GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόνο οι μισοί ψήφισαν στη ΝΔ!!!

Τι λένε φήμες στο παρασκήνιο: Συμφώνησαν οι τρεις υποψήφιοι να διπλασιαστεί ο αριθμός και να μείνουν ίδια τα πσοσοτά! Από τον Γιάννη Δαί...

Τι λένε φήμες στο παρασκήνιο: Συμφώνησαν οι τρεις υποψήφιοι να διπλασιαστεί ο αριθμός και να μείνουν ίδια τα πσοσοτά!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Φήμες που επιμένουν (αλλά δεν μπορούν, για λόγους ευνόητους, να διασταυρωθούν μέχρι στιγμής) στα παρασκήνια της ΝΔ αναφέρουν ότι ο πραγματικός αριθμός όσων ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, ήταν ο μισός από όσους εμφανίστηκαν. Υπήρξε όμως μια άτυπη συμφωνία -πάντα κατά τη φημολογία- να ανακοινωθεί ο διπλάσιος αριθμός ώστε να δικαιωθεί η επιλογή της εκλογής από τη βάση προς όφελος της ΝΔ συνολικά. Με τον διπλασιασμό αυτό, έμειναν τα ίδια τα ποσοστά που έλαβαν οι τρεις υποψήφιοι...
Σύμφωνα με...

τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ψήφισαν 782.136 και έλαβαν: Α. Σαμαράς 386.400 και ποσοστό 50,06%, Ντ. Μπακογιάνη 306.625 και ποσοστό 39,72% και Παν. Ψωμιάδης 78.870 και ποσοστό 10,22%.
Αν δηλαδή ευσταθούν οι φήμες, ψήφισαν 391.068 και ανάλογοι ήταν οι ψήφοι των τριών υποηφίων αρχηγών.

37 σχόλια

  1. Αρχίσαμε τις κλασικές μακακίες,εγώ πάντως 3 φορές τον πήγα τον παππού μου να ψηφίσει με το αμάξι και τις 3 φορές φύγαμε γιατί η ουρά ήταν ατελείωτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    2 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΖΩΟΝ.
    ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΟΔΙ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

    * ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
    ΑΔΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει η μαλακία σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ. ΞΕΡΕΙΣ Η ΦΗΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
    ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ !!!
    ΛΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι αυτά? Μόνο στο εκλογικό τμήμα που ψήφισα ψήφισαν 800 άτομα...η ουρά ήταν ατέλειωτη...και πόσοι ακόμα δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν...Μην λέγονται τετοια πράγματα...είναι ανοησίες και προκαλούν γέλοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εσύ ρέ μαλάκα/ηλίθιε,πού τό ξέρεις???
    Μάς μέτρησες?????
    Αλλά εσύ έχεις συνδέσει,τόν κώλο μέ τό στόμα σου κι όταν μιλάς κλάνεις κι όταν κλάνεις μιλάς!!!!
    Άντε γαμήσου λεπρέ/λεχρίτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΑΙΔΑΛΕ


    ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ Σ'ΑΚΟΥΣΩ .

    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ETSI EINAI EGO PSIFISA SE A8INA KAI META PEIRAIA

    HMOUN ME NTORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε κοπρόσκυλα του πρασινοφρουρισμού, δεν ντρέπεστε λιγάκι που ισχυρίζεστε οτι ψήφισαν οι μισοί απ' όσους ανακοινώθηκε οτι ψήφισαν? Είναι δυνατό 3χ3500=10500 εκλογικοί αντιπρόσωποι (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα τμήματα του εξωτερικού) των 3500 εκλογικών τμημάτων της ελληνικής επικράτειας(κατόπιν δήθεν άνωθεν εντολών) να είπαν όλοι τους συνενοημένα ψέματα? Μπορούν τέτοια πράγματα να μείνουν κρυφά όταν ένα υποτιθέμενο μυστικό το ξέρουν πάνω απο 10.000-12.000 άτομα, και μάλιστα σε ένα κόμμα άκρως δημοκρατικό του οποίου οι οπαδοί ως φιλελεύθεροι δημοκράτες (και όχι συνομωτικά στρατιωτάκια όπως στο ολοκληρωτικής εμπνεύσεως, νοοτροπίας και οργάνωσης που είναι το ΠΑΣΟΚ) δεν αισθάνονται δεσμευμένοι ούτε και φοβούνται μήπως το κόμμα τους βάλει στον μαυροπίνακα, λένε όποτε τους καπνίσει, ό,τι μαλακία τους έρθει στο μυαλό; Αφήστε τα κιτρινο-πρόστυχα σενάρια και ομολογήστε ευθαρσώς οτι σας ήρθε μεγάλο ζόρι η μεγάλη πρωτοφανής κοσμοσυρροή ψηφοφόρων και το μήνυμα οτι αν δεν αφήσετε τις εκθέσεις ιδεών, το κούρεμα του αυγού, και τις παχιές κουβέντες, και δεν ασχοληθήτε με την ουσία, σύντομα ο Σαμαράς θα σας πάρει την εξουσία και θα μείνετε με την π@@τσα στο χέρι. Παπάρηδες!!!!. Μας πρήσατε με τις παπαριές σας.
    Σκέπτομαι πόσο διεστραμένα μυαλά είστε ωστε να μπορείτε να εφευρίσκετε τέτοια σενάρια, που δέν μπορεί ούτε να τα διανοηθεί ένας φυσιολογικός νούς!!!
    (ΒΟΪΔΟΠΟΥΤΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...και δεν το λέω γιατί το θεωρώ μειονέκτημα για κάποιον που είναι, απλώς δεν έτυχε να είμαι...
    Το κουίζ απαντάται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας VETO. Η ερώτηση και η απάντηση έχει ως εξής:
    Τριανταφυλλόπουλος- Εσείς σήμερα με τα σημερινά δεδομένα, αν ήσασταν ομοφυλόφιλος, θα το δεχόσασταν να το πείτε Δημόσια, και ταυτόχρονα να ζητήσετε την ψήφο του Ελληνικού λαού?
    Γιατί ο Άγγλος ομόλογός σας ο Γάλλος ο Ιταλός -αφήστε τους Ιταλούς - ο Άγγλος ο Γάλλος δεν δεν θα είχαν κανένα ενδοιασμό.
    Σπηλιωτόπουλος: Κοιτάξτε, για να είμαστε ειλικρινείς, εμείς ...
    είμαστε μια πιο συντηρητική κοινωνία, και ενδεχομένως κάποιος να μην έμπαινε στη λογική να διαλαλήσει με σημαία , την όποια επιλογή του. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει ένας κόσμος που λέει η κρεβατοκάμαρα είναι δική μου υπόθεση. Δεν θα κάνω σημαία τέτοια πράγματα.
    Με κρίνει κανείς από την πολιτική μου πράξη, από την πολιτική μου διαδρομή, και όχι ποιες είναι οι επιλογές μου, και προφανώς την ελευθερία των επιλογών την υποστηρίζω για όλους, και την υποστηρίζω μετά μανίας.
    Στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν είμαι, και δεν το λέω γιατί το θεωρώ μειονέκτημα για κάποιον που είναι, απλώς δεν έτυχε να είμαι...
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΜΑΚΗΣ Κ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ......ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΤΙΘΑΣΑ...ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ.....ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ .....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ. Ψύχραιμα, ουδέτερα, αντικειμενικά. Η Νέα Δημοκρατία αντιγράφει ασθμαίνουσα την πράσινη εξουσία. Σκέτη φωτοτυπία. Και στην εκλογή νέου προέδρου και στην επιτυχία του Σαμαρά στην ηγεσία. Όπως με τον Βενιζέλο. Ο περίπατος έγινε ντέρμπι και το ντέρμπι σκέτος Γολγοθάς. Για άλογα σίγουρα και μοναδικά. Δύο τα συμπεράσματα απ΄ όλα αυτά. Το πρώτο, πως η ελληνική Δεξιά καθυστερεί απελπιστικά. Το δεύτερο, πως όλα αυτά τα εκσυγχρονιστικά είναι απλώς φούμαρα επικοινωνιακά. Η εκλογή Σαμαρά είναι ο τάφος της Κεντροδεξιάς και η επιστροφή της Νέας Δημοκρατίας στα παλιά. Γιατί πέρα από μηχανισμούς και αντι-μητσοτακισμούς, η ολική επαναφορά της εθνικόφρονος δεξιάς ιδεολογίας είναι το τελικό και ουσιώδες συμπέρασμα αυτής της πρόσφατης μονομαχίας. Μαζί με τις ψήφους του Ψωμιάδη, έξι από τους δέκα της πρόσφατης διαδικασίας, ζητούν πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Τόσο σύγχρονα, τόσο αναχρονιστικά!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GIATI ZORIZESTE MOYNAKIA MIPOS ETSI ETNAI 40 MALAKES PIGANE OLOI KE OLOI KE IPAN 800000 ARXIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχω τις ακριβώς αντίθετες πληρφορίες. Ότι ψήφισαν 1.600.000 κι επειδή κανείς δεν θα τους πίστευε έκοψαν τον αριθμό στη μέση. Έτσι βέβαια κάποιοι σουφρώσαν 800.000 δίευρα, χαλάλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην το μαλωνετε το παιδι.
    παπαγαλακι ειναι με φημες ασχολειτε.
    Ειναι ομως πιο πολυ στεναχωρημενο γιατι εσεις
    οι νεοδημοκρατες δεν επιστρατευσατε αλβανους πακιστανους αφρικανους τσετσενους κ.ο.κ να ψηφισουν οπως
    κανανε οι πασοκοι.
    τι δηλαδη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γελάω με αυτά που διαβάζω.Τι επίπεδο;τι φανατισμός;Σύγουρα ηταν λιγότεροι,αυτό να λέγεται,δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι τους εμπιστευεστε;και ιδιαίτερα τους δεξιούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΔΗΛΑΔΗ :ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ Μ......Σ ΠΟΥ ΛΕΤΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
    ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KARL MARX JN

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΣΗ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΗΡΕΜΙΑ

    ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ KARL MARX
    ΝΑ ΑΣΧΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ
    ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιος τις διασπειρει αυτες τις φημες, εσυ? μηπως μπερδευτηκες και θυμηθηκες τις εκλογες του ΠΑΣΟΚ το 2004, που βγαλανε 1 εκατομμυριο ψηφοφορους? τοσο πολυ πια πονεσε η συμμετοχη του κοσμου? εχω ακουσει οτι πηγαν αλλοδαποι, οτι εγιναν διπλοψηφιες, τωρα θα ακουσω οτι διπλασιαστηκαν τα νουμερα. ΠΑΙΔΙΑ? Περαστικα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5 Δεκ 2009 7:35:00 μμ


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν πας να γαμηθείς αλλού ρε Παπαγιάννη.
    Σήμερα κυκλοφορούν και πολλοί μπάτσοι
    και πολλοί μπαχαλάκηδες.
    Μπορεί κανένας να φιλοτιμηθεί να σε πηδήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΠΡΙΤΗ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;
    Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ.
    ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ.
    ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Ντόρα είναι συνεπής με την μειοδοτική πολιτική του Μητσοτακέικου διαχρονικά. Γι αυτό την καταξεσκίσαμε στις κάλπες. Παλιομαλάκα ακούσιο φερέφωνο των μητσοτακικών (που έχουν τρελλαθεί)γινόταν λαικό προσκύνημα στις κάλπες για να εκλέξουμε τον Σαμαρά. Στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς που πήγα έναν φίλο μου για να ψηφίσει στις 17.00, είχε τόσο τεράστια ουρά που νόμιζα ότι γινόταν διαδήλωση! φουκαράκο. Φύγαμε αμέσως και πήγαμε αλλού που ήξερα ότι δεν γινόταν...πανδαιμόνιο. Σχεδόν παντού επικρατούσε το αδιαχώρητο και ο κόσμος ψήφιζε με απίστευτη αναμονή και ταλαιπωρία. Αθήνα, Καλλιθέα, Αργυρούπολη που έμαθα γινόταν πανικός. Πολλοί δεν κατάφεραν τελικά ούτε να ψηφίσουν! Ήταν τέτοιο το πάθος του κόσμου και η συναίσθηση της ευθύνης που ένιωθαν που πλημμύρισαν τα εκλογικά τμήματα, έφευγαν και ξανάρχονταν, άφηναν συγγενείς και φίλους στις ατελείωτες ουρές μέχρι να μπορέσουν να ψηφίσουν. Αυτά τα διαδίδουν εντέχνως οι δοσίλογοι ηττημένοι για να κοντύνουν κάπως το αγγούρι που τους μπήκε στον κώλο και να μικρύνουν όσο μπορούν τον Αντώνη. Μια ζωή προδοσία και μαφία. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΥΟΡΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ. ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ κ.ΧΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗ ΝΔ. ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ, ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάντως, για να συνεχίσω, αν η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ήθελε, με τη σύμφωνη γνώμη των υποψηφίων, να "φουσκώσει" τα νούμερα σε λογικά (δηλαδή μη κραυγαλέα) πλαίσια, θα μπορούσε να το κάνει, χωρίς να το μάθει κανείς, αφού μόνο αυτοί είχαν τη συνολική εικόνα. Έτσι, θεωρητικά πάντα, το 782.136 θα μπορούσε να είναι 100.000-200.000 λιγότερο στην πραγματικότητα, όχι όμως και 400.000 πιο κάτω.

    Νομίζω, όμως, ότι ούτε αυτό δεν έγινε και ότι το 782.136 είναι ο πραγματικός αριθμός. Το λέω αυτό γιατί ήμουν χειριστής σε ένα από τα μεγαλύτερα Εκλογικά Τμήματα και, όπως με διαβεβαίωσαν και άλλοι συνάδελφοι, οι αιτήσεις εγγραφής που ελέγχθηκαν offline ήταν σχεδόν διπλάσιες από τις οnline, επειδή το σύστημα ως επί το πλείστον δε λειτούργησε. Αν, λοιπόν, λάβετε υπ' όψιν ότι, πριν ακόμα κλείσει η ψηφοφορία, στο online είχαν καταχωρηθεί πάνω από 250.000 ψηφοφόροι, το 800.000 βγαίνει από μόνο του (και όντως, όταν μέχρι τα μεσάνυχτα όλοι μιλούσαν για 400.000 ψηφοφόρους, εμείς αναμέναμε πάνω από 700.000, όπως και έγινε).

    Αν όντως ενδιαφέρεστε για "φουσκώματα" στους αριθμούς των ψηφισάντων, δείτε τους αντίστοιχους του ΠΑΣΟΚ το 2004 και το 2007, οι οποίοι είναι μάλλον πιο "ύποπτοι". Τον Γ. Παπανδρέου ανακοινώθηκε ότι ψήφισαν 1.000.000 και κάτι "ψιλά" (περίπου 1.020.000, αν θυμάμαι καλά), αριθμός πρώτον πολύ "βολικός" και δεύτερον εντελώς ανέφικτος, κατά την άποψή μου.

    Την αμφισβήτηση του 1.000.000 ενισχύει το γεγονός ότι, στις εσωκομματικές του 2007, όταν υπήρχαν 3 αντίπαλοι και η πόλωση είχε φτάσει στα ύψη, ψήφισαν μόνο 700.000. Ψιθυριζόταν, μάλιστα, τότε ότι είχε προστεθεί μηδενικό (!), δηλαδή ο πραγματικός αριθμός των ψηφισάντων ήταν γύρω στις 70.000, πράγμα που επίσης υπερβολή μου φαίνεται.

    Πάντως, το 2004 και το 2007 το ΠΑΣΟΚ δεν είχε τις ουρές της ΝΔ του 2009, παρότι τα νούμερα που ανακοίνωσε ήταν ίδια ή μεγαλύτερα. Σας φαίνεται λογικό αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το δημοσίευμα μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γεγονός που είναι εύκολο να αποδειχθεί με τη λογική, χωρίς να χρειάζονται υβριστικά σχόλια.

    Τα Εκλογικά Τμήματα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στις 29 Νοεμβρίου ήταν κατά τι λιγότερα από 1600 (και όχι 3500 που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω).

    Με συνολικό αριθμό ψηφισάντων περίπου 800.000 (δηλαδή τους 782.136 που ανακοίνωσε η ΝΔ), προκύπτει ότι ψήφισαν περίπου 500 άτομα ανά Εκλογικό Τμήμα.

    Αν, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα, οι ψηφίσαντες ήταν οι μισοί, τότε κατά μέσο όρο θα έπρεπε να είχαν ψηφίσει λιγότεροι από 250 ανά Εκλογικό Τμήμα, αριθμός πολύ μικρός για να γίνει αποδεκτός. Μπορεί κάποια μικρότερα Εκλογικά Τμήματα να κινήθηκαν όντως σε αυτό το επίπεδο, αλλά υπήρξαν πάρα πολλά που υποδέχτηκαν πολύ πάνω από 500 (σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως και 1.000) ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συνελήφθησαν τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ.Νιώτη μέσα στο δημαρχείο

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
    Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες που έκαναν κατάληψη στον Πολυτεχνείο είναι τόσο ο γιος όσο και η κόρη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη.

    Αν ήταν άλλα παλικάρια θα το είχαν μάθει όλοι αλλά τώρα που είναι τα παιδιά του βουλευτή δεν το ξέρει κανένας. Και βέβαια δεν κατηγορούμε τα παιδιά αλλά τον πατέρα-βουλευτή που δεν...βγήκε από την πρώτη στιγμή να τα στηρίξει αν δεν έχουν κάνει τίποτα ή να πει μια κουβέντα αν έχουν κάνει έτσι ώστε να είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Απλό δεν είναι;
    Και τα δύο σου παιδιά ρε συ Γρηγόρη Νιώτη μέσα στην κατάληψη στο Κερατσίνι; Δεν έγινε τίποτα. Βγες και πες το να γίνεις μάγκας.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ ΒΟΥΤΣΗ-ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ "ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ασε τις φημες ρε μαλακα και κανε ρεπορταζ, δημοσιογραφε του κωλου, απο το καναπε δε βγαζεις ειδηση καραγκιοζη, κοτα.
    Φημες λενε οτι τον παιρνεις ανεπιβεβαιωτες για ευνοητους λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σσσσσσώπα.....εσύ θα προ κόψεις πολύ σαν δημοσιογράφος έχεις έμπνευση???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Mpourdes!
    Piga 3 fores sto eklogiko tmmima tis gitonias mou na psifiso kai i oura itane TERASTIA!
    Efiga kai piga se 2 diplanous dimous, ta idia!
    Telika piga se trito dimo (pou i ND pernei mikra psosta stis ekloges, ara pisteva oti tha ixe ligo kosmo) kai perimena 50 lepta (kai ixe arxisei kai to pexnidi stin TV) gia na psifiso!

    An kataferan me ola afta na fouskosoun ta noumera, tote milame gia tin pio kalostimeni kompina stin istoria tis anthropotitas! Oute stin Sovietiki Enosi den katafernane tetia thavmata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. έλεος, Ελεος, ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η λεξη μαλακας θα αδικηθει αν την προσαψουμε σε εσενα , ακομη ισως δεν εχει εφευρεθει αντιστοιχη λεξη να προσδιδει τον υπερθετικο βαθμο μαλακιας που σε δερνει αλυπητα..

    εισαι για οικτο καυμενε..

    μωραινει Κυριος ον βουλεται απωλεσει..

    και μη χειροτερα πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τη πάτησες Παπαγιάννη. Πρώτα με τη δημοσκόπιση, που έδινες 9% υπέρ Ντόρας. Τώρα με τις σαχλαμάρες που λες, αγνοώντας ότι ψήφισαν με εθνικούς εκλογικούς καταλόγους. Αγνόησες τα ΜΜΕ που έδειχναν ουρές από νωρίς το πρωί και περίμεναν πάνω απο 2 ώρες (ούτε στις εθνικές εκλογές τέτοιο πάθος και υπομονή). Απλά, αποδείχθηκε οτι η ΝΔ παραμένει η πρώτη δύναμη. Φοβάσαι την ιδεολογική καθαρότητα, που θα δώσει τον μπούσουλα στο ταλαίπωρο κομμα, όπως και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά.
    Η προσπάθειά σου να έρθουν τα πάνω-κάτω δεν πιάνει, όπως δεν έπιασε και της Ντόρας.
    Τώρα ξέρεις, μπορείς να αλλάξεις...
    kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.youtube.com/watch?v=tNg2B7iY9zo

    Ο βλακεντιος μηχανησμος του βλακεντιου κουμουνηστοσυριζοπασοκονεοδημοκρατικολαοςσικου Μητσοτακισμου Μηντιακου παραοργανισμου που ο φιλελευθερος νεοταξικος βρηκοlακας ροκανακης φανταζεται πυργους και καστρα και κοματικη αρχηγια να τα 000 Βλακες βλακες βλακες Μιζεραδορη ζιεμενζαδορη τις απεραντης διαπλανικης ηληθιοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ό,τι και να κάνουν οι νεοδημοκράτες,όσο και να προσπαθούν κάποιοι ανανεωτές εκεί μέσα,οι οπαδοί τους αμετανόητοι ακροδεξιοί θα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.
    ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ
    ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΙΩΝΙΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση