GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη ταλαιπωρία και απάθεια με την Olympic Air‏...

Από τον Γιώργο Παπαϊωάννου . Καταγγελια για πτηση της Olympic Air ΟΑ 271 της Πεμπτη 7/1/2010 για Λονδινο. Απιστευτη ταλαιπωρια, χαμενες βαλι...

Από τον Γιώργο Παπαϊωάννου
.
Καταγγελια για πτηση της Olympic Air ΟΑ 271 της Πεμπτη 7/1/2010 για Λονδινο.
Απιστευτη ταλαιπωρια, χαμενες βαλιτσες και απαθεια της εταιριας Olympic Air στην πτηση ΟΑ 271 την Πεμπτη 7/1/2010 με προορισμο το Λονδινο, αεροδρομιο του Gatwick.
Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Ξεκινησαμε το ταξιδι ιδανικα με τον πιλοτο χαρακτηριστικα να μας λεει πως ο καιρος στο λονδινο ειναι αψογος με περιοδους ηλιοφανειας και -5 βαθμους. Αυτα ηταν τα λογια του. Φυσικα οι επιβατες κοιταχτηκαμε και γελασαμε μεταξυ μας μην μπορωντας ομως δυστυχως να φανταστουμε το τι θα επακολουθουσε. Η πτηση εξελισσεται ιδανικα και ειμαστε πλεον σχεδον πανω απο το λονδινο και στην ωρα μας.
Ο πιλοτος μας ειδοποιει οτι...

αρχιζει η προσπαθεια καθοδου και προσγειωσης στο αεροδρομιο του Gatwick. Λεμε, ευτυχως ολα πηγαν καλα γιατι ειχαμε ακουσει πως την προηγουμενη μερα (Τεταρτη) ειχαν υπαρξει αλεπαλληλες καθυστερησεις και ματαιωσεις πτησεων λογω του χιονια που πληττει την Αγγλια.
Πανω που ειμαστε ετοιμοι να προσγειωθουμε, παρατηρουμε το αεροπλανο να εχει χαρακτηριστικα χαμηλωσει την ισχυ των κινητηρων και να κανει κυκλους γυρω απο τον εαυτο του. Εκει καταλαβαινουμε πως κατι δεν παει καλα και οντως επαληθευομαστε με τον πιλοτο να αναφερει «Δυστυχως, εχω δυσαρεστα νεα για ολους μας. Το αεροδρομιο του Gatwick, μολις εκλεισε λογω του παγετου και δεν μας επιτρεπει την καθοδο. Κανουμε προσπαθεια να κατεβουμε στο Stansted». Δεν μας πολυπειραξε, απλα αρχισαμε να ανησυχουμε. Μετα 5 λεπτα ο πιλοτος μας ενημερωνει πως το Stansted μας αποτρεπει να κατεβουμε και αρα θα πρεπει να βρουμε εναλλακτικο αεροδρομιο προσγειωσης. Πλεον ξερουμε πως κατι δεν παει καθολου καλα. Το αεροπλανο κανει αναστροφη και ο πιλοτος ειδοποιει πως εγιναν προσπαθειες να κατεβουμε στο Παρισι το οποιο ομως εχει μεγαλο φορτο εργασιας και αρα αρνειται και επομενως οδηγουμαστε στις Βρυξελλες. Με τα πολλα και με 1 ωρα καθυστερηση προσγειωνομαστε στις Βρυξελλες. Τα παραδοξα και η τραγικη απαθεια μολις ξεκινα.
Ο πιλοτος με το που προσγειωνομαστε στις Βρυξελλες μας λεει να μην κατεβουμε, το αεροπλανο γεμιζει με καυσιμα και σε μαξιμουμ μια ωρα θα απογειωθουμε για Stansted (αεροδρομιο που βρισκεται διπλα στο λονδινο). Η ωρα περνα. Στη μια ωρα και τη στιγμη που ευελπιστουμε να φτασουμε τουλαχιστον Stansted και αρα κοντα στον αρχικο προορισμο μας, ο πιλοτος αναφερει πως παλι δεν μας δεχονται στο συγκεκριμενο αεροδρομιο και επομενως εμεις ως επιβατες θα πρεπει να κατεβουμε στο αεροδρομιο των Βρυξελλων, να παραλαβουμε τις βαλιτσες μας (ειναι σημαντικο για την συνεχεια) και θα οδηγηθουμε οπως ειπε σε εναλλακτικους προορισμους με τριτες εταιριες που υπαγωνται στην μεγαλη συμμαχια που ανηκει και η Olympic Air, την Avia Partners. Εκει πλεον ημασταν ανησυχοι. Ειναι χαρακτηριστικο μας λαθος το οτι δεν αρνηθηκαμε να κατεβουμε απο το αεροπλανο απαιτωντας απο την δικια μας εταιρια να μας παει στον προορισμο μας. Δυστυχως πλεον αφεθηκαμε στα χερια τριτων και την πληρωσαμε!!
Με τα πολλα και ενω η ωρα κυλλα, περνουμε ευτυχως ολοι τις βαλιτσες και πλεον με την πληρη απουσια της Olympic με μονη καθοδηγηση δυο τριων Βελγων εργαζομενων της Avia Partner οδηγουμαστε μπροστα στα γκισε της ‘συμμαχιας’ εντος του αεροδρομιου των Βρυξελλων.
Με την ωρα να περνα, ειναι ηδη 15.00 (σημειωτεων επρεπε να εχουμε αφιχθει στην αγγλια απο τις 10.30), με την κουραση και την ενταση να ανεβαινει, μαντρωνομαστε σε μια γραμμη (αποτελουμενη απο ολους τους επιβατες, γυρω στα 150 ατομα) περιμενοντας να πουν προορισμους που υπαρχουν ελευθερες θεσεις και να παρουμε εισητηρια. Φωναζουν Εδινβουργο, Μαντσεστερ, Μπιρμιγχαμ, Μπριστολ, Πορτσμουθ. Επιβατες σταδιακα φευγουν προς αυτους τους εναλλακτικους προορισμους, ολοι εντος Μ. Βρετανιας. (Κατι που ουδεποτε επιδιωχθει με την Olympic Air οταν ημασταν πανω απο την Αγγλια). Μας ενημερωνουν οτι θα υπαρξουν τρεις πτησεις για Χιθροου, καθως το Γκατγικ που ειναι και ο αρχικος μας προορισμος ειναι τελειως κλειστο. Εστω κι ετσι περιμενουμε καρτερικα. Κατα τις 16.30 περνουμε κι εμεις τη σειρα μας. Η πτηση ειναι με την British Airways (αριθμος ΒΑ 399).
Το τι επακολουθει δεν λεγεται, μιας και μας καλουν να πληρωσουμε υπερβαρες αποσκευες που εχουμε ξαναπληρωσει στην Αθηνα στην Olympic Air, καλουν αστυνομια να μας αποσυρρουν οταν αρνουμαστε αρχικα να πληρωσουμε, κτλ. ...
Αφοτου με τα πολλα εχουν αποδεχθει τις βαλιτσες, περναμε τον ελεγχο. Η πτηση αναχωρει στις 18.30. Υπολογιζαμε χωρις τον ξενοδοχο, καθως με αλεπαλληλες καθυστερησεις τελικως απογειονωμαστε στις 20.20. Πανω που λεμε οτι το βασσανο μας εχει σχεδον τελειωσει και μολις εχουμε προσγειωθει επιτυχως στο Χιθρου στο ολοκαινουργιο τερμιναλ 5, μας ενημερωνουν (πλεον στα αγγλικα μιας και παιζουμε με τη British Airways) πως θα υπαρξει 45 λεπτη καθυστερηση λογω πληροτητας στις φισουνες. Περιμενουμε ακομα μια φορα καρτερικα και με τα πολλα φτανουμε στην φισουνα. Ειμαστε ετοιμοι να βγουμε απο το αεροπλανο και μας ενημερωνουν πως θα κανουν τουλαχιστον αλλα 45 λεπτα να ερθει το λεωφορειο να μας παρει καθως στο τερμιναλ 5 δεν εχουν προβλεφθει λεοφωρειακια και αρα θα πρεπει να περιμενουμε να ερθει απο μακρια οταν ευκαιρουν. Η ωρα πλεον ειναι 22.00 και τελικως φτανουμε στο κεντρικο κτηριο στις 22.45. Κανουμε και λιγη ωρα να περασουμε τον ελεγχο διαβατηριων, οριστε καλες 23.00. Και το κερασακι στην τουρτα με το που βρισκομαστε στην αιθουσα ευρεσης των αποσκευων, αντικρυζουμε ενα θαλαμο σε χαωτικη κατασταση, ανθρωποι να φωναζουν, να εξεγειρονται, να διαμαρτυρονται. Πρωτη φορα βλεπω (ειμαι 3 χρονια Αγγλια και εχω κατεβει σε πολλες πορειες) ΜΑΤ. Ηταν εκει να διαφυλαξουν την ταξη απο το εξοργισμενο πληθος επιβατων που οπως μαθαινουμε εχει φτασει σ΄αυτην την κατασταση καθως τα συστημα που διαμοιραζει τις βαλιτσες στο τερματικο 5 του Χιθρου δεν μπορει να ανταποκριθει στον τεραστιο ογκο επιβατων και αποσκευων και εχει κολλησει. Τελεια λεμε. Μην μπορωντας να κανουμε κι αλλιως, μενουμε περιμενοντας καρτερικα μπας και κατι αλλαξει, ματαια. Στη 1.00 αποφασιζουμε να εγκαταλειψουμε αδοξα την προσπαθεια εχοντας καταλαγιασει με την ιδεα οτι δεν εχουμε κανενα ρουχο μαζι μας και κανενα προσωπικο αντικειμενο. Η κατασταση στην αιθουσα ηταν εκρηκτικη, χαρακτηριστικα, κατι Ιταλοι διπλα μας ειχαν ανεβει στον σταματημενο ιμαντα αποσκευων φωναζοντας πως θελουν τις βαλιτσες τους (ηταν τοτε που ηρθαν τα ΜΑΤ).
Ο επιλογος, ακομα και σημερα Κυριακη, τρεις μερες μετα δεν εχει γραφτει καθως κανενας απο εμας εκεινης της πτησης δεν εχει παραλαβει τις βαλιτσες του. Το παραπονο και η καταγγελια ειναι διπλη. Γιατι η Ολυμπικ δεν προσπαθησε να κατεβει σε εναλλακτικο αεροδρομιο της Μεγαλης Βρετανιας οπως καναμε μετα εμεις μονοι μας, αυτο θα εσωζε τα παντα, και δευτερον, γιατι μας εγκαταλειψε στην μοιρα μας. Αφηνοντας μας σε ενα ξενο αεροδρομιο, μακρια απο τον προορισμο μας, οπου ειχαμε να αντιμετωπισουμε κανονισμους και εταιριες τριτες που δεν ηταν της επιλογης μας αλλα της αναγκης.
Ακομη και σημερα δεν εχουμε λαβει ουτε ενα email συμπαραστασης η ενδειξης ενδιαφεροντος απο την εταιρια. Φανταζομαι πως κανεις απο εμας, ολοι συχνοι επιβατες δεν θα επιλεξουμε την Olympic Air καθως απεδειξε εμπρακτα πως δεν πολυενδιαφερεται για την ασφαλη αφιξη των επιβατων και αρα πελατων της στον προορισμο τους.
Σας ευχαριστω για την προσοχη σας,
Γιωργος Παπαιωαννου

19 σχόλια

  1. ta parapona sas ston vgenopoulo, min ksanapetaksete me olimpiaki kai 5.000 euro apozimiosi ston kathe epivati nadite to ksanakanei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για εγκάθετο της Aegean σε κόβω μεγάλε...

    Στην εόμενη καταγγελία σου μην ξεχάσεις να βάλεις τόνους στα γραφόμενά σου γιατί σε βλέπω να καταγγέλεις ότι πάνε να αλλάξουμε το αλφάβητο από ελληνικό σε λατινικό.

    Επώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονώ να δω την απάντηση της εταιρείας του κ. Βγενόπουλου στον Press-gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επρεπε να προσγειωθει καπου Αγγλια.Που ειναι ολα παγωμενα.
    Να υπαρξει κανα ατυχημα να σου πω εγω μετα.
    Κ μαγκιες που κανουμε στο Ελλαντα δεν περνανε αλλου.
    Οταν υπαρχουν ακραια καιρικα φαινομενα στην Βορεια Ευρωπη και μαλιστα παραλυουν υπηρεσιες και συγκοινωνιες μιας χωρας που φημιζεται για την αξιοπιστια τους τοτε πρεπει να υπαρχει κατανοηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέψου να είχε γίνει αυτό με την ΟΑ δημόσια τι υστερικές κραυγές και τσιρίδες των δήθεν Ελλήνων φορολογουμένων θα είχαμε ακούσει.
    Έτσι είναι το παιχνίδι να ξεπουλήσουμε το μαγαζί γρήγορα γρήγορα να οικονομήσουμε από την πώληση και μετά ποιος νοιάζεται.
    Πού είναι τα φούμαρα και οι παράδεισοι που του έταζαν με το να γίνει η ΟΑ ιδιωτική.
    Τίποτα όλοι βούβα κανένας δεν μιλάει,μόνο από κανέναν ταλαιπωρημένο επιβάτη μαθαίνουμε πως λειτουργεί ο μέχρι πρότινος εθνικός αερομεταφορέας.
    Εύχομαι οι παραλήψεις της ιδιωτικής πρωτοβουλίας να παραμείνουν μέχρι σε αυτού του επιπέδου γεγονότα και να μην έχουμε χειρότερα με ποιο άσχημα αποτελέσματα ο νοών νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην λέτε κακίες αυτές τις ημέρες με αυτόν τον καιρό συνέβησαν πολλά, γιατί τα ρίχνετε στην Ολυμπιακή μόνο? Φυσικά Ιταλοί και Έλληνες κατάλαβα προκάλεσαν τα ΜΑΤ στην Αγγλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλιστα!

    Όταν τα αεροδρόμια κλείνουν για λόγους έκτακτων καιρικών συνθηκών οι επιβάτες ταλαιπωρούνται…..

    Εκτός αν ο Βγενόπουλος δημιούργησε τον καιρό για να ταλαιπωρήσει τους επιβάτες του…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο κακομοίρης, πόσο μίζερος, πόσο κουτοπόνηρος, τελικώς, πόσο "Έλληνας" μπορεί νά είναι ο "καταγγέλων",
    πού τολμάει νά γράφει 3.000 λέξεις "καταγγελία", γιά ένα πρόβλημα, πού ταλαιπώρησε καί εξακολουθεί νά ταλαιπωρεί τίς τελευταίες μέρες τόν μισό πληθυσμό τής γής !
    Ανορθόγραφος, ανούσια πληθωρικός, μάλλον "Δημοσιογράφος" "σπουδάζει" στήν Αγγλετέρρα, μέ τά λεφτά τού Συριζαίου μπαμπά τυ, ή τό πιθανότερον, τής Μαμμάς του, αφού δηλώνει πώς "(ειμαι 3 χρονια Αγγλια και εχω κατεβει σε πολλες πορειες)"....

    Άντε, "Ελληνά μου," νάχεις καλές "σπουδές" καί νά σέ βλέπουμε σπανιώτατα στήν Ελλάδα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όταν η ΟΑ ήταν δημόσια συνέβησαν τέτοια ακραία καιρικά φαινόμενα.
    Μόνο που τότε είχατε απαιτήσεις και δεν αναγνωρίζατε τον παράγοντα καιρό.
    Τώρα που είναι ο ιδιώτης έχει ασυλία και τι να κάνουμε ο καιρός φταίει και τελειώσαμε.
    Το θέμα είναι άλλο πότε παραπέταξε επιβάτες η δημόσια ΟΑ σε ένα ξένο αεροδρόμιο στην τύχη τους?
    Φαίνεται εμείς οι Ελληνες είμαστε βιτσιόζοι και ψωνιζόμαστε με ιδιώτες και κουραφέξαλα χωρίς να εξετάζουμε πώς μας φέρονται οι κύριοι ιδιοκτήτες με τα παχιά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O 11:45 - spot on που λένε και στο England. Εδώ είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας (Αγγλία εννοώ) μια βδομάδα και ο τύπος μας λέει μπούρδες. Απορώ γιατί δεν παραπονέθηκε που δεν τον αφήσανε να το προσγειώσει ο ίδιος.

    lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελληναραδες ιδιωτικη προτοβουλια δεν θελατε !!!!!!! Τα καναλια δεν λενε τιποτα γιατι τα περνουνε σε διαφημισεις και ολα λειτουργουνε ρολοι !!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΒΑΛΙΤΖΕΣ
    Ε ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΑΛΑ?
    ΑΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. BRE KAKOMOIRH TI HTHELES NA SE PAN KAI STO SPITI SOY ME ELIKOPTERO.
    15 MERES GINETAI TIS POPIS ESY TORA TI KATAGELLEIS THN ..BLAKEIA SOY. H OLYMPIC TI FTAIEI ????
    OSO GIA TA YPERBARA EPEIDH OLOI OI GYFTOELLHNES PARAKALOYN STO CHECK IN OTAN EINEI YPERBAROI KAI KANOYN TA STRABA MATIA OI KOPELES ESY TOYS THN LES KIOLAS. ANTE RE GYFTO !!!!! TYPOSETO NA KANEIS TO MAGKA OTI EGRAPSES KAI SE BLOGS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σιγά την καταγγελλία. Σε όλη την Ευρώπη υπήρχε κακοκαιρία και αυτό ήταν γνωστό. Η Ολυμπιακή λοιπόν έφταιγε? ή εσύ που δεν έλαβες υπόψη τις καιρικές συνθήκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας χαλαρώσουμε λιγο! Δεν φταίει η εταιρία. Αν το αεροπλάνο φτάνει στο Λονδίνο και εκείνη την στιγμή κλείνουν τα αεροδρόμια και δεν μπορούν να το δεχτούν η εταιρία καμία ευθύνη δεν φέρει. Δεν είναι ταξί το αεροπλάνο να σας πάει delivery όπου αποφασίσετε. Σας γύρισε Βρυξέλλες και σας προώθησε αλλού. Όσο για τις βαλίτσες πώς να έρθουν με τέτοιο φόρτο εργασίας;. Μην λέμε ότι θέλουμε, θα είχατε δίκιο αν μένατε 3 μέρες στο βέλγιο και έπρεπε να βάλετε απο την τσέπη σας τα εισητήρια. Μέσα σε 24 ώρες φτάσατε στον προορισμό σας την ώρα που άλλοι επιβάτες κάτσανε σε αεροδρόμια μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε καταδοτη,ποιος σε εβαλε απο την Aegean να λες τετοια;Αφηστε τις μαλακιες.Ο Βγενοπουλος ειναι κεφαλαιο για τον τοπο.Αν δεν σ'αρεσει να πετας με Κορεατικες αερογραμμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κι εγώ πέταξα Λονδίνο με την Αλιταλια 5/1 και δεν ηρθαν οι βαλίτσες μου λόγω καθυστερησης, εφτασαν με την επόμενη πτηση και τις παρέλαβα τελικά λόγω φόρτου στις 9/1 χωρίς να εχω καμια επικοινωνια με κανέναν μεχρι τότε, ευτυχως απο την ΟΑ στην Αθηνα που κάνει το handling της Αλιταλια εμαθα ότι η βαλίτσα ειχε έρθει με την επόμενη πτηση. Η ΟΑ δηλαδη με βοηθησε περισσότερο από την εταιρια που πεταγα.
    Όσο για το γιατί δε σας πήγε σε επαρχιακό αεροδρόμιο της Αγγλίας, η επιλογή γίνεται με βάση το που μπορούσε να σας πάει και που έχει συμφωνίες. Ξέρεις τι συνθήκες επικρατούσαν στο Μάντσεστερ π.χ. την ώρα εκεινη; Όχι και το οτι αργότερα γίνονταν πτήσεις εκεί δε λέει τίποτα. Επίσης, η ΒΑ ειχε στείλει όλες τις πτήσεις της στα επαρχιακά αεροδρομια, και ήταν γεματα. Κάτι φίλοι μου κοιμήθηκαν στη Γλασκώβη και τους έφεραν την επόμενη Λονδίνο, γιατί δεν υπήρχε χωρος στο Χήθροου.
    Αν επιχειρήσετε να ζητήσετε αποζημιωση θα σας παραπεμψουν στα ψιλά γράμματα πισω από το εισητήριο που λένε ότι σε περιπτωση ανωτερας βίας κλπ κλπ. Η ΟΑ έκανε ακριβώς ό,τι λέει ο κανονισμός. Για την τλαιπωρία εμ τις βαλίτσες δεν φταιει η ΟΑ αλλά η ΒΑΑ που διαχειρίζεται το Χήθροου (με δύο Α, δεν είναι η αεροπορική εταιρεια). Σ'αυτούς παραπονεθήκατε;

    ΥΓ Εγώ κάνω αυτό το ταξίδι 20 χρονια και τα έχω ξαναδει όλα αυτά και παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΗΤΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ "ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΧΟΥΡΙΟ ΤΣ ΠΗΤΟΥΣΑΝ ΜΗ ΟΥΛΙΜΠΙΑΚΗ". ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ AEGEAN ΤΗΣ ΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΨΟΓΟ SERVICE ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ 65%.
    ΤΖΑΑΑΑΜΠΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση