GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλληλεγγύη στους αγρότες...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στο ξεκλήρισμα να γίνει υπόθεση και των ...

Aπό το ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ


Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στο ξεκλήρισμα να γίνει υπόθεση και των εργατοϋπαλλήλων στις πόλεις
Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα της μικρής και μεσαίας αγροτιάς που ξεσηκώνεται σε όλη τη χώρα για να εμποδίσει στο ξεκλήρισμά της. Είναι μονόδρομος η συσπείρωση και ο αποφασιστικός και επίμονος αγώνας για να εξαναγκαστεί η κυβέρνηση στην ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων.
Οι εξευτελιστικές τιμές στις οποίες οι μεγαλέμποροι και...

βιομήχανοι εξαναγκάζουν τους αγρότες να πωλούν τα προϊόντα τους, τα υπέρογκα χρέη στις τράπεζες, το τεράστιο κόστος παραγωγής δεν είναι αποτελέσματα λανθασμένων χειρισμών ή κακής διαχείρισης. Είναι αποτέλεσμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία έχουν συνειδητά ψηφίσει και εφαρμόζουν με απαρέγκλιτη συνέπεια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Από αυτή την πολιτική ωφελούνται οι καπιταλιστές αγρότες και οι μεγάλοι επιχειρηματίες που λυμαίνονται την αγροτική παραγωγή. Γι' αυτό διαχωρίζουν τους αγρότες σε κατά κύριο επάγγελμα και μη, προκειμένου να διώξουν ολοκληρωτικά τη φτωχή αγροτιά και να συγκεντρώσουν γη και παραγωγή σε λίγους νεοτσιφλικάδες.
Απορρίπτουμε τους ψεύτικους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι δήθεν δεν υπάρχουν χρήματα για τα αιτήματά των φτωχομεσαίων αγροτών και ότι τα προβλήματα θα λυθούν με εθνικό διάλογο και συνεννόηση. Χρήματα υπήρχαν και υπάρχουν άφθονα όταν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν οι μεγαλοεισαγωγείς - μεγαλοεξαγωγείς που έχουν τεράστια κέρδη.
Ο αγώνας της μικρομεσαίας είναι άρρηκτα δεμένος με τους αγώνες της εργατικής τάξης, ενάντια στην αντεργατική πολιτική, ενάντια στην επιθετικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, για γενίκευση των ελαστικών μορφών απασχόλησης, για συρρίκνωση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, για κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας κ.ά.
Είναι αγώνας ενάντια στη συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης της χώρας μας. Συρρίκνωση που έχει οδηγήσει χιλιάδες ακόμα να προστεθούν στις στρατιές των ανέργων, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την εξαθλίωση. Είναι αγώνας για την εξασφάλιση φθηνής και υγιεινής διατροφής των εργαζομένων και του λαού μας γενικότερα.
Η συμπόρευση εργατών - αγροτών έχει ιδιαίτερη αξία σήμερα, αφού εργάτες και αγρότες έχουν απέναντί τους την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Και οι δύο, εργάτες και αγρότες, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωένωσης, την επιβολή της ευελιξίας στις εργασιακές σχέσεις, οι εργάτες, στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις, στον αγροτικό τομέα, οι αγρότες.
Το ίδιο χέρι κλέβει τον πλούτο που και οι δύο παράγουμε. Στόχος της πάλης των μικρομεσαίων αγροτών είναι η ανατροπή της αντιλαϊκής - αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος δικός μας η ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της λιτότητας, της φτώχειας που κλέβει το μόχθο μας και γεμίζει τα σεντούκια της ολιγαρχίας του πλούτου.
Είμαστε μαζί τους, γιατί γνωρίζουμε ότι μέσα από το μεγάλωμα της ενεργού συμπαράστασης, την κοινή κάθοδο σε αγώνες με τέτοια προοπτική γίνεται πιο ισχυρό το μέτωπο της αντίστασης, ανοίγει ο δρόμος για μια άλλη πολιτική που στο κέντρο της θα έχει τα συμφέροντα και τις ανάγκες εργατιάς - αγροτιάς.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό της φτωχής αγροτιάς γιατί η δικαίωση της πάλης της αποτελεί προϋπόθεση για φτηνά και ασφαλή αγροτικά προϊόντα, για να αντιμετωπιστεί η διατροφική εξάρτηση της χώρας.
Καλούμε κάθε Σωματείο να εκφράσει την έμπρακτη συμπαράστασή του στους αγροτικούς αγώνες.

25 σχόλια

  1. ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τρελλάνουν εντελώς οι αγρότες ρε press. Έχουν καταντήσει γραφικοί εντελώς. Από την άλλη βλέπω και κάτι blogs να τους σιγοντάρουνε λες και θα φάνε και αυτοί από την πίτα... Με γελοία και ανεφάρμοστα αιτήματα επιπέδου μαθητικών καταλήψεων προσπαθούν να πείσουν ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που γράφετε είναι στημένα από το ΚΚΕ. Η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και οι αγρότες θέλουν να τη λεηλατήσουν. Ότι αρπάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Το θέμα είναι ότι στην περίοδο της τρομερής φτώχειας που θα επακολουθήσει οι εργάτες που ζουν στις πόλεις, δηλαδή οι καταναλωτές των αγροτικών προϊόντων, θα ψοφήσουν της πείνας. Οι αγρότες όμως ποτέ δεν θα ψοφήσουν της πείνας, γιατί όλο και κάτι θα φυτέψουν στα χωράφια τους. Το πολύ πολύ να τα φυτέψουν μόνοι τους και να μην βάζουν αλλοδαπούς να κάνουν τη δουλειά. Δηλαδή το μόνο που θα πάθουν είναι να παίζουν πρέφα στα καφενεία λιγότερο από παλιά. Ποτέ οι αγρότες της Ελλάδας δεν αγαπούσαν την πατρίδα τους. Οι πιο πολλοί είναι ασύδοτοι και παχύσαρκοι τύποι που ξημεροβραδιάζονται στα καμπαρέ με τις Ρωσίδες χορεύτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρης Κλ.20 Ιαν 2010, 10:00:00 μ.μ.

    Τί προσδοκούν οι αγρότες με την άκαμπτη στάση τους (θα πάμε μέχρι το Πάσχα και βλέπουμε!!!); Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στο τέλος ,δυστυχώς, θα χάσουν γιατί δεν θα έχουν τη στήριξη της κοινής γνώμης που ταλαιπωρούν με το κλείσιμο των δρόμων και των συνόρων!(Άς θυμιθούν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ πώς κατέληξε).ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΤΕ με τα τρακτέρ παρατεταγμένα στην άκρη των δρόμων.Μη τους κλείνετε.Έτσι θα είμαστε μαζί σας.Σκεφθείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς εάν κάποιος σας έκλεινε την πόρτα του σπιτιού σας με το έτσι θέλω και δεν σας επέτρεπε να δείτε τα παιδιά σας.Μόνο με τη συμπαράσταση της κοινής γνώμης θα κερδίσετε, μακρυά από τις κομματικές σκοπιμότητες.Ακούστε με...Θα κερδίσετε.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντοτε αυτος ο τοπος ηταν ερμαιο των αγραμματων και ηλιθιων αποβρασματων, που εκβιαζουν τους παντες και τα παντα ακομα και σε τετοιες τραγικες στιγμες που ετοιμαζομαστε να χρεωκοπησουμε.
    Γιατι αραγε θεε μου εχω φτασει στο σημειο να ΕΥΧΟΜΑΙ τελικα να πτωχευσουμε και να επιβληθει και κανενας ωραιος στρατιωτικος νομος ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν και τα δίκια τους και τα αδικά τους οι Μικροαγρότες..
    Γιατί υπάρχουν Μεγαλοαγρότες,που είναι επαγγελματίες
    της λαμογιάς..
    Αυτοι κατάντησαν τον Αγρότη τεμπέλη,για να ζει μόνο απο
    τις επιδοτήσεις..
    Τα προιόντα που μένουν απούλητα,ειναι και πανάκριβα και
    πολυπαραγωγικά,πορτοκάλια,ροδάκινα,πιο λίγα μήλα και
    αχλάδια..
    Γιατί δεν αλλάζουν παραγωγικό προιόν για πλήρη απορόφηση?
    Μάθανε στα έτοιμα και στο ανέξοδο προιόν παρέα με το τεμπελίκι..
    Σε αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα αυτοί κάνουν
    την Χώρα κομμάτια με πρωτεργάτες τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ..
    Ο αγώνας τους ειναι εικονικός,8-10 το πρωί και 7-9 το βράδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αγρότες πρέπει να καταλάβουν μερικά πράγματα.....αλλα κάνουν τους βλάκες :

    1) Δεν γίνετε με 10 στρέμματα ελιές να είσαι αγρότης και να ζεις "ακιοσπρεπεις".

    2) Δεν γίνετε να συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα που τα βρίσκουμε πιο φτηνά σε άλλες χώρες.

    3) Πρέπει να γίνουν επιχειρματίες, και να σταματήσουν να κάνουν τους χαζούς. Το έμενα η δουλειά μου είναι στο χωράφι δεν είναι δικαιολογία πλέων......η δουλειά σου είναι και στο χωράφι, και στο εμπόριο, και στο λογιστήριο.

    p.s Δεν γίνετε να συνεχίζουμε να ταΐζουμε από την κρατική καραβάνα άτομα που στην ουσία δεν πληρώνουν καθόλου φόρους (αγρότες, δημόσιοι υπάλληλοι).

    Το τσάμπα τελειωσε κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας τα πρήξαν οι αγρότες. Από δευτέρα, κάθε μεροκαματιαρης έμπορος να αποκλίσει τον δρόμο μπροστα από το μαγαζί του και να ζητησει από το κράτος να του εγγυηθεί ελάχιστη τιμή διάθεσης των ρουχων/παπουτσιών/παιχνιδιών κλπ κλπ που πουλάει..

    Το πιο εξοργιστικό όμως ειναι η αναισθησία τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε σαν έθνος. Οι τύποι ειναι για εισαγγελέα και μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλοι τα πράγματα είναι απλά. Θα μιλήσω ΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Αγρότης με λιγότερα από 200 στρέμματα δεν λογίζεται πλέον!!! Αγρότης με λιγότερα από είκοσι στρέμματα θερμοκήπια δεν υπολογίζεται πλέον κλπ. Κλπ. Ας τα σκεφτόντουσαν όταν το 1990 τους έλεγαν τι να κάνουν με τις απαρχαιωμένες καλλιέργειες που είχαν και εκείνοι τσέπωναν τις επιδοτήσεις στην υγεία των κουτόφραγκων!!! Θα αναφέρω ένα δύο παραδείγματα: το καβαλιώτικο ραζακί, το κοντόινο βαμβάκι, ροδάκινο το συμπήρινο κλπ. Κλπ. Και εντάξει δεν άκουσαν τότε. Το 2000 στην αναθεώρηση της ΚΑΠ δεν τα άκουσαν? Έστω ούτε τότε. Το 2005 τι έκαναν όταν τους έδιναν κίνητρα για προϊόντα νέα ή για καθετοποίηση της παραγωγής τους με τρελά λεφτά? Το ροδέλαιο πουλιέται σε τρελή τιμή, η σπιρουλίνα τα ίδια. Γιατί οι άχρηστοι δεν έφτιαχναν ομάδες παραγωγών να καθετοποιήσουν την παραγωγή τους και να ελέγχουν την παραγωγή, την τυποποίηση και την πώληση. Χαζοί ήταν οι παραγωγοί φασολιών στις Πρέσπες, οι κροκοπαραγωγοί στην Κοζάνη κλπ. Κλπ. ΑΠΛΑ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. Προέρχομαι από αγροτικό χωριό της Β. Εύβοια και ξέρω πολύ καλά την νοοτροπία του 98% του αγροτικού κόσμου. Κύριοι αγρότης δεν είναι όποιος έχει ένα στρέμμα αμπέλι, εξήντα ελιές, λίγο σιτάρι, δέκα κότες και δύο γίδες. Ας τα ξεχάσουνε αυτά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..Τα πράγματα με τη οικονομία όπως γνωρίζουμε όλοι μας είναι μαύρα σκοτεινά και όχι αραχνιασμένα ΧΑΛΙΑ.
    Τι έλεγε ο Γιωργάκης,
    λεφτά υπάρχουν, έτσι δεν έλεγε?

    Σκεφτείτε να μειώσει τους μισθούς τι έχει να γίνει. …. έσβησε, χάθηκε, αυτοκτόνησε θα τον φάνε ζωντανό.
    Άχρηστοι άνθρωποι ρε παιδί μου,
    τη ψηφίζεται ρέε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΕΛΛΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα κανάλια όμορφα και ωραία γεμίζουν ώρες ολόκληρες με ρεπορτάζ από τα προβλήματα που δημιουργούνται με το κλείσιμο των δρόμων. Ένα λεπτό μέγιστο στο πια είναι τα αιτήματα των αγροτών δε δίνουν. Το μόνο που κάνουν είναι να κινδυνολογούν και να σπρώχνουν τη κοινή γνώμη εναντίων των αγροτών.

    Όταν θα έρθει η ώρα όλοι οι μικροαστοί από τους καναπέδες τους, κάτω από το φόβο της αύξησης της τιμής στα κουνουπίδια (λες και δεν έχουν ήδη 300% κέδροι οι μεσάζοντες) θα είναι χαρούμενοι για την επέμβαση του εισαγγελέα και της αστυνομίας.
    Το έχουμε ξαναδεί το παραμύθι.

    Θα αυξηθεί λέει η τιμή στα καύσιμα γιατί τα βυτία κάνουν 20% παραπάνω δρομολόγιο.....οκ πόσο κόστος έχει ο οδηγός και το βυτίο του για δυο ώρες παραπάνω; διαιρέστε το δια των 5.000 λίτρων που κουβαλάει να πληρώσουμε 0,01 ευρώ το λίτρο παραπάνω!.

    Τα κανάλια ταΐζουν ασταμάτητα το διαίρει και βασίλευε και τίποτε άλλο.
    Ρεπορτάζ από τα αιτήματα και αναλύσεις θέλουμε. Όχι συμπεράσματα από την κυρία Τρέμη, μπορούμε και μόνοι μας να σκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για πες μου ρε φίλε αγρότη που ζητάς την αποζημίωσή σου γιατί σου κατέστρεψε την σοδειά το χαλάζι, ο παγετός κλπ... Εμένα ποιος θα μου δώσει αποζημίωση για τις μισές ημέρες του χρόνου που ρίχνει τουλούμι την βρόχα ή έχει καύσωνα και ο κοσμάκης προτιμάει να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του από το να βγει στην αγορά να περάσει και από το μαγαζί μου για να ψωνίσει; Τον αδερφό μου ποιος θα του δώσει αποσημίωση που όταν βρέχει-χιωνίζει κλπ χάνει το μεροκάματο στα μπετά που δουλέβει εργάτης; Τον κουμπάρο μου ποιος θα τον αποζημιώσει για το αναψυκτήριό του όπου μια σεζόν δουλεύει όλη κι όλη από την οποία τις βροχερές ημέρες χάνει όλο το κέρδος όλων των άλλων ημερών; Βλέπεις εγώ και αυτοί δεν έχουμε κανένα χωραφάκι με μήλα για να τα αφήσουμε να πέσουν και να τα ρίξουμε στην απόσυρση για να πάρουμε την αποζημίωση... Ούτε έχουμε τον Αλβανό να τον στείλουμε "στο πόδι μας" με μεροκάματο... Όταν σου δίνανε τις σχετικές αποζημιώσεις εσύ κοίταζες να αγοράσεις αγροτικά 4χ4 για να τα παρκάρεις έξω από τις καφετέριες του χωριού χωρίς να τα έχεις άμεση ανάγκη. Μην μιξοκλαίγεσαι τώρα και τράβα στο σπιτάκι σου... Όλος ο κόσμος σε έχει πάρει χαμπάρι... Τράβα να σκεφτείς κάτι πιο παραγωγικό από το να κλείνεις τους δρόμους και να τυραννάς κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα. Γιατί αν ο κάθε πικραμένος βγει να κλείσει τον δρόμο δε αυτή την χώρα... ε, τότε θα γίνει της π0υτ@ν@ς... Εσύ ο ίδιος θα ξεσηκωθείς όπως ξεσηκώθηκες με τις απεργίες των φορτηγατζήδων κι έσκιζες τα ρούχα σου και πουλούσες τσαμπουκά στα κανάλια γιατί σάπιζαν οι ντομάτες σου και τα άλλα ζαρζαβατικά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κανατε ακαματες τους δημοσίους υπαλληλους. τωρα θελετε και τους αγροτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απεντομώσεις - Απολυμάνσεις - Μυοκτονίες.

    ΑΠΟ τις κατσαρίδες, μυρμηγκια, ψύλους
    τσιμπούρια, αράχνες, σκορπιούς κ.λ.π.
    του ΠΑΣΟΚ.
    και εδώ μέσα στον βόθρο του, το press

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παπαρήγα! ο Στάλιν σε ζητάει! Άντε,ψευταράδες τού ΚΚΕ που απεργάζεστε την καταστροφή τού τόπου,αρκεί να έχετε ψηφαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μια ερώτηση
    γιατι δεν παιρνουμε λιπασματα απο την ΚΙΝΑ ?
    πριν καποιος απαντηση σας λεω οτι δεν μας αφηνουν τα καρτελ.
    Το ιδιο ισχύει και με τους σπορους τα φαρμακα,και καπακι ερχεται και ο φορος στα καυσιμα και....ολες οι ευρωπαικες επιδοτησεις καταλήγουν στις τσεπες των αμερικανών και της ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΚΑΡΤΕΛ,ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΡΤΕΛ

    και τωρα τρεξτε στα μπλοκα πριν ειναι αργα για ολους σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να πάρετε 1 δις ευρώ από τα 28 δις που δώσατε στις τράπεζες και να τα δώσετε στους αγρότες». Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση; Μήπως ο Αντώνης Σαμαράς ή η Αλέκα Παπαρήγα; Μήπως ο Τσίπρας ή ακόμη και ο… Μπούτας;

    Δυστυχώς για την κυβέρνηση την έκανε ένα χρόνο πριν ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.
    ---------------------------
    Η λήθη είναι ίδιον του ΠΑΣΟΚ και το έχει αποδείξει και αλλού.

    Σήμερα όμως βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών και αντί να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, ή έστω να μπορέσει να δώσει κάποιες λύσεις, επιλέγει άλλα κόλπα. Αυτή τη φορά το ξεφούσκωμα των λάστιχων γίνεται με πιο επικοινωνιακό και τεχνοκρατικό τρόπο. Η χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το αγροτικό ανέδειξε αυτή την τακτική.

    1. Τηρούμε σκληρή γραμμή ξεχνώντας όσα λέγαμε πριν την 4η Οκτωβρίου. Προτάσσουμε το εθνικό καλό, την ανάγκη να σωθεί η οικονομία που καταρρέει, την αδυναμία να δοθεί νέο αγροτικό πακέτο, σαν αυτό που είχε δώσει ο Χατζηγάκης πέρυσι και ακόμη μας κυνηγάει η Κομισιόν.

    ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.........ΚΟΨΕ
    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
    ΑΛΛΙΩΣ.....ΔΡΟΜΟ.
    ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε ουστ οι χαραμοφάειδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να κάνουμε κατάληψη των δρόμων την εποχή που προωθούν τα προϊόντα τους οι αγρότες. Να δούμε αν τους αρέσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι αποφάσεις για τις καταλήψεις, παίρνονται στον Περισσό.
    Γι αυτό τα προηγούμενα 5,5 χρόνια, μόνο μια φορά έγινε κατάληψη των εθνικών οδών.
    Άψογη συνεργασία ΚΚΕ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυστυχώς για την κυβέρνηση οι αγρότες ζητάνε
    1. Αυτά που έδωσε στους δημόαιους υπαλλήλου και συνταξιούχους με το επίδομα κοινωνικής αλλυλεγύης
    2. Αυτά που έδωσε στου λιμενεργάτες
    3. Αυτά που έταζε κλαίγοντας πέρσι στον Πειραιά με αγρότες που είχαν ήδη πάρει λεφτά (500 εκατομμύρια).

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    Ή ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί αγρότες, εχετε συνειδητοποιήσει ότι έχει αηδιάσει ο κόσμος με την παρτη σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. RE MALAKES
    20 Ιαν 2010 10:56:00 μ.μ.
    20 Ιαν 2010 11:44:00 μ.μ.
    21 Ιαν 2010 2:35:00 μ.μ.

    SAS EYXOMAI NA MHN EXETE GALA NA DWSETE STO PAIDI SAS....ALLHTARADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΣΥ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ
    20 Ιαν 2010 11:08:00 μ.μ
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΕ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ το καβαλιώτικο ραζακί, το κοντόινο βαμβάκι, ροδάκινο το συμπήρινο κλπ.οι παραγωγοί φασολιών στις Πρέσπες, οι κροκοπαραγωγοί στην Κοζάνη κλπ.
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΓΟΡΑ?
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΓΚΡΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΨΕΛΗ ΑΠΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΩΦΕΛΗΜΑ ΚΛΠ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΑΕΡΟΤΟΥΡΜΠΙΝΕΣ ΥΔΡΟΝΕΦΟΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ..ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ 1996 ΕΙΝΑΙ 6 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΑ 0.60 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΙΣΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΡΓΑΤΗ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ...
    ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
    ΤΙ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ? ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ?
    ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΩΡΑ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ?
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΝΩΡΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση