GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 λόγοι για να μη δεις το DVD της Τζούλιας...

Από το http://news24gr.blogspot.com/ . 1) Είπαμε ότι για όλα φταίει το γκαζόν αλλά από δω ως το σημείο να πάρεις τη μηχανή για τον κήπο ή τα...

Από το http://news24gr.blogspot.com/
.
1) Είπαμε ότι για όλα φταίει το γκαζόν αλλά από δω ως το σημείο να πάρεις τη μηχανή για τον κήπο ή τα ξυράφια ή τα λέιζερ και να το κάνεις σαν τη Σαχάρα και την έρημο Γκόμπι μαζί , δείχνει πως η οικολογική σου συνείδηση έπιασε πάτο.
2) Dom Perignon που γράφει στην ετικέτα 1999 , δεν την βγάζεις στο γυαλί γιατί γίνεσαι ρεζίλι των champagne aficionados που εκείνην ακριβώς τη στιγμή βγάζουν οργισμένοι το DVD και το κάνουν 1999 κομάτια. Τίποτε λιγότερο από 1996, που είναι οριακά αποδεκτή ως dildo.
3) Αν είσαι στ’ αλήθεια σκληρό κορίτσι αφήνεις και την τάπα στη φιάλη. Και τη βγάζεις με...

τελετουργικές κινήσεις, χωρίς στόμα, χωρίς χέρια. Στο «πατ» πετιόμαστε και πατιόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον
Με τα χέρια το κάνουμε κι εμείς κάθε Χριστούγεννα, σιγά το kinky.
4) Το δικάμερο ή τρικάμερο είναι εντελώς passé και δείχνει πως το Σύνδρομο Πάρις Χίλτον σε έχει κυριέψει χειρότερα κι από ότι τη Λίντα Μπλερ ο Σατανάς. Η τσόντα δεν θέλει αμερικανιές, θέλει Λαρς φον Τρίερ και Δογματική προσέγγιση. Aν είναι και σε χοντρόκοκο ίσως μας πείσεις πως νόμιζες ότι πρωταγωνιστούσες στο Blair Which Pussy;
5) Αν έχεις λιγότερα από 60 κιλά κάθεσαι σπίτι σου και τρως πίτσες μέχρι να αποκτήσεις λίγο κρέας εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται οι χειρολαβές σου. Μας καταάγχωσε ο fuckerman χωρίς πρόσωπο που αγωνιζόταν να πιαστεί από κάπου ώστε να μη πέσει και τσακίσει κανένα σβέρκο στο άδειο jacuzzi. Aν η Τζούλια ήταν αστικό, θα την είχαν στείλει για σκραπ.
6) Το «πονάω» το λέμε όταν πονάμε πραγματικά. Όταν -για παράδειγμα- ίσα που διακρίνεται η μισή ετικέτα της Dom (όσο η άλλη μισή κρύβεται από ντροπή για την κατάντια της μέσα σου). Ή όταν ενδεχομένως δοκιμάζεις το back door man. Αλλιώς κανείς δεν θα σε λυπηθεί για να σου δώσει ούτε μισό ντεπόν.
7) Τόσο φτηνοκιτσάτο δωμάτιο είχα να δω από την εποχή που ξεφύλλιζα γερμανικές τσόντες του 1970. Αν ήθελα Μηχανή του Χρόνου δεν χρειαζόταν να φιλάω κατουρημένες ποδιές για να βρω το DVD και να γράψω σοβαρή κριτική. Έχω τα Άπαντα της Mutzenbacher πίσω απ’ τις κουβέρτες στη ντουλάπα.
8 Όταν σαλιώνουμε τα χέρια μας και τα δάχτυλά μας για να τα ακουμπήσουμε χαμηλά, δεν το κάνουμε όπως ο μαστρο-Μήτσος πριν βάλει μπρος την πριονοκορδέλα. Αυτά παθαίνεις όταν δεν διαλέγεις καλή χρονιά Dom Perignon και δεν είσαι classy γυναίκα. Αν ήσουν και έβαζες από κάτω (μεταφορικά μιλάω) μια Rose του 1959 , θα χρειαζόσουν και σφουγγαρίστρα.
9) Τα σωστά αρσενικά δεν πτοούνται από το εντελώς fake μέγεθος του επιβήτορα δίχως πρόσωπο.Tα κόλπα με τις κάμερες και τα φίλτρα τα ξέρουμε από την εποχή που η Σεμίνα Διγενή έγινε από 100 κιλά 60 και από 60 χρονών 25. Άλλωστε και μολυβάκι του ΙΚΕΑ να έβαζες δίπλα σε γυναίκα 50 κιλών, θα έδειχνε Montblanc. Σε τα μας;
10) Όταν ακούσαμε το πρώτο «βαριέμαι» είπαμε πως βαριέται. Στο δεύτερο είπαμε πως αυτά είναι τα ελληνικά που ξέρει, μ’ αυτά θα πορευτούμε, άλλωστε δεν αγοράσαμε κανένα hard core του Βέλτσου. Στο τρίτο είπαμε πως μας δουλεύει ψιλό γαζί. Στο τέταρτο καταλάβαμε πως πράγματι βαριέται και βαρεθήκαμε κι εμείς.
+ 1 bonus : κακία, ξεκακία, θα το πω : όταν η Τζούλια είναι μπουκωμένη, μιλάει ελληνικά καλύτερα.

13 σχόλια

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΨΩΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΘΑ ΑΓΙΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕς ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ
    ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου πήγε Γαλλία εκεί που θα κυκλοφορούσε η τσόντα της Τζούλιας;

    ΠΑΛΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δείτε κάτι πολύ περίεργο:

    - Κυκλοφορεί η τσόντα της Τζούλιας την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα σκληρά νέα μέτρα

    - Ο Παπανδρέου συναντιέται με τον Γάλλο πρωθυπουργό την ημέρα που βγαίνουν οι φήμες...πως η τσόντα της Τζούλιας είχε γυριστεί για να κυκλοφορήσει στην Γαλλία και τελικά αγόρασε τα δικαιώματα η "SIRINA" και την "έφεραν" στην Τζούλια για τα καλά.

    Ε.. μετά φταίνε οι συνωμοσιολόγοι
    πασοκολάγνοι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλό και κατανοητό.
    ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.

    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγα σιγα θα μαθει και αυτη την τεχνη γιατι στις μερες μας οτι μαθεις καλο ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Julia Aleksander
    Olga Mega
    Eleanor Star
    Liani pasok
    Οι πιο «ξανθειές» από όλες τις γερμανίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνον Ένας διανοητικά Μαλακός θα αγοράσει το DVD Της μαλακό Τζούλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ το είδες κουφαλίτσα και λες στους άλλους να μην το δούν?
    Ωραία διαφήμιση! Την ίδια μέθοδο εφαρμόζει και το ΠΑΣΟΚ, δε θα κάνουμε αυτό, όχι εκείνο και στο τέλος πάρτα λαέ να 'χεις. Α ρε image makers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάνω από 15 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει πλέον μόνο για τα διόδια ο οδηγός ενός Ι.Χ. από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη.
    Παρά το γεγονός ότι ο δρόμος είναι διαρκώς υπό κατασκευή σε πολλά σημεία, παρά το ότι δεν ... υπάρχουν Τέμπη, η κοινοπραξία που έχει αναλάβει πλέον τα διόδια τήρησε κατά γράμμα τη σύμβαση που είχε από το 2007 και αύξησε την τιμή κατά 20% στο τμήμα του Μαλιακού.

    Οι νέες τιμές

    Μηχανές: Πελασγία 1,60-Μοσχοχώρι 1,60 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 1,60 (σταθερή).
    Ι.Χ.-Μικρά φορτηγά: Πελασγία 2,30-Μοσχοχώρι 2,30 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 2,30 (σταθερή)
    Φορτηγά-Λεωφορεία: Πελασγία 5,80- Μοσχοχώρι 5,70 (μείωση)- Λεπτοκαρυά 5,80 (σταθερή)
    Νταλίκες: Πελασγία 8,20 – Μοσχοχώρι8 (μείωση)-Λεπτοκαρυά 8,10 (σταθερή)

    Πλέον και με δύο σταθμούς εκτός λειτουργίας λόγω της κατολίσθησης στα Τέμπη η διαδρομή από την Αθήνα ως τη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα για ένα Ι.Χ. Στοιχίζει 15,20 ευρώ. Αυτά βέβαια μέχρι τις 15 Μαρτίου οπότε και θα μπει νέα αύξηση στα διόδια όλης της χώρας καθώς αυξάνεται και ο Φ.Π.Α.

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΑΒΕΡΩΦ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ , Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΑΜΙΖΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μεγάλο πρόβλημα με τους ξένους ηγέτες είναι ότι, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά ένα πρωθυπουργό που ο ίδιος ουσιαστικά προκάλεσε (με τις δηλώσεις του) το πρόβλημα που έχει σήμερα η χώρα του.
    Αυτά δεν γίνονται πουθενά.
    Ούτε οι πιό ερασιτέχνες ηγέτες δεν βγάζουν μόνοι τους τα ματάκια τους, τόσο εξώφθαλμα.
    Φοβάμαι ότι ο ίδιος ο ΓΑΠ δεν μπορεί να δεί τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των ηγετών της Ε.Ε.
    Τον θεωρούν, επιεικώς, ηλίθιο.
    Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν θα μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι.
    Πάμε κατευθείαν για Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ,ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΤΟ DVD ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ, ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΧΥΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ !!
    ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκρατια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Ο Γιωργος βοηθησε και τα αλλα κρατη, γιατι εφερε στην επιφανεια το προβλημα της Ευρωπης που δεν εχει μηχανισμους ελεγχου των κερδοσκοπων!

    Ο Γιωργος εχει προφιλ μεγαλου διεθνους ηγετη,ελεγε ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος στους πασοκτζηδες στην Μηλιωνη!!

    Kalimera Ellada!

    Η συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «εξαιρετικής σπουδαιότητας» στη μάχη κατά της κερδοσκοπίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή τους με την Χίλαρι Κλίντον. «Κοινή πρόκληση η κρίση για ΗΠΑ και Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντως ειχε φοβερη σκηνοθεσια και διαλογους.Ουτε ο Γκουζγκουνης και η Σπαθη δεν ειχαν τετοιον ρολο και διαλογο.Πραγματικα για Οσκαρ.Η αληθεια παντως ειναι οτι την στιγμη που βλεπεις την τσοντα σου ερχεται αντι να χυσεις να πας για να ....χεσεις.Τοσο πολυ την ευχαριστιεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση