GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γερμανοί φταίνε;...

Aπό το http://trupokarudos.blogspot.com/ Ό,τι και να λέτε ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ FOCUS! Μην το παίζετε ξαφνικά όλοι ενωμένοι επειδή τόλμησαν κάποιοι ...

Aπό το http://trupokarudos.blogspot.com/

Ό,τι και να λέτε ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ FOCUS!
Μην το παίζετε ξαφνικά όλοι ενωμένοι επειδή τόλμησαν κάποιοι τρίτοι να δουν και να αποτυπώσουν την ολοφάνερη ξεφτίλα της χώρας!
Οι Γερμανοί φταίνε για τα δικά μας τα χάλια; Εσείς διαλέξατε να βγάζετε για κυβέρνηση το ίδιο κόμμα, γιατί κακά τα ψέματα Ν.Δ = ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΟΚ = Ν.Δ! Οι κυβερνώντες ήταν και είναι απατεώνες και ο λαός είναι απλά μαλάκας που τους εκλέγει μονίμως! Ποιος φταίει για όλα αυτά; Οι Γερμανοί φταίνε;
Σηκώθηκαν τώρα όλοι τάχα για να υπερασπιστούν τη χώρα. Στάχτη στα μάτια σας ρίχνουν ρε! Είτε είχε είτε δεν είχε το Focus αυτό το εξώφυλλό, εσύ Έλληνα που...

τώρα διαμαρτύρεσαι στα σκατά ζούσες και στα σκατά θα εξακολουθήσεις να ζεις.... Και μη μου πεις τώρα πως είσαι ευχαριστημένος από τον τρόπο ζωής σου γιατί θα σε φτύσω! Ας μην είμαστε υποκριτές και ας μην παρασυρόμαστε από τη φράση "τα εν οικω μη εν δήμω", γιατί αυτά είναι μπούρδες! Η ουσία είναι που μετράει και δεν μας φταίει κανείς αν βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας. Δε φταίει ο Γερμανός, ούτε ο Κινέζος, ούτε ο Αμερικανός που εσύ βλάκα ψηφίζεις εκείνους που κλέβουν και που ΣΕ κλέβουν.

19 σχόλια

  1. Δυστυχώς, έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ
    Γράφει ο Κώστας Σερπάνος


    Στην Ελληνική κοινωνία υπάρχει συσσωρευμένος τεράστιος πλούτος κι εμείς πρέπει πάλι να πληρώσουμε για χρέη που ποτά δεν δημιουργήσαμε. Τα ταμεία είναι άδεια αλλά και οι τσέπες μας επίσης. Ποιοι έχουν τέλος πάντων τα λεφτά? Ας δούμε ορισμένα παραδείγματα :
    Τα τελευταία 12 χρόνια το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 60%. Αφού το δικό μας - των εργαζομένων - εισόδημα δεν αυξήθηκε καθόλου, ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ?
    30.000 ελληνικές οικογένειες διαθέτουν στα τμήματα private banking των τραπεζών πρίπου 50 δις € ενώ άλλα 40 δις € έχουν καταθέσει έλληνες πολίτες στο εξωτερικό. Μάλλον δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι...
    Κρίμα κύριε Παπανδρέου. Κρίμα και σε εμένα που με έπεισες και σε ψήφισα. Ξαναθημήθηκα δηλώσεις σου πρίν 5 μήνες ότι λεφτά υπάρχουν.
    ΚΡΙΜΑ.POYFALES KOUFALES ERXONDE KREMALES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1955 - Το σκάνδαλο Siemens συγκλονίζει τη χώρα – Σαν να μην πέρασε μια μέρα…

    Η Ζήμενς έχει παλαιά ιστορία στην Ελλάδα, παλαιά όμως είναι και τα σκάνδαλα που συνοδεύουν το όνομά της, οι υπόγειες διαδρομές, αλλά και οι πολιτικοί τριγμοί που προκαλεί.

    Ας γυρίσουμε 55 χρόνια πίσω, είναι Ιούλιος του 1955, ο στρατάρχης Παπάγος είναι πρωθυπουργός (με βεβαρημένη υγεία, του απομένουν τρεις μήνες ζωής), ενώ ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι υπουργός Συγκοινωνιών και Δημοσίων Έργων, με ισχυρό αποτύπωμα και αναγνώριση του έργου του (σε λίγο θα γινόταν αυτός πρωθυπουργός).

    «Κύριε Στρατάρχα, υπήρξαν όπως γνωρίζετε, αρκεταί αι περιπτώσεις κατά τας οποίας διεφώνησα με την ακολουθουμένην υπό της Κυβερνήσεως πολιτικήν. Παρά ταύτα, πιστεύων εις την χρησιμότητα της παρούσης Κυβερνήσεως, και μη επιθυμών να διαταράξω την συνοχήν της, απέφυγα επιμελώς να γίνω δημιουργός ζητημάτων.

    Ήδη λυπούμαι διότι, μη δυνάμενος να συμπράξω εις την υπό διαπραγμάτευσιν σύμβασιν της Εταιρείας Ζήμενς, ευρίσκομαι εις τη ανάγκην να σάς παρακαλέσω όπως αποδεχθήτε την παραίτησίν μου...».

    Τι είχε, όμως, προηγηθεί που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να στείλει την επιστολή παραίτησης στον Αλέξανδρο Παπάγο;………….

    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΙ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!
    ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.
    ΜΕΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΗΠΟΙΚΟΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΑΠΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ αν είχαμε ψηφίσει Παπαρήγα ή Τσίπρα σήμερα θα ήμασταν καβάλλα στ' άλογο....
    -Μπρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ετσι ακρινως ειναι, εμεις μονοι μας φεραμε τη χωρα σ αυτο το σημειο, με τις επιλογες μας, με το να ψηφιζουμε τπους "σεμνους και ταπεινους" η τους σοσια-ληστες, τους ιδιους απατεωνες τοσα χρονια που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα του πλανητη θα ειχαν σαπισει στη φυλακη και το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι το ...ξερουμε οτι ειναι απατεωνες και κλεφτες κοινου ποινικου δικαιου που αν εστω και λιγο η ελληνικη δικαιωσυνη και οι εκπροσωποι της ειχαν την απαιτουμενη αξιοπρεπεια, η χωρα σημερα δεν θα ηταν σ αυτο το σημειο, αλλα οι ....εκπροσωποι του νομου "καθισαν" πανω στο παχυλο τους μισθο και στις τεραστιες και εξωφρενικες συνταξεις και αφηναν τη χωρα να καταστρεφεται...μαριονετες ανιθρωπακια αισχιστου ειδους που οταν βρουνε κανα φουκαρα σε κανα δικαστηριο με κανα παραπτωματακι, εξαντληουν ολη τους την αυστηροτητα......μαριονετες που τους εγραψε και συνεχιζει να τους γραφει η ιστορια με τα πιο μελανα της χρωματα....ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ......ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...........
    καληνυχτα ελλαδα.....πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά που να το καταλάβουν οι πολίτες.
    Το ατομικό συμφέρον, δεν τους αφήνει να δουν κατάματα την καταστροφή της Πατρίδος.

    ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
    Βλέπε.Εθνικά θέματα,

    Με το πρόσχημα της οικονομίας θα προσπαθήσουν να επιβληθούν στην ΑΠΕΜΠΌΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    Βασιλης
    Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειδηση

    Παλι ο δρ Κουτσουκος και τα μπλογκ σωνουν την τιμη της Ελλαδας, γιατι μιλησαν πρωτοι και πριν τον Παγκαλο, για τον κλεμενο χρυσο απο τους Ναζι!

    Φανης Πασοκ

    26 Φεβ 2010 5:35:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζητάμε λέει αποζημιώσεις από τους Γερμανούς......

    Σιγά να μην ζητήσουμε και από τους Πέρσες!!!

    Αντί να συζητάμε ποιος έκλεψε το κράτος και να ζητήσουμε από τους κλέφτες τα λεφτά μας πίσω καθόμαστε και λέμε μαλακίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ;
    ΦΙΛΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κρίμα ρε μεγάλε πέθανε ο "επαναστάτης" ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (με μεγάλα γράμματα) που θα μας έσωνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ27 Φεβ 2010, 4:07:00 μ.μ.

    ΤΟ ΔΑΚΤΙΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ .
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
    ΔΗΜΑΡΧΟΙ
    ΝΟΜΑΡΧΕΣ
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ
    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ
    ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ
    ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΜΕΓΑΛΟΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
    ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΤΛ,ΚΤΛ..-
    ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θελουμε δρ Κουτσουκο!!

    τι γινονται τα αρθρα του?
    ολοι γνωριζουν οοτι μιλησε για επιστροφη του χρυσου απο τους Γερμανους πριν απο τον Παγλαλο!!

    Ειναι πρωτοπορος!

    Βαλτε δρ κουτσουκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΓΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. (Φταίνε)Οι Γερμανοί με τους ντόπιους συνεργάτες. Ακόμα και σήμερα. Αλλιώς οι Γερμανοί δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

    Καπετάν Μακρής. Και από παλιά...
    http://www.youtube.com/watch?v=B5OBuDaWuN0&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ετσι έλεγε την φριχτή πενταετία του Καραμανλή του Αλογοσκούφη και του λοιπού συρφετού η Παπαρήγα η Κανέλλη και οι άλλοι ζηλωτές του Στάλιν, και τα κάνατε ρόϊδο.Συμπράξατε σύντροφοι με όλους αυτούς, εν επιγνώσει οτι καταστρέφεται η χώρα.Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι ότι προδίδετε συστηματικά την χώρα.Σύντομα θα σας βάλει στην θέση που σας αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχεις απόλυτο δίκιο! Όταν είπα τα ίδια στο facebook και πρότεινα να προσέλθουν και να πληρώσουν οικειοθελώς εκείνοι που ψηφίζουν χρόνια τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και μάλιστα εκείνοι που ψήφισαν δύο και τρεις φορές να πληρώσουν διπλά και τριπλά μου γράφουν να μην αρχίσουμε τώρα τη φαγωμάρα, και που ξέραμε όταν ψηφίζαμε ότι θα μας πιουν το αίμα και άλλα τέτοια φαιδρά. Εγώ απαντώ ότι έτσι και μου κόψουν ως ιδιωτική υπάλληλο έστω και 1 ευρώ θα με βρουν απέναντί τους! Και όχι μόνο φαγωμάρα θα έχουμε αλλά πολύ χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση