GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάλι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ...

Η ΕΣΗΕΑ οδηγείται σε επανάληψη των εκλογών έως το Μάιο. Μέχρι τότε συγκροτήθηκε μεταβατικό προεδρείο με πρόεδρο και πάλι τον Πάνο Σόμπολο (Δ...

Η ΕΣΗΕΑ οδηγείται σε επανάληψη των εκλογών έως το Μάιο. Μέχρι τότε συγκροτήθηκε μεταβατικό προεδρείο με πρόεδρο και πάλι τον Πάνο Σόμπολο (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία), Γραμματέα τον Αντώνη Νταβανέλο (Συσπείρωση Δημοσιογράφων), ταμία τον Δημήτρη Κουμπιά (Δημοσιογραφική Ενότητα), α’ αντιπρόεδρο τη Νανά Νταουντάκη και β’ αντιπρόεδρο την Εννυ Μαγιάση (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία).
Στην μαραθώνια συνεδρίαση μετείχαν τα...

10 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης πλην του Π. Ράμμου της Μαχόμενης Δημοσιογραφίας που παρέστη αλλά δεν κατέθεσε ψήφο και ψήφισαν αναλογικό προεδρείο. Ο Π. Σόμπολος απέσπασε - με μυστική ψηφοφορία - 8 ΝΑΙ και 2 λευκά, ο Α. Νταβανέλος 9 ΝΑΙ και 1 λευκό, ο Δ. Κουμπιάς 9 ΝΑΙ και 1 ΟΧΙ, η Νανά Νταουντάκη 9 ΝΑΙ και 1 λευκό και η Εννυ Μαγιάση 9 ΝΑΙ και 1 λευκό. Η πρώτη Γενική Συνέλευση ορίστηκε για το α΄10ήμερο του Μαρτίου.

8 σχόλια

  1. Μετά τις αποκαλύψεις για τα ψεύδη που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο περί του περιεχομένου του βιβλίου της Θ. Δραγώνα, με μεγάλη χαρά είδαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να βγαίνει στην εκπομπή του και να ανακαλεί τα όσα συκοφαντικά ψεύδη διέδωσε αυτός, ο πρόεδρος του, το κόμμα του και η νεολαία του κόμματός του.
    Επρόκειτο ασφαλώς για μια αξιέπαινη πράξη που εμπνέει την αναγνώριση του ήθους του και τον σεβασμό σε κάθε του αντίπαλο.

    Βάσει αυτού, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στην ιστοσελίδα του και την εξής ανακοίνωση:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

    Με το παρόν, ως Γραμματέας του ΛΑ.Ο.Σ., εκ μέρους του Προέδρου μας Γ. Καρατζαφέρι, των στελεχών του κόμματος μας και της φίλα προσκειμένις νεολαίας μας, ΝΕ.Ο.Σ., ανακοινώνω την βαθιάν μας λύπι για τις άδικες κατηγορίες μας προς την ερίτιμον Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας (που είναι και συμπαθεστάτι).
    Βάσι των αρχαίων γνωμικών "γλώσσα πολλούς είς όλεθρον ήγαμεν1 " και "νέω δέ σιγάν μάλλον ή λαλείν πρέπει2",αλλά και "αεί δ' οπλοτέρων ανδρών φρένες ηερέθονται3", παραραδεχόμεθα πως η κινησίς μας, να αναδημοσιεύσουμε εις τας επισήμους ιστοσελίδας μας και να αναγνώσουμε από το βήμα της Βουλίς ένα ψευδεπίγραφον κείμενον, χωρίς να έχουμε πρωτίστως ελέγξι την εγκυρότητά του, ήταν ατυχίς και απαράδεκτι. Εξίσου ατυχίς αλλά και αφελίς ήταν η κίνησί μας να διαδηλώσουμε κατά της κυρίας Δραγώνα προβάλλοντας το εν λόγω ψευδεπίγραφον κείμενον.
    Δια ταύτα, ακολουθόντας και τη σοφί ρήσι του Μενάνδρου "τό γνώθι σαυτόν έστιν, άν τά πράγματα ίδης τά σαυτού και τί σοί ποιητέον4", ζητούμε δημοσίως συγνώμι και υποσχόμεθα επανόρθωσιν της ηθικίς βλάβις που προκλήθηκε.

    'Αδωνις Γεωργιάδις
    Βουλευτίς Β' Αθηνών
    Γενικός Γραμματεύς Κεντρικίς Επιτροπίς του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ? ΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ?. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,ΓΛΥΦΤΕΣ,ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ,ΨΕΥΤΕΣ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ , ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΤΕ .ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόμπολος for President !!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ - ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρίξτε λάσπη κάτι θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Εσφαλμένα στοιχεία για την ιθαγένεια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες περιέχονται στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση ανακοινώντας την καταψήφιση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια από το κόμμα του.

    2. Συγγνώμη, ο Σόμπολος δεν ήταν ο δημοσιογράφος που πόζαρε δίπλα στο τεμαχισμένο πτώμα της Φραντζή πρωτοσέλιδα στο Έθνος πάλαι ποτέ; Διορθώστε με όσοι γνωρίζουν καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε λοιπον αφου δεν καταλαβαινουν με νομιμα μεσα, αφου ως γνωστον τα διοδια ειναι παντελως παρανομα!!! σειρα εχει η πελοπονησο, εκει μαλλον θα χυθει αιμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφενος δεν το πιστευω και αφετερου εαν το εκανε αυτο σημαινει ανδρεια και τιμη....αν λεει κατι αυτο στην...."αγωνιστρια" κυρια δραγωνα και στα τσιρακια της που εχουν αμολυθει στο διαδυκτιο να μας αλλαξουν γνωμη (προτου μας αλλαξουν τα φωτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση