GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενημέρωση για το Sea Diamond‏...

Από την Σοφία Σιγάλα Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο εκδήλωση ενημέ...

Από την Σοφία Σιγάλα

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010 στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο εκδήλωση ενημέρωσης για τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης: "Ποιοτικός και ποσοτικός προσδιορισμός των επικίνδυνων ουσιών του ναυαγίου του Sea Diamond στην Καλντέρα της Σαντορίνης".
Επιστημονική ομάδα του Εργαστηρίου Τοξικών και Επικινδύνων Αποβλήτων του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα μας ενημερώσει για τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης επικινδυνότητας του ναυαγίου του Sea Diamond και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Κυκλάδων.
Ας είμαστε όλοι εκεί!
Δείτε το σύντομο χρονικό του ναυαγίου στο Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=jszQ33pcYII

4 σχόλια

  1. Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, Εμπρός Γενναία κομματόσκυλα, του ΚΚΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΕΞΙΑΣ, του ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ; όλοι εσείς που μας ταΐζετε δηλητήρια με τα αγροτοφάρμακα σας, που ψεκάζετε σήμερα, και τι κι αν λέει η οδηγία μετά από δεκαπέντε μέρες μάζεμα και διάθεση του προϊόντος στην αγορά, εσείς στα μουνόπανα σας και μας το δίνετε σε τρεις μέρες και όποιον πάρει ο χάρος……
    Κάποτε μου έλεγε ένας γεωπόνος που έκανε και τον πλασιέ μεγάλης εταιρίας στους αγρότες, ότι υπάρχους χιλιάδες χωράφια που έστω και αν τώρα σταματήσει σε αυτά να γίνετε χρήση φυτοφαρμάκων, για τουλάχιστον δέκα χρόνια αυτά τα χωράφια, δηλαδή διάστημα ικανό, περίπου, να τα καθαρίσει η φύση, θα πρέπει να απαγορευτεί να χρησιμοποιούνται στην παραγωγή οπουδήποτε γεωργικού προϊόντος.
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, τώρα που η οικονομία της Ελλάδας μας, ακόμη και σκατά μπορεί να φάει από τον κόλο του οποιουδήποτε δανειστή, προκειμένου να ανοίξει το πουγγί του, σας δοξάζει, και σας στέλνει χαιρετίσματα στα μπλόκα σας, όσο κρατάτε εσείς Γενναίοι Αγρότες, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτεροι, μπαίνετε στην μάχη, όσο ΠΕΡΙΣΣΟτερο κλείνετε δρόμους τόσο αυτοί που κρατούνε στα χέρια τους τις υπογραφές μας με τα δανεικά θα νιώθουν ήσυχοι στο κρεβατάκι τους, και στο όνειρο τους θα βλέπουν πως στην Ελλάδα όλα πάνε καλά…. Τα χρήματα τους εξασφαλισμένα……ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κλείστε και άλλους δρόμους, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα τόσο και περισσότερο γονυπετής ο Παπακωνσταντίνου θα εκλιπαρεί για λίγα δανεικά ψίχουλα, ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!
    Ο Αστός στα τέσσερα και με ένα ρεπάνι στον κόλο να κάνει το κουνελάκι του πλέϊ μπόϊ !
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, κάθε μέρα που περνάτε στα μπλόκα και τα ασφάλιστρα των δανεικών των δανειστών μας θα ανεβαίνουν, και με το καλό μόλις μας τα ζητήσουν θα στηθούμε όλοι στην σειρά, παιδιά, γυναίκες, άντρες, παππούδες, γιαγιάδες, πεσμένοι στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά για ένα σπέσιαλ γαμήσι από αυτούς, παρακαλάτε μόνο να μην προσλάβουν εργάτες από την Κεντρική Αφρική……κόλαση, της πουτάνας θα γίνει, πλούσιοι και φτωχοί στην ίδια μεταχείριση; Όχι ! Οι πλούσιοι και οι πλούσιες θα την γλυτώσουν, στην Ελβετία…..
    Εμπρός Γενναίοι Αγρότες, οι στιγμές είναι ιστορικές, η ΔΕΞΙΆ με όσα μπορούσαν οι δικοί της να φάνε, με όσα τραγικά λάθει μπορούσαν να κάνουν από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο σύμβουλο μας έριξαν για ακόμη μια φορά στα σκατά, τώρα είναι η σειρά σας, πάρτε στα στιβαρά μπράτσα σας τα φτυάρια και σκεπάσετε τον λάκκο, να σβήσει η βρώμα η Ε Λ Λ Α Δ Α…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ

    ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ

    Ο ΔΕ ΤΡΙΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΙΟΣ ΚΑΡ......(ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ)ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΠΙΔΕΞΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.

    ΤΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?
    ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριχαρδε,παραιτησου τωρα..Ειναι πραξη συνεσεως διαφορετικα,θα βρεθεις στην δυσσαρεστη θεση να μεταναστευσεις αργοτερα φευγοντας με ελικοπτερο,αρον αρον..Σιχαμα των σιχαματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mia alh epitichimeni epichirish tou ypourgiou emporikhs naftilias epi neas dimokratias! LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση