GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αθήνα την εποχή του μεσοπολέμου, 1919-1939...

6 σχόλια

  1. Προς το υπουργείο οικονομικών

    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική εκκλησία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να παίρνουν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστές του δημοσίου χρήματος . λαδώνοντας τους δικαστές
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραψτε κατι για αυτο που βλεπετε στη φωτο,για την πανεμορφη τοτε Αθηνα,που ηταν ιερη και ανθρωπινη,και γραψτε αλλου τα παραπονα σας σχετικα με την πολιτικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθαρή Δευτέρα επί κατοχής από Καισαριανή.

    Αυτό βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά από τη σύστασή του, αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κινήματος.

    Κυβέρνηση και κόμμα βρίσκονται στα δύο αντίθετα άκρα.
    Όση προσπάθεια κι αν κάνουν τα κυβερνητικά στελέχη να πείσουν ότι έχουν τη στήριξη του κόμματος στα αδιανόητα και αισχρά μέτρα που κάθε μέρα σκαρφίζονται...
    είναι πασιφανές ότι η προσπάθειά τους είναι αποτυχημένη.

    Όποιος γυρνάει έστω και λίγο έξω, διαπιστώνει χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια ότι οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, η κομματική βάση δηλαδή, είναι εντελώς αντίθετοι με τα μέτρα της κυβέρνησης και κινούνται προς εντελώς άλλη κατεύθυνση.

    Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό δεδομένου ότι πρόκειται για ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητα που έχει δημιουργήσει για όλους μας η κυβέρνηση των αρπακτικών.

    Το να προσπαθούν οι ταλαίπωροι υπουργοί του Γιώργου αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να μας πείσουν ότι υπάρχει λαϊκή στήριξη στις αποφάσεις τους, είναι σα να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η νύχτα είναι μέρα και το αντίθετο.

    Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η προσπάθειά τους αυτή τους εκθέτει και τους κάνει να φαντάζουν στα μάτια μας ακόμα περισσότερο ψεύτες απ΄ ότι είναι στην πραγματικότητα.

    Ο λαός τρώει βέβαια κουτόχορτο, αλλά όχι τόσο που να μην καταλαβαίνει τα πρόδηλα και τα αυτονόητα.
    Ο λαός μπορεί να συμπεριφέρεται όπως τα πρόβατα στο μαντρί, αλλά καλό θα είναι να μην ξεχνάνε κάποιοι ότι ακόμα και τα πρόβατα μπορεί να τα πιάσει λύσσα.

    από το politikiprotasi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράσινα ανεγκέφαλα ζωντανά βελάζουν από την τσαντίλα του κόσμου που φέρνει η φτώχεια, η δυστυχία και η ανεργία του Γιωργάκη.
    Ότι και να λέτε ο κόσμος δνε ξεχνάει τα ατέλειωτα προεκλογικά ψέματα με τα οποία έκλεψε την ψήφο του λαού ο γιός της κυρίας τσάντ.
    Θα σας πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να φύγει ο πινόκιο από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση