GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί ΕΡΤ και "βαθέως" ΠΑΣΟΚ...

Aπό τον Μάκη Γιομπαζολιά http://www.giobazolias.gr/ . Λοιπόν, επειδή διάφορα γράφονται σε blogs, για εμένα προσωπικά και την ΕΡΤ, ας ξεκαθα...

Aπό τον Μάκη Γιομπαζολιά
.
Λοιπόν, επειδή διάφορα γράφονται σε blogs, για εμένα προσωπικά και την ΕΡΤ, ας ξεκαθαρίσω τα πράγματα, για να εξηγούμεθα και να μη παρεξηγούμεθα.
1.- Κανένα δεν εξουσιοδότησα ή παρότρυνα, να γράφει κάτι για εμένα, ακόμη και κολακευτικό. Τους ευχαριστώ που ασχολούνται μαζί μου αλλά, αν θέλω να πώ κάτι, το λέω καθαρά, από αυτήν εδώ την θέση. Υπεύθυνα και επώνυμα.
2.- Όταν προκηρύχθηκε, στο διαδίκτυο, στα πλαίσια της πρωτοπορειακής και καινοτόμου διαδικασίας, που καθιέρωσε η νέα Κυβέρνηση, η θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Α.Ε., κατέθεσα και εγώ ιντερνετικά την υποψηφιότητά μου. Θεωρώ ότι...

έχω, όπως και άλλοι βεβαίως, τα απαιτούμενα προσόντα και την διάθεση, να προσφέρω στην ανάταξη των προβλημάτων και στην αναδιοργάνωση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Και μερικές σχετικές απόψεις μου έχω προβάλλει από αυτό εδώ το διαδικτυακό προσωπικό μου βήμα.
3.- Μεταξύ των υποψηφίων, ο αρμόδιος υπουργός επέλεξε τον διοικητικά και οργανωτικά ικανό Θανάση Παπαγεωργίου, ως πρόεδρο και τον επαρκέστατο στο μάνατζμεντ των τεχνολογικών εξελίξεων για τα ΜΜΕ Γιώργο Γαμπρίτσιο, ως διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε. Οι επιλογές του υπουργού μπορεί να μην ικανοποιούν την δική μου- και άλλων- διάθεση αλλά είναι και αξιοκρατικές και αξιόλογες. Φυσικά τέτοιες επιλογές κρίνονται εκ του αποτελέσματος, όπως θα κρινόταν και τυχόν δική μου επιλογή. Οι επιλεγέντες όμως έχουν τα προσόντα και προφανώς την διάθεση να πετύχουν στο έργο που τους ανατίθεται. Μακάρι...
4.- Ανήκω στο λεγόμενο "βαθύ" ΠΑΣΟΚ, δηλαδή σε εκείνα τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που λειτούργησαν πολιτικά στις τάξεις του από παλιά και στήριξαν επιλογές των Κυβερνήσεών του ενώ αντιτάχθηκαν σε άλλες. Επειδή και στο "βαθύ" και στο "ρηχό" ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στελέχη άξια και έντιμα καθώς και το αντίθετο, δεν με ενδιαφέρει η διάθεση όσων ασχολούνται απαξιωτικά ή όχι με τα "βαθέα" και τα "ρηχά". Αλλά μου αρκεί η ικανοποίηση, ότι ουδείς σοβαρός άνθρωπος έχει δείξει μέχρι τώρα την διάθεση να με κατατάξει στους ανέντιμους ανθρώπους, πολιτικούς και μη.
5.- Ακόμη με ικανοποιεί η απόφαση του σημερινού Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, των στενών συνεργατών του και των κομματικών οργάνων, να με επιλέξουν, ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στην Α΄Περιφέρεια Αθηνών, τόσο στις δύσκολες εκλογές του 2007 όσο και στις θριαμβευτικές για το κόμμα εκλογές του 2009. Και μου εμποιεί σεβασμό, ευγνωμοσύνη και ευθύνη η επιλογή των Αθηναίων πολιτών, που με έχουν αναδείξει Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Αθηναίων, όπου εξακολουθώ να προσφέρω, παράλληλα με την εργασία μου στον ιδιωτικό τομέα.
Αυτά για να είμαστε όλοι εξηγημένοι..!

25 σχόλια

  1. δεν γνωρίζω περι τα άλλα σου προσόντα...
    -αλλά το "πρωτοποριακό" θέλει γιώτα...
    -το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά ...(και) αγραμματοσύνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ' αρέσει ρε μπαγάσα που δουλεύεις πάντοτε με ανοιχτά χαρτιά. Την "διάθεση" πάντως να ξαναγεμίσεις την τσέπη σου με παχυλούς μισθούς μπορεί να την είχες, τα "προσόντα" όμως άσε να τα υμνήσει κανένας άλλος και όχι εσύ!!! Να είσαι μετριόφρων φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν γνωρίζω αν είναι δίκαιο να πληρώνουμε σε κάθε λογαριασμο της ΔΕΗ τόσα πολλά χρήματα για την ΕΡΤ και να μην πληρώνουμε φέρ’ ειπείν για το ΜΕGA η τον SKY. θα ειχε μια λογική εξήγηση αν τα κρατικά κανάλια δεν έβαζαν διαφημίσεις και δεν ειχαν σπόνσορες εφ όσον όμως το κάνουν γιατί θα πρέπει να τα χρηματοδοτούμε και εμείς
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ..! Ο κος Γιομπαζολιάς...... Ο κος Γιομπαζολιάς.. Θυμάστε βρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. yo, Μπάζο... yo!!!

    εκεί στη Β εθνική ρε.

    Στο κανάλι 63, στο 69, στο καρεκλάτο, στο μπλου πρικς και το τηλεμπόρα.
    Μέχρι τόσο πας, τόσο αξίζεις αγράμματε γκαζοτενεκέ.

    ΜΠΑΖΟ!!!

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάκη, χέστα!
    Ούτε εσύ, ούτε κι'αυτοί που
    πήγαν κάνουν για την ΕΡΤ.
    Οι σωστοί είναι κομμένοι και
    το ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αυτο δε λέγεται γλείψιμο πώς αλλιώς λέγεται;
    Για εκπομπούλα ετοιμαζεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κρίμα γιατί εδώ που φθάσαμε και την αλήθεια να πεις δημόσια θα βρεις τον μπελά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ειμαι τον Κούλογλου !!
    Ο Κούλογλου εκανε αντίσταση καθόλη την διάρκεια της μαύρης πενταετίας , οργάνωσε ανταρτικες ομάδες και πολεμούσε εναντίον του κατακτητή , για αυτό η δημοκρατία τον αντάμειψε και τον εβαλε στην ΕΡΤ .

    Εσύ τι εκανες κατα την διάρκεια της πενταετίας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η υποστήριξη της Ν.Δ., για το καλό της χώρας, πρέπει να γίνει με φειδώ και να μην θεωρηθεί δεδομένη.
    Στο κάτω κάτω ο Γιωργάκης τα έλεγε τα ψέματα δεν τα έλεγε ο Κ.Κ. Το πασόκ έγινε κυβέρνηση δεν έγινε η Ν.Δ.
    Αυτός δεν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, απλά θα τα πάρει από τους πλούσιους και θα τα δώσει στους φτωχούς; Τελικά οι πλούσιοι πήραν τα λεφτά στο εξωτερικό, ο Γιωργάκης πήρε την πρωθυπουργία και ο λαός έμεινε μόνος τους να αυτο-μουτζώνεται που έμεινε με το μουτζούρη ψηφίζοντας τον Πινόκιο.
    Ο Γιωργάκης δεν έλεγε ότι θα φέρει την αξιοκρατία; Πώς γίνεται όμως να έχουν πάρει ανώτατες κρατικές θέσεις 9 μέλη του πράσινου ΕΛΙΑΜΕΠ, τη στιγμή που έσtειλαν βιογραφικά πάνω από 23.000 μορφωμένοι Έλληνες;
    Ο Γιωργάκης δεν έλεγε ότι θα πατάξει την ανεργία; Μόλις σε ένα τετράμηνο η αναβλητικότητά του και οι παλινωδίες των υπουργών του έχουν ανεβάσει 50% τους ανέργους, που προβλέπονται να φτάσουν τους 850.000 μέχρι το τέλος του 2010.
    Έλεος Γιωργάκη, έχει αρχίσει και εξαντλείται η υπομονή του κόσμου με τους καθημερινούς θεατρινισμούς σου.
    (Κάποιος πρέπει να του πεί ότι αυτό το ανεβοκατέβασμα του δεξιού του χεριού δεν αποσπά την προσοχή μας από το σαθρό περιεχόμενο των λόγων του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Γιαμπαζολιά ο κύριος Κούλογλου που ανήκει στο "βαθύ" η στο "ρηχό" ΠΑΣΟΚ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κούλογλου και πάλι Κούλογλου !!
    Αγνό ΛΑΜΟΓΙΟ που θα μας ξελασπώσει , ανήκει στο "απάτητο " " απύθμενο" ΠΑΣΟΚ , γνήσιος αγωνιστής , σοσιαλιστής και ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΠΙΑ.
    Δεν του φταίει κανείς για ότι έλεγε προεκλογικά.
    Θα θεωρηθώ υπερβολικός αν πω πως βρισκόταν σε παραλήρημα ?

    Βοούσε το σύμπαν για την οικονομική στενότητα.
    Αυτός όμως επαναλάμβανε με πεισσή βεβαιότητα: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Τώρα το γύρισε και είπε πως λεφτά δεν υπάρχουν.
    Δεν οφείλουμε να τον λυπηθούμε ούτε στο ελάχιστο.
    Ας πρόσεχε.

    Συναίνεση από εμένα, ΓΑΠ, δεν θα έχεις.
    Ο κόσμος χάνεται,
    και έχεις βαλθεί να με διώξεις από τον τόπο μου.
    Άκου συναίνεση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα Γιο-μπαζο-λιά αν σούταξε εκπομπούλα στην ΕΡΤ ο Καλφαγιαννης μην τον πιστεύεις γιατι την ίδια την έχει ταξει και στον Παπαγιάννη!!!!
    χαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και το επίθετο βαθύς-εία-ύ κάνει γενική βαθέος, αγαπητέ, τόσο στο αρσενικό όσο και στο ουδέτερο γένος
    (Γραμματική Α. Τζάρτζανου, υπάρχει και στο διαδίκτυο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΡΤ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά ρέ Yo,δέν ντρέπεσαι νά εμφανίζεσαι,έστω καί μέσω ανάρτησης,στά blogs??
    Τέτοια ξεφτίλα!!!!!
    Ούτε γιά νά παρουσιάζης τίς πρωινάδικες/μεσημεριάτικες κωλοεκπομπές δέν έκανες!!!
    Φτού σου μαλάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. EIRTE O KAIRES POU LES NA IDIOTIKOPOIITHI KI TO TELEYTEO FEOUDO TIS TEMBELONOMEKLATOURAS ERT1 ERT2 ERT3 ERT4 ERT5 NA POULITHOUNE KAI NA KRATITHI MONO TO ARXEIO KI TO ELLINIKO YDRIMA EPIKINONIAS ME 300 ATOMA PROSOPIKO THA ANALAVI TO ARXEIO KI OLA TA ALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού κάνατε τη ζημιά στην ΕΡΤ με τα δημοσιεύματα και τις εκπομπές σας, συμμαχόντας με τα λαμόγια της ΠΟΣΠΕΡΤ (δέν ήξερες, δεν ρώταγες?) ταυτόχρονα ήθελες να έρθεις ώς σωτήρας! Η μέθοδος αυτή έρχετε απο το παρελθόν και είσαι παρελθόν. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΥΩ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 8.36
    πες τα ντε
    Λες και δεν ξερουμε ότι είναι κολλητος με τον καλφαγιαννη και τον παπαγιαννη, νομιζουν οτι ο κοσμος της ΕΡΤ δεν τους ξερει καλα τοσα χρονια τι κουμασια ειναι παρα κοιμαται με τα παπούτσια.
    Μακρια νυχτωμενοι ειναι.
    Αλλά οσα γραφουμε εμεις δεν τα δημοσιευει το press-gr καθοτι μετοχος και ο Μπαζο,τοσο αντικειμενικο ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΙΑΤΑΜΠΑΖΑΛΙΑ
    ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΓΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΥΠΕΒΑΛΛΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!
    ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΘΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΝΑΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση