GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόπηκε από την Eurovision...

Από το http://tvnea.blogspot.com/ Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ Λόγω της διαρροής στο διαδίκτυο του τραγουδιού «TABLES ΑRE ΤURNING» (Στίχοι, ...

Από το http://tvnea.blogspot.com/

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ
Λόγω της διαρροής στο διαδίκτυο του τραγουδιού «TABLES ΑRE ΤURNING» (Στίχοι, Μουσική: LEONIDAS CHANTZARAS, PATRIC SARIN, ALI TENNANT), η συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου στον Ελληνικό Διαγωνισμό της Eurovision ακυρώνεται.
Όπως είναι γνωστό, το «TABLES ΑRE ΤURNING», το οποίο τραγουδά η κ. Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν ένα από τα οκτώ υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Εurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο τον ερχόμενο Μάιο.
Ακουστε το τραγούδι


10 σχόλια

  1. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!


    "Τι ειναι αυτο το πραγμα πια. Κοιμομαστε και ξυπναμε με ενα τηλεφωνο στο χερι να μας υπενθιμιζουνε ποσο αχρηστοι ειμαστε που δεν μπορουμε να πληρωσουμε τα χρεη μας ακομα και αν ειναι καθυστερουμενα για λιγες μερες.

    Παιρνουν παντου τηλεφωνο αδιακριτως σε σπιτια δουλειες συγγενικα προσωπα και σε ξευτιλιζουν με την απιστευτα αντιπαθητικη φωνη τους ενω ειναι οι ιδιοι οι οποιοι μεχρι και περσι σε επαιρναν τηλεφωνο για να σου στειλουν την καρτα την πιστωτικη να σου κανουν προσφορα ...
    για νεα δανεια και αφου σε χρεωσενα μεχρι το λαιμο τωρα σε παιρνουν και σε απειλουν.


    Θα πρεπει και αυτοι να καταλαβουν οτι αλλο ειναι οταν καποιος συνειδητα δεν πληρωνει και το εχει κανει επαγγελμα αυτο να ζει απο δανεικα και αλλο καποιος ο οποιος βρισκεται σε μια προσχερη αδυναμια να καταβαλλει μια η δυο το πολυ καταβολες απο στεγαστικο η καταναλωτικο δανειο.

    Υποτιθεται οτι το κρατος με νομοσχεδιο εχει απαγορεψει αυτες τις εταιρειες η κανω λαθος?υποτιθεται οτι εχουν μονο ενημερωτικο χαρακτηρα και οχι απειλητικο.

    Ο καθενας που εχει υποθηκευσει το σπιτι του για ενα δανειο για να μπορεσει να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις του η να κανει μια επεκταση στην επαγγελματικη του σταδιοδρομια λετε να ειναι τοσο ανευθηνος ωστε να μην πληρωνει και να του κανουν κατασχεση στο μοναδικο περουσιακο του στοιχειο στο ακινητο του?

    Αν καποιος αρμοδιος διαβασει αυτο το κειμενο ας το μεταφερει εκει που πρεπει και να βοηθησουν την κατασταση.

    Κυριοι των τραπεζων και εισπρακτικων εταιρειων δεν ειμαστε απατεωνες και ολα αυτα τα χρονια που δεν ειχαμε αυτη τη κριση στα μαγαζια μας εχουμε πληρωσει δεκαδες χιλιαδες ευρω σε φορους εχουμε δωσει τροφη σε δεκαδες οικογενειες που εργαζονται στα μαγαζια μας και εχουμε πληρωσει δεκαδες χιλαδες σε τοκους στις τραπεζες για να μπορειτε εσεις να πληρωνεστε και να μας παιρνετε τηλεφωνο και να μας ξεφτιλιζετε.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ."


    ΥΓ: Να μερικά τηλέφωνα εισπρακτικών εταιρειών.

    211-7304212
    211-7300305
    211-3004955
    211-7454955
    2624-061542
    219-9993000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΟΚΡΗΤΙΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΠΟ ΦΑΛΤΣΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΡΕ ΗΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα με τον Γερουλανο υπουργο θα ξευτιλιστουμε φετος.....ο ανθρωπος ειναι αχρηστος γιατι τον καλυπτεται??
    Πως διαλεξε τον προεδρο της ΕΡΤ??ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ???
    Μαλλον βολεψε δικα του ατομα και ο Παπανδρεου ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ.ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ-ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΡΕΣ.ΞΕΠΕΣΕ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΚΥΚΕΩΝΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 50-70 ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 2-3 ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μη συμμετέχει η Ελλάδα στη Γιουροβίζιον. Δεν έχουμε λεφτά για αηδίες. Αυτές είναι οι περικοπές που θα κάνουνε; Θα τα βλέπουν μετά οι ξένοι και θα έχουν δίκιο να μας βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Geroulano = Γερμανός


    Οι τρεις που αποπειράθηκαν να οικονομήσουν μέσω Ευρωβιζιον, επίσης Γερμανοί!

    Η τραγουδίστρια, το τραγούδησε καλα.

    Η Ελλάδα δεν εκπροσωπείται από Έλληνες αλλά από Γερμανούς που ψάχνουν να κονομήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

    Τα γερμανικά αγγλοσαξονικά τραγούδια προωθούνται από τα γερμανικά κωλοκάναλα ( mega, alpha, sky, star, alter, ant1, m-tv). Οι Έλληνες κοιμούνται.

    Οι γερμανοί θα συνεχίσουν να εξαπατούν τον κόσμο, επειδή είναι ζώα όπως ήταν πάντα!

    Επιπρόσθετα, γράφουν και οι κωλοφυλλάδες τους, Focus και Bild, εξευτελιστικά σχόλια κατά των Ελλήνων, για να κρύψουν τις δικές τους βρωμιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μολισ ηπια μια μπυρα, Ωραιο γκομενακι , θα παει μπροστα εχει και ωραιο visi-o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΨΑΝΕ Τετοια κούκλα καιτέτοιο τραγούδι??Να μην πάμε...Να κάνουμε την ιδια ωρα μια γιορτη στο ΟΑΚΑ με τα τραγούδια που εχουν συμμετασχει από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια..Και οι εισπραξεις να δοθούν γισ την μειωση του χρέους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 3:18..
    Το "Αραβο" σε πείραξε ή το "Κρητικιά"??
    Ετσι για να ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση