GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα εμπορικά κέντρα, αντί στη διαδήλωση οι απεργοί...

Από το http://www.kentri.gr/ Αντί να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας με τη σημερινή πανελλαδική απεργία, βούλιαξαν τα εμπορικά κέντρα από το ...

Από το http://www.kentri.gr/

Αντί να βουλιάξει το κέντρο της Αθήνας με τη σημερινή πανελλαδική απεργία, βούλιαξαν τα εμπορικά κέντρα από το πρωί. Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην ΙΚΕΑ και στα άλλα πολυεθνικά εμπορικά κέντρα. Οι εργαζόμενοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο αντί να κατακλύσουν το κέντρο της Αθήνας και να διαδηλώσουν διαμαρτυρόμενοι, κατά των ανάλγητων μέτρων της κυβέρνησης και των Βρυξελλών, επέλεξαν, ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, να πάνε για ψώνια. Φίσκα και τα καφέ του λεκανοπεδίου.
Στην διαδήλωση, όπως πάντα οι επαγγελματίες εργατοπατέρες και οι κομματικοί στρατοί του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των πολυώνυμων αριστερίστικων και αναρχικών ομάδων.
Ξεχειλίζουν από εργατική συνείδηση οι Έλληνες εργαζόμενοι!

25 σχόλια

  1. Μα ειναι και αυτος ενας τροπος διαμαρτυριας,ιδιωτικοι υπαλλοι ετσι και αλλοιως δεν μπορουν να απεργησουν,οι δημοσιοι για να εκφρασουν την διαμαρτυρια τους μπαινουν στα πολυκαταστηματα και ταλαιπωρουν τους ιδιωτικους υπαλληλους.Το εχω ζησει οταν εργαζομουν αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λες ρε φίλε; Ή τυφλός είσαι ή δεν ήσουν στην πορεία; Χαμός έγινε από κόσμο. Από τις μεγαλύτερες πορείες, αν όχι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. Ποιός σε βάζει να γράφεις τέτοιες βλακείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της μάνας σου!
    (η διαδήλωση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ρωτας εμενα εχω μαθει και γραφω απο μονος μου,δευτερον ειπα εγω οτι δεν ειχε κοσμο η πορεια?
    Ποσοι ομως βρισκουν την ευκαιρια να περασουν την μερα στα πολυκαταστηματα το ξερω καλυτερα,εδω γινοταν τηλεφωνημα για βομβα σε κεντρικη τραπεζα και ολοι κανανε βολτα στο πολθκαταστημα για ωρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΙΩΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ 1000.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 500.000 ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΙΣΙΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΙΤΚΗ

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΜΕ ΝΑ Η ΟΛΜΕ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΙΤΗΜΑ
    ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
    ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31.12 ΚΑΙ ΠΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANATHEMA KAI EAN KSERETE TI ESTI APERGIA KOLOKOUMOUNES KSEKOLIARIDES KOLOTEMPELIDES XARAMOFAIDES.
    MAKARI NA PSOFISI KAI NA VOULIAKSI H ELLADA ME OLOUS SAS NA KSANAFTIAKSOUME MIA PRAGMATIKIA DHMOKRATIA ELEFTHEROU LOGOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ESEIS NA VRIZETE OLO TO KOSMO EINAI ENTAXI...... EAN KAPIOS ALLOS SAS VRIZI TOTE....SKYLIAZETE...ANTE MALAKES KOLOELLINES...SAS PIRANE XAMPARI.... APOLITISTE LAE....KRIMA NTREPOME POU EIMAI ELLINAS......KLEFTOKOTADES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 1980 το χρέος της Ελλάδας αντιστοιχούσε στο 22,9% του ΑΕΠ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα το 1985 είχε κιόλας διπλασιαστεί και είχε φθάσει το 47,8% του ΑΕΠ. Tο 1990 είχε φθάσει στο 79,6% του ΑΕΠ και η πορεία του ήταν ανοδική, καθώς σταδιακά η χώρα εισέρχονταν σε μια νέα περίοδο. Εκείνης της ανακάλυψης των γκρίζων πτυχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που ήταν παντού φορτωμένος με χρέη, τα οποία όμως δεν φαίνονταν.

    Ηταν πάλι τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Οικονομικών τον κ. Γ. Παλαιοκρασσά που άρχισε να εντάσσει στο κανονικό χρέος, όλα τα κρυφά χρέη και να εκδίδει τα δάνεια οικονομικής εξυγίανσης. Αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ανάληψης των κρυφών χρεών ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους, για την οποία δεν ευθύνονταν η τότε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είχε αρχίσει να κινείται προς την Ε.Ε. και η ανάληψη των χρεών ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για τη διόγκωση του χρέους στο διάστημα 1990-1993, που προκλήθηκε εξαιτίας της ανάληψης των κρυφών χρεών τα οποία είχε δημιουργήσει η δεκαετία του 1980.

    Αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 να έχει αγγίξει το 108,7% και στο τέλος της ίδιας δεκαετίας το 114%.

    Σήμερα είναι γνωστό ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών που επιλέχθηκαν και εφαρμόστηκαν στην δεκαετία του 1980. Πολιτικές επεκτατικές που κατά πολλούς, ήταν ανάγκη να γίνουν, καθώς αφορούσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, μόνιμο έως τότε θαμώνα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού.

    Το σχέδιο εκείνο είχε αρχικά και έναν στόχο. Να δημιουργήσει εγχώρια παραγωγική βάση, ισχυρή και ανταγωνιστική. Τελικά εκείνο δεν κατέστη εφικτό, παρά τον πακτωλό πόρων που διοχετεύθηκαν. Επιτεύχθηκε όμως κάτι άλλο. Η πολιτική ηγεμονία επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Η τελευταία άρχισε να συνηθίζει στα «χάδια» του κράτους που σταδιακά έγιναν αυτοσκοπός, με μοναδικό στόχο πλέον την εξαγορά ψήφων.

    Το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει σοσιαλισμό, έκανε κάτι απλούστερο και περισσότερο εύκολο. Χρησιμοποίσε το κρατικό χρήμα (είτε από φόρους είτε από δανεισμό) για να μακροημερεύσει στην εξουσία. Η επιλογή ήταν πολιτική και συνοδεύθηκε σταδιακά και από είσοδο στο παιχνίδι όλων αυτών που σήμερα αποκαλούμε διαπλεκόμενους. Οι τελευταίοι προσέφεραν (με το αζημίωτο) την κάλυψη που είχε ανάγκη η σοσιαλιστική κυβέρνηση.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24 Φεβ 2010 6:03:00 μ.μ.

    Ανωνυμε αν λαχει τσιγαρα θα πηγαινεις στον Αλογοσκουφη?.Βρωμιαρη μην πιανεις το ονωμα του Ανδρεα στο στομα σου εισαι πολυ τιποτενιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @24 Φεβ 2010 5:59:00 μ.μ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΤΗ ΑΝΤΑΣΙΑ

    Ο ΜΑΗΣ ΤΟΥ 68 ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

    «Νάμαστε ρεαλιστές να ζητάμε το αδύνατο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λίγα χρόνια μετά το "Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν" του Χ.Τρικούπη είχαμε το κίνημα στο Γουδί.Οι αιτίες που προκάλεσαν το στρατιωτικό κίνημα, όπως τα περιέγραψε αργότερα στα απομνημονεύματά του ο αρχηγός του «Στρατιωτικού Συνδέσμου» Ν. Ζορμπάς ήταν:


    «Η Βουλευτοκρατία και η συναλλαγή, η οικονομική δυσπραγία ένεκα της πλημμελούς φορολογίας, επιβαρυνούσης ιδίως τας λαϊκάς τάξεις, η κακή απονομή της δικαιοσύνης και η έλλειψις δημοσίας ασφαλείας, ο ατυχής πόλεμος του 1897, το Κρητικόν ζήτημα και το απαράσκευον του κράτους προς οιανδήποτε πολεμικήν δράσιν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ (ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ Ή ΜΙΚΡΗ. ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και ο ποιητής είπε:

    την αλήθεια την φτιάχνει κανείς όπως και το ψέμα

    .... γιατι σε πειράζει το χιούμορ φίλε ..... και ο αριστοφάνης με τη σάτιρά του έσπαζε κοκκαλα και γιαυτο διαχρονικός... αιώνιος


    αλλωστε το μεγάλο και το μικρό είναι σχετικό

    το ως προς τι είναι μεγάλο και μικρό

    και οι διαδηλώσεις των δέκα χιλιάδων μεγάλες είναι ή μας τις λένε μεγάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βουλευτής θεμελιώνει συνταξιοδοτικό δικαίωμα 1.400 ευρώ, με όριο τα οκτω χρόνια(!) βουλευτικής θητείας, σε ηλικία ? χρόνων. Αυτό κι αν είναι πρόσκληση, τώρα που ξανασυζητείται το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό
    Θα ισχύσει το περιβόητο 360 € συν χρόνια υπηρεσίας κατά τον κ.Λοβέρδο και για τους ίδιους
    Μείωση του αριθμού των Βουλευτών - από 300 που είναι τώρα, στους 200 που επιτρέπει το Σύνταγμα, άρθρο 51 §1,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό είναι μα μη ξεχνάμε.
    Η εκσυγχρονιστική αναλγησία του σημιτισμού μας υποσχόταν το μελλοντικό παράδεισο της Ο.Ν.Ε.:

    Σφίξτε τα ζωνάρια για να μπούμε στο παράδεισο της ΟΝΕ και μετά θα απολαύσουμε του καρπούς του παραδείσου!!!

    Τα «ζωνάρια» παρασφίξανε με τη πολύχρονη και αυστηρότατη λιτότητα.
    Αφαιρέθηκαν κατακτήσεις, ξεπουλήθηκαν εθνικοί τομείς της οικονομίας, ισοπεδωθήκανε τα πάντα, τίποτα δεν έμεινε όρθιο και το όνειρο του «παραδείσου» αποδείχτηκε εφιάλτης…

    ΣΗΜΕΡΑ, η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (οι ψυχροί εκτελεστές συμβολαίων), μας λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια.

    Ζητά από τον ελληνικό λαό να επωμιστεί νέες θυσίες, αυτή τη φορά για να ξεπεραστεί η κρίση!!!

    Και όταν θα έρθει η ανάκαμψη, τότε όλοι θα δρέψουμε τους καρπούς της νέας «ανάπτυξης» που «θα κατανεμηθούν δίκαια»!!!

    Το ίδιο παραμύθι και σήμερα: Να φτάσουμε στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης και αποκτήνωσης (γιατί ήδη βρισκόμαστε στα κατώτατα όρια επιβίωσης), να πεθάνουμε δηλαδή, και έτσι θα ξεπεραστεί η κρίση και θα έρθουν οι «απολαύσεις» του παραδεισένιου ονείρου.

    Βεβαίως οι νεκροί απολαμβάνουν μόνο το όνειρο της μέλλουσας ζωής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΤΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΘΩ ΚΑΛΑ

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΣΩ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΛΑΗ ΠΆΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

    ΕΚΕΙΝΗ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΝΟΤΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΘΩ ΚΑΛΑ

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΣΩ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΛΑΗ ΠΆΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μερικοί-μερικοί.... !
    είναι μές την καλή χαρά.
    Στην κοσμάρα τους.
    Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

    Μπαίνουν ‘εδώ’,κοπρίζουν και ξεχνάνε να τραβήξουν το καζανάκι.
    Τέτοια αρρωστημένη τύφλα με τον μαγεμένο ποδηλάτη;;;
    Τόση εμπάθεια και στραβωμάρα με την ΝΔ;
    Ελεος πιά!!!
    Η ΝΔ δεν κυβερνάει εδώ και πέντε μήνες.
    Ξεκολλήστε επιτέλους κι βγάλτε την πράσινη τσίμπλα από τα ματάκια σας.

    Η τσίμπλα και η μα….κία τυφλώνουν.
    Αποψη και δικαίωμά σας να προσκυνάτε το Αμερικανόπουλο και τον θίασό του.
    Τις νουθεσίες και τις θολοκουλτούρες των 70′ς,
    ρουφήξτε τες μόνα σας εμπαθή ποκαχόντας.

    Αξιος ο μισθός σας,δεν λέω.
    Αλλά ειλικρινά ,πιστεύετε ότι θα πείσετε κανέναν σκεπτόμενο με την αρλουμπολογίας σας ;;;
    Αν πάντως το κάνετε γιά να προβοκάρετε, συνεχίστε.
    Δεν ενοχλείτε κανέναν.

    Ποιός ενοχλείται με γραφικά πράσινα καραγκιοζάκια;;;
    Γέλιο μόνον προκαλούν,
    ίσως και οίκτο τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΚΑΙ AN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ημέρα απεργίας επειδή μας έχουν επιβάλει λιτότητα και μας κόβουν μισθούς και επιδόματα και το υπουργείο παιδείας έχει αποφασίσει να μετακινήσει για 7 μέρες με έξοδα διαμονής και μετακίνησης πληρωμένα από το δημόσιο κορβανά περίπου 500 [πεντακόσιους καθηγητές (περιφερειακούς διευθυντές, προϊστάμενους επιστημονικής καθοδήγησης, διευθυντές διευθύνσεων και διευθυντές γραφείων ΔΕ, σχολικούς συμβούλους, υπευθύνους ΕΚΦΕ[τι είναι αυτό], τα μέλη του ΔΣ και της οργανωτικής επιτροπής , και 4 καθηγητές από κάθε διεύθυνση της χώρας] για να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στην Πάτρα από 17-21 Μαρτίου 2010.
    Δηλαδή ένα ολόκληρο τάγμα δημόσιων υπάλληλων θα μετακινηθεί σε μια εποχή λιτότητας που μας λένε να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι. Το ξέρει ο πρωθυπουργός και το έχει εγκρίνει η υπουργός παιδείας τι στιγμή που μας λένε ότι όλα αυτά θα περικοπούν. Μα είναι δυνατόν, το άκουσα και δεν το πίστευα. Δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το συνέδριο να πληρώσει από την τσέπη του …..δεν μπορεί να μας κόβουν το μισθό για να πληρώνουμε τι διασκέδαση κάποιων για 7 ημέρες τον Μάρτιο και βέβαια δεκάδες σχολεία θα υπολειτουργήσουν για μια βδομάδα και μετά τις διακοπές για το συνέδριο οι διακοπές του Πάσχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο ΙΚΑ Βόλου ο πρόεδρος του τοπικού συλλόγου εργαζομένων στο ΙΚΑ και πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη αλλά ούτε και την συζυγό του να απεργήσουν την 24-02-10 απο το σύνολο 90 εργαζομένων στις διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Βόλου απείργησαν μόνον 25 περίπου εκ των οποίων οι περισσότεροι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν τα τελεύταια ψώνια πριν την λήξη των εκπτώσεων στην τοπική αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι κηφήνες βαριούνται και να απεργήσουν . Στα εμπορικά κέντρα πήγανε γιατί είναι οι μόνοι που διαθέτουν χρήμα και δεν έχουν συναίσθηση της αξίας του χρήματος , αφού δεν ξέρουν πως παράγεται , έτσι το έριξαν στην αγοραθεραπεία να ξεφύγουν από την πλήξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.Η ΠΑΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΕΠΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ,Ο ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ,Ο ΦΛΕΓΓΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στην επαρχεία σχεδόν όλοι πήγανε στην δουλεία τους !! Τα ξένα μέσα γράφουνε γι 25-35.000 κόσμο στην πορεία και ότι απέργησαν περίπου 2.500.000 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
    ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΥΜΕΤΕΡΩΝ
    ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

    ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ

    ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ , ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 500 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΙΑ 7 [ΕΦΤΑ] ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ
    ΙΔΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:
    Ενιαίος Διοικητικός Τομέας
    Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
    Δ/νση Σπουδών Εκπαίδευσης
    Τμήμα Α
    ΘΕΜΑ: 13ο Συνέδριο Φυσικής
    Μαρούσι 29.12.2009
    Α.Π.161343/Γ2
    ΠΛΗΡΟΔΟΡΙΕΣ : Αν. Πασχαλίδου
    Τηλ: 2103442238
    ………………………………………………………………………………………
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΪΔΗΣ

    Να επέμβει αμέσως η Υπουργός της Παιδείας
    Να εφαρμοστούν αμέσως οι εντολές του πρωθυπουργού για μη κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος σε μια εποχή που όπως δηλώνει ο υπουργός οικονομίας δεν υπάρχει λέπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση