GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε στα μπλόκα ο νομάρχης του ΠΑΣΟΚ...

...στην Αιτωλοακαρνανία και θύμισε ότι η υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς στη Φθιώτιδα σε αντίθεση με την Αιτωλοακαρνανία Από το http://p...

...στην Αιτωλοακαρνανία και θύμισε ότι η υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς στη Φθιώτιδα σε αντίθεση με την Αιτωλοακαρνανία
Από το http://paronetol.blogspot.com/

Η Υπουργός με σκληρό τρόπο στο Βήμα επιτέθηκε στους αγροτοσυνδικαλιστές που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις λέγοντας πως υποκινούνται από κομματικά συμφέροντα! Σκληρή γραμμή από την κυβέρνηση για το θέμα των κινητοποιήσεων και ενώ αρκετοί βουλευτές πάγωσαν την διάθεση τους να επισκεφθούν τα μπλόκα το ίδιο δεν έπραξαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ! Ένας από αυτούς ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος που επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και τον αγώνα τους σημειώνοντας ότι οι αγρότες της περιοχής του αδικήθηκαν διαχρονικά αλλά και σήμερα από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας (ΕΛΓΑ)! Εν συντομία ο Νομάρχης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ θύμισε ότι στην Φθιώτιδα η Υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς της εκλογικής περιφέρειας πράγμα που δεν έπραξε στην περιοχή του!

10 σχόλια

  1. Το πρόβλημα ειναι η διαφορά τιμών στο χωράφι με το ράφι. Πότε θα το καταλάβουν αυτό οι αγρότες για να μην βγαίνουν κάθε χρόνο σαν ζητιάνοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΟΜΩΣ κε ΝΟΜΑΡΧΑ "ΤΟ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΤΚΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΒΑΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ, ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγρότες πρέπει να προβάλλετε τις θέσεις σας.
    Να μοιράζετε στα διόδια ή στα μπλόκα σακκούλες με προιόντα σας και με ένα σημείωμα πόσο πουλιέται το συγκεκριμένο προιόν στο χωράφι σας. Τότε μόνο ο κόσμος θα καταλάβει ότι τα κυκλώματα ληστεύουν και τον αγρότη και τον καταναλωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.....
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ PLAYSTASION TOY ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ...
    ΧΑ... ΧΑ... ΧΑ...
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο << ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ >> ΚΑΙ Η ΣΗΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέστα κ. Σώκο, να αγιάσει το στόμα σου!
    Όταν άλλοι ξεκοκάλιζαν χοντρές επιδοτήσεις, άλλοι ήταν και παραμένουν στην αναμονή!
    Δεν είναι όλοι οι αγρότες ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καί μόνο που πήγε στα μπλόκα και δεν κρύφτηκε μπράβο του !!!

    Τουλάχιστον αυτός δεν επέτρεψε σε κανένα Βούλγαρο Νομάρχη να ερθει και να διαπραγματευθεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ως Ελληνας πολίτης παρακολουθώ τα τεκταινόμενα αυτές τις μέρες με τους κλειστούς δρόμους, τραίνα, λιμάνια, σύνορα κ.λ.π. , από την "συμπαθή τάξη" των αγροτών, και αναρωτιέμαι και ανησυχώ....
    Ηθελα πολύ να γνωρίζω, σε πια άλλη χώρα συμβαίνουν αυτά?
    Μέχρι που φτάνει η ανεκτικότητα της Δημοκρατίας, και η έννοια του πολιτικού κόστους?
    Με πιο δικαίωμα η όποια επαγγελματική τάξη, ΟΠΟΙΑ και ΟΣΑ δίκαια αιτήματα και αν έχει, η ακόμη και απαιτήσεις και χρεωστούμενα εξ'αιτίας κακοδιαχειρίσεων προηγούμενων, (η έστω και παρόντων ακόμη) κυβερνήσεων, με πιο δικαίωμα κλείνει δρόμους κ.λ.π. κ.λ.π., με απόλυτα φασιστική νοοτροπία, εις βάρος του συνόλου του Ελληνικού λαού, της ίδιας της ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, (στην οποία και οι ίδιοι ανήκουν), της σοβαρότητας, της αξιοπιστίας, της ΕΙΚΟΝΑΣ της χώρας? Και μάλλιστα στην παρούσα πολύ δύσκολη συγκυρία?
    Θα μπορούσαν μήπως και άλλες "συμπαθείς τάξεις", όταν έχουν άμεσα αιτήματα, (όλες έχουν!...), να κλείσουν τους δρόμους, π.χ. με τα ταξί τους, η με τα φορτηγά τους, η με τα επαγγελματικά τους αυτοκίνητα, η ακόμη και με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, (σε περιπτώσεις υπαλλήλων η συνταξιούχων)?
    Δεν τολμώ βέβαια και ούτε χρειάζεται να κάνω και εγώ προτάσεις στην κυβέρνηση, όμως αναρωτιέμαι, δεν πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος? Ο νόμος, που προβλέπει την μη παρακώλυση των συγκοινωνιών?
    Απόλυτα, σε πλήρη έκταση και με τα όποια απαιτούμενα μέσα? Το αυτονόητο δηλαδή!...
    Είμαστε ευνομούμενη χώρα η ο καθ' ένας κάνει ότι του αρέσει?
    Κύριε πρωθυπουργέ και κ.κ. υπουργοί, αφού ελπίδα συνεννόησης με τα μπλόκα δεν φαίνεται να υπάρχει, κι αφού κάποιοι άνθρωποι, ("πολιτικοί", συνδικαλιστές κ.α.), δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι το πλοίο στο οποίο επιβαίνουμε, ενώ αυτοί μαλώνουν για την καλύτερη θέση στην τραπεζαρία, πάει για βούλιαγμα, τουλάχιστον εγώ σαν Ελληνας πολίτης, (και φαντάζομαι και άλλοι συνέλληνες, που πονάνε και ανησυχούν),θα χαιρόμουν πολύ να δω άμεσα και με ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, να εφαρμοστεί ο νόμος...
    Που άλλωστε ισχύει, (και πρέπει να ισχύει), ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Η μήπως όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ
    ΣΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΥΣΙ / ΣΗΜΕΡΑ.

    1) ΠΕΡΥΣΙ...................
    Στη Νίκαια Λάρισας και στον Προμαχώνα Σερρών χτυπά από χθες η «καρδιά» αυτής της αγροτικής κινητοποίησης. .....Τον αγώνα συνεχίζουν και οι Κρητικοί αγρότες, που σκοπεύουν να έρθουν στην Αθήνα και να πολιορκήσουν το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
    Ελευθεροτυπία 31/01/09________

    ΣΗΜΕΡΑ........................
    Σε πιο άγριους αποκλεισμούς είναι ενδεχόμενο να προχωρήσουν οι αγρότες από την ερχόμενη Τετάρτη, σε περίπτωση που συνεχιστεί η κυβερνητική άρνηση για κάλυψη μέρους του απολεσθέντος εισοδήματος.
    Ελευθεροτυπία 25/01/10__________


    Ο αγώνας και η καρδιά της αγροτικής κινητοποίησης το 09 τώρα έγινε άγριος αποκλεισμός.
    Όταν αλλάζει η κυβέρνηση αλλάζει και το ύφος απέναντι στις κοινωνικές ομάδες , αυτό είναι “ελευθεροτυπία” οχι παίζουμε.

    «Εχουν δίκιο οι αγρότες» λέει το 81%.....από την ίδια εφημερίδα 29/01/09 , τώρα μας ρωτούν μόνο αν πρέπει να κλείσουν οι δρόμοι η όχι , το αν έχουν δίκιο οι αγρότες ή όχι ....μούγκα.
    Και άλλα πολλά αλλά τι να πρωτογράψεις;

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΛΥΦΕΙ
    ΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ
    ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- PRES ?

    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση