GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια Nύχτα στα Εξάρχεια...

Melani Z



Melani Z

6 σχόλια

  1. ΑΙΣΧΟΣ.

    Εμπορος συγκίνησης και αξιών, έσκασε μύτη. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συναισθηματικες μπούρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ........
    Ελπίζω να μη κλωτσήσουμε και αυτή την ευκαιρία για ποιοτική διαφοροποίηση στο τουριστικό προϊόν μας.

    Προτείνω να θεσμοθετήσουμε λοιπόν, το πρώτο ετήσιο τουριστικό αναρχοφεστιβάλ με σλόγκαν: «Ζήσε το μπάχαλο στην Αθήνα – Χριστουγεννιάτικη Απόδραση – Ασύλληπτη Δράση».

    Ο κάθε «πιεσμένος» από την μέγγενη της παγκοσμιοποίησης να μπορεί να έρχεται στη χώρα μας για να σπάσει να κάψει και να καταστρέψει ελεύθερα.

    Να αναδημιουργηθούν όλες οι προσόψεις των καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας από εδικά εύθραυστα υλικά.

    Κάθε Δεκέμβρη χάρτινες απομιμήσεις αυτοκινήτων σε φυσικό μέγεθος να στολίζουν τους δρόμους.

    Χιλιάδες κομπάρσοι ντυμένοι ματατζήδες να τριγυρνούν στους δρόμους κραδαίνοντας γκλομπς και κάμεραμεν να «καταγράφουν» τα γεγονότα.

    Η μαζική προσέλευση του παγκόσμιου ειδικού κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε είναι ήδη εξασφαλισμένη μιας και έχει ήδη γίνει μεγάλη διαφήμιση από τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

    Σημαντικό είναι ότι, επιτέλους, ΑΥΤΟΙ οι τουρίστες ανήκουν στην ανώτερη εισοδηματική τάξη.

    Τα κέρδη μας και μόνο από την πώληση των σουβενίρ (μολότοφ, πέτρες σιδερολοστούς, κουκούλες, κλπ) θα είναι τεράστια, αφήστε που για τα περισσότερα έχουμε ήδη την τεχνογνωσία παραγωγής τους και έχουν και μηδαμινό κόστος.
    -----------
    και βέβαια προσφορά του Πασόκ στον
    γαμημένο πολίτη !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι ,μας επτωχευσαμεν....μας ετελειωσαμεν, μας εχρεωκοπησαμεν...αυτοι που εμεις εψηφιζαμεν, δηλαδη βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας, αυτο μας αξιζεν αυτο επαθαμεν, δηλαδη καλα να παθουμε αφου ειμαστε τοσο μαλακες που εχουμε το θρασος να διαμαρτυρομαστε κιολας μαλακες ε μαλακες η μοναδικη διαμυρτιρια ειναι Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ....προς ολους αυτους βεβαια....τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ συντηρητικοι κριτές των αυθόρμητων τραγουδιών που υμνούν την νεολαία. Το μόνο κομμάτι μας που παραμένει ζωντανό και αγωνίζεται. Άδικα εσείς ΣΑΡΚΑΣΤΕΣ προσπαθείτε να τους κατεβάσετε στα δικά σας υποταγμένα μέτρα. Τηλεθεατές ψελλίζουν, αθέατοι σαπίζουν μα η νιότη θα ΕΚΡΑΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπούρδες και χωρίς συναισθήματα είστε εσείς που σχολιάζετε, γερασμένα στην καρδιά και το μυαλό φασιστάκια. Παχύνατε αναμασώντας σαχλές δηλώσεις και κάνοντας τις copy-paste στα διάφορα blogs. Μείνετε λοιπόν κλεισμένοι στα φέρετρα - σπίτια σας να προχωρήσει η πραγματική ζωή στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση