GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόκληση...

Πρόκληση!! Σήμερα σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης με δρομολογημένες περικοπές των μισθών όλων των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών ...

Πρόκληση!! Σήμερα σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης με δρομολογημένες περικοπές των μισθών όλων των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών η πολιτική ηγεσία του σήμερα, υλοποιεί απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης για μεταφορά της Εκτυπωτικής Μονάδας του Υπουργείου Οικονομικών (Υ.Ε.Ε.Α.Δ.) Σε χώρο ακατάλληλο για...

εγκατάσταση υπηρεσίας γραφικών τεχνών. Χωρίς αυτή η μεταφορά να είναι αναγκαία, χωρίς να ληφθούν υπ όψιν οι συγκεκριμένες προτάσεις του συλλόγου και των εργαζομένων στο χώρο της υπηρεσίας. Με μίσθωμα τριπλάσιο από αυτό που καταβάλλει η υπηρεσία μέχρι σήμερα και στεγάζει δύο υπηρεσίες. Από τις 39,000€ που καταβάλλει για δύο πάμε στις 90,000€ το μήνα για την μία και το κόστος της μεταφοράς 300,000€. Μπράβο τους!!!
Ένας εργαζόμενος.

7 σχόλια

  1. Μέτωπο με συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ, Να αρθούν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες στο ύψος των περιστάσεων ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας, απευθύνοντας κάλεσμα για κοινό αγώνα στους συνδικαλιστές και τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος !
    ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ!! Χίλιες φορές δεκτό με δυο προϋποθέσεις….
    Πρώτη. Να καταθέσει ο Σύριζα ερώτηση στην Βουλή σχετική με την οικονομία και να ζητά να μάθει από την Νέα Δημοκρατία τι έκανε με την Στατιστική Υπηρεσία, Τι έκανε με τα STAGE και ποιους προσελάμβαναν και πως, να δηλώσει η Νέα Δημοκρατία ποιοι από το κόμμα της έκαναν την λαμογιά με το Βατοπέδι, με τα Ομόλογα, με την απογραφή του 2004, δηλαδή να του δηλώσει ποιοι και πώς την έκαναν, να απαιτήσει από την Νέα Δημοκρατία να μάθουμε και εμείς που πήγε ο πλούτος και τα δάνεια της χώρας από το 2004 έως το 2009.
    Και μετά από όλα αυτά εν καιρώ γιατί μπορεί να πάρουν και μήνες και αφού πάρει απαντήσεις που θα ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, να στηθεί έξω από την Ρηγίλης με τους οπαδούς του αριστοκράτες του πνεύματος και του πλούτου αδιαλείπτως επί τετραήμερο με ΠΙΠΙΖΕΣ, ΚΛΑΡΙΝΑ, ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ, ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ,ΚΑΙ ΌΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΌΡΓΑΝΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, χωρίς να φορούν ωτοασπίδες, ή να έχουν κάνει χρήση χαλαρωτικών ουσιών προκειμένου και αυτοί να νοιώσουν στο πετσί τους ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!
    Μετά ταύτα καλοδεχούμενοι και για συνεργασίες στα κάτω, και για συνεργασίες στα πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς την Κυρία Αγροτικής Ανάπτυξης Κυρία Κατερίνα Μπατζελή.
    Κυρία Μπατζελή, εδώ και μέρες με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών θέλω να καταθέσω την άποψη μου σχετικά με τις επιδοτήσεις.
    Άκουσα στην τηλεόραση και δεν ξέρω αν αληθεύει ότι διάφορα ιδρύματα, όπως πχ. η εκκλησία της Ελλάδος, μοναστήρια, και άλλοι έχουν μερίδιο από αυτές τις επιδοτήσεις.
    Το θεωρώ απαράδεκτο πέρα για πέρα γιατί τι σχέση έχουν αυτοί με τον αγρότη που βασανίζετε στο χωράφι του, έτσι λοιπόν προτείνω αν όντως είναι έτσι τα πράγματα να βγούνε από αυτές τις επιδοτήσεις ή αν δεν γίνετε να τους δίνονται οι ελάχιστες, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.
    Επίσης, οι επιδοτήσεις να δίνονται ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΟΡΙΟΥ, και εξηγούμαι, πόσο ανάγκη τις έχει ολόκληρες ένας τσιφλικάς που και μόνο από τις το ύψος τους αποδεικνύετε ότι μπορεί και ζει πλουσιοπάροχα ;
    Και από εδώ και πάλι τα αφαιρεθέντα χρήματα να πηγαίνουν στους αγρότες με μικρότερα εισοδήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΙΚΑ !!!!

    The town mouse[ασφαλιστές] and the country mouse[συνεταιριστές], όλοι μαζί, τρέχουν στο ΙΚΑ….

    Το κόλπο της 25ετίας

    -ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 45 ΕΤΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ 2010.


    ….συνταξιοδότηση υπαλλήλων με 25ετία και όριο ηλικίας 45 ετών, στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Ετσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», «καταργούνται» οι θέσεις διά της μετονομασίας των….

    =Θα συνταξιοδοτηθούν προνομιακά[με 25 έτη εργασίας και 45 ηλικία], μέχρι 31.12.2010, χιλιάδες και πράσινα και μπλέ στελέχη των συνεταιρισμών, της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.

    =Ο κ ΛΟΒΕΡΔΟΣ>>ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ . -ΓΙΑΤΙ???
    -ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ κας ΜΠΑΤΖΕΛΗ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μήνυμα της ημέρας

    Άκουσες τα νέα Πατέρα;
    - ΟΧΙ !!!
    ουφ....καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kourdistiri ΚΟΥΡΑΔΙ
    ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για άλλη μιά φορά οι άθλιοι σοσιαλιστές κορόϊδεψαν μερικά εκατομμύρια Έλληνες.
    Μήπως είναι η πρώτη φορά;
    Μήπως θα είναι η τελευταία;
    Ας όψονται οι ανεγκέφαλοι και αγαθοί συμπατριώτες μας που πήγαν και ψήφισαν αυτόν τον αδίστακτο έμπορο ελπίδων.
    Μου αρέσει που τον λέγαμε αργόστροφο και κακομοίρη.
    Ποιός τελικά είναι κακομοίρης, αυτός ή εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    Πρωτάκουστο!!! Μια υπηρεσία του Υπ. Οικονομικών η Υ.Ε.Ε.Α.Δ (Εκτυπωτική Μονάδα). Που Εκτυπώνει τα περισσότερα έντυπα φορολογίας (ΤΑΧΙΣ). Των Προϋπολογισμό και απολογισμό του Κράτους. Τα Ειδικά Σήματα Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων. Που έχει την Δυνατότητα να εκτυπώσει ειδικά έντυπα και Αξίες όπως: Παράβολα, ταινίες φορολογίας καπνού και ποτών, Κρατικά Λαχεία, ειδικά έντυπα ΤΑΧΙΣ και άλλα.
    Ο Διευθυντής και η Τμηματάρχες την άφησαν χωρίς πρώτες ύλες (Μελάνια και Χαρτί) Εκτύπωσης.
    Αυτοί Ζητούσαν και Ζητούν.

    Προμήθεια άσχετου με της ανάγκες της υπηρεσίας μηχανολογικό εξοπλισμό!!

    Ζητούν Μεταστέγαση!!!

    Εμείς Ζητάμε επί τέλους Κάποιος να Παρέμβει!!!

    Ένας Εργαζόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση