GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η “Ακαδημαϊκή Κίνηση ΑΠΘ”...

...εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη πρυτανικών αρχών Από την Κατερίνα Τσίμπου Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή τις επικείμενες πρυτανικές...

...εν όψει των εκλογών για την ανάδειξη
πρυτανικών αρχών

Από την Κατερίνα Τσίμπου

Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή τις επικείμενες πρυτανικές εκλογές στα ακαδημαϊκά ιδρύματα της χώρας μας τον προσεχή Μάιο. Συγκεκριμένα θα ήθελα να γνωστοποιήσω τη συμμετοχή του κ. Στέργιου Λογοθετίδη, καθηγητή του τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. ως υποψήφιο Πρύτανη στις εκλογές για την ανάδειξη πρυτανικών αρχών με το σχήμα “Ακαδημαϊκή Κίνηση ΑΠΘ”.
Ο κ. Στέργιος Λογοθετίδης είναι καθηγητής του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του τμήματος επί...

δύο συνεχόμενες θητείες (2005-2009). Είναι διευθυντής του Εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας - LTFN (http://ltfn.physics.auth.gr/ ) και του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες - Ν&Ν” (http://nn.physics.auth.gr/ ).
Η Ακαδημαϊκή Κίνηση ΑΠΘ, με το Προγραμματικό Πλαίσιο και τη παρέμβαση της, στοχεύει στην οικοδόμηση μιας μόνιμης και διαρκούς επικοινωνίας για όσους αγωνιούν και εργάζονται για το παρόν και το μέλλον του ΑΠΘ.
Το βιογραφικό σημείωμα του κ. Στέργιου Λογοθετίδη
Ο Στέργιος Λογοθετίδης γεννήθηκε το 1953. Έλαβε το Πτυχίο Φυσικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1977, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Φυσικού-Ραδιοηλεκτρολόγου το 1980 και το Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο ίδρυμα το 1983. Στην συνέχεια εργάστηκε σαν Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Max-Planck Institute Στουτγάρδης και στο Synchrotron Radiation Laboratory at BESSY, στο Βερολίνο μέχρι το 1985, καθώς επίσης και την περίοδο 1988-1989.
Το 1985 εκλέχθηκε Λέκτορας στο ΑΠΘ, ενώ το 1992 ίδρυσε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, και είναι υπεύθυνος, το ερευνητικό Εργαστήριο Λεπτών Υμενίων - Νανοσυστημάτων & Νανομετρολογίας - LTFN (http://ltfn.physics.auth.gr/ ). Το LTFN εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα εργαστήρια σε σύγχρονο εξοπλισμό και ερευνητικά αποτελέσματα στο πεδίο του, αποτελεί έναν ισχυρό πόλο έρευνας και καινοτομίας στο ΑΠΘ, έχει δε εκπαιδεύσει δεκάδες φοιτητές και μεταπτυχιακούς σπουδαστές, ενώ τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από την Διεθνή Επιστημονική Κοινότητα. Το 1999 εκλέχτηκε Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής, ενώ την τετραετία 2005-2009 διετέλεσε Πρόεδρος του ίδιου Τμήματος.
Το 2002 οργάνωσε (μαζί με συναδέλφους από τα Τμήματα Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Γενικό Τμήμα Πολυτεχνείου του ΑΠΘ και το Ερευνητικό Κέντρο “Δημόκριτος”) το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες - Ν&Ν” (http://nn.physics.auth.gr/ ), στο οποίο είναι Διευθυντής. Το ΔΜΠΣ Ν&Ν χρηματοδοτήθηκε από το ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ και είναι από τα πρώτα ΠΜΣ στην Ευρώπη που ασχολείται με τα ραγδαίως αναπτυσσόμενα θέματα των Νανοεπιστημών και Νανοτεχνολογιών.
Το 2003 οργάνωσε και είναι συντονιστής του Θεματικού Δικτύου Έρευνας “Νανοτεχνολογία & Νανοβιοτεχνολογία” (ΝΑΝΟΝΕΤ) (www. nanonet.gr ), το οποίο αρχικά χρηματοδοτήθηκε από την Επιτροπή Ερευνών του ΑΠΘ. Στο NANONET σήμερα συμμετέχουν περισσότερα από 210 Ερευνητικά Εργαστήρια από την Ελλάδα (110), την Ευρώπη (85) και την Αμερική (15).
Aπό το 1999 έχει οργανώσει μια σειρά από ημερίδες με θέματα που σχετίζονται με την Διεπιστημονικότητα, τις νέες τάσεις στα πεδία των Νανοεπιστημών & Νανοτεχνολογιών, Τα Υλικά – Διεργασίες – Μετρολογία & Νέες Τεχνολογίες, και τους μηχανισμούς Αξιοποίησης Διάχυσης & Μεταφοράς των αποτελεσμάτων και επιτευγμάτων της Έρευνας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι εκδηλώσεις: 1) Διημερίδα “Διεπιστημονική Συνεργασία στο ΑΠΘ: Μοχλός Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης”, 26-27 Νοεμβρίου 2008, όπου μεταξύ άλλων διακεκριμένων επιστημόνων, συμμετείχαν στις συζητήσεις και τα στρογγυλά τραπέζια 20 Προέδρων Τμημάτων του ΑΠΘ, 3 Πρυτάνεις από άλλα ΑΕΙ και 3 Πρόεδροι Ερευνητικών Κέντρων, και 2) Διημερίδα “Ερευνητικές Υποδομές στο ΑΠΘ & Τεχνολογία στην Ελλάδα του 2010”, 6-8 Δεκεμβρίου 2005, και 3) Ημερίδα “Υλικά – Διεργασίες – Μετρολογία & Νέες Τεχνολογίες”, 22 Οκτωβρίου 1999.
Έχει διοργανώσει δεκάδες Διεθνή συνέδρια και Διεθνή Σχολεία (στις Νανοτεχνολογίες, Επιστήμη των Υλικών, Οργανικά Ηλεκτρονικά, Τεχνολογία Λεπτών Υμενίων, Μεταφορά Τεχνολογίας κλπ). Έτσι, επί 7 συνεχείς χρονιές, από το 2003, διοργανώνει το “International Conference on Nanosciences & Nanotechnologies”, ενώ για 4 συνεχείς χρονιές, από το 2005, διοργανώνει το: “Global Plastic Electronics Conference”, το “International Symposium on Flexible Organic Electronics” και το “International Summer School on Nanosciences & Nanotechnologies”. Στα Συνέδρια αυτά συμμετέχει μεγάλος αριθμός διεθνώς αναγνωρισμένων επιστημόνων και φοιτητών και έχουν σαν στόχο την ενδυνάμωση του επιστημονικού δυναμικού του ΑΠΘ, της περιοχής της Κ. Μακεδονίας και του Ελλαδικού χώρου γενικότερα, αλλά και την ενημέρωση του κοινού για τα αποτελέσματα της έρευνας σε παγκόσμιο επίπεδο σε ραγδαία αναπτυσσόμενα επιστημονικά πεδία.
Είναι Συντονιστής & Επιστημονικός Υπεύθυνος σε περισσότερα από 40 Επιστημονικά Ερευνητικά Προγράμματα (στα πλαίσια των ICT, NMP, GROWTH, BRITE-EURAM, BRITE, EPET, CRAFT, Bilateral, ΠΕΝΕΔ, ΠΑΒΕΤ, κτλ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), πολλά από τα οποία διακρίθηκαν και έχουν τιμηθεί από την ΕΕ για τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους, και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ). Έχει αναπτύξει πολύχρονες συνεργασίες με περισσότερα από 60 Ερευνητικά Ινστιτούτα και Κέντρα, Ελληνικά και Διεθνή, 30 Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς ερευνητικούς και παραγωγικούς φορείς. Είναι κριτής και εμπειρογνώμονας σε δεκάδες Ερευνητικά Προγράμματα (Εθνικά, της ΕΕ, NSF, κτλ.). Την περίοδο 2008-09 ήταν μέλος της επιτροπής ΕΣΠΑ για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας στις περιοχές Νανοτεχνολογίας, και Υποδομών Υλικών & Αναλυτικών Τεχνικών.
Η επιστημονική και ερευνητική του δραστηριότητα περιλαμβάνει την Έρευνα και Τεχνολογία στις περιοχές: Νανοτεχνολογία, Ηλεκτρονική & Επικοινωνίες, Οργανικά Ηλεκτρονικά, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (όπως Photovoltaics), Νανοβιολογία, Νανοιατρική, και τις Διαδικασίες & Μηχανισμούς Μεταφοράς Τεχνολογίας από το Εργαστήριο στην Βιομηχανία.
Η επιστημονική και ερευνητική του συνεισφορά αναδεικνύονται μέσα από τις 650 πρωτότυπες εργασίες και μονογραφίες, οι οποίες είναι δημοσιευμένες σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με κριτές (~250), πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων (~250) και πρακτικά Βαλκανικών & Εθνικών Συνεδρίων. Έχει δώσει περισσότερες από 130 διαλέξεις ως προσκεκλημένος ομιλητής και έχει πάνω από 5500 αναφορές στις εργασίες του από άλλους ερευνητές. Ως κριτής έχει προσφέρει πολύχρονες υπηρεσίες σε περισσότερα από 20 Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά και σε δεκάδες Διεθνή Συνέδρια.
Η πολύχρονη εκπαιδευτική του δραστηριότητα περιλαμβάνει την διαμόρφωση και διδασκαλία μιας πληθώρας μαθημάτων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, όπως Φυσική Στερεάς Κατάστασης, Οπτική, Οπτικές Ιδιότητες Στερεών, Φυσική Υλικών, Ανάπτυξη Προηγμένων Υλικών, Επιστήμη Υμενίων & Επιφανειών, Λεπτά Υμένια & Τεχνολογία Κενού, Τεχνικές Μίκρο & Νάνο Διεργασιών, Νανομηχανική, Τεχνολογία - Οικονομικό & Κοινωνικό Περιβάλλον, Τεχνολογία & Καινοτομία. Δίδαξε στα Τμήματα Φυσικής, Γεωπονίας, και στα ΠΜΣ “Φυσικής Υλικών & Τεχνολογίας” και “Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες” του ΑΠΘ, και έχει συγγράψει 7 βιβλία και σημειώσεις για την διδασκαλία των παραπάνω μαθημάτων.
Καθοδηγεί και έχει επιβλέψει-συντονίσει περισσότερες από 25 Διδακτορικές Διατριβές, 28 Μετα-Διδακτορικούς Ερευνητές, 50 Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες και 60 Διπλωματικές Εργασίες. Έχει εκπαιδεύσει πληθώρα ερευνητών και επιστημονικών συνεργατών στο Εργαστήριο LTFN του Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ, στο Max Planck Institute, Stuttgart, και στο Synchrotron Radiation Lab BESSY, Berlin, σε θέματα που σχετίζονται με τις ερευνητικές του δραστηριότητες.
Έχει σχεδιάσει, οργανώσει και διατελέσει μέλος της επιστημονικής επιτροπής και υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε περισσότερα από 130 Διεθνή και Εθνικά Επιστημονικά Συνέδρια, μεταξύ των οποίων, στα Plastic Electronics, Ellipsometry Forum, EuroNanoForum, E-MRS, SMAC, BPU-4, BPU-6, Workshop Nanotech, Organic Electronics Association, TCO, International Conference on Biomaterials & Medical Devices , World Congress on "Quality In Clinical Practice", Nanomedicine, Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας, και σε πλήθος Επιστημονικές και Ενημερωτικές Ημερίδες, τα οποία έχουν ως στόχους την:
· Διάδοση πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων & αποτελεσμάτων σε θέματα αιχμής
· Διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύ επιστημονικό κοινό
· Διασύνδεση της επιστημονικής έρευνας με την εργασία και την απασχόληση, και
· Αξιοποίηση των ερευνητικών επιτευγμάτων με στόχο την ευρύτερη κοινωνική & οικονομική ανάπτυξη.
Το διάστημα 2005-2009 διετέλεσε Πρόεδρος του Τμ. Φυσικής, ενώ είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου LTFN, Διευθυντής του ΔΠΜΣ “Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες”, Συντονιστής του Θεματικού Δικτύου Έρευνας “ΝΑΝΟΝΕΤ”, Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμ. Φυσικής “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”, ενώ είναι μέλος της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής σε πλήθος διεθνών και εθνικών επιστημονικών συνεδρίων. Ακόμη, η διοικητική του δραστηριότητά περιλαμβάνει την διοργάνωση, το συντονισμό και καθοδήγηση περισσότερων από 80 συναντήσεων ερευνητικών ομάδων ερευνητικών και παραγωγικών φορέων, τη διοργάνωση συνεργασιών σε εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό επίπεδο μεταξύ του ΑΠΘ και Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Ινστιτούτων και Επιστημονικών Κέντρων της Ελλάδας και του εξωτερικού (π.χ. Max-Planck, Ecole Polytechnique, BESSY, CERN κτλ). Επίσης, κατά την διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος, ίδρυσε τον Σύλλογο Αποφοίτων του Τμ. Φυσικής “ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” (http://alumni.physics.auth.gr/) με 400 μέλη, μια δραστηριότητα την οποία ακολουθούν ήδη πολλά Τμήματα του ΑΠΘ.
Ο Σ. Λογοθετίδης είναι μέλος των Materials Research Society (MRS), European MRS, Optical Society of America (OSA), European Physical Society (EPS), European Synchrotron Radiation Society (ESRS), Plastic Electronics, the Hellenic Physical Society (HPS), Hellenic Society of Condensed Matter Technology (HSCMT), Hellenic Society of Ceramics (HSC).
Έχει λάβει υποτροφίες για έρευνα στη Γερμανία από το Alexander von Humbolt-Stiftung, το Max-Planck Institut και την BESSY στο Βερολίνο, το Ωνάσειο Ιδρύμα για την υλοποίηση της διδακτορικής του διατριβής, Βραβείο και Υποτροφία από το Ίδρυμα Τηλεπικοινωνιών-ΟΤΕ για την άριστη ακαδημαϊκή του απόδοση κατά τις μεταπτυχιακές του σπουδές (1ος στην σειρά του), και από το ΙΚΥ για όλη τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών (1ος στην σειρά του).
Έχει βραβευτεί με το Βραβείο Τιμής και Προσφοράς στα πλαίσια βράβευσης των Πρωτοπόρων Πνεύματος, Τέχνης, Επιστήμης και Κοινωνικής Αξίας από το “Association of the Greek Literary Men”.
Είναι παντρεμένος με την Δρ Άλκηστη Ζερβοπούλου-Λογοθετίδη, Προϊστάμενο Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν μια κόρη.
Οι θέσεις αναλυτικά της “Ακαδημαϊκής Κίνησης”:
http://kinisi.physics.auth.gr/
http://logothetidis.wordpress.com/
http://ltfn.physics.auth.gr/
http://www.nn.physics.auth.gr/
http://www.nanonet.gr/

5 σχόλια

  1. Έλληνα πολίτη, σου είπαν:


    - "λεφτά υπάρχουν" και "δεν υπάρχει σάλιο",
    - ότι δεν έχει πετρέλαιο το Καστελόριζο,
    - ότι το Αιγαίο είναι διαπραγματεύσιμο,
    - ότι δεν θα ανέβει ο ΦΠΑ και ότι θα ανέβει ο ΦΠΑ
    - ότι δεν θα κοπεί ο 140ς μισθός και ότι μπορεί και να κοπεί ο 14ος μισθός
    - ότι θα πληρώσουν οι έχοντες τους φόρους και αυξάνουν τους έμμεσους φόρους για να πληρώσεις εσύ
    - ότι θα κάνουν εξεταστική για την διαφάνεια και η αδιαφάνεια υπήρξε ΜΟΝΟ από το 2004, ενώ το c4i ήταν το 2002, τα μεγάλα συμβόλαια ΟΤΕ και Siemens υπεγράφησαν πριν το 2000, άρα πάλι ψέμματα ...


    τι προτίθεσαι να κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1980 το χρέος της Ελλάδας αντιστοιχούσε στο 22,9% του ΑΕΠ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα το 1985 είχε κιόλας διπλασιαστεί και είχε φθάσει το 47,8% του ΑΕΠ. Tο 1990 είχε φθάσει στο 79,6% του ΑΕΠ και η πορεία του ήταν ανοδική, καθώς σταδιακά η χώρα εισέρχονταν σε μια νέα περίοδο. Εκείνης της ανακάλυψης των γκρίζων πτυχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που ήταν παντού φορτωμένος με χρέη, τα οποία όμως δεν φαίνονταν.

    Ηταν πάλι τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Οικονομικών τον κ. Γ. Παλαιοκρασσά που άρχισε να εντάσσει στο κανονικό χρέος, όλα τα κρυφά χρέη και να εκδίδει τα δάνεια οικονομικής εξυγίανσης. Αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ανάληψης των κρυφών χρεών ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους, για την οποία δεν ευθύνονταν η τότε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είχε αρχίσει να κινείται προς την Ε.Ε. και η ανάληψη των χρεών ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για τη διόγκωση του χρέους στο διάστημα 1990-1993, που προκλήθηκε εξαιτίας της ανάληψης των κρυφών χρεών τα οποία είχε δημιουργήσει η δεκαετία του 1980.

    Αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 να έχει αγγίξει το 108,7% και στο τέλος της ίδιας δεκαετίας το 114%.

    Σήμερα είναι γνωστό ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών που επιλέχθηκαν και εφαρμόστηκαν στην δεκαετία του 1980. Πολιτικές επεκτατικές που κατά πολλούς, ήταν ανάγκη να γίνουν, καθώς αφορούσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, μόνιμο έως τότε θαμώνα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού.

    Το σχέδιο εκείνο είχε αρχικά και έναν στόχο. Να δημιουργήσει εγχώρια παραγωγική βάση, ισχυρή και ανταγωνιστική. Τελικά εκείνο δεν κατέστη εφικτό, παρά τον πακτωλό πόρων που διοχετεύθηκαν. Επιτεύχθηκε όμως κάτι άλλο. Η πολιτική ηγεμονία επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Η τελευταία άρχισε να συνηθίζει στα «χάδια» του κράτους που σταδιακά έγιναν αυτοσκοπός, με μοναδικό στόχο πλέον την εξαγορά ψήφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΕΙΔΗ.


    ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

    Το greek money αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση των επαϊόντων έδωσε "παράταση" στην απορρόφηση του πακέτου των 28 δις που είχε δώσει η κυβέρνηση λαίλαπα της Νουδούλας και της "κουραδομηχανής" Καραμανλή προς τις Τράπεζες.

    Μέχρι σήμερα όπως αποκαλύπτει το greek money οι Τράπεζες έχουν απορροφήσει μετά βίας μόλις τα 8 δις ευρώ. Ενώ άπαντες γνωρίζουν και πολύ περισσότερο η κυβέρνηση των "συνεκτικών" υπογραφέντων στο πόδι νομοσχεδίων ,ότι ο Δερβέναγας Τράπεζα ,έχει κλείσει τις στρόφιγγες της ρευστότητας στην αγορά ,παρόλα αυτά η κυβέρνηση ΓΑΠ δίνει παράταση ενώ εν αγωνίως ψάχνει 25 δις ευρώ για να την αφήσουν "ήσυχοι" οι Ευρωπαίοι εταίροι μας!!

    'Άραγε ,αφού τα λεφτά "υπάρχουν" , ....σας θυμίζουμε τι έλεγε ο νυν Υπ Οικονομίας Παπακωνσταντίνου για το πακέτο των 28 δις εδώ .... αποτυπώνουμε ένα μικρό απόσπασμα των "διαπιστώσεων" ..."Για να στηρίξουμε τις Τράπεζες, βρέθηκαν 28 δις ευρώ. Για το Ταμείο Κατά της Φτώχειας βρέθηκαν 100 εκ. ευρώ και, από αυτά, δεν έχει δοθεί σε κανέναν ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, το νέο προσχέδιο του προϋπολογισμού προβλέπει 7,4 δις ευρώ επιπλέον φόρους για τους πολίτες. Ας κρίνουν λοιπόν οι πολίτες, πρώτον, ποιες είναι οι προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ
    ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΧΑ
    ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ....ΓΙΑ ΜΑΣ.

    Ο πρώτος κανόνας του
    μηχανισμού ελέγχου γράφει :
    πρέπει να ..( ΣΕ ) πείσουμε ότι
    όλα είναι μάταια,
    μην αντιστέκεσαι,
    δεν θα πετύχεις τίποτα.
    ΓΙΑΤΙ
    Δεν θέλουν να γνωρίζεις πόσο ευάλωτοι είναι.
    Πως “αν τους φυσήξεις έπεσαν”.

    ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
    ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ.

    Αυτή η κυβέρνηση,
    η γελοιωδέστερη μετά τον Πόλεμο, ας ελπίσουμε μόνο να μην παραχωρήσει ανοιχτά εθνικό έδαφος.
    ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.....
    ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κα Τσίμπου,διάβασε γιά τά χάλια τών καθηγητών:
    Όταν αποφοίτησα 1ος χρονικά από τό
    Πολυτεχνείο,ήθελα νά πάω στό
    εξωτερικό γιά μεταπτυχιακό.
    Η τεράστια ανάγκη γιά δουλειά καί
    οικογενειακά έσοδα μέ εμπόδισαν.
    Μετά 18 χρόνια επανήλθα μέ τό
    αίτημα μου νά συμπεριληφθώ στό
    Μεταπτυχειακό πρόγραμμα.
    Οί καθηγητές μασώντας τά νύχια
    τους μέ απέπεμψαν επειδή οί θέσεις
    "είναι πιασμένες" τώρα,αλλά καί
    τού χρόνου.Βρές έναν καθηγητή νά
    σέ υποστηρίξει,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.Δηλαδή δώσε τό κάτι τίς.
    Καί επειδή είμαι ανδρική αγριό-
    φατσα καί δέν πληρώνω,απορρίφθηκα
    από χρηματισμένους straight καί
    τούς πισωγλέντηδες τών 2 στάσεων.
    Κατάλαβες κα Τσίμπου????
    Εγώ δέν Τσίμπησα,αλλοιώς θά ξυ-
    νόμουν (όχι βέβαια,θά πρόσφερα),
    όπως οί 25ρησες Μηχανικοί μέσω
    ΑΣΕΠ καί μεταπτυχιακών καμωμένων
    δίπλα στό σπίτι τους.
    Τό έκανα αργότερα μόνο γιά τήν
    πάρτη μου,στού διαόλου τή μάνα.
    Τό Πανεπιστήμιο είναι η Όργουελ
    "Φάρμα τών ζώων",μέ κάποια πιό
    ίσα από τά άλλα.
    Ο ευαγγελιζόμενος κος Στέργιος,
    πιθανόν νά ανοίκει στήν κάστα
    τών άνισων.
    Εδώ δέν έδωσαν θέση στόν μέγιστο
    Νανόπουλο,στόν Λογοθετίδη δέν θά
    θά βρούν πρόσκωμα????????
    Συχαμμένο κύκλωμα....,συμμαθητής
    μου έδωσε 2.000.000δρχ καί όρκο
    πολιτικό γιά τίς ψηφοφορίες ώστε
    νά γίνει καθηγητής.
    Μουνόσκυλα.
    Εξαιρείται τής αναρτήσασας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση