GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδιο στο Kλειστό του Νέου Ρύσιου‏...

Aπό τον Αγγελο Μεσοχωρίτη Ενα σοβαρό επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Νέου Ρύσιου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Φίλος ...

Aπό τον Αγγελο Μεσοχωρίτη

Ενα σοβαρό επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Νέου Ρύσιου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Φίλος μου με την γυναίκα του και την νεογέννητη κόρη του ήταν στην περιοχή για βόλτα και κάποια στιγμή έπιασε δυνατός αέρας και μπήκαν στην κερκίδα του κλειστού για να προφυλαχτούν.
Εκείνη την ώρα ήταν να ξεκινήσει ένας αγώνας μπάσκετ της εφηβικής ομάδας του χωριού με κάποια άλλη. Ένας παράγοντας τους πλησίασε και τους ζήτησε να κόψουν εισιτήριο. Ο φίλος μου του είπε ευγενικά ότι δεν ήρθαν για τον αγώνα και ότι θα καθήσουν λίγο έως ότου καλμάρουν από τον αέρα που έφαγαν έξω.
"Εδώ δεν είναι παιδική χαρά" τους απάντησε ο τύπος και...

αυτό εξόργισε τον εύσωμο φίλο μου που άρχισε να βρίζει τον παράγοντα ("όλοι εσείς οι παραγοντίσκοι είστε οι μεγαλύτεροι κλεφταράδες") και να του τονίζει ότι οι χώροι αυτοί ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
Ευτυχώς ο τύπος έκανε πίσω γιατί ήξερε κατά βάθος ότι είχε άδικο να επιμείνει.
Γράφω το κείμενο για να υπογραμίσω την ανοησία των παραγοντίσκων που δεν ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις και δεν σέβονται την περιουσία όλων μας.

3 σχόλια

  1. Αγαπητέ φίλε, ίσως αυτό να είναι το σύγχρονο **Αθλητικό πνεύμα**.
    Άραγε, αυτά διδάσκονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Παπανδρέου, εάν δοθούν άδειες για αυτά τα λεγόμενα ληστρικά για τους παίκτες φρουτάκια και δεν συνδεθούν ON LINE με κάποια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών θα είναι ακόμη πιο μεγάλο οικονομικό έγκλημα από αυτό που έγινε όταν τα είχαμε ξανά και μπροστά στην καταστροφή που είχαν προκαλέσει στους παίκτες η κυβέρνηση του Πασόκ τα έκλεισε, διότι τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το κράτος δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ON LINE με το Υπουργείο κάποιο φρένο θα υπάρχει.
    Και μην σας ξεγελάσουν ότι μια τέτοια σύνδεση θα έχει κόστος, 40 euro το μήνα είναι και τι είναι αυτό μπροστά στα προσδοκώμενα κέρδη!
    Όσο για τα έξοδα εγκατάστασης ελέγχου στο Υπουργείο ένας δυνατός υπολογιστής με έναν άλλο εφεδρικό, και δυο SERVER εφεδρικό και κανονικό, την ανάλογη βάρδια από ανθρώπους και το κατάλληλο λογισμικό.
    Επίσης η σύνδεση να είναι τέτοια που μόλις διακόπτετε η παροχή πληροφοριών από τον χρήστη προς το Υπουργείο να διακόπτετε και η χρήση, αλλά και να δίνετε ALARM ούτως ώστε να υπάρχει άμεσος έλεγχος από το τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Επίσης όποιος έχει πάρει άδεια να εγκαταστήσει φρουτάκια και παρουσιάσει τέτοιες διακοπές στην τρίτη διακοπή να του αφαιρείτε η άδεια τουλάχιστον για τρεις μήνες.
    Έτσι δεν θα τολμούν να αποσυνδέονται και να κάνουν ότι θέλουν.
    ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε μας ρε με τον καθε τζαμπατζη που βρισκει απίθανες δικαιολογίες να μπαίνει σε αγωνες χωρις εισητηριο!
    Και το Ολυμπιακό σταδιο με λεφτα του δημοσίου φτιαχτηκε αλλά δε σημαινει οτι οταν φυσάει θα μπαίνει οποιος θελει μεσα να δει τον Παναθηναϊκό και θα πουλαει και τσαμπουκα κιολας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση