GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρώτα γενέθλια στο ...Διαδίκτυο

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com ΄Εκλεισα ένα χρόνο στο ...Διαδίκτυο. Σαν σήμερα, στις 28 Γενάρη, γεννή...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com

΄Εκλεισα ένα χρόνο στο ...Διαδίκτυο. Σαν σήμερα, στις 28 Γενάρη, γεννήθηκα στην ...μπλογκόσφαιρα με το όνομα ellinas-xoris-ellada. Είμαι ο ίδιος με το ομώνυμο βιβλίο (εκδόσεις “Το Ποντίκι”). 'Ετσι, το μεράκι του ρεπορτάζ με το κυνήγι της είδησης μέσα από την επικαιρότητα βρήκε στέγη στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία. Φυσικά δωρεάν, όπως και πριν μισό αιώνα, στα πρώτα χρόνια που μάθαινα την δουλειά στην έντυπη μορφή της. Όταν η σημερινή εξέλιξη της τεχνολογίας ούτε καν περνούσε από το μυαλό κανενός.
Η μεγαλύτερη αυτοϊκανοποίηση είναι η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας απ΄ όλους εκείνους που όχι μόνο εκτίμησαν αλλά και...

πρόβαλαν αμέτρητες φορές το περιεχόμενό της. Ήταν οι λίγοι αλλά σημαντικοί συνάδελφοι που με ήξεραν, δημοσιογράφοι σήμερα στο διαδίκτυο, σε έγκυρα έντυπα στην Ελλάδα, στους αντίποδες και ίσως αλλού. Ξέρουν ποιοι είναι, δεν έχουν την δική μου ανάγκη προβολής.
Τους ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Όπως και τις χιλιάδες που έκαναν τον κόπο να με διαβάζουν απ' όπου γης. Υπόσχομαι να συνεχίσω αυτό το στυλ της αποκλειστικής ενημέρωσης, κάτι που έμαθα από τα πρώτα μου βήματα στο επάγγελμα της μαχόμενης δημοσιογραφίας. ΄Οσο, βέβαια, αντέχει βιολογικά το αθεράπευτο μικρόβιο του έρωτα με την πρώτη κυρία. Την είδηση.
Πάντα με κριτήριο το ήθος και σεβασμό στη δεοντολογία από αυτή εδώ την έπαλξη. Με τις αυστηρές αρχές που μεγάλωσε η τελευταία γενιά του ελεύθερου ρεπορτάζ της δεκαετίας του 1960, και την σκέψη όσων απέμειναν στραμμένη σ΄ εκείνους που έφυγαν νωρίτερα από κοντά μας.

7 σχόλια

  1. και το γέμισες σκατα.......κοπριές.
    μίσος...ψέμματα...διαστρέβλωση...
    απάτη...πασοκοχουλιγκανισμό.

    Σβουνιές, που λένε στο χωριό μου.
    Ή " ταψιά ".
    ΣΒΟΥΝΙΑ = τα σκατα της αγελάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φώτης, Αυστραλία28 Ιαν 2010, 3:00:00 μ.μ.

    Μπράβο σου γιατί αγγίζεις όλους εμάς που ζούμε σκορπισμένοι έξω από την Ελλάδα.Φαίνεται ότι γνωρίζεις τη δουλειά σου, είσαι μανούλα στο να φτιάχνεις την είδηση. Κουράγιο για όσο ακόμα μπορείς.Τι να τα κάνεις τα πολλά χρόνια! Ας είναι λίγα αλλά καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ό,τι αφορά το σκέλος της "αυτοϊκανοποίησής" σας, με βρίσκεται απόλυτα σύμφωνο!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντρεα προσοχη στις λεξεις που χρησιμοποιεις!
    Δεν λεμε "ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ",τζιζζζζζ
    Κατα τ αλλα
    VIVA ESPAGNA LIBERTA

    LOCOMODO KAKAOUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτσε καλά ρε μπάρμπα. Τί νομίζεις δηλαδή ότι κάνεις; Γραφικότητες είναι όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΛΗ
    ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΝ
    ΑΥΤΗΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως την ...έκαναν και πως είναι


    Εδώ κολλάει ο τίτλος πως ήταν και πως έγινε. Η "Uggly Betty" μεταμορφώθηκε για τον ρόλο ενός σήριαλ αλλά δεν έχει καμία σχέση με την δική μας "Μαρία η άσχημη".


    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...



    E ,δεν είναι και σαν την Αγγελική Δαλιάνη. Πιο ωραία είναι η ξένη...άσχημη.
    Share on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση