παραλείψεις).
    Έτσι ικανοποιούνται οι
    ταλαντευόμενοι συντηρητικοί,"νοικοκυραίοι" ψηφοφόροι,που και βλέπουν με χαρά ότι έτσι το ΠΑΣΟΚ "δυσαρεστεί" την Αριστερά.Όμως η Αριστερά είναι κατά
    βάθος ικανοποιημένη,διότι σε αντάλλαγμα θα την βάλει το ΠΑΣΟΚ σε
    Διακομματική Επιτροπή για τον έλεγχο της Αστυνομίας,πράγμα που σημαίνει εκκαθαρίσεις στην Αστυνομία,αλλά και στο Δικαστικό
    Σώμα,ώστε να παραμεριστούν οι αμερικανόδουλοι,οι κρυφοφασίστες
    και οι αντιρώσοι...Η Αστυνομία και
    το Δικααστικό Σώμα είναι το τελευταίο τμήμα του Κράτους που δεν
    το ελέγχει ακόμα καλά το ΠΑΣΟΚ,αλλά σε κάποιο βαθμό και ο ΣΥΡΙΖΑ (που έχει εξωτερικό αριστερό βραχίονα το ΚΚΕ,και το ΚΚΕ την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά).
    Όπως είχε γράψει ένας πολιτικός συγγραφέας (δεν θυμάμαι το όνομά του,είχει γράψει και ένα βιβλίο για
    τον Νέρωνα της Αρχαίας Ρώμης)στην
    Ελλάδα την εξουσία την έχει η ...17Ν (!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήρης καταπάτηση του ασύλου πλέον απά τα ΜΑΤ! Το δακρυγόνο αυτό έσκασε στην είσοδο των τοπογράφων στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ!!!
    ---------------------------------

    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΚΑΝΕΝΑ ΙΕΡΟ; ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αντε γαμηθειτε ρε με το ασυλο.ασυλο ανιατων κωλοπαιδων ειναι,και μονο στην ελλαδα.και αντι να ασχολουμαστε με το ασυλο,καποια μεραπου θα ειναι μεσα τα τσογλανια ,μια τυχαια φωτια για να παθουν το θανατο της αλεπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ
    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ!!!
    ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπρεπε κάποιος να ενημερώσει το δακρυγόνο ότι εκεί είναι η ηρωική σχολή των τοπογράφων και πως βρίσκεται υπό καθεστώς ασύλου.Καλά εσύ αρθρογράφε γιατί δεν το έπιασες στον πρόλογο μπας και στρίψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ...Ο πολιτικός συγγραφέας,
    που δεν θυμόμουνα,και που
    είχε γράψει ότι στην Ελλάδα
    την εξουσία την έχει η 17 Ν ,
    ήταν ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ,
    εκδόσεις ARCADIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμπρακτη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και προληπτικές επιχειρήσεις κατά της διαφθοράς με σαρανταπεντάρια.

    Να τελειώνουμε με αυτούς πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΥΠΟΥ Γ.ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Ασέλγειες στο ..άσυλο

    Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ασελγήσουν και πάλι στο «ακαδημαϊκό άσυλο»!


    Το ζήτημα θα απασχολήσει τη Σύνοδο των Πρυτάνεων την Παρασκευή και το Σάββατο, ενώ παράλληλα επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, την στιγμή κατά την οποία υπέρ της επανεξέτασης του θέματος τάχθηκε η ΝΔ.

    Το όλο κλίμα που διαμορφώθηκε με αφορμή τα επεισόδια - και στο πνεύμα της «μηδενικής ανοχής» της κυβέρνησης - φαίνεται όχι απλώς να ευνοεί ευκαιριακά όσους εδώ και χρόνια έχουν βάλει στο στόχαστρο την ακαδημαϊκή κοινότητα, και οι οποίοι σπεύδουν να το εκμεταλλευτούν, αλλά μάλλον ότι η ατμόσφαιρα τούτη «καλλιεργήθηκε» ενσυνειδήτως για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις τους.

    Ασχέτως πια είναι η γνώμη μου για το status του ασύλου και πώς θα μπορούσε να αναδιαμορφωθεί όχι με κατεύθυνση την κατάργησή του ή την υποβάθμισή του, αλλά μάλλον με την ενίσχυση του, δίχως να εμφανίζεται ο πανεπιστημιακός χώρος σαν περιοχή στο περιθώριο της εφαρμογής των κανόνων δικαίου (υπόσχομαι κάποια στιγμή που θα κρίνω να επανέλθω λεπτομερώς), θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή όσοι επιδιώκουν να ανοίξουν το ζήτημα είναι καιροσκόποι και πολιτικά ερπετά.

    Κάποιοι συνειδητά επιδιώκουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά και δείχνουν ότι προδήλως δεν επιθυμούν την διαμόρφωση ενός ήπιου κλίματος στις σχέσεις πολιτείας-πολίτη.
    Το αντίθετο επιζητούν την αναστάτωση και την εξέγερση των νέων αποσκοπώντας προφανώς στην περεταίρω υποβάθμιση των σπουδών και στην μόνιμη ένταση στις σχέσεις κράτους-πολίτη.

    Θέλουν οι άνθρωποι να κάνουν μπίζνες με ιδιωτικά, δήθεν ΑΕΙ, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να εξαναγκάσουν τον Γιώργο να καταφύγει σε κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης – όπως πρότεινε και ο Ανδρουλάκης – η οποία ως κανόνα θα έχει την μηδενική ανοχή σε όλα που αφορούν στον πολίτη και την απόλυτη ανοχή σε όσα αφορούν στα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα.

    Να ξέρετε…αν ανοίξει ξανά-μανά το ζήτημα του ασύλου, αυτήν μάλιστα την πολλαπλά κρίσιμη περίοδο, θα ανοίξει και ο ασκός του Αιόλου για το πολιτικό σύστημα!

    Γιώργο, σου ετοιμάζουν… πανηγύρι τα διαπλεκόμενα, τα οποία σε «αγάπησαν» εσχάτως παράφορα. Ή τους κόβεις τον βήχα σήμερα, ή αύριο ….καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπραβο στα ΜΑΤ
    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Πλήρης καταπάτηση του ασύλου πλέον απά τα ΜΑΤ! Το δακρυγόνο αυτό έσκασε στην είσοδο των τοπογράφων στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ!!!''

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    καλόοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναβολή για τις 2 Μάρτη πήραν οι 42 συλληφθέντες του Δημαρχείου Κερατσινίου.

    ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΕ ΝΙΩΤΗ.
    τωρα για επιβράβευση
    ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ
    μαζί με τα άλλα 70 άσχετα κλιματολογικά φρούτα του πασοκ
    στην ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. Νά΄σται καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιό δακρυγόνο ρέ.Μαστούρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελπίζω να μη κλωτσήσουμε και αυτή την ευκαιρία για ποιοτική διαφοροποίηση στο τουριστικό προϊόν μας.

    Προτείνω να θεσμοθετήσουμε λοιπόν, το πρώτο ετήσιο τουριστικό αναρχοφεστιβάλ με σλόγκαν: «Ζήσε το μπάχαλο στην Αθήνα – Χριστουγεννιάτικη Απόδραση – Ασύλληπτη Δράση».

    Ο κάθε «πιεσμένος» από την μέγγενη της παγκοσμιοποίησης να μπορεί να έρχεται στη χώρα μας για να σπάσει να κάψει και να καταστρέψει ελεύθερα.

    Να αναδημιουργηθούν όλες οι προσόψεις των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας από εδικά εύθραυστα υλικά.

    Κάθε Δεκέμβρη χάρτινες απομιμήσεις αυτοκινήτων σε φυσικό μέγεθος να στολίζουν τους δρόμους.

    Χιλιάδες κομπάρσοι ντυμένοι ματατζήδες να τριγυρνούν στους δρόμους κραδαίνοντας γκλομπς και κάμεραμεν να «καταγράφουν» τα γεγονότα.

    Η μαζική προσέλευση του παγκόσμιου ειδικού κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε είναι ήδη εξασφαλισμένη μιας και έχει ήδη γίνει μεγάλη διαφήμιση από τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

    Σημαντικό είναι ότι, επιτέλους, ΑΥΤΟΙ οι τουρίστες ανήκουν στην ανώτερη εισοδηματική τάξη.

    Τα κέρδη μας και μόνο από την πώληση των σουβενίρ (μολότοφ, πέτρες σιδερολοστούς, κουκούλες, κλπ) θα είναι τεράστια, αφήστε που για τα περισσότερα έχουμε ήδη την τεχνογνωσία παραγωγής τους και έχουν και μηδαμινό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαπαπα..το ατιμο το δακρυγονο γιατι και πως μπήκε μέσα και καταπάτησε το άσυλο? να γίνει αμέσως Ε.Δ.Ε. για το συγκεκριμένο δακρυγόνο και να δωθούν αμέσως στην δημοσιότητα και ό αριθμός παραγωγής του απο το εργοστάσιο...επιτέλους να δοθεί ενα τέλος στην καταπάτηση του ασύλου απο τα παραβατικα δακρυγόνα που πάνε και σκάνε όπου θέλουν μα δεν σεβονται τίποτα πια;Καληνυχτα Ελλάδα..!!!!!χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση