GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρουσόπουλος και Siemens...

Tι γράφουν τα "Νέα" και τι απαντά με δήλωσή του ο πρώην υπουργός... Nέα αποσπάσματα από το ημερολόγιο Χριστοφοράκου δημοσιεύουν σ...

Tι γράφουν τα "Νέα" και τι απαντά με δήλωσή του ο πρώην υπουργός...

Nέα αποσπάσματα από το ημερολόγιο Χριστοφοράκου δημοσιεύουν σήμερα τα "Νέα" και όπως γράφουν μεταξύ άλλων υπάρχει και το εξής:
16 Οκτωβρίου 2007: «Ρουσόπουλος» με την ένδειξη «υπέγραψε την πρόγραμμα...». Σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό Επικρατείας προκύπτει ότι είχε τηλεφωνήσει και ζήτησε ραντεβού, ενώ στην καταγραφή των τηλεφωνημάτων της 25ης Οκτωβρίου 2007 υπάρχει η εξής σημείωση: «Ρουσόπουλος (22.10): Ζήτησε συνάντηση μαζί σας. Προσωπ. θέμα».
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός, με δήλωσή του, υποστηρίζει ότι δεν τον αφορά το θέμα καθώς υπάρχει και "Ρουσόπουλος" που είναι υπάλληλος της Siemens. Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η τελευταία φράση της δήλωσής του στην οποία αναφέρει: "Ορισμένοι εξακολουθούν τον τελευταίο καιρό, χωρίς ίχνος ντροπής να επιχειρούν να με εμπλέξουν σε οτιδήποτε δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα θα αποδεικνύεται η αλήθεια για όλα όσα έχουν ακουστεί για μένα"...
Αναλυτικά, η δήλωση Ρουσόπουλου:
«Δεν ανέμενα ποτέ την εμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση της SIEMENS. Και αυτό διότι...

ουδέποτε είχα οποιαδήποτε σχέση με την εταιρία αυτή, τον κ. Χριστοφοράκο, ή οποιοδήποτε άλλο στέλεχός της. Σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» με παρουσιάζει ως συνομιλητή του κ. Χριστοφοράκου δημοσιεύοντας αποσπάσματα του ημερολογίου του στα οποία εμφανίζονται επαφές με κάποιον Ρουσόπουλο. “ΤΑ ΝΕΑ” ισχυρίζονται πως είμαι εγώ. Δημοσιεύουν μάλιστα και φωτογραφία μου. Χρειάστηκαν μόνο δέκα λεπτά για να πληροφορηθώ ότι υπάρχει υπάλληλος της SIEMENS με το όνομα Ρουσόπουλος ο οποίος είναι και ο αναφερόμενος στο περίφημο ημερολόγιο. Η πρωτοφανής γκάφα της εφημερίδας που με πολιτική ανηθικότητα χειρίστηκε το θέμα με οδηγεί στην απόφαση να προσφύγω στην Δικαιοσύνη για να υπερασπιστώ το όνομα και την υπόληψή μου.
Ορισμένοι εξακολουθούν τον τελευταίο καιρό, χωρίς ίχνος ντροπής να επιχειρούν να με εμπλέξουν σε οτιδήποτε δεν πάει καλά σε αυτό τον τόπο. Μέρα με τη μέρα θα αποδεικνύεται η αλήθεια για όλα όσα έχουν ακουστεί για μένα.
Θεόδωρος Ρουσόπουλος
»

7 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ 5 ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΖΑΝΤΙΑ ΒΙΛΛΕΣ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΓΕ .....ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΤΑ ΝΕΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ SIEMENS . ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χρηματοκομιστής Τσουκάτος (της Πόπης), οι δωρολήπτες Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Βερελής, Τρεπεκλής, Λιάνης (και για λογαριασμό του σκατόψυχου σιδερένιου), Μαντέλης, Μάργκαρετ Τσαντ, τσακίζουν τους αστακούς τους εν όψει Καθαράς Δευτέρας εις υγείαν του μαλάκα και σας εύχονται "Καλές Απόκριες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ρουσσόπουλος είναι ταλαντούχος επικοινωνιολόγος και γνήσιος πατριώτης αλλά δεν κάνει για πολιτικός. Δεν είναι αρκετά πονηρός ούτε και αρκετά σκληρός, παρόλα αυτά που του σέρνουν τα Γιωργοκάναλα.
    Κάηκε πολιτικά λόγω της αμέριστης υποστήριξης στον Κ.Κ., που προσπαθούσε συνεχώς να πατάει σε δύο βάρκες, ειδικά μετά την αποτυχία του "βασικού μετόχου".
    Το μούτρο των μούτρων είναι ο χατζηλαλάκης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΘΙΧΤΗΚΡΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΠΙΠΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ...
    ΘΟΔΩΡΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΒΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΕΣΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΤΡΩΝΟΣ ΣΟΥ,ΚΟΥΦΙΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΙΝΕ.
    ΘΩΔΩΡΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...
    Ο ΕΦΡΑΙΜ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ,ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΑΕΤΙΑ . ..
    ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ .
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ KAI TOYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…
    Ο ΛΑΟΣ ΘΟΔΩΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ….
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΝΤΑΡΕΣ. Η διαφορά στο 16,5%. Είδες ο Βλακογιώργκο ????? Keep Walking Down.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση