GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάλεξη για το "Πολιτικό Ισλάμ"...

Το Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Ανδριανόπουλος ...

Το Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Ανδρέας Ανδριανόπουλος, σας προσκαλούν στην ομιλία του κ. Μάνου Καραγιάννη, επίκουρου καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα "Το Πολιτικό Ισλάμ στην Κεντρική Ασία", την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Ινστιτούτο Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων Οδός Ηπίτου 17β, Πλάκα, Αθήνα. Η διάλεξη θα γίνει στα ελληνικά. Θα ακολουθήσει συζήτηση. Για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας, στο email andrianopoulosandreas@gmail.com ή στο τηλέφωνο 2106009800 ext.1240.

17 σχόλια

  1. ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI NA KATALAVOUNE OI ELLINES APO AUTO ASTOUS NA KOIMOITHOUN KAI NA KSIPNISOUNE MIA MERA KAI OI MOUSOULMANOI THA EINAI PANTOU......NAI RE SY 2:45:00 MAKARI NA EIXATE ENA MPOUS KAI ESEIS ALLA ETSI KSERETE KOLOMALAKES ELLINES ETSI NA SAS FANE OI MOUSOULMANOI OLOUS NA SAS EKSAFANISOUNE PETHANATE TON ELLINIKO POLISMO KSEVRAKOTOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανδριανοπουλε

    παλι ντοματες θα φας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο δρ κοθτσοθκοσ

    μας δειχνει μια εξοδο σωτηριας
    μονοι μας θα σωθουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ερθουμε....ακαλεστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙΣ.ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ .ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ 50 ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια δεν ηξερα οτι ειναι τοσο νουμερο ο ανδριανοπουλος!! κριμα και ειναι και πειραιωτης, ειλικρηνα δεν το περιμενα απο δαυτον αυτα τα καραγκιοζιλικια! κριμα και παλι κριμα (ρε τι κανει ο ανθρωπος για να υπαρχει στη πιατσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλώ κάνετε τις συγκρίσεις με το σχέδιο της λαθρομετανάστευσης δείτε τα κοινά στοιχεία και την επιχειρηματολογία του , (…κοινή συμβίωση , προοπτική…) , δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένας κοινός ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ο Παπανδρέου , δείτε γιατί φοβάται την ετυμηγορία του κόσμου ο Γιωργάκης ( έχει το προηγούμενο με την Κύπρο )

    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    «Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη συνεπής στις αρχές, τους αγώνες και τις παραδόσεις μας λέει το «ναι». Το «ναι» στο κοινό μέλλον των δύο κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό, λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα» είπε ο κ. Παπανδρέου.( Απρίλιος του 2004 )

    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    Μιλώντας προχθές το βράδυ στο πολιτικό μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου, το οποίο διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Μολυβιάτης περιέγραψε άγνωστες πτυχές εκείνων των στιγμών στο Μπούργκενστοκ. «Βρεθήκαμε» είπε, «μπροστά σε μια ιδιόμορφη διαδικασία, που ήταν ψευδαίσθηση διαπραγμάτευσης, με προκαθορισμένα χρονικά όρια και κυρίως μια προδιαγεγραμμένη επιδιαιτησία… Θυμάμαι, ότι αμέσως μόλις φθάσαμε στο Μπούργκενστοκ, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πιεστική πρόταση του κ. Ντε Σότο. Προφανώς δεν μιλούσε μόνος. Επέμενε, όμως, φορτικά για τετραμερή συνάντηση. Ήταν μια άμεση και ανοικτή πίεση, που στρεφόταν αποκλειστικά και μόνο προς τη δική μας πλευρά. Όλοι γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι η τετραμερής διαπραγμάτευση ήταν και παραμένει μια σταθερή τουρκική επιδίωξη. Επιχειρούσαν, δηλαδή, να μας εκθέσουν ως αδιάλλακτους σε ένα καλά σχεδιασμένο «blame game»……………..
    Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα. «Η αρνητική έκβαση των υποτιθεμένων εκείνων συνομιλιών οδηγούσε σε προσχεδιασμένη επιδιαιτησία. Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η στάση που τηρήθηκε απέναντι στην πρότασή μας για μια μικρή αναβολή του δημοψηφίσματος. Ζητήσαμε παράταση των διαβουλεύσεων για ένα μήνα, προκειμένου να υπάρξει μια ακόμα προσπάθεια και ευκαιρία να επιτευχθεί συμφωνία. Η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή. Δεν κάναμε και εμείς δεκτό το τελεσίγραφό τους. Δεν γινόταν αλλιώς»……..
    Ο Πέτρος Μολυβιάτης θυμάται ότι τον ρώτησε ο Κόφι Ανάν, «για ποιο λόγο θα έπρεπε να αναβληθεί το δημοψήφισμα». «Απάντησα, διότι απλά το Σχέδιό σας στις 24 Απριλίου θα είναι νεκρό». Και προσθέτει: «Όσο και αν φαίνεται περίεργο, κανείς, εκτός από εμάς, δεν έδειχνε να πιστεύει ότι θα απερρίπτετο το σχέδιο Ανάν»…………………..
    Ο κ. Μολυβιάτης ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες στο Μπούργκενστοκ κυκλοφορούσε μία φήμη ότι θα προετείνετο να υπογραφεί όχι το Σχέδιο Ανάν αλλά κάποιο κείμενο, μεταβατικό ή μη. «Όταν, λοιπόν, ερώτησα τον Τάσσο Παπαδόπουλο αν θα υπέγραφε ένα τέτοιο κείμενο, μου απάντησε: “Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εγώ, πριν φύγουμε από εδώ, δεν υπογράφω ούτε το λογαριασμό του ξενοδοχείου”»……………..
    O κ. Μολυβιάτης τόνισε ότι οι περιστάσεις απαιτούσαν σύνεση και τόλμη. «Ο Τάσσος Παπαδόπουλος», σημειώνει, «τα συνδύαζε και τα δύο στον ύψιστο βαθμό. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο ελάχιστα λεπτά συνομιλίας μεταξύ μας, για να αποφασίσουμε την άμεση απόρριψη της πρότασης και της πίεσης που αυτή υπέκρυπτε».
    (4/2/2010)

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    Το 75,83% των Ελληνοκυπρίων (ή 313.704 άτομα) λέει «όχι» στο σχέδιο Ανάν, ενώ το 24,17% (99.976 άτομα) αποδέχεται την πρόταση του ΓΓ του ΟΗΕ για λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με το 100% των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον Πειραιά,εδώ και αρκετά χρόνια,παρακολουθούμε αυτό το ΒΑΡΒΑΡΟ ΘΕΑΜΑ ("Θρησκευτική Γιορτή" το λένε!!!) των ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΟΔΙΨΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ:ΑΥΤΟΥΣ θέλει να ελληνοποιήσει ο Γιωργάκης!Του αφιερώνουμε λοιπόν αυτό το βίντεο,με την ευχή να μην τον βρουν οι...λάμες!Βλέπετε,τις χτυπάνε με τέτοια μανία που ούτε "πολυπολιτισμό" υπολογίζουν ούτε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ .

    Προσφάτως, στην Αυστραλία, κάποιοι μουσουλ¬μάνοι αξίωσαν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία και εξαπέλυσαν επιθέ¬σεις κατά του χρι¬στιανισμού. Ο Αυστραλός πρωθυ¬πουργός Kevin Rudd, ο οποίος είναι βαθύ¬τατα δημοκράτης και προοδευτικός, τα πήρε στο κρανίο και προέβη στην παρακά¬τω δήλωση, την οποία αφιερώνουμε στον ΓΑΠ,τους ψευτο-προοδευτικούς του ΠΑΣΟΚ και λοιπα λαμογια της ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Είπε λοιπόν ο Kevin Rudd: «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυ-χούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητού-σαν την ελευθερία.

    Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδή¬ποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

    Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δεί¬χνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.(ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ?)

    Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτή¬σεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύ¬ουμε εμείς, και να ζήσε¬τε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτά-σετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξα¬τε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

    Αυτή την δήλωση θα την φυλάξουμε, γιατί σε λίγα χρόνια θα την επικαλεστούμε, για να διεκ¬δικήσουμε τα δικαιώματα μας, εμείς οι Έλλη¬νες της Ελλάδος, οι χριστιανοί, η – υποτίθεται -πλειοψηφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Πού είναι οι περίφημες περικοπές δημοσίων δαπανών που εξαγγέλει η Κυβέρνηση όταν ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψη στη Μόσχα συνοδεύεται από κουστωδία 18 δημοσιογράφων και 4 αστυνομικών και με συνολική συνοδεία 30 ατόμων, ο οποίοι (εκτός του Πρωθυπουργού... και των άμεσων συνεργατών του) θα διαμείνουν με έξοδα του ελληνικού λαού σε ξενοδοχεία της Μόσχας ?"

    ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ......ΜΑΛΑΚΑ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις που φυσικά δεν θα αρέσουν:
    Για τον 15 Φεβ 2010 3:21:00 μ.μ. περί Μπους, Αμερικανών, Al-Qaeda και Σαουδαράβων και φτάνει μέχρι τη Βοσνία και το Σουδάν (προφανώς σου διαφεύγει ότι είναι μουσουλμάνοι) :
    http://www.youtube.com/watch?v=ZguGqejzbH0
    Μήπως σου διαφεύγουν μερικά πράγματα;

    Επίσης 15 Φεβ 2010 6:50:00 μ.μ. σχετικά με τον Αυστραλό πρωθυπουργό και σε εσένα προσωπικά να σου θυμίσω κάτι που θα σε κάνει να σκεφτείς πολύ τι έγραψες: http://www.youtube.com/watch?v=C3WT1kEAIxc Κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το επιχείρημα εναντίον σου, γιατί θεωρητικά εσύ είσαι ο "αυτόχθων" ιθαγενής.

    Καπετάν Μακρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ

    ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΑΝ
    ΕΛΛΗΝΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ;

    ΨΗΣΤΑΡΙΑ!


    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ,ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ,ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΦΗΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜ.


    ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ-ΨΗΣΟΥΝ .


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΤΑΛΙΜΠΑΝ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΙΝΑ ΣΑΝ ΤΙ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΡΟΠΗΔΗΚΟΥΛΑ,ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ? ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΤΕ, ΠΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση