GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεεεεεες‏...

14 σχόλια

  1. Επιτέλους σύνταξη στα 65 και για τις γυναίκες που μέχρι σήμερα ζούσαν σε βάρος των αντρών ενώ μερικές έπαιρναν σύνταξη στα 45-55 χρόνια επειδή έχουν 1-4 παιδιά.

    Στ'αρχίδια μας επειδή γαμιόντουσαν αυτές οι τσούλες και έκαναν παιδιά για να μπούν στο Δημόσιο με παραπάνω μόρια και να πάρουν και σύνταξη στα 50 τους χρόνια.

    Καλά να πάθουν τώρα οι ξεκωλιάρες.

    Γριές να παίρνουν σύνταξη όπως οι άντρες αν προλάβουν μερικές βέβαια και δεν πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΠΑ ?

    ΜΗΠΩΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙ 25 %......ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΧΑΦΙΕΔΟΦΩΛΙΑ........
    Στην πραγματικότητα μισούν την Ελλάδα.

    Δυστυχώς όσοι δεν μπόρεσαν να ξαναγράψουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την Ιστορία, επιχειρούν τώρα, που ήρθαν στα πράγματα, να τη διαγράψουν.
    Και είναι μάλλον αφελές να νομίζετε ότι πρόκειται μόνο για τη γνωστή παρέα Ρεπούση, Λιάκου, Δραγώνα…

    Οι αγράμματοι ή έστω με τα «πλαστικά» πτυχία και ακαδημαϊκούς τίτλους που ανταλλάσσουν μεταξύ τους (και ο νοών νοείτω), που συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ελλάδα δηλώνοντας οι αστοιχείωτοι ότι κάποτε έπαιρναν και έλληνες μετανάστες την αμερικανική ιθαγένεια στην Αμερική, επομένως γιατί να μην κάνουμε το ίδιο και εμείς… Και εκστομίζοντας τέτοιες μπαρούφες δηλώνουν και επιστήμονες…

    Και όλοι αυτοί που σήμερα δίνουν υποτίθεται μάχη για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και που θεωρούν τη διατήρηση της κοινής εθνικής συνείδησης, των παραδόσεων και της ιδιαιτερότητας ως «εθνικισμό» και «ακροδεξιές θέσεις» είναι οι ίδιοι που αρθρογραφούν και… ακτιβίζονται (συνήθως με κρατικά κονδύλια) για να τα υποστηρίξουν όλα αυτά εφόσον αφορούν όμως τους ιθαγενείς του… κάτω Αμαζόνιου, τη… μελαψή φυλή του δυτικού Νεπάλ και ό,τι άλλο πιο εκκεντρικό μπορείτε να φαντασθείτε.

    Υπάρχει μία εξήγηση: μισούν την Ελλάδα γιατί δεν τους έκανε ακαδημαϊκούς, δεν τους έκανε υπερυπουργούς, γιατί δεν αναγνώρισε το ταλέντο τους. Και έτσι τώρα είναι η ώρα της εκδίκησής τους απέναντι σε καθετί ελληνικό.

    Έτσι μπορεί να αποσπάσουν και καμιά υποτροφία του Ιδρύματος Σόρος… ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τα «λεφτά υπάρχουν» στο «μαύρο φίδι που μας έφαγε».

    Απίστευτα πράγματα ζει αυτή η χώρα τις τελευταίες ημέρες στο μέτωπο της οικονομίας.
    Χρειάστηκαν τρεις μήνες στην κυβέρνηση για να καταλάβει το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που έχει υποστεί η χώρα και από τα μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα πάει ολοταχώς προς μια πολιτική πολύ σκληρής,
    θατσερικού τύπου θα λέγαμε, αν δεν είχαμε να κάνουμε με… Σοσιαλιστές.

    Μόλις χθες λοιπόν, ανακάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών ότι τα… κουκιά δεν βγαίνουν και πως ο προϋπολογισμός που ο ίδιος παρέδωσε με το περίφημο USB ήταν απλά κουρελόχαρτο.
    Ενώ λοιπόν ο προϋπολογισμός προέβλεπε μείωση του ελλείμματος στο 9,1% τώρα αίφνης (ή μήπως έχει βάλει το χεράκι της η Κομισιόν) ότι πρέπει να το μειώσουν στο 8,7%. Αυτό σημαίνει επιπλέον έσοδα ενός δισ. ευρώ που πρέπει να βρεθούν πάση θυσία.

    Έτσι, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν ισχύει η αύξηση κατά 10% του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα ποτά και τα τσιγάρα, αλλά η αύξηση θα είναι τουλάχιστον 20%, ίσως και 30%. Στόχος, περίπου 400 εκατ. ευρώ επιπλέον από αυτά που είχαν προϋπολογιστεί.

    Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα περικόψει τα επιδόματα ακόμη και πάνω από 10%. Σχεδιάζει δε την προοδευτική περικοπή των επιδομάτων, ανάλογα με τα εισοδήματα των μισθωτών. Όμως, τι είναι πλούσιος μισθωτός σ’ αυτή τη χώρα; Εκείνος που δουλεύει 20 χρόνια, έχει μια καίρια θέση στον κρατικό μηχανισμό, ή είναι εκπαιδευτικός και παίρνει 2.001 ευρώ; Διότι αν βάλει εκεί το όριο η κυβέρνηση τότε πάμε σε σφοδρή επίθεση στα μεσαία εισοδήματα.

    Και το περίφημο προεκλογικό τσιτάτο του Γ. Παπανδρέου ότι τα λεφτά υπάρχουν και δεν χρειάζεται να μειωθούν οι μισθοί πάει περίπατο. Διότι με το πάγωμα των αυξήσεων σε συνδυασμό με τις περικοπές των επιδομάτων πάμε φέτος για μεγάλη μείωση των εισοδημάτων μισθωτών.

    Αν, λοιπόν, κάθε ημέρα που περνά το ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτει ότι η οικονομία είναι χειρότερη απ’ ότι περίμενε τότε… μαύρο φίδι που μας έφαγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τους κάνει . Ολοι οι δημόσιοι υπάλληλοι , που πληρώνονται από τους φόρους μας γνωρίζουν τι θα πει ανεργία ; Πόσοι με τα ίδια τυπικά προσόντα στον ιδιωτικό τομέα παίρνουν 1000 €;
    Είδαμε που κατάντησε το κράτος . Καιρός είναι να αρχίσουν να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΙΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ 67 . ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέρασαν λοιπόν οι 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η περίοδος που τόσο είχε διαφημιστεί από τα ανιδιοτελή και αντικειμενικά Ελληνικά ΜΜΕ.

    Τί είδαμε λοιπόν αυτές τις περιβόητες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του "λεφτά υπάρχουν" Γ.Παπανδρέου;

    Ατολμία,ανικανότητα,αναποφασιστικότητα και παλινωδίες.

    Τι να πρωτοθυμηθούμε;

    Λιμάνι-cosco,το τρύκ της τεχνητής διόγκωσης του ελλείματος,την απόλυτη φούσκα της Ανοιχτής Διακυβέρνησης,τις παλινωδίες για το πάγωμα των μισθών,την ανικανότητα γρήγορης στελέχωσης της Κυβέρνησης,την ...στελέχωση της τελικά με σούπερ αξιοκρατικά κριτήρια του βαθέος ΠΑΣΟΚ,την αρλούμπα με τα τέλη κυκλοφορίας,τη δήθεν και χωρίς σχέδιο πάταξης της φοροδιαφυγής,το "έτσι γουστάρω άμα σας αρέσει" νομοσχέδιο για τους μετανάστες.

    Η απόλυτη αποτυχία,οι πολυδιαφημισμένες 100 πρώτες μέρες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
    Δε θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά αφού η επιλογή της στελέχωσης της,κυρίως με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού χωρίς όμως την ανάλογη εμπειρία, ήταν εξαρχής καταδικασμένη να αποτύχει.

    Τη παρέα σου τη καλείς να πιεις κανένα τσάι,να παίξεις καμμιά μπιρίμπα,να δεις κάποια ωραία ταινία,να διασκεδάσεις,να περάσεις ωραία,αλλά σίγουρα ΟΧΙ για να κυβερνήσεις.

    Το πράγμα αρχίζει βέβαια να γίνεται πολύ επικίνδυνο όσο μια κακή διακυβέρνηση στηρίζεται στη τηλεοπτική προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση του απλού λαού που μπορεί να έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης είναι όμως πολύ ευάλωτος γιατί το πολιτικό σύστημα φρόντισε με πολύ κόπο αλλά και την απαραίτητη στοργή χρόνια τώρα να τον κάνει και αμαθή και ευκολόπιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ Μ..ΝΟΠΑΝΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΞΕΚ.ΛΙΑΣΜΕΝΕ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ Π.ΠΑΡΑ?

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΑΠΛΑ?

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1 ΨΗΦΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΠΑΘΗ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με εντολή «άνωθεν» εμφανίστηκαν στην περιοχή μετά το επεισόδιο αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να ερευνήσουν τυχόν ευθύνες(!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών…

    Ήταν να μην ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου ο υπουργός, με την ενθάρρυνση των λαθρομεταναστών να καταγγέλλουν αστυνομικούς για… βασανιστήρια. Τώρα που τους άνοιξε, η κοινωνία ολόκληρη είναι αναγκασμένη να δρέψει τους καρπούς της ασυδοσίας. Ιδού τα αποτελέσματα της καταστρεπτικής πολιτικής Χρυσοχοΐδη: Πρώτο παράδειγμα: Δύο Αφρικανοί, λαθρομετανάστες βεβαίως, έκαναν καταγγελία εις βάρος αστυνομικών, ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τους ξυλοκόπησαν χωρίς λόγο (!!!) σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι των Αθηνών. Η «καταγγελία» έγινε μέσα από τα γραφεία οργανώσεως “κατά του ρατσισμού” και φανερώνει ότι από δω και πέρα οι κύκλοι των «γνωστών-αγνώστων» θα στήσουν φάμπρικα με παρόμοιες καταγγελίες,με στόχο την κατατρομοκράτηση των αστυνομικών, που ως φυσικό επακόλουθο θα έχει την πλήρη αδρανοποίησή τους μπροστά στο εισαγόμενο έγκλημα. Για να το πούμε λιανά, οι αλλοδαποί κακοποιοί θα κλέβουν, θα βιάζουν, θα σφάζουν και θα τρομοκρατούν και οι αστυνομικοί δεν θα επεμβαίνουν υπό τον φόβο της καταγγελίας!

    Δεύτερο παράδειγμα: Σήμερα το πρωΐ, δύο ένστολοι νεαροί αστυνομικοί που περιπολούσαν στην οδό Ερμού, δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση με ρόπαλα από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, που πουλούσαν παράνομα τσάντες κ.α. αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός τους, σώθηκαν δε από τα χειρότερα μετά από την επέμβαση αγανακτισμένων καταστηματαρχών της περιοχής, που κυνήγησαν τους αποθρασυνθέντες αλλοδαπούς. Το άκρον άωτον του εξευτελισμού κάθε εννοίας κυρίαρχου κράτους; Δύο ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση, με διαταγή «άνωθεν», εμφανίστηκαν στην περιοχή αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να διερευνήσουν τυχόν ευθύνες (!!!) των λιντσαρισθέντων αστυνομικών για το επεισόδιο. Ευτυχώς για τους κακοποιημένους αστυνομικούς, οι καταστηματάρχες της περιοχής περιέγραψαν τα γεγονότα όπως πραγματικά έγιναν κι έτσι τουλάχιστον δε θα καταλήξουν και δαρμένοι και «κερατάδες»!
    Υ.Γ. ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΡΕΥΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ .ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΡΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΚΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΡΥΑΝΑΦΥΛΛΙΔΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ? ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΑ '-ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 05 Ιαν 2010 11:58:00 π.μ.

    ΕΣΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΔΕΞΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΟΔΟΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 05 Ιαν 2010 3:10:00 μ.μ.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΖΩΟ ΔΕΞΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΣΑ????ΜΗΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΕΤΕ.

    ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ
    ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση