GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διόριζαν συγγενείς και φίλους στο ΣΕΦ...

Aπό το http://www.dikisports.blogspot.com/ Την παραίτηση του προέδρου του ΣΕΦ Γιάννη Βασιλειάδη και των μελών του δ.σ. ζήτησε ο ΓΓΑ Πάνος Μ...

Aπό το http://www.dikisports.blogspot.com/

Την παραίτηση του προέδρου του ΣΕΦ Γιάννη Βασιλειάδη και των μελών του δ.σ. ζήτησε ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής, ορίζοντας παράλληλα υπηρεσιακή διοίκηση υπό την προεδρία της Μαρίας Μανιδάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ: "Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, αφού έλαβε υπʼ όψιν του εμπιστευτικό πόρισμα του ΑΣΕΠ, από το οποίο προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι...

στη διαδικασία προσλήψεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), επιδείχθηκε ανεπίτρεπτη εύνοια σε συγγενικά πρόσωπα μελών της επιτροπής επιλογής προσωπικού, μελών του δ.σ. του ΣΕΦ και άλλων, καθώς και ότι η υπόθεση αυτή έχει διαβιβασθεί στην Εισαγγελία για τις δικές της ενέργειες, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του ΣΕΦ Ιωάννη Βασιλειάδη και των μελών του διοικητικού του συμβουλίου.Μέχρι τον ορισμό της νέας διοίκησης του ΣΕΦ με τη διαδικασία της ανοιχτής διακυβέρνησης, ορίστηκε υπηρεσιακή διοίκηση αποτελούμενη από διοικητικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την προεδρία της Μαρίας Μανιδάκη προϊσταμένης του αρμοδίου τμήματος για την εποπτεία των νομικών προσώπων, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού".

6 σχόλια

 1. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,
  Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΙΟΝ 10,5.

  ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ....ΤΙ ΝΙΜΟΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ....;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
  ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
  ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ.
  Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση.
  ______________________
  Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
  Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
  Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

  Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

  Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

  Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
  Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

  Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
  Και τι θα μας κάνουν;
  Νταντά;____________________________

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΩΡΑΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

  ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ, Ο ΜΕΝ, ΟΙ ΑΡΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ, Ο ΔΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ; ΕΛΕΟΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΜΑ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 9.33, ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΓΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ
  ΔΕΞΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ?? ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ (ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ-ΣΥΝ-ΛΑΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση