GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει (;) ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ...

Πληροφορίες φέρουν τον Χρ. Παπουτσή να αντικαθιστά τον Σωκρ. Ξυνίδη . Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/ Έγκυρη και απολύτως δι...

Πληροφορίες φέρουν τον Χρ. Παπουτσή να αντικαθιστά τον Σωκρ. Ξυνίδη
.

Έγκυρη και απολύτως διασταυρωμένη είναι η «αναχώρηση» του κυρίου Σωκράτη Ξυνίδη από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (Γραμματέας).
Είχαμε γράψει Γιώργο, δεν κάνεις ένα υφυπουργείο για τον Σωκράτη; Θα σωθεί το κόμμα, αλλά θα διευκολυνθείς κι εσύ... (8 Φλεβάρη 2010), δεν τον «κάλυψε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν κάλεσε τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να φύγει από το κόμμα, όπως ανέμενε ο ίδιος ο κύριος Ξυνίδης και τώρα δεν μιλάει εκτός χειρογράφου, αλλά διαβάζει τις ομιλίες του μέσα από τα κείμενα του καθημερινού «σχολιασμού» του ΠΑΣΟΚ…
Μπορεί η κυβέρνηση να έχει πρόσφατη και ισχυρή λαϊκή εντολή, αλλά το κόμμα κατρακυλάει τον κατήφορο. Έτσι, το «Ρηχό ΠΑΣΟΚ», που εκτιμάει ότι...

η επικοινωνία είναι υπεράνω της πολιτικής, αποφάσισε την εκπαραθύρωση του κυρίου Σωκράτη Ξυνίδη. Ήταν μια σύντομη παρένθεση στην πορεία του ιστορικού Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου...
Για την «ομαλή» φυγή του κυρίου Ξυνίδη ετοιμάζεται θέση υφυπουργού Ανάπτυξης… που δεν θα προλάβει να κάνει Ανάσταση το Πάσχα, ως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ…
Νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
Ο Χρήστος Παπουτσής, γέννημα θρέμμα του Κινήματος και με προσβάσεις στο «Βαθύ ΠΑΣΟΚ», όπως επιμένουν οι «επικοινωνιολόγοι» του ΓΑΠ.
Θα δεχθεί χωρίς όρους και με επιτήρηση των «επικοινωνιολόγων» του «Ρηχού ΠΑΣΟΚ» τη θέση ο Χρήστος Παπουτσής; Θα έχει ελεύθερη πολιτική ελευθερία οργάνωσης του Κινήματος, χωρίς «κηδεμονίες»;
Η ζωή θα δείξει, όπως έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος…

20 σχόλια

  1. Καμία θυσία-Μας κοροϊδεύουν"


    "Και ενώ την ώρα που ο πρωθυπουργός αναγγέλει φοροεισπρακτικά μέτρα πού πνίγουν όλους μας, ο αδελφός του Νίκος....., ουσιαστικά ανεπάγγελτος, μαζί με την παρέα δύο πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ Σηφουνάκη & Βαληνάκη και ενός ...
    επιχειρηματία πλήρωσε για τα γενέθλια της γυναίκας του 2.500 ευρώ λογαριασμό ανοίγοντας τεράστιες σαμπάνιες Magnum στο COO, σε ένα από τα ακριβότερα εστιατόρια της Αθήνας αν όχι το ακριβότερο, του οποίου ο ιδιοκτήτης έχει γίνει πρωτοσέλιδο λόγω φοροδιαφυγής απο την συναυλία γνωστού τραγουδιστη στο εστιατόριο πού του ανήκει στην Μύκονο.


    Παρεπιπτόντως για να έχουμε και τις συγκρίσεις, δίπλα του ήταν ο επιχειρηματίας κος Κοπελούζος ο οποίος με την αντίστοιχη παρέα πλήρωσε το 1/4 του ποσού πού πλήρωσε ο αδελφός του Πρωθυπουργού.



    Που ειναι το σεμνά, πού είναι το ταπεινά, πού ειναι το παράδειγμα της οικογένειας του Πρωθυπουργού & των πρώην υπουργών για να ζητάνε από εμάς όλες αυτές τις θυσίες.


    Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sibilla,

    Να βγάλεις από το μυαλό σου το βαθύ ΠΑΣΟΚ, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και τους Παναγιωτακόπουλους.

    Το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε χρήματα να πληρώσει μισθούς το 1989.....

    Όσοι ανήκετε εκεί καλά θα κάνετε να βγάλετε μούγκα και να αφήσετε
    τον Γιώργο με τους συνεργάτες του να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

    Ο λόγος του Παπουτσή έρχεται από τα παλιά άθλια χρόνια του ΠΑΣΟΚ,
    τότε που δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιον και να βαλουν το κομμα τελος.Τα μετρα ας λεει ο Μπομπολας στο ΘΕΜΑ οτι θελει (ας εξηγησουν τις αυξησεις των διοδιων)βαζουν ταφοπλακα στο ΠΑΣΟΚ.Οι καθηγηταδες να δωσουν την μαχη του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικες και περιφεριακες εκλογες.Εγω που ψηφισα ΠΑΣΟΚ και αλλα 14 μελη της οικογενειασ μου αποφασισαμε να στειλουμε το μηνμα τον οκτωβρη ασ κατεβει οποιος υποψηφιος θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ALLHLOSPARAGMOS SYNEXIZETAI STO PRVTO CEMMA
    PANAGIVTAKOPOYLOS - JINIDHS

    PARE TON ENAN KAI XTYPA TON ALLON

    EMEIS ME DR KOYTSOYKO TON EKFRASTH TOY GNHSIOY PASOK
    Αντί να αλληλο-υβρίζονται τα στελέχη του Πασοκ, καλύτερα είναι να ασχοληθούν με την ολοκλήρωση των «αλλαγών».

    ANTE NTE

    PASOK

    14 Φεβ 2010 12:21:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ:

    Λαικη απαιτηση:

    Ανώνυμος είπε...

    Ο Δρ Κουτσουκος Αναστασιος
    να μπει στην Κυβερνηση
    Υφυπουργος του Γιωργου με εποπτεια ολου του νομοθετικου - κυβερνητικου εργου !

    Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρ. Πρωτ : …69… Ασπρόπυργος 12/02/10


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


    Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

    Τα ζητήματα που αντιμετώπισε το Σωματείο την τρέχουσα περίοδο, που απασχόλησαν τους συναδέλφους είναι τα ακόλουθα :
    1. Διαπιστώθηκε ότι στο εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας του μηνός Ιανουαρίου 2010, λόγω της εφαρμογής νέου συστήματος μισθοδοσίας, υπήρξαν αρκετές λανθασμένες διατυπώσεις. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί υπήρξε άμεση παρέμβασή μας στην Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών για την αποκατάστασή τους. Η Εταιρεία αντιλήφθηκε το θέμα και θα προχωρήσει στις διορθωτικές ενέργειες.
    2. Μετεγκατάσταση στο κτίριο Αμαρουσίου.
    Το ΠΣΕΕΠ επισκέφτηκε τα νέα γραφεία, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας. Εντοπίστηκαν αρκετά μικρά ή μεγάλα ζητήματα που απαιτούν την επίλυσή τους. Θα συνεχιστεί η καταγραφή των προβλημάτων και η κοινή Επιτροπή Σωματείου και Εταιρείας που θα συσταθεί, θα εξετάσει όλα αυτά τα θέματα με σκοπό τη λύση τους. Η Εκτελεστική Γραμματεία ΠΣΕΕΠ θα ενεργοποιήσει την καταστατική πρόβλεψη για Σωματειακή Επιτροπή στο Νέο Κτίριο Αμαρουσίου, όπως επίσης και Επιτροπή Εστιατορίου σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Εργασίας ΕΛΠΕ.
    3. Μετά την υπογραφή του Πρακτικού Συμφωνίας για την τροποποίηση της ΕΣΣΕ 2009-2010, που είναι υπό την αίρεση των οργάνων του Σωματείου, κλιμάκιο της Εκτελεστικής Γραμματείας επισκέφθηκε και συζήτησε στις βάρδιες των ΒΕΑ την σχετική συμφωνία. Στις συναντήσεις εξηγήθηκαν και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων καθώς και οι «άστοχες» παρερμηνείες από τους συνηθισμένους κύκλους.
     Όσον αφορά το θέμα των υπολειπομένων ρεπό της βάρδιας των ΒΕΑ δηλαδή τις έως 6 υπολειπόμενες ημέρες από τις 129 ημέρες, συμφωνήθηκε η επίλυση των έως 3 ημερών και παραμένει πλέον υπόλοιπο για όλους στις ΒΕΑ και ΒΕΕ 3 ακόμα ημέρες.
     Επιτεύχθηκε η άρση της αδικίας για το προσωπικό της Πυρασφάλειας, της κατηγορίας Τ7, όπου η κατηγορία αυτή πλέον φτάνει στο καταληκτικό της όπως ορίζει η ΕΣΣΕ για όλες πλέον τι ς κατηγορίες.
     Επίσης για το προσωπικό της φύλαξης ΓΥ2 συμφωνήθηκε καταληκτικό κλιμάκιο να είναι το 9 για τους Αρχιφύλακες.
     Δόθηκε λύση για τους εργαζόμενους που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, με τη χορήγηση επιπλέον ημερών της Κανονικής Αδείας.
     Το σημαντικότερο όλων των ζητημάτων είναι η επίλυση της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας των νεοπροσλαμβανομένων. Το Πρακτικό Συμφωνίας που δημοσιοποιήθηκε αναφέρει τις λεπτομέρειες. Το αναφέρουμε ως το σημαντικότερο όλων, γιατί μας οδηγούσε σε διαχωρισμούς νέων και παλαιών συναδέλφων, απειλώντας την συλλογικότητα και την συνοχή των εργασιακών μας σχέσεων.
    Κλείνοντας θέλουμε να αναφερθούμε στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 24/02/10. Μια απεργία που όχι μόνο πρέπει να έχει επιτυχία στους χώρους εργασίας μας, αλλά θα πρέπει να δοθεί και ένα βροντερό παρόν στην κεντρική συγκέντρωση, ώστε να δώσουμε το μήνυμα, ότι ο κόσμος της εργασίας δεν ανέχεται να πληρώνει τα λάθη των κυβερνώντων και δεν ανέχεται πλέον, γιατί δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο.


    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



    ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ Ο ΤΖΕΦΡΥ, ΑΝ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΝΕ'Ι'ΚΟ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΟΠΟΛΩΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ,ΑΝ Ο ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ [ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ] ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΩΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ.Ή ΕΛΛΑΣ 'Η ΤΕΦΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί η κυβέρνηση να έχει πρόσφατη και ισχυρή λαϊκή εντολή, αλλά το κόμμα κατρακυλάει τον κατήφορο. Έτσι, το «Ρηχό ΠΑΣΟΚ», που εκτιμάει ότι...
    /////////////////////////////////
    Τό ΠΑΣΟΚ έχει ονοματεπώνυμο?
    Είναι ρηχό,
    είναι βαθύ,
    είναι συντροφικό,
    είναι εκσυγχρονιστικό,
    είναι αγωνιστικό,
    είναι λαϊκό,
    είναι...είναι...καί τί δέν είναι.
    Απλούστατα,δέν έχει ταυτότητα.
    Κάθε λίγο δηλώνει απώλεια τής
    ταυτότητάς του στό οικείο Αστυν.
    Τμήμα καί εκδίδει νέα.
    Σέ λίγο ο αριθμός τών Συνιστωσών
    τού Συνασπισμού έναντι τού ΠΑΣΟΚ
    θά είναι η σύγκριση παικτών τού
    μπάσκετ μέ αυτούς τού ποδοσφαίρου
    Καί ειδικά τώρα,αυτό είναι επι-
    κινδυνο γιά τήν Ελλάδα.
    Εδώ "βάζει πλάτη" τό 65% τών πο-
    λιτών καί οί τής πράσινης ανά-
    πτυξης φιλονικούν γιά τό όνομα,
    λές καί είναι καννίς.
    Ρέξ,Φούφης,Μάρκ,Ντίμης....
    Στήν ίδια επικόλληση,υπάρχει προ-
    βληματισμός γιά τόν κατήφορο τού
    κόμματος.
    Στ΄@ρχίδια μου τό κόμμα.
    Εμένα μέ ενδιαφέρει η Κυβέρνηση
    τού ΠΑΣΟΚ νά πάει καλά.
    Δέν αντιλαμβάνεστε,ότι αυτή τήν
    Κυβέρνηση τήν υποστηρίζουν πιό
    πολλοί απ΄όσους υποστήριξαν τόν
    Καραμανλή τό 1974?
    Κομματικά νυχτοπούλια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ! ΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!
    ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ΠΑΣΟΚ σ'αυτή την θλιβερή οικονομική συγκυρία
    και παρά τα επώδυνα μέτρα που έχει εξαγγείλει διευρύνει την διαφορά του απο την ΝΔ (16 μονάδες 48%-32%)και έχει την ευρύτερη αποδοχή του 61% του Ελληνικού λαού.
    Το ΚΚΕ μ'αυτά που κάνει θα καταλάβουν και τα παιδιά οτι είναι ο βασικός(αφανής) σύμμαχος της δεξιάς και άρα συνυπεύθυνο για τα πεπραγμένα της προηγούμενης πενταετίας.
    Οπως το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη.Απο πουστιές πλέον όμως μάθαμε.Εχει και ένα καλό η τηλεόραση.Ακούει ο κόσμος τις υλακές καιτους κρωγμούς της κ.Κανέλλη
    και τις παπαρδέλλες της κ.Παπαρήγα και έχει πεισθεί οτι υλακτούν και κρώζουν για την απωλεσθείσα εξουσία
    των ερωμένων τους.Δεν πειράζει όμως θα ξαναβγείτε στους δρόμους με τους νοσταλγούς της πενταετίας και ποιός ξέρει μπορεί να τα ξανακαταφέρετε μετά απο καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
    Μαζί μπορείτε να ξαναβουλιάξετε την Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Μαραθωνομάχοι, Σαλαμινομάχοι και όλοι οι αρχαίοι Έλληνες αντιμοναρχικοί, έδιναν τον όρκο του πολίτη στη ΜΕΣΗ της ΘΗΤΕΙΑΣ τους, δηλαδή ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι θα αμύνονταν μέχρις εσχάτων για την ασφάλεια των συμπατριωτών τους.
    Ενώ οι σημερινοί βολευτές έχουν αποδείξει ότι είναι γενίτσαροι για εξοστρακισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΦΟΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ ΓΥΜΝΗΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ η εκείνον τον ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ EUROSTAT ΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ;
    ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ''ΤΥΠΟ'' , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Υ.Ε.Ν.,ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΒΑΡΑΓΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραία!!!! Και με τον τρόπο αυτό βγάζουν τον Παπουτσή μέσα απ' τα πόδια τους για να μην τους χαλάει την ...κυβερνητική μανέστρα.....
    Και γλέντια οι φαγάνες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πριν κανουν οτιδηποτε αλλο πια,

    να ζητησουν να μειωθουν και οι βουλευτες στους 100.

    και παλι πολλοι ειναι, αλλα τελοςπαντων.

    γιωργακη ειπες χρειαζονται βαθιες και ριζικες τομες και αλλαγες.
    να αλλαξουμε εντελως.

    αντε να σε δουμε πουστοφλωρε, θα το κανεις αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεξια τσογλανια εισαστε για τα κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτω τα χέρια απο τον ΞΥΝΙδη!!!

    Αυτός και η ΤΖΑκρή ειναι οι στυλοβατες του ΠΑΣΟΚ μην τούς πειράζετε , θα καταρεύσετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ,
    η ΑΛΗΤ του ΠΑΣΟΚ.

    Tά ίδια πράγματα το 1981 με τον Ανδρέα ,
    τα ίδια το 1993 με τον Σιμήτη,
    τα ίδια και χειρότερα και τώρα , αφού κατα τεκμήριο ο τριτος της παρέας είναι και ο πιό άχρηστος.

    Τους είχαμε γνωρίσει, τους είχαμε νοιώσει στο πετσί μας, ας προσέχαμε. Το τρις εξαμαρτείν…..

    ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ
    ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ......ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ,
    ΕΝΤΑΞΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση