GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φταίνε οι φόροι για τα χρέη;...

Από τον ΤΙΜΟ Http://timosellas.blogspot.com/ Πολλα λεγονται και ακουγονται αυτες τις μερες για το τι πταιει, που το ελλειμμα αυξανεται. Εινα...

Από τον ΤΙΜΟ

Πολλα λεγονται και ακουγονται αυτες τις μερες για το τι πταιει, που το ελλειμμα αυξανεται.
Ειναι λενε που δεν πληρωνουμε τους φορους που πρεπει. Πρεπει να τους αυξησουμε. κλπ. κλπ.
Αληθεια, γιατι πληρωνουμε φορους;
Για να εχουμε δρομους, υποδομες, νοσοκομεια, δημοσια υγεια, σχολεια κλπ., κλπ.
Εχουμε;
ΟΧΙ !!
Γιατι;....
Ερχομαστε τωρα στο κυριως πιατο: Τα θαλασσοδανεια που πηρε η Ελλαδα απο την Ευρωπαϊκη Ενωση. Τα πηρε για να βοηθησει ομαδες εργαζομενων να αυξησουν την αποδοση τους και να κανουν τις επιχειρησεις τους πιο ανταγωνιστικες. Για να ανεβη το βιωτικο επιπεδο των κατοικων αυτης της χωρας με καλυτερευση των υποδομων της και την λειτουργια του δημοσιου τομεα. κλπ., κλπ.
Αυτα τα δανεια χρησιμοποιηθηκαν εκει που επρεπε;
ΟΧΙ !!
Αυτα τα δανεια ειναι υπευθυνα για το αυξημενο ελλειμμα της πατριδας μας. Οχι η μικρη φορολογια!!
Αυτοι που πηραν τα δανεια αυτα για...

δικο μου λογαριασμο, για δικο σου, για ολων μας, αυτοι ας πληρωσουν τα ελλειμματα.
Με τις περιουσιες τους,
Με την ελευθερια τους,
Ακομη και με την (αχρηστη-αιμοβορα) ζωη τους.
Εγω γιατι να πληρωσω;
Σε τι με ωφελησαν τα δανεια της ΕΕ;
Πες τε μου ΕΝΑ μονο οφελος, να μαθω κι εγω..
Προσωπικα, καποιο δανειο που εχω για κατοικια, αυτο μονο χρωσταω και αγωνιζομαι να το επιστρεψω.
Για πιο λογο να με φορτωσουν με τα κλεψιμεϊκα οι αρπαγες πολιτικοι;
Ολοι ζουνε μεσα στο ψεμα και ονειρο τους ειναι η εισοδος τους στην Βουλη. Για να φανε και να φανε, οπως αποδειχνει η Ιστορια.
Ε, λοιπον, καιρος να πληρωσουν! Ηδη το κρατος ειναι συνεταιρος στις επιχειρησεις. Απο την μια ο φορος απο την αλλη το ΦΠΑ (=1/5 των συναλλαγων!!!) εχει γεμισει χρηματα. Πουντα;!...
Συμπερασμα: Δεν σωζεται η κατασταση με προσθετους φορους, που θα δωσουν υλικο για περισσοτερο φαγωποτι στους βουβαλους της πολιτικης και μαλιστα με περισσοτερη ορεξη αφου θα ειναι και ντοπιο πραγμα! Εδω το ξενο χρημα δεν σεβαστηκαν θα σεβαστουν το δικο μας;
Ως εδω και μη παρεκει! Τελος οι φοροι Αλογομουρηδες, Αλογοσκουφηδες, Μακρυκωσταιοι κλπ.
Στον αγυριστο ολοι σας
Ηλιθιοι

14 σχόλια

  1. για τα ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    Και για οσους δεν το καταλαβαν ακομη… !
    GAME OVER ! ! ! ! !
    To continue -Insert coin- ! ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΟΞΥΠΝΙΟΠΟΝΗΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕ ΚΑΙ ΜΗ…….
    Καλη σου νυχτα !
    Εγω…την εκανα ηδη !

    Το επόμενο διάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε αύξηση της παραοικονομίας της διαφθοράς της φοροδιαφυγής, της εγκληματικότητας κτλ με λίγα λόγια οι επιλογές της κυβέρνησης οδηγούν σε διάλυση την ελληνική κοινωνία.

    ΓΙΑΤΙ. Οι επιλογές της κυβέρνησης δεν ευνοούν κανέναν, παρά μόνο τη διαφθορά.
    Γιγάντωσή της θα έχουμε καθώς στερούνται οράματος και προοπτικής εξόδου από τη στενωπό στην οποία με ευκολία μας έχωσε το GAP με τους ακροβατισμούς του.

    ΑΝΤΕ ζώα φάτε ...Μπόμπολα εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακου ΤΙΜΟ,

    1. Δεν πληρώνουν ολοι τον φορο τους αναλογα με τα εισοδήματα και τις υπηρεσίες που απολαμβανουν.

    2. Καθε δρόμος για να κατασκευαστεί χρειάζονται κεφαλαια, όμως αυτοι που κυρίως ζουν απο τον "δρόμο" αυτοι που καταστρέφουν τους δρόμους, οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές δεν δεχονται να φορολογούνται.

    3. Τα σχολεία μας δεν θα ηταν τοσα πολλά αν μονο τα "δικα μας παιδιά" φοιτουσαν.
    Εχουμε χιλιάδες παιδιά μεταναστών που γεμίζουν τις αδειες αιθουσες και δικαιολογουν εκατονταδες χιλιάδες δασκάλους καθηγητές.
    Ποιός θα πληρώσει αυτά τα έξοδα σε μισθούς και εγκαταστάσεις;

    4. Τα Νοσοκομεία αποτελούν την μεγαλη μαυρη τρύπα στην οικονομία μας, ομως καμια κυβέρνηση δεν εχει την βουληση να την κλεισει διοτι πολλά συμφέροντα βολεύονται πίσω απο την "φιλανθρωπη μεταναστευτική πολιτική"

    Η Γερμανική κυβέρνηση που ολοι σήμερα βρίζουμε, απο 1/1/2009 έφερε ενα νομο βασει του οποιου ολοι οι κατοικοι της χώρας υποχρεούνται να είναι αφαλισμενοι σε δημόσια ή ιδιωτική ασφαλ, εταιρεία.
    Αυτός ο νόμος υποχρεώνει τους αλλοδαπούς, μεταναστες κλπ, να πληρώσουν απο 150 ευρώ το μηνα και να εχουν ασφαλισμένη την υγεία τους διοτι δεν είναι σωστό να πληρώνει ο ασφαλισμένος φορολογουμενος τα σπασμένα των ανασφάλιστων στα νοσοκομεία.

    Γιατί δεν κανει και η κυβέρνησή μας κατι παρόμοιο;

    Μήπως γιατί η χώρα μας είναι πιο πλουσια απο την Γερμανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν κανουν οτιδηποτε αλλο πια,

    να ζητησουν να μειωθουν και οι βουλευτες στους 100.

    και παλι πολλοι ειναι, αλλα τελοςπαντων.

    γιωργακη ειπες χρειαζονται βαθιες και ριζικες τομες και αλλαγες.
    να αλλαξουμε εντελως.

    αντε να σε δουμε πουστοφλωρε, θα το κανεις αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γέμισαν τα νησιά πολυτελείς βίλες, οι θάλασσες πανάκριβα κότερα, τα βουνά επιβλητικές παραθεριστικές κατοικίες, οι παραλίες οικοπεδοποιήθηκαν (και όσες «γλύτωσαν» καταλήφθηκαν),από ιδιοκτήτες που δηλώνουν όσο το αφορολόγητο. Λεφτά βέβαια υπάρχουν, όπως λέχθηκε. Μόνο που είναι σκεπασμένα με την παρανομία και τη διαπλοκή, που κανείς δεν τολμάει να βάλει χέρι. Αλήθεια, γιατί;
    Και όσο δεν χτυπιέται στη ρίζα της η παρανομία όσων διαπλέκονται, φοροκλέπτουν ή φοροδιαφεύγουν, δεν πρόκειται να δούμε ηλίου πρόσωπο. Θα δουλεύουμε μαύροι, σαν τους μαλάκηδες, πάντα «στα τούνελ και στις μεγάλες γαλαρίες», για να διασχίζουν τους δρόμους με τις διπλές λωρίδες κυκλοφορίας πανάκριβες λιμουζίνες, όσων ληστεύουν τη δημόσια οικονομία, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών και των παρατρεχάμενών τους εγκαθέτων πολιτικών στελεχών, που ρούφηξαν 30 χρόνια τώρα, όλη την ικμάδα της Ελλάδας και το αίμα των ιθαγενών αυτής της χώρας.
    Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πού μοιράστηκαν ή πού σπαταλήθηκαν τα δανεικά, τα χρήματα που πήραμε από την Ευρώπη και το δημόσιο χρήμα. Για να ερμηνεύσουμε και τις μεγάλες και άνομες εισοδηματικές διαφορές που παρατηρήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
    Σε μια χώρα όπου το μέγιστο των δημόσιων εσόδων προέρχεται από τη φορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων και το ολίγιστο από τη φορολόγηση επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών, η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση «των μη προνομιούχων» ξεκινάει την «ανάταξη» της οικονομίας με «πάγωμα» μισθών και συντάξεων, μαζί με αύξηση της έμμεσης φορολογίας!
    Επιτέλους, για τις φοροαπαλλαγές των οικονομικά ισχυρών (μόνο όμως των επενδυομένων εκ των φορολογηθέντων κεφαλαίων) μπορούν να επικαλούνται τη λογική της εύνοιας προς τους παραγωγούς πλούτου, απαραίτητου για την ανάπτυξη. Αλλά για την ωμή, ιταμή, αδικαιολόγητη μείωση μισθών και εισοδημάτων, φημολογούμενη μείωση συντάξεων, ανισότητα αμοιβών στον δημόσιο τομέα, αύξηση των εμμέσων φόρων που δεν αγγίζει τους (αφορολογήτως πλουτίσαντες) έχοντες και κατέχοντες κλπ κλπ, ποια λογική μπορούν να επικαλεστούν;
    Αυτά αποτελούν το κυρίως σκάνδαλο που εξωθεί την κοινωνία να σταθεί ενεργά αντίπαλη σε μέτρα προκλητικής προχειρότητας για «ανάταξη» της οικονομίας, πυρπολώντας και κατακαίγοντας τις πόλεις.
    Καλούν πάλι όλους εμάς, τους μικρούς, όπως άλλωστε γινόταν πάντοτε, να πληρώσουμε για τα κλοπιμαία. Όμως ούτε συμμετείχαμε στο μοίρασμα του κλαπέντος δημοσίου χρήματος, ούτε και μίζες εισπράξαμε. Γιατί λοιπόν να πληρώσουμε εμείς και όχι αυτού που τα πήραν;
    Οι δεκαέξι (16) κατ’ έτος αφορολόγητοι μισθοί των υπαλλήλων της Βουλής. Οι παχυλές αμοιβές και περιττές αποζημιώσεις των νομοθετησάντων την ατιμωρησία-ασυλία τους βουλευτών. Οι εξωφρενικές οικονομικές «εξασφαλίσεις» όσων εργάζονταν στην πρώην «Ολυμπιακή». Οι μυθικές μισθολογικές προνομίες των διορισμένων σε οργανισμούς λιμένων και σιδηροδρόμων. Οι ιλιγγιώδεις αποδοχές των κομματικών παρακεντέδων στην ΕΡΤ και των άεργων-τεμπέληδων και ιδιωτικώς αποτυχημένων τυχάρπαστων μακρυχέρηδων κομματικών εγκάθετων τοποθετούμενων στα διοικητικά συμβούλια των αναρίθμητων εταιρειών του Δημοσίου και επίσης σε θέσεις «ειδικών συμβούλων» στα υπουργεία. Οι μισθοί των ειδικής κατηγορίας δημόσιων λειτουργών, καθορισμένοι ετσιθελικά από τους ίδιους. Οι ληστρικές «προμήθειες» από τις αγορές ιατροφαρμακευτικού υλικού στα νοσοκομεία. Τα αστρονομικά κονδύλια για την ενίσχυση των πολιτικών κομμάτων και των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων. Και άλλες, πάμπολλες, ανάλογες περιπτώσεις συνιστούν την ανομία που αν δεν εξαλειφθεί με συνέπεια, η απαιτούμενη για την οικονομική ανάκαμψη κοινωνική συνοχή θα παραμείνει ανέφικτη.
    Αυτή την ώρα, ο αμοραλισμός ή ο φασισμός της κομματικής ιδιοτέλειας είναι το πρώτο και επείγον πρόβλημα. Το φάσμα της απειλής να αρχίσουν οι λεηλασίες καταστημάτων και σπιτιών έρχεται δεύτερο. Πολύ φοβάμαι όμως ότι όπως πάμε, σε λίγο καιρό θα έλθει πρώτο. Και τότε θα δούμε 5300 γκιλοτίνες να στήνει ο επαναστατημένος λαός μπροστά στη βουλή, στο σύνταγμα, 300 για τους από μέσα και 5000 περίπου για τους απέξω εγκάθετους κομματικούς. Και τότε, στη νέα Βαστίλη, «πού σε σφάζει και πού σε πονεί» όπως έλεγαν κι’ οι παλιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια τα λες. Μπραβο σου!


    Μπραβο και στο press που εβαλε την αναρτηση αυτη...

    Αν δεν στηθουν ΑΓΧΟΝΕΣ, φιλε μου,
    δε βλεπω να αλλαζει η κατασταση....

    ΑΓΧΟΝΕΣ για καθε αποχρωση λαμογιο
    ουστ
    φτανει πια με τους μαλακες

    καλα λες, να πληρωσουν αυτοι !!

    Τι πρεπει να κανουμε; Οπου βλεπουμε βολευτες να τους πυροβολουμε;

    Αν παντως ειναι και αυτο λυση, θα γινει.....

    εφτασε ο κομπος, της υπομονης μας, στο χτενι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ.
    ΟΠΩΣ Η ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΨΑΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ "ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ".
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΣΥ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που πηγαν τα λεφτα? που πηγαν τα λεφτα ? λεει και ξαναλεει απορημενος ο Παπανδρεου.
    Ξερει ομως που πηγαν τα λεφτα!!!!
    Εχουν ονομα διευθυνση και αριθμο.
    Δεν εχει παρα να κοιταξει ποιοι και πως αποροφησαν τα δις ευρω που δανειστικαμε ,επιχορηγηθηκαμε ολα αυτα τα 30 χρονια συμμετοχης μας στην ευρωπαικη ενωση για βελτιωτικα κοινωνικα εργα δημιουργια υποδομης για αναπτυξη ,ενδυναμωση των Ελληνικων επιχειρησεων,εκσυγχρονισμο του δημοσιου τομεα κλπ κλπ. Το μεγαλο φαγοποτι ξεκινησε επι ΠΑΣΟΚ με αξιους συνεχιστες τις κυβερνησεις της ΝΔ που μεσολαβησαν.
    Σημερα ολοι ποιουν την νησσαν αποποιουμενοι καθε ευθυνης ,συμμετοχης σε κλοπες αρπαγες λαμογιες κομπινες και οτι αλλο συνελαβε ο νους τους μαζι με τους παρατρεχαμενους τους στην καταληστευεση του κρατους και ειδικοτερα του Ελληνικου λαου.
    Ας το δουμε το πραγμα απλα.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες στην Ελλαδα που κρατουν την διαχειρηση της ενεργειας και με ποιους τροπους επιδοτηθηκαν δανειοδοτηθηκαν χαριστηκαν και γινανε συμβατικες πραξεις μετα του Δημοσιου?
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που κρατουν στα χερια τους το εμποριο και την εισαγωγη αυτοκινητων στην Ελλαδα που συνηθως σε περιπτωσεις δανειων η χωρα μας υποχρεωνεται απο τις αντιστοιχες της ΕΕ να εισαγει υπερμετρο αριθμο αυτοκινητων ως αντισταθμιστικα οφελη ευνοικων ορων του δανειου που μας χορηγουν. Προσφατες οι αποφασεις του Καραμανλη Παπαθανασιου με ευνοικα μετρα απορροφησης των εισαχθεντων αυτοκινητων ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!!απο καταχρεωμενους Ελληνες. Τετοια τομαρια ειναι.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που κρατουν στα χερια τους την ληψη των μεγαλων τεχνικων και κατασκευαστικων εργων στην Ελλαδα.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που παρεχουν στο δημοσιο τεχνολογικο εξοπλισμο.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που ελεγχουν με συγκροτηματα τα ΜΜΕ.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που κρατουν το τραπεζικο συστημα στην Ελλαδα.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες του εφοπλιστικου κεφαλαιου στην Ελλαδα.
    Ποιες ειναι οι οικογενειες που πωλουν στρατιωτικο εξοπλισμο στην Ελλαδα ως αντιπροσωποι μεγαλων καρτελ.
    Αν λοιπον βρειτε τα ονοματα αυτα τοτε Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !!!!θα παρατηρησετε οτι ολοι μεταξυ τους τους συνδεουν συγγενικες σχεσεις, σχεσεις αιματος, επιχειρησεων και βρισκονται παντου οπου υπαρχουν χρηματα του δημοσιου.
    Το δυσαρεστο δεν ειναι αν ολοι αυτοι κρατουν την τυχη μα και τα ονειρα μας στα χερια τους, αλλα αυτοι που τους εδωσαν αυτη την ισχυ και δεν ειναι αλλοι απο τους εκαστοτε πουλημενους και ξεφτιλες πολιτικους μας στο ονομα της ρεμουλας και του ιδιοτελους συμφεροντος.
    Ολοι αυτοι δεν ειναι παραπανω απο 100-150 ονοματα που φιγουραρουν σε καθε μεγαλο εργο που χρηματοδοτειται απο την ΕΕ.
    Οπως οι οικογενειες των μαφιοζων μοιραζαν περιοχες με επιρροες και αναπτυξη των δραστηριοτητων ετσι και αυτοι εχουν μοιρασει την πιτα στην Ελλαδα μη επιτρεποντας την εισοδο οποιουδηποτε παρεισακτου που θα θιξει τα συμφεροντα τους.
    Οι ξεπουλημενοι πολιτικοι ειναι ανδρεικελα που νομιμοποιουν τις παρανομες δραστηριοτητες τις δικες τους αλλα και των συμφεροντων που τους κρατουν στο χερι και ειναι λαδωμενοι και ξεπουλημενοι εδω και τρεις γεννεες.
    Επειδη το χρημα που ερευσε στην Ελλαδα ηταν πολυ και δημιουργσε προκλητικο πλουτο σε καποιους επρεπε να δωσουν και στον λαο κατι ψιχουλα να σκασει, οχι να χαρισουν αλλα να δανεισουν.
    Αφου κλεψανε τον κοσμο απο το χρηματιστηριο και αφαιμαξαν και τις πιο μικρες καταθεσεις, ολος αυτος ο πλουτος συσσωρευθηκε στις τραπεζες που επαιξαν ενα βρωμερο ρολο στο θεμα χρηματιστηριο και το ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΟΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ.
    Παραδειγμα αγοραζοντας ενα σπιτι σε ηλικια 35-40 ετων δανειοδοτουμενος απο την τραπεζα την τελευταια δοση πληρωμης στην στελνουν πανω απο τον ταφο σου.
    Δηλαδη σου χρειαζεται μια ολοκληρη ζωη να στεγασεις την οικογενεια και τα ονειρα σου, οταν διπλα σου οι ημετεροι χτιζουν επαυλεις και ανακτορα με τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ απο τον Ελληνικο λαο.
    Πρεπει επιτελους να σταματησει αυτη η παθητικη σταση του λαου εναντι ολων αυτων που παιζουν με την ζωη μας.
    Τα μετρα ειναι παλι για εμας αυτους δεν τους αγγιζουν, εχουν τροπους να κρυφθουν και να διασφαλισουν την λεια που αρπαξανε απο την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΜΟ, ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
    Ο ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
    ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
    ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ.
    ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
    ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΕΣΥ ΝΟΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ € ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
    ΔΟΥΛΕΥΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΕΙΡΑ.
    ΣΤΑ ΔΕ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ- ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΙ - ΜΙΣΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ - ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι άνθρωποι κοιμούνται και ονειρεύονται αρπαχτές, άλλως θα ήξεραν ότι την φοροδιαφυγή πρώτα την προκαλούν οι ίδιοι οι εφοριακοί που τα αρπάζουν και αυξάνουν τις περιουσίες τους και όχι τα κρατικά ταμεία.
    Την φοροδιαφυγή την κάνουν οι μεγάλοι από τους οποίος συντηρούνται οι πολιτικοί και με τους οποίους όταν συντρόγουν αισθάνονται καταξίωση και τους κάνουν σουσφετάρες.
    Τον μικρομεσαίο τον έλλιωσαν , τον έκλεισαν , τώρα τον συκοφαντούν και τον αποτελλειώνουν με κορώνες ηεφαρμογή των οποίων πάλι καμία εφαρμογή δεν έχει σε αυτούς που τόσα χρόνια ληστεύουν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ό ΓΑΠ καί γνώριζε τήν πραγματική κατάσταση τής Ελληνικής οικονομίας καί ψευδώς υπεσχέθη στόν Ελληνικό λαό προεκλογικά,διαβεβαιώνοντάς τον,ότι χρήματα υπάρχουν καί χείριστα διά 4-5 μήνες διαχειρήσθηκε τά οικονομικά θέματα τής χώρας,αλλά τό χειρότερο,ακόμη κι άν γνώριζε ότι ή κατάσταση τής Ελληνικής οικονομίας είναι πράγματι στό χείλος τού γκρεμού,δέν είχε τό δικαίωμα,νά δυσφημή τήν χώραν μας διεθνώς (ή οικονομία μας είναι στήν εντατική,είμεθα στό χείλος τού γκρεμού κι άλλες ΓΑΠ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ).
    Τώρα ζητά συναίνεση καί κατανόηση.
    Κατ΄αρχήν νά απολογηθή διότι τό κόμμα του,είναι ή κυρία γεννεσιουργός αιτία,από τό 1981 εώς καί σήμερα,πού εδημούργησε τούς νταβατζήδες,μέ τίς επιδοματικές πολιτικές πού εφάρμοσε αντί νά επενδύει στήν ανάπτυξη (συνδικαλιστές νταβατζήδες,αγρότες δήθεν,αναπηρικές κι αντιστασιακές συντάξεις,συντάξεις ομογενών από τίς πρώην κομ.χώρες τού ανατολικού μπλόκ,αμοιβές δυσανάλογες μέ τό παραγώμενο προϊόν σέ συντεχνίες,όπως δημόσιοι υπάλληλοι κι άλλοι νταβατζήδες).
    Πώς είναι δυνατόν νά συναινέσουν οί διαχρονικά νταβατζήδες μας (όλοι οί πιό πάνω αναφερόμενοι),όταν τό ΠΑΣΟΚ είχε δημιουργήσει τήν νοοτροπίαν τής επιδοματικής πολιτικής,διαμορφώνοντας έτσι αμοιβές,150% πάνω από αυτές πού προέκυπταν από τίς συλ.συμβάσεις εργασίας στό δημόσιο κι όχι μόνον??
    Πώς είναι δυνατόν ένας μισθός στό δημόσιο νά είναι τής τάξεως τών 800 κατά μέσο όρο καί ή συνολική αμοιβή μηνιαίως νά είναι Σ.Σ.μισθός + επιδόματα = πάνω από 2500 ευρώ??
    Όσον δέ διά τό ύψος τού εθνικού μας χρέους,είναι γνωστό ότι ή χώρα μας υποχρεούται νά καταβάλλη ετησίως, πάνω από 12 δις ευρώ,μόνον διά εξόφληση τών τόκων τού συνολικού μας χρέους.
    Τό χρέος άραγε αυτό,εδημιουργήθη πότε??
    Δέν είναι αποτέλεσμα πολιτικών πού ασκήθηκαν διαχρονικά καί ιδίως από τό 1981-1989 (ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ??).
    Τά μέτρα πού μάς επιβάλλονται (ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ),μάς επιβάλλονται όχι από τόν Παπακωσταντίνου (καταβάλλει πράγματι φιλότιμες προσπάθειες,όπως κι ό Αλογοσκούφης,τού οποίου όμως οί όποιες οικονομικές πολιτικές καί σχέδια του γενικώς,προσέκρουαν στήν αντίδραση κι άγνοια τού ΜΠΟΥΛΗ),αλλά επιβάλλονται από τήν Ε.Ε. ΚΑΊ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    Τό τιμόνι τής οικονομίας,αυτοί τό έχουν ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (Γ.Ε.Σ.Ε, Α.Δ.Ε.Δ.Υ κ.α.),ότι σήμερα πρέπει νά λογοδοτούμε στούς διεθνείς οίκονομικούς οίκους,αλλά κυρίως κι σέ αυτούς πού μάς πληρώνουν απο τό 1981 μέχρι σήμερα,δηλαδή τήν Ε.Ε.
    Τά ψέμματα τέλος,άπό όποιον κι άν εκπορεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι στα δεκα μετρα!!

    Εδω και τωρα!!

    ΥΓ.: Ο αδελφος του πρωθυπουργου
    τις 2800 ευρω που πληρωσε για τις σαμπανιες
    τα εδωσε απο τα βιβλια που πουλησε;!
    ποθεν εσχε;

    σκατοβλαχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωστε οι δημόσιοι υπάλληλοι κι οι μισθωτοί φταίνε,ε;Οχι οι μεγαλοεπαγγελματίες και οι επιχειρηματίες που "ρούφηξαν" δις ευρώ από κρατικές και κοινοτικές πηγές (από την τσέπη μας δηλαδή)για να "παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας" και ή έρξαν έξω τις "επενδύσεις" τους ή τις μετέφεραν στη Βουλγαρία και τα Σκόπια!Δεν θέλουν βέβαια συνδικαλισμό,ούτε αγώνες παρά μόνο δούλους φοβισμένους για να θησαυρίζουν αυτοί.Ιδιώτες στα κέρδη,δημόσιοι υπάλληλοι στις ζημίες!Και για φόρους και εισφορές,στα κορόιδα τους μισθωτούς!Και τολμάτε να υβρίζετε κι από πάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση